Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bizimde fsh 19 cıktı.ondan sonra kaan hoca kulanmamız gereken ilaçların listesini yolladı.proxeed plus ve m-sure listede var.bakalım m- sure yarın bize gelecek hayırlı olur inşallah

kızlar birde ben argın-ex diye bir vitamin buldum sperm sayısını ve hareketliliğini artırıyor yazıyor.duyan bilen varmı bunu.

canının sıkkınlıgı buysa eger
bılndık doktor tavrları
bızım gıbı sureklı hastne ıle hasır nesır olan ınsanların bu gıbı tavrlarlan alısk olması lazım

selam kızlar nasılsınız,bayramın yaklasmasıyla yoğunluk basladı...kimseciklerle karsılasamıyorum girdiğimde hepiniz aksam giriyorsunuz aksamlarıda ben giremiyorum( değişiklik yapalım demiştik kimler neler yaptı ecep,hani kafa dağıtalım acıcık demiştik ya ben bayramlık cicilerimi aldım saclarıma boyattım,kestirmeyi çok istiyordum saclarımı ama eşim saçını kestirirsen seni boşarım dedi bana diyorki sanane uçları çatallansın hatta 3-5 tane çatal olsun bn kabul ediyorum sen neden rahatsız oluyorsun diyo:76: neyse geleceğin en güzel anneleri hepinize iyi günler diliyorum bnde işimin basına döneyim bari kovulmadan

aruna doktorun seni üzmüş o doktorun kafasını kırmak istiyorum insan ne kadar kızıyor böylelerine,sen bu işi bilen biri olmasan inanacaktın ona ay değerlerim kötüymüş diyeAllah iyi doktorlar çıkarsın karşına tatlım...
funda nerde bu arada ya mısır çarşısına gidecekti....ne yaptı ki.....
husmeh canım yazdıklarını okuyunca içim açıldı iyi yapmışsın değişiklik iyidir...ben de saçımla oynamak istiyorum ama uzatmak istiyorum diye kestiremiyorum..eşim uzat diyip duruyor..boyatmak da istemiyorum kanserojen diye...ama sıkıldın valla..kına yaktırsam bir kim yakacak iki ve daha önemlisi saçımın uçlarında boya var..boyalı saça kına olmaz ki...... kadınlar depresyona girince saçını değiştirirmiş doğru ama eksik..kadınlarda o potansiyel herzaman vardır...
yeter nerelerdesin bebekim meraba deyip kaçmışın...özlüyoruz seni ya
yonca zaten kayıp....yoncayı merak ediyorum

hiç deme masalım depresyon demeyelimde değişiklik diyelim ne dersin:)))))fundayla bende görüşemiyorum ne güzel yakınsınız sanırım

evet canımıniçi canımı acıttı bakalım onümüzdeki aylara

canının sıkkınlıgı buysa eger
bılndık doktor tavrları
bızım gıbı sureklı hastne ıle hasır nesır olan ınsanların bu gıbı tavrlarlan alısk olması lazım

esram ben bir yıldır erkek infertitisiyle uğraşırken bu 15 gün çok ağır geldi bana gececek tabi şu ruh halim uzun sürmez

bende dün mısır çarşısındayım boncuklar aldım bugün istpark gideceğim bol alışveriş cuma kandil programı pazar teknedeyim bu ay hiç düşünmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…