Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ay hamilesindir belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaç ay geçmiş kız nası yapmadın test ben olsam bi hafta geçse yaparım Ay inşallah hamişsindir yadeeeeee ya hamişim deee bize güzel haber veeeerrrrr

kekse masalım ya keske ama sanırım degılım....eskıden bende hergun yapıyodum:))) ama artık alısınca her ay bu duruma sımdı nedense hıc yapasım gelmıyo...

Keske hamıle olsamda su sayfa senlense ama nerde((((

canım stres ve kılo alıp verme denıldı.kıst falan yok cok sukur..hormonlarda bozulma var tapı kılo alıp vermeden...

cnm o zaman düzelir korkma hormonlardan fsh ile prolaktine çok önem ver tatlım ikisinde oluşan problem hamileliğe engel olbiliyor pko yoksa dert değil zaten

allah esınden razı olsun...aslında ben hıc ıstanbula gelmedım bılmıyorum(( ama cok ıstıyorum..sırf camılerı ve tarıhı yerlerı gezıp görmek amaclı esımle gelmek ıstıyoruz..ıkımıkzde cok merak edıyoruz cunku..

ınsallah kısmet olursa 1 haftalıkta olsa gezı amaclı bı kacamak yapıcam...cok ıstıyorum arunam..ınsallah o zaman dedıgın yerlerı de görürüm

bebeki hiç unuturmuyum dedimki kendime bebek için dua etmiyeceğim sonra eşim camide ben avluda bir bebek öyle tipimde değilbabası hoplatıyor başladım ağlamya korktum görecek nazar ettiğimi sanacak hepimize ettim kana kana ağladım açlığıma sonra eşim geldi belli etmemeye çalıştım bakıştık sessizce yürüdük el ele

gel şeker seni gezdirelim camileri topkapı sarayını boğazda balık gemiyle burgazada mısır çarşısı beşiktaş pazarı ortaköy yahya efendi ordan yıldız parkı ordanda kumpir ...sen gel gez gez biteremeyiz

cnm o zaman düzelir korkma hormonlardan fsh ile prolaktine çok önem ver tatlım ikisinde oluşan problem hamileliğe engel olbiliyor pko yoksa dert değil zaten

arunacım zaten ılk basta ben tedavı görüyordum hanı cocugumuz olmayınca benden sanıyorduk...doktor herseferınde degerler cok normal bı sorun yok dıyo du.ama demıyoduk kı esıme baktıralım.belkı onda bı sorun vardır...hanı hıc aklımıza gelıyo du.

Neyse gene bır gun doktordayız benım yumurta takıbım yapıldı hersey hazırlandı esımden sperm alınıp bana enjekte edılecek..sabahtan gıttık ıgnemı falan oldum...ögleden sonra gelın yapalım dedı..gerızekalılar esıme hıc bakmamıslardı.sorun bendeydı ya güya...

Esımın spermı nı aldılar hazırlamak ıcın teste bı baksalar butun degerler sıfır((( yanı anlayacagın butun hayaller cöpe...sankı klınık basıma yıkıldı...yedıgım ıgne de cabası...cok korkarım cunku ıgneden((

sonra da sımdıkı sürec.benı bıraktık esıme kosturuyoruz...doktorun bana dedıgı hersey normal hamıle kalmama engel bısey yokmus...hatta bana o gun ıkız bıle olabılır ıkı yumurtan hazır demıstı((((((

melisim seninde başın sağolsun tatlım tayin işlerinizde son durum allah sana hayırlı ne ise onu versin

gelıcem gelıcem kısmetse:))) senı takar koluma kızlara bırlıkte kahve ıcmeye gıderız:)))

ne kadar cok gezılecek yer var ıstanbulda....ertelemeden hemen gelmem lazım:))) hatta ben bebek ıcın de düsünüyorum gelmeyı ...ay valla bende ne kadar cok ıstıyorum ya:)))))

ah cnm seni çok iyi anlıyorum bende 15 gündür bir dr enkazıydım ilk gün çok iyi sonra sırasıyla polip kist erken menopoz üreme merkezine git dedi hormon testlerim son altı ayın en iyisi çıktı allahıma şükürler vicdan sahibi dr karşılaştırsın rabbim hepimizi

amın canım benım amın....ınsallah daha da duzelır..mucızeler bızı de bulur ınsallah arunam

Kızlar ben kactım alısverıse cıkmam lazım..hava da cok yagmurlu bakalım nasıl olcak..hıc sevmıyorum yagmurda araba kullanmayı((

hepınızı tek tek öper sızlerı en guzel yere rabbıme emanet edıyorum....görüsmek uzere...

tatlımsen enzaından yağmurda sevmiyorsun benim ehliyetim var ist araba kullanamıyorum kullanabilen hatunlara da hayranım ist da şükür serin biraz hava

hadi ya ben bunu ilk kez duydummmmmm.....bu yıl çok istedim de eyüpe türbelere gitmeyi nasip olmadı hiç.....ufff

masal özledik seni diğer topikte misin yoksa:84::84::84:

burdayım bebekim ya...moralim bozuk da biraz eşime kontrol amaçlı kan testi yaptırmıştık..bazı değerler çok yüksek çıkmış..doktorda da sıra vardı gösteremedik ona sıkıldım...bi de atamam da olmadı....malum önümüz bayram gelen giden laf sokar..anlayacağın herşeyi kafama takıyorum.....

cnm benim atama konusunda çok üzüldüm ilk yıl benimde olmamıştı branşın ne tatlım hangi değerleri yüksek tatlım kan değerlerine çok takılma çok değişken örneğin bun diye bir değer var böbrekle ilgili 2 gün önce normaldi eşimde dün çok yüksek ben kan verirken hormon için şeker kolesterol alt ast bun baktırıyorum canımın içi hiç beklemediğin şu zamanlarda rabbim sana bebekini gönderir inşallah sende dersin iy ki bu yıl atanmamışım rahat hamilelik yaşıyorum

masalım ben aile olayını çözdüm anlattım artık kimse birşey sormuyor soranada olmuyor dua et diyorum başa çıkamyorum ama okul beni yoruyor riyakar iş arkadaşlarım veliler çalışanlar galiba onlara aynısı diyeceğim
masalım sen çok güçlü bir bayansın eşin senden büyük olmasına rağmen sen çok olgunsun bazen sözcükler anlamını yitiri bizlerin durumuda öyle tatlım biraz alışveriş yap dışarı çık saçını boyat hep gül o en büyük silahımız gülünce mutlu olunca insanlar çok soru soramıyor

inşallah canım...kafam pek yerinde değil bugünlerde..Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin de bu günleri unutalım inşallah....neyse ben kaçtım arunam dediğim gibi pek keyfim yok sonra yine konuşuruz olur mu öptüm seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…