kafam sundan dolayi karisti biz caksir otunu FSh i yukseltiyor diye biliyoruz,bizim fsh i dusurmeye calisiyo 1 yildir
Allahim yardi et lutfen
Arkadaslar size bir sorum olacakti Kaan hocaya soyle bir mesaj yolladik:
Iyi Gunler Hocam
Size bir sorum olacakti, ben proxeed kullaniyorum,proxeedin yanina m-sure adli ilaci tavsiye edermisiniz?Bununla beraber caksir otu suyunu da tavsiye edermisiniz?
Hocanin cevabi su:
M-Sure da Proxeed gibi bitkisel içerikli destek amaçlı ilaçlardan. Birlikte, sabah akşam 1 tane kullanabilirsiniz ama bulması zor oluyor. İnternet üzerinden temin edebilirsiniz. Çakşirotu da sizin için faydalı olabilir. Ancak bunlar mutlaka kullanılırsa iyi gelecek diye düşünülmemeli. Tamamen destek amaçlı ampirik karışımlar. Kendinizi kullanmak için mecbur hissetmeyin.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
Benim kafam karisti sanki doktora biz sorunca basindan savmis gibi geldi,yani sormasak yazmayacakti.Sizce ne yapalim?Alalimmi almayalimmi?
kızlar birde ben argın-ex diye bir vitamin buldum sperm sayısını ve hareketliliğini artırıyor yazıyor.duyan bilen varmı bunu.
cnm dostlarım nerdesiniz çok ihtiyacım var size
cnm dostlarım nerdesiniz çok ihtiyacım var size
kızlar ben bugün bu dr allaha havale ettim eşim dilekçe yazalım dedi yok dedim yorumsuz anlatıyorum bugün 1 saat bekledim progesteron sonucumu gösterdim 0.7 kötü bir sonuç ama 26.günde yaptırdı a çok kötü dedi en 6 olmalı ideali 10 dedi dr hn biliyorum siz 26.gün yaptırdınız dedim kadın günleri bilmiyor hayır dedi gününde yaptırdım dedi sonra hesaplı a evet ama sen geç yumurtladın hayır dr dedim ben 30 günde bir oluyorum 15.gün ya da 16. gün çatladım galiba bugünde hasta olcam erken gelecek dinlemedi beni çünkü ateşime baktım düşmüştü sonra durup dururken 29 mayıs has göndereceğim seni dedi senin kisttin var bu arada muayene etmiyor ben şok nsl yani polip şimdi kistte oldu sen 34 yaşındasın o yüzden oraya yönlendireceğim bende sordum yumurtlama sorunum var o zaman dedim yok yok ciddi bir problem yok tüp mü yapmam gerekiyor yok o an sormadım medicalde de tüp var niye oraya yönlendiriyor 200 liramı aldı hiç birşey yapmadı benim basiretim bağlandı çıktım şimdi çok erken 27.günde koyu renk kanamam var o değer böyle olması çok normal sinirden ağlıyorum
canının sıkkınlıgı buysa eger
bılndık doktor tavrları
bızım gıbı sureklı hastne ıle hasır nesır olan ınsanların bu gıbı tavrlarlan alısk olması lazım
gece kuşu nasılsın
aruna doktorun seni üzmüş o doktorun kafasını kırmak istiyoruminsan ne kadar kızıyor böylelerine,sen bu işi bilen biri olmasan inanacaktın ona ay değerlerim kötüymüş diye Allah iyi doktorlar çıkarsın karşına tatlım...
funda nerde bu arada ya mısır çarşısına gidecekti....ne yaptı ki.....
husmeh canım yazdıklarını okuyunca içim açıldı iyi yapmışsın değişiklik iyidir...ben de saçımla oynamak istiyorum ama uzatmak istiyorum diye kestiremiyorum..eşim uzat diyip duruyor..boyatmak da istemiyorum kanserojen diye...ama sıkıldın valla..kına yaktırsam bir kim yakacak iki ve daha önemlisi saçımın uçlarında boya var..boyalı saça kına olmaz ki...... kadınlar depresyona girince saçını değiştirirmiş doğru ama eksik..kadınlarda o potansiyel herzaman vardır...
yeter nerelerdesin bebekim meraba deyip kaçmışın...özlüyoruz seni ya
yonca zaten kayıp....yoncayı merak ediyorum
aruna doktorun seni üzmüş o doktorun kafasını kırmak istiyoruminsan ne kadar kızıyor böylelerine,sen bu işi bilen biri olmasan inanacaktın ona ay değerlerim kötüymüş diye Allah iyi doktorlar çıkarsın karşına tatlım...
funda nerde bu arada ya mısır çarşısına gidecekti....ne yaptı ki.....
husmeh canım yazdıklarını okuyunca içim açıldı iyi yapmışsın değişiklik iyidir...ben de saçımla oynamak istiyorum ama uzatmak istiyorum diye kestiremiyorum..eşim uzat diyip duruyor..boyatmak da istemiyorum kanserojen diye...ama sıkıldın valla..kına yaktırsam bir kim yakacak iki ve daha önemlisi saçımın uçlarında boya var..boyalı saça kına olmaz ki...... kadınlar depresyona girince saçını değiştirirmiş doğru ama eksik..kadınlarda o potansiyel herzaman vardır...
yeter nerelerdesin bebekim meraba deyip kaçmışın...özlüyoruz seni ya
yonca zaten kayıp....yoncayı merak ediyorum
canının sıkkınlıgı buysa eger
bılndık doktor tavrları
bızım gıbı sureklı hastne ıle hasır nesır olan ınsanların bu gıbı tavrlarlan alısk olması lazım
selam kızlar nasılsınız,bayramın yaklasmasıyla yoğunluk basladı...kimseciklerle karsılasamıyorum girdiğimde hepiniz aksam giriyorsunuz aksamlarıda ben giremiyorum( değişiklik yapalım demiştik kimler neler yaptı ecep,hani kafa dağıtalım acıcık demiştik ya ben bayramlık cicilerimi aldım saclarıma boyattım,kestirmeyi çok istiyordum saclarımı ama eşim saçını kestirirsen seni boşarım dedi bana diyorki sanane uçları çatallansın hatta 3-5 tane çatal olsun bn kabul ediyorum sen neden rahatsız oluyorsun diyo:76: neyse geleceğin en güzel anneleri hepinize iyi günler diliyorum bnde işimin basına döneyim bari kovulmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?