Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayatım test yapıyorsan bile aman dikkat et ,sakın ilaç felan kullanma tamammı....

canım benim yaa Raabbim ne güzel kapılar açmış bak sana,inşallah dualarında hayırlısıyla kabul olur

canım sen yinede ilaç kullanmadan bir doktora görün,nlur nolmazzz....

canım benim bildiğim kadarıyla hızır aleyhisselam bir vakit namazını fatih camiinde kılarmış,bu yüzden dileği olan insanlar 5 vakit namazlarını fatih camiinde kılarlarmışk i hızır aleyhisselama denk geip o varken dua edebilsinler,

bi arkadaşımın nişanlısı askerden geleceği zaman internette kına yapıyorduk,kameraları açıp karşılıklı göbk atıyorduk :))) senlede öyle yaparız,gerçi sen göbişi fazla zıplatma :))

valla süper olur,ama mümkünse okulların tatil olduğu zamana denk getir tatilini trafik çok rahat oluyor :)))hep birlikte buluşuruzda boğaza karşı çay içer simit yeriz :))

Erken öten horozun başı kesilir
Erken öten horoz bu sesi kesilir
Binlerce güzelden biri seçilir
Binlerce güzelden biri sevilir...

Düşlerim başka gerçek başka
Ama umurumda da değil
Kelimeler yasta el başta
Kederli bir seyir...

Aklıma soktun al bir bilmece gibi
Çözemedim tamamen doldur boş yerleri
Ya devam et ya vazgeç bu senin seçimin
Ya seviş ya da harb et yırtıp at kefeni... ogün sanlısoy,bilmece

DÜŞLERİM BAŞKA GERÇEK BAŞKA!!!!

gel hayatım hep beraber aynı merkeze gidelim :))) yonca açılışı yaptı,bizde bu ay normal yolla olsun diye umuyoruz ve denemeler yapıyoruz :))) inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan olur ama artık olmazsada yapacak birşe yok IVI tüp bebek yolları taştan deyip gidicez artık

şu gelip gidip laf sokanların dilini arı soksun.....
ataman içinde hayırlısı olsun gülüm yaaa,üzülme inşallah Rabbim iyi bir yer nasip eder

eşinin değerlerini acaba stres etkilemiş olabilirmi??

Son düzenleme:
ESRA8 İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ

ARUNA -
ARUNANIN EŞİ 3
BAHARB 1
BAHARB EŞİ -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 3
HUSMEH
LAMYAY 1
MASAL5758 1
MAVİMENEKŞE -
MELISH 1
NERIS2000 1
YADE78 3
YETER -
YONCA -

toplam 15 oldu

ESRA ARKADAŞIMIZIN EŞİ İÇİNDE ŞİFA DUALARINDAN OKUYAN OLURSA SEVİNİRİZ,İNŞALLAH BAYRAM SONRASI GÜZEL HABERLERLE ARAMIZA GELİR

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler[/QUOTE][/QUOTE]

şu gelip gidip laf sokanların dilini arı soksun.....
ataman içinde hayırlısı olsun gülüm yaaa,üzülme inşallah Rabbim iyi bir yer nasip eder

eşinin değerlerini acaba stres etkilemiş olabilirmi??

ne biliiim ne etkiledi ama dün çok ağladım...hala sarhoş gibiyim sanki....kendimi şarkılara vurdum
bebeğe mucize ismi mantıklı

ne biliiim ne etkiledi ama dün çok ağladım...hala sarhoş gibiyim sanki....kendimi şarkılara vurdum
bebeğe mucize ismi mantıklı

hayatım farkındamısın hepimiz aklımıza çok takan tipleriz ,sanırım bir yolunu bulup biraz gamsız olmayı öğrenmemiz lazım,nassı olcek bilmiyorum ama bir yolunu bulmamız lazım

iyi hayatım çok şükür,iyi diyelim iyi olalım,gülelim mutlu olalım :))

öyle bişey var mı funda...yani mutluluk...durmadan kovalıyoruz..tam yakalayacakken kaçıp gidiyor..ya da anlık sevinçleri mutluluk diye adlandırıyoruz belki..o mutluluğu bi yakalayamadık..yakalarsam muck muck

hayatım farkındamısın hepimiz aklımıza çok takan tipleriz ,sanırım bir yolunu bulup biraz gamsız olmayı öğrenmemiz lazım,nassı olcek bilmiyorum ama bir yolunu bulmamız lazım

ho de gitsin diyosun yani...
iyi diyosun hoş diyosun ala diyosun da
bu sıkıntılarla zor değil mi bunu başarmak?
diyeceksin ki beterin beteri var,
bu da sıkıntı mı?
zira böyle söylüyor bazıları..
durmadan tahlil yatır
tahlil al
kan ver
sonuç bekle
bebek gelecek
gelmeyecek
papatya falına döndü
tövbe tövbe....
stres,endişe,
geleceğim geliyor aklıma
ama pek hoş gelmiyor
şuara nedense!

öyle bir acı ki bu bir yara gibi....kabuk tutacak deren kaşıyorum tekrar kanıyor sanki....
Ya da bi ateş var ne sönüyor ne alev alıyor....
Bigün biz de anne olacağız allahın izniyle...lakin bazen gücüm azalıyor fundacımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…