Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım bugün eşimler alışverişe çıktık,benim almayı çok istediğim bir ev vardı ,uzun zamandır satılık evin iki tarafında bahçe var,hep hayal kuruyordum ön tarafı çiçek bahçesi yaparım, çim alan bırakırım çocuklar olunca orda oynarlar inşallah diyordum,arka bahçeyi ise tarla gibi yapacaktım,organik sebze yetiştirecektim,eşime dedim ki hadi gel bakalım benim ev ne alemde ,arasıra gidip eve bakmak çok hoşuma gidiyordu,hatta fotograflarını çektim bilgisayarımda masa üstü resmi olarak kullanıyordum, neyse eşimde nrmalde uğraşmaz ama hadi gel bakalım dedi ve gittik,ne görelm ev satılmış,yeni alan kişi evde tadilat yapıyor,bütün hayallerim yıkıldı,omuzlarım şöktü o kadar üzüldüm ki anlatamam,arbaya bindim ve annemi aradım başladım salya sümük ağlamaya , o kadar üzülmüşüm ki migrenim tuttu,neyse diyorum hayırlısı artık napalım yeni bir hayal kurmak zorundayım (( ama elinden en sevdiği oyuncak alınmış bir çocuk gibiyim şu anda,beynim zonkluyor ,daha dün ölümden bahsederken bugün bir ev için ağlamakta saçma oldu ama ne bileyim çok üzüldüm

eşim klomen kullanıyor argımax corex ve vitaminler cnm ben omega 3 c vitami ultra vitamin

bunların içinde kan ilceltici varmı? benim eşimde klomen ve arginmax men kullanıyor ama tansiyon ilacı ve şeker düşürücü bir ilaçta kullanıyor,birkaçtane farklı ilacı var,

gittiğim aktara gerçekten çok sinir oldum adama nerden baksan 1 milyarın üstünde para verdim insan biraz işiyle ilgilenir ve uyarır dimi,zaten büyük bir sağlık problemimiz var ((

neyseki bende internetten araştırmıştımda eşime vermemiştim, düşünsene cahil bir insan olsak kaş yapalım derken göz çıkartıcaz

fundam yarın kan vereceğim yani olaylı günüm şimdi tnt cübbeli seyredeğim o beni güldürüyorseni çooooook öptüm :80::103::103::130:

canım benim yaaa,inşallah kan verirken sorun yaşamamışsındır,ne için vermiştin kanı ne tahlili yaptırdın?
zaten hayatımız,tahlili ,ilaç,aktar ,ot çöp oldu

canım benim yaaa şu sperm tahlilini yaptırmak ne kadar stresli bir durum değilmi,bizimde yaklaştıya inan içim kıpıpr kıpır heyecandan ,inşallah Rabbim hepimizin yaptığı duaları kabul eder,emeklerimizin karşılığını boşa çıkartmazda tahlili sonuçlarını alınca mutluluktan bayram yaparız

canım şu mübarek aşamlarda bende kimse gelmesin ve kimseyede gitmeyelim istiyorum,evimde rahat rahat ibadet yapayım diyorum ama nedense olmuyor (
hatta ben kandil kutlaması için akşamı bile beklemedim sabahtan herkesi aradım ,rabbim inşallah yaptığımız duaları hayırlısıyla kabul eder

canım biz burdan sana gönderemezmiyiz??? paket yapsak ups ile felan gitmezmi??

canım sanırım anneannesi vefat etmiş,melishe çektiği mesajda öyle yazıyormuş,bana gelen mesajda kısa olarak yazdığı için yanlış anladım galiba

Selam kızlar,uzun zamandır giremedim kk ya.. Ama yazdıklarınız hepsini okudum. Öncelikle yonca arkadaşımıza başsağlığı diliyorum çok ama çok üzüldüm. Allah ailesine sabır versin.
Gerçekten bu geçici dünya için gereğinden fazla hırslanıyoruz. Hepimiz birgün ölümü tadıcaz,bunu unutuyoruz. Allah affetsin.
Fundacığım, bu gece esra için bir tane sure okuyacağım. Daha çok okumak isterdim ama bugün yarın regl olucam malesef. Biraz ara vericem. Kuran'ı arapçadan da okuduğum için bir oturuşta hızlı hızlı okuyamıyorum. Keşke daha çok okuyabilsem. Ama tamamlarız inşallah bütün arkadaşların dualarını. Allahım kabul etsin. Hepinizin duaları kabul olsun bu mübarek gecede...
Öpüldünüz..[/QUOTE]

Allah kabul etsin inşallahhhhhh..bende arapçadan okumaya çalışıyorum malesef çok yavaş okuyorum 1 meryem suresi yarım saat sürüyor ama dün akşam azimle iki tane okudum çok şükür :))

geçmiş olsun hayatım ,bir ara bendede vardı apandistim patladı sanıp doktora gitmiştim iltihap çıkmıştı,gerçekten çok ağrı yapıyor

esma8 için dün gece de 1 tane meryem suresi ben okudum canım ekler misin. allah dualarınızı kabul etsin. pazartesi sabah yumurta toplama işlemim yapılacak. şimdi yine doktora gidiyorum.

ekledim canım,inşallah doktordan iyi haberlerle dönmüşsündür,sağlıklı yumurtaların oluşmuştur ve sağlıklı bebişlerin olur inşallah,bizi habersiz bırakma bizim topicte bu aşamaya gelen ilk kişi sensin ,önderimiz olacaksın :))

amin canım inşallahhhhhhhhhhhhhh

merhaba tutaste, tahlili nerde yaptırdınız,sanırım sizde sperm bulunmuş sende biraz daha şanslı olanlardansız,inşallah morfoloji hareketlilik felanda iyidir,

adana başkentte yeteeer arkadaşımız yaptırmış,aşağıdaki sayfayı tıklarsan görebilirsin,
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...i/429318-sifir-0-spermle-yapabiliriz-335.html

inşallah en kısa sürede sizde bebişinize kavuşursunuz

canım benim yaaaa...bazen bende görüyorum bebişimi uyanınca ise sanki kokusunu duyuyorum ....
inşallah o günlerde gelir

canım benim Allah razı olsun,duaların kabul olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…