ay hamilesindir belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaç ay geçmiş kız nası yapmadın test ben olsam bi hafta geçse yaparım Ay inşallah hamişsindir yadeeeeee ya hamişim deee bize güzel haber veeeerrrrr
canım stres ve kılo alıp verme denıldı.kıst falan yok cok sukur..hormonlarda bozulma var tapı kılo alıp vermeden...
esma8 için dün gece de 1 tane meryem suresi ben okudum canım ekler misin. allah dualarınızı kabul etsin. pazartesi sabah yumurta toplama işlemim yapılacak. şimdi yine doktora gidiyorum.
şükür gidebildim bekarken gidemiyordum evden yapıyordum allahtan evledikten sonra eşim her kandil sabaha kadar gezdiriyor kızlar fatihte fundam bilir fatih sultan mehmet türbesi olduğu camiyi gidin o da hızır a.s görüldüğü yerlerden biriymiş yahya efendi ile yuşa mehmet tokei hz. Gibi
hayatım bende aynen senin gibi düşünmeye başladım,üçgünlük dünyada neler için uğraşabiliyoruz,çocuk sahibi olmak için demiyorum,bazen iş güç için,bazen bir araba veya ev için yıllarımızı harcıyoruz,sonra geri dönüp baktığımızda istediğimiz pek çok şeyi yapamadığmızı görüüyoruz ve malesef yıllar geri dönmüyor( Rabbim dualarını kabul etsin inşallah,dualarında bizleride unutma ..
allah esınden razı olsun...aslında ben hıc ıstanbula gelmedım bılmıyorum(( ama cok ıstıyorum..sırf camılerı ve tarıhı yerlerı gezıp görmek amaclı esımle gelmek ıstıyoruz..ıkımıkzde cok merak edıyoruz cunku..
ınsallah kısmet olursa 1 haftalıkta olsa gezı amaclı bı kacamak yapıcam...cok ıstıyorum arunam..ınsallah o zaman dedıgın yerlerı de görürüm
cnm o zaman düzelir korkma hormonlardan fsh ile prolaktine çok önem ver tatlım ikisinde oluşan problem hamileliğe engel olbiliyor pko yoksa dert değil zaten
Canım benim ya çok üzüldüm.Umuyorum ki daha iyisindir.Seni seviyorum..
Eşim iki ay kullandı ancak değişiklik olmadı.Erkeklerin tedavisi bayanlar gibi birkaç ayda düzelmiyor.En az bir iki sene kullanması lazım ve düzenli olarak malesef
Aminnnnnnnnnnnn
Evet aşkımmm :) belki de bu hayırlıdır.Kaan hocanın yanına gitmem için.Bilemiyorum.Ege üniversitesini aradım geçen gün.Dedim son durumumuz nedir.Hemşire demez mi size aşılamaya yapılacak gibi görünüyor :))))))))) şaşırmadım düzgün tedavi şeklini bakalım ne zaman uygulayacaklar.Hayret bir şey ya !!!!!!!! dedim ki %0 olan değerle nasıl aşılama olur.Kesin başkasının dosyası üzerinden konuşuyorsunuz yoo dedi kadın benim bilgileri verdi :) dedim ya sabır.Neyse Dr hele çıksın tatilinden((((((((((((((((((((((((( netleşemedi gitti benim durumum yaa
erkek mantığı galiba bu benim eşimde " en iyi aşkım uyuyan aşkım " diyor bana..Uyuduğum zaman rahat veriyormuşum da.
Ohh kıskandırmayın beniiiiiiiiiiiiiiiii..Ama benim bebekim olduğunda İzmir'e geliyorsunuz değil mi :) tabi hala burda olursam
Evet arkadaşım sana yürekten katılıyorum.Ama zamanla alışıyoruz olay sadece bu.Bilmiyorum ama kendimi kandırmıyorum.Ben hala üzülüyorum ama alıştım hepsi bu
canım ya ANNEANNESİ" değil mi ?? bana da öyle yazdı mesajında...Allah rahmet eylesin..Ne güzel bir gecede mübarek insanmış ama..Anneminde halası vefat etti dünmübarek insanlarmış..Toprakları bol olsun.
Canımmmmm çok geçmiş olsun dikkat et erteleme lütfen..öptüm seni.
Allah kabul etsin Baharcım.Canım benim ya aklıma sen geldin neler yaptığını soracaktım.İnşallah Rabbim güzel yüzünü güldürür..Haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla..
Ramazan ayının son 10 günü çok kıymetli..Ben tüm arkadaşlarımı da ekleyerek dualar ediyorum.İnanın tek tek nicleri sayıyorum.Allahım sen isimleri biliyorsun kabul et diyorum.
Tümmmmmmmmm arkadaşlarımın, kardeşlerimin Kadir Gecelerini mübarekliyorum.
Sizleri de çook seviyorum..Rabbim bu güzel günler aylar hürmetine yüzümüzü güldürür. sağlıklı , hayırlı ve uzun ömürlü evlatlar nasip eder hepimizie inşallah.aminnn.
gel şeker seni gezdirelim camileri topkapı sarayını boğazda balık gemiyle burgazada mısır çarşısı beşiktaş pazarı ortaköy yahya efendi ordan yıldız parkı ordanda kumpir ...sen gel gez gez biteremeyiz
arunacım zaten ılk basta ben tedavı görüyordum hanı cocugumuz olmayınca benden sanıyorduk...doktor herseferınde degerler cok normal bı sorun yok dıyo du.ama demıyoduk kı esıme baktıralım.belkı onda bı sorun vardır...hanı hıc aklımıza gelıyo du.
Neyse gene bır gun doktordayız benım yumurta takıbım yapıldı hersey hazırlandı esımden sperm alınıp bana enjekte edılecek..sabahtan gıttık ıgnemı falan oldum...ögleden sonra gelın yapalım dedı..gerızekalılar esıme hıc bakmamıslardı.sorun bendeydı ya güya...
Esımın spermı nı aldılar hazırlamak ıcın teste bı baksalar butun degerler sıfır((( yanı anlayacagın butun hayaller cöpe...sankı klınık basıma yıkıldı...yedıgım ıgne de cabası...cok korkarım cunku ıgneden ((
sonra da sımdıkı sürec.benı bıraktık esıme kosturuyoruz...doktorun bana dedıgı hersey normal hamıle kalmama engel bısey yokmus...hatta bana o gun ıkız bıle olabılır ıkı yumurtan hazır demıstı((((((
ah cnm seni çok iyi anlıyorum bende 15 gündür bir dr enkazıydım ilk gün çok iyi sonra sırasıyla polip kist erken menopoz üreme merkezine git dedi hormon testlerim son altı ayın en iyisi çıktı allahıma şükürler vicdan sahibi dr karşılaştırsın rabbim hepimizi
Kızlar ben kactım alısverıse cıkmam lazım..hava da cok yagmurlu bakalım nasıl olcak..hıc sevmıyorum yagmurda araba kullanmayı((
hepınızı tek tek öper sızlerı en guzel yere rabbıme emanet edıyorum....görüsmek uzere...
şükür gidebildim bekarken gidemiyordum evden yapıyordum Allahtan evledikten sonra eşim her kandil sabaha kadar gezdiriyor kızlar fatihte fundam bilir fatih sultan mehmet türbesi olduğu camiyi gidin o da hızır a.s görüldüğü yerlerden biriymiş yahya efendi ile yuşa mehmet tokei hz. gibi
masal özledik seni diğer topikte misin yoksa:84::84::84:
burdayım bebekim ya...moralim bozuk da birazeşime kontrol amaçlı kan testi yaptırmıştık..bazı değerler çok yüksek çıkmış..doktorda da sıra vardı gösteremedik ona sıkıldım...bi de atamam da olmadı....malum önümüz bayram gelen giden laf sokar..anlayacağın herşeyi kafama takıyorum.....
cnm benim atama konusunda çok üzüldüm ilk yıl benimde olmamıştı branşın ne tatlım hangi değerleri yüksek tatlım kan değerlerine çok takılma çok değişken örneğin bun diye bir değer var böbrekle ilgili 2 gün önce normaldi eşimde dün çok yüksek ben kan verirken hormon için şeker kolesterol alt ast bun baktırıyorum canımın içi hiç beklemediğin şu zamanlarda rabbim sana bebekini gönderir inşallah sende dersin iy ki bu yıl atanmamışım rahat hamilelik yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?