askım esım gece calısıyo bu ay bende gunduz oruclu:))))))))
Ya kızlar benım adetım hala gelmedı:)))) en son hazıranda gelmıstı:))) kafayı yemek uzereyım...test de yapmıyorum nasılsa hamıle degılımdır dıye...cunku her zaman boyle oluyo...her defasında defalarca test yapıyorum sonuc hep aynı morel bozuklugu..bu sefer bende yapmadım..
yadem gerçeği rüyandakinde güzel sağlıklı hayırlı evlat olsun ay oruçlu olabilseydi diyorum eşime daha yeni kalktım eve 7 buçukta geldik ben hiç hırkayı şerif camiine gitmedim dün programımızda yokdu gece 3 buçukta gittik normalde 2 buçukta kapanıyormuş yetkili çalışanlara rağmen açtı Allah razı olsun ondan dua ettim hepinize
tatlım benım ben alısıgım bende yıllardır var bu sorun...o yuzden hıc heyecan yapmıyorum..zaten tedavı görüyorum..ılaclar falan kullanıp bırkac ay duzene gırıyor sonra gene aynı..
Turkııyeden bıtkıseller getırdım onu kullanıyorum sımdılık....kız hamıle falan degılımdır hıc oyle bı hıs belırtı falan yok:)))
bu hafta olmassa bayramdan sonra tekrar bı gıdeyım doktoruma...
şükür gidebildim bekarken gidemiyordum evden yapıyordum Allahtan evledikten sonra eşim her kandil sabaha kadar gezdiriyor kızlar fatihte fundam bilir fatih sultan mehmet türbesi olduğu camiyi gidin o da hızır a.s görüldüğü yerlerden biriymiş yahya efendi ile yuşa mehmet tokei hz. gibi
kekse masalım ya keske ama sanırım degılım....eskıden bende hergun yapıyodum:))) ama artık alısınca her ay bu duruma sımdı nedense hıc yapasım gelmıyo...
Keske hamıle olsamda su sayfa senlense ama nerde((((
allah esınden razı olsun...aslında ben hıc ıstanbula gelmedım bılmıyorum(( ama cok ıstıyorum..sırf camılerı ve tarıhı yerlerı gezıp görmek amaclı esımle gelmek ıstıyoruz..ıkımıkzde cok merak edıyoruz cunku..
ınsallah kısmet olursa 1 haftalıkta olsa gezı amaclı bı kacamak yapıcam...cok ıstıyorum arunam..ınsallah o zaman dedıgın yerlerı de görürüm
gelıcem gelıcem kısmetse:))) senı takar koluma kızlara bırlıkte kahve ıcmeye gıderız:)))
ne kadar cok gezılecek yer var ıstanbulda....ertelemeden hemen gelmem lazım:))) hatta ben bebek ıcın de düsünüyorum gelmeyı ...ay valla bende ne kadar cok ıstıyorum ya:)))))
amın canım benım amın....ınsallah daha da duzelır..mucızeler bızı de bulur ınsallah arunam
burdayım bebekim ya...moralim bozuk da birazeşime kontrol amaçlı kan testi yaptırmıştık..bazı değerler çok yüksek çıkmış..doktorda da sıra vardı gösteremedik ona sıkıldım...bi de atamam da olmadı....malum önümüz bayram gelen giden laf sokar..anlayacağın herşeyi kafama takıyorum.....
şu gelip gidip laf sokanların dilini arı soksun.....
ataman içinde hayırlısı olsun gülüm yaaa,üzülme inşallah Rabbim iyi bir yer nasip eder
eşinin değerlerini acaba stres etkilemiş olabilirmi??
kızlar nasılsınız....hele şükür denk geldik ya.... melis funda canlarımmmm
ne biliiim ne etkiledi ama dün çok ağladım...hala sarhoş gibiyim sanki....kendimi şarkılara vurdum
bebeğe mucize ismi mantıklı
iyi hayatım çok şükür,iyi diyelim iyi olalım,gülelim mutlu olalım :))
hayatım farkındamısın hepimiz aklımıza çok takan tipleriz ,sanırım bir yolunu bulup biraz gamsız olmayı öğrenmemiz lazım,nassı olcek bilmiyorum ama bir yolunu bulmamız lazım
oyyy kıyamam :))) gerçi bende nerdeyse ramazanın yarısını regli olarak geçirdim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?