ya neden kımsecıkler yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
inşallah canım...kafam pek yerinde değil bugünlerde..Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin de bu günleri unutalım inşallah....neyse ben kaçtım arunam dediğim gibi pek keyfim yok sonra yine konuşuruz olur mu öptüm seni...
Canım benim ya çok üzüldüm.Umuyorum ki daha iyisindir.Seni seviyorum..
Eşim iki ay kullandı ancak değişiklik olmadı.Erkeklerin tedavisi bayanlar gibi birkaç ayda düzelmiyor.En az bir iki sene kullanması lazım ve düzenli olarak malesef
Aminnnnnnnnnnnn
Evet aşkımmm :) belki de bu hayırlıdır.Kaan hocanın yanına gitmem için.Bilemiyorum.Ege üniversitesini aradım geçen gün.Dedim son durumumuz nedir.Hemşire demez mi size aşılamaya yapılacak gibi görünüyor :))))))))) şaşırmadım düzgün tedavi şeklini bakalım ne zaman uygulayacaklar.Hayret bir şey ya !!!!!!!! dedim ki %0 olan değerle nasıl aşılama olur.Kesin başkasının dosyası üzerinden konuşuyorsunuz yoo dedi kadın benim bilgileri verdi :) dedim ya sabır.Neyse Dr hele çıksın tatilinden((((((((((((((((((((((((( netleşemedi gitti benim durumum yaa
erkek mantığı galiba bu benim eşimde " en iyi aşkım uyuyan aşkım " diyor bana..Uyuduğum zaman rahat veriyormuşum da.
Ohh kıskandırmayın beniiiiiiiiiiiiiiiii..Ama benim bebekim olduğunda İzmir'e geliyorsunuz değil mi :) tabi hala burda olursam
Evet arkadaşım sana yürekten katılıyorum.Ama zamanla alışıyoruz olay sadece bu.Bilmiyorum ama kendimi kandırmıyorum.Ben hala üzülüyorum ama alıştım hepsi bu
canım ya ANNEANNESİ" değil mi ?? bana da öyle yazdı mesajında...Allah rahmet eylesin..Ne güzel bir gecede mübarek insanmış ama..Anneminde halası vefat etti dünmübarek insanlarmış..Toprakları bol olsun.
hayatım anneannesimi vefat etmiş,mesajda "annenemi" diye yazmış ben annesi diye okudum inşallah annesine birşey olmamıştır,herhalde yanlışlıkla kelimeyi kısa yazdı,
Canımmmmm çok geçmiş olsun dikkat et erteleme lütfen..öptüm seni.
Allah kabul etsin Baharcım.Canım benim ya aklıma sen geldin neler yaptığını soracaktım.İnşallah Rabbim güzel yüzünü güldürür..Haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla..
Ramazan ayının son 10 günü çok kıymetli..Ben tüm arkadaşlarımı da ekleyerek dualar ediyorum.İnanın tek tek nicleri sayıyorum.Allahım sen isimleri biliyorsun kabul et diyorum.
Tümmmmmmmmm arkadaşlarımın, kardeşlerimin Kadir Gecelerini mübarekliyorum.
Sizleri de çook seviyorum..Rabbim bu güzel günler aylar hürmetine yüzümüzü güldürür. sağlıklı , hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip eder hepimizie inşallah.aminnn.
eşim klomen kullanıyor argımax corex ve vitaminler cnm ben omega 3 c vitami ultra vitamin
fundam yarın kan vereceğim yani olaylı günüm şimdi tnt cübbeli seyredeğim o beni güldürüyorseni çooooook öptüm :80::103::103::130:
adana seyhan başkent ünverst has ben burada 3 defa tüp yaptırdımmm
selam kizlar...oncelikle bin aydan daha hayirli olan kadir geceniz mübarek olsun...insallah aklimizdan ve kalbinizden gecen butun dualariniz kabul, bilerek veya bilmeyerek isledigimiz gunahlarimiz affolsun....
bu aralar malesef ugrayamaz oldum araniza...malum ramazan yogunlugu...ama insallah bundan sonra hergun aranizdayim...cokkkkkkkkkkkkkkkk özledim sizi cunku...
bende durumlar ayni...su an icin esime turkiyeden alip geldigim bitkiselleri yedirip iciriyorum...henuz test falan yaptirmadigimiz icin sonucun degisip degismedigini de bilmiyorum...aslinda bu gunlerde test yaptirmamiz lazim ama esim nedense pek istemiyor..erteliyor surekli...bende karismiyorum...bakalim su ürünleri bir kullanalim da belki bi degisiklik olur bize morel olur.cunku tekrar bi kocaman sifirla karsilasmaya cesaretimiz yok anlayacaginiz...
incir kürünü de uyguluyorum..bilmem kac cesit macun aldim onlari yiyor...hayirlisi bakalim..bugunu bos gecirmemem lazim bol bol dua etmeliyim hepimiz icin...
evet askim ben geldimcok sükür gelebildim...bugunu sirf kendime ayirdim..bol dua edip kuran okuyayim diye....kimseyi simdilik kabul etmedim ama insallah aksama kadar bi süpriz cikmaz...
hemen ilk firsatta size kostum...sayfalar baya dolmus:))) cok konusmusunuz ben yokken:)))) ceza olarak ta bana okumak kaliyo heralde:))
arunam nasilsin tatlim görüsmeyeli
arunam bizim 1 tane olsun biz ona da raziyiz:))) 5 tane bu saatten sonra cok gec sanirim:))) 30 u gectik cünkü:)))
ay ne guzel olur funda....bizlere de kamerayla baglanip araniza alirsiniz:)))) biz gelemiyoruz ya uzagiz aklimiz orda kalmamis olur:))))
kizlar ben yokken otlar falan aranmis:) hatta bulunmus baya bi heyacanli gunler gecmis:)) insallah sifa olsun hepinize...emeklerimizi bosa cikarmasin rabbim..denize düsen yilana sarilir misali,ne duyarsak yaparak olduk allah sonumuzu hayir etsin...
hele sizlerki turkiyedesiniz en azindan bazi seyleri daha kolay bulabiliyorsunuz,,ben buradan bulabilmek icin neler neler yapiyorum adami taaaa nerelere götürüyorum bi bilseniz...rabbim dert verip derman aratmasin.gercekten bizi bizden baska kimse anlayamaz...sanirim baskalari duysa bize deli falan derler:)))
herneyse sonucta bulmusunuz ne guzel cok sevindim...azmin elindeen birsey kurtulmaz kizlar harikasiniz
eeeeeee ben nerden bulcam simdi bu bitkiyi:))) asil mesele orda:)))
fundacim cok üzüldüm ya...allah mekanini cennet etsin yoncama da sabirlar versin...bu mübarek gunun hurmetine annecigiyle birlikte butun musluman kardeslerimizi peygamber efendimize komsu eylesin...halbuki hayat ne kadar kisa ve bos....biz seninde dedigin gibi kosturmaca icersinde sevdiklerimizi hep ihmal ediyoruz..belki vaktimizin cogunu gereksiz seylere harcayip dost ve akrabalarimiza hic zaman bulamiyoruz...insallah bundan sonra daha dikkatli olurum kendi adima..insallah bu bana ders olur..
allah yoncama tekrardan buyuk sabirlar versin...cok zor gercekten..
günaydın kızlar nasıslınız
canlar ben dün biraz rahatszıdımmm idrar yolumda yanma vardı (bend idrar yolu enfeksiyonu var)akşam yanma +damla şeklinde kan geldii ilaçlar aldım (sık sık karşılaştığım için evde hep ilaç oluyor)dünden biraz daha iyiyim galiba ama hala belimde kasıklarımda ağrı idrarımda yanma var böyle devam ederse dr gideceğimm
esma8 için dün gece de 1 tane meryem suresi ben okudum canım ekler misin. allah dualarınızı kabul etsin. pazartesi sabah yumurta toplama işlemim yapılacak. şimdi yine doktora gidiyorum.
Canım benim ya çok üzüldüm.Umuyorum ki daha iyisindir.Seni seviyorum..
Eşim iki ay kullandı ancak değişiklik olmadı.Erkeklerin tedavisi bayanlar gibi birkaç ayda düzelmiyor.En az bir iki sene kullanması lazım ve düzenli olarak malesef
Aminnnnnnnnnnnn
Evet aşkımmm :) belki de bu hayırlıdır.Kaan hocanın yanına gitmem için.Bilemiyorum.Ege üniversitesini aradım geçen gün.Dedim son durumumuz nedir.Hemşire demez mi size aşılamaya yapılacak gibi görünüyor :))))))))) şaşırmadım düzgün tedavi şeklini bakalım ne zaman uygulayacaklar.Hayret bir şey ya !!!!!!!! dedim ki %0 olan değerle nasıl aşılama olur.Kesin başkasının dosyası üzerinden konuşuyorsunuz yoo dedi kadın benim bilgileri verdi :) dedim ya sabır.Neyse Dr hele çıksın tatilinden((((((((((((((((((((((((( netleşemedi gitti benim durumum yaa
canım keşke hemşireye "hemşire hanım birde amuda kalkıp baksanız belki beyninize kan gidince okuduğunuzu daha net anlarsınız" deseydin
erkek mantığı galiba bu benim eşimde " en iyi aşkım uyuyan aşkım " diyor bana..Uyuduğum zaman rahat veriyormuşum da.
valla ben uyurkende eşime birşey oluyor bütün gün konuşmayan adam geliyor başlıyor konuşmaya :))herhalde ben uykudan kalkınca çok konuşup cevap veremiyor bunu fırsat biliyor
Ohh kıskandırmayın beniiiiiiiiiiiiiiiii..Ama benim bebekim olduğunda İzmir'e geliyorsunuz değil mi :) tabi hala burda olursam
canım benim senin bebişin gelsin yeterki hem ankara olsun daha iyi izmirden daha yakın
Evet arkadaşım sana yürekten katılıyorum.Ama zamanla alışıyoruz olay sadece bu.Bilmiyorum ama kendimi kandırmıyorum.Ben hala üzülüyorum ama alıştım hepsi bu
canım ya ANNEANNESİ" değil mi ?? bana da öyle yazdı mesajında...Allah rahmet eylesin..Ne güzel bir gecede mübarek insanmış ama..Anneminde halası vefat etti dünmübarek insanlarmış..Toprakları bol olsun.
hayatım Allah annene ve tüm yakınlarına sabır versin inşallah,mekanları cennet olsun
Canımmmmm çok geçmiş olsun dikkat et erteleme lütfen..öptüm seni.
Allah kabul etsin Baharcım.Canım benim ya aklıma sen geldin neler yaptığını soracaktım.İnşallah Rabbim güzel yüzünü güldürür..Haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla..
Ramazan ayının son 10 günü çok kıymetli..Ben tüm arkadaşlarımı da ekleyerek dualar ediyorum.İnanın tek tek nicleri sayıyorum.Allahım sen isimleri biliyorsun kabul et diyorum.
Tümmmmmmmmm arkadaşlarımın, kardeşlerimin Kadir Gecelerini mübarekliyorum.
Sizleri de çook seviyorum..Rabbim bu güzel günler aylar hürmetine yüzümüzü güldürür. sağlıklı , hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip eder hepimizie inşallah.aminnn.
merhaba arkadaşalr ben genelde okuyup yorum yapmayanlardanım ama mera2 ettiğim şeyler var aranızda adana başkentte ypanlar varmı sanki baharb mi yaptırıyor.birde azospermde değrlerin hepsi boşmu görünüyor sonuça eimin verdiği en son sonuçta hiçbir değeryazmıyor sadece 12b 8c 24d sperm hücresi bulunmuştur yazıyor kafam çok karışık.öne spermi olup dahasonra hiç olmayan varmı aranızda
melısh askım nerlerdesın yahu bende senı cok özledım:)) rabbım dualarını kabul etsın ınsallah..bende butun gece hepımız ıcın bol bol dua ettım.
Ederken de cok agladım tutamadım kendımı nedense..gece de rüyada bebegım olmustu( öyle guzeldıkı hıc bıtmesın ıstedım ( ama sabah uyanınca elım gene bostu ,gene de rüyaymıs dedım öyle mutluydum kı bebegımle...ama olsun rabbım buyuktur ınsallah bır gun gercegını verır kucagımıza..
niye kanki oldunuz ki bebekim o sana helal kocan...Kuranda diyor ki ramazan geceleri eşinizle olabilirsiniz...biz kanki manki olmadık yaneee
ınsallah masalcım ya ınsallah...zaten dun hocanın bırını televızyonda demıstı.kadır gecesınde butun melekler yeryuzune ınermıs..eger dua ederken ıcınden aglamak gelıyorsa ve vucudun tıtrıyorsa bılkı melekler senın yanındadır.bunu bu sekılde anlayabılırsınız demıstı...dun dıkkat ettım bende aynısı oldu...ıcımden hıckıra hıckıra aglamak geldı dua ederken..
ınsallah dedım rabbım dualarımı bosa cevırmez,ınsallah melekler rabbıme ıletmıstır dualarımı...hepımız ıcın tek tek dua ettım masalcım...hatta butun bebek bekleyen kardaslerıme...
Ruya bıle olsa oyle guzel bır duyguydu kı anne olmak...ruyamda bıle kıyamadım yavruma....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?