diyosun:)))))))))))))))))
gecmis olsun tatlim....bende aynisi ayrilamiyorum sizden..herzaman denk gelemiyoruz ki
Uzmanlar erkeklere hemen hemen her gün seks yapmayı öneriyor. Seks yapan erkeklerin sperm kalitesi, 3-7 gün boyunca seks yapmayan erkeklere oranla yüzde 30 daha yüksekmiş.
Avustralya da yapılan bir araştırmaya göre, her gün seks yapan erkeklerin sperm kalitesi, 3-7 gün boyunca seks yapmayan erkeklere oranla yüzde 30 daha yüksek.
SEKSE ARA VERMEK KALİTEYİ YÜKSELTMEZ
Araştırmayı yürüten doktor David Greening, birçok kişinin sekse ara vermenin sperm kalitesini yükselttiğine inandığını, ancak bunun yanlış bir düşünce olduğunu söyledi.
Sperm vücutta kaldıkça DNA yapısının zarar gördüğünü belirten Greening, bu bozuklukların spermin yumurtayı dölleme olasılığını da azalttığını ve düşük yapma riskini artıırdığını ifade etti. Greening, erkeklere 2-3 günde bir cinsel aktivitede bulunmalarını önerdi
valla fundacim birisi artik müjdeyi versin de icimize su serpilsin...konusacak baska konumuz olsun en azindan...insallah hepimizin birden olurda hamileligimizi konusuruz..
valla fundacim birisi artik müjdeyi versin de icimize su serpilsin...konusacak baska konumuz olsun en azindan...insallah hepimizin birden olurda hamileligimizi konusuruz..
evet diyorum,kötü bir niyetim yok :)))
evet topiğimize hamile aranıyor ödül verelim ilk hamişe
ev için o kadar üzüldüm ki hala başımın ağrısı geçmedi,ama yinede ilaç almıyorum olurda hamile kalırsam bebişim ilaçla tanışmasın
evet topiğimize hamile aranıyor ödül verelim ilk hamişe
evet valla ne güzel olur dimi,ne hediye etsek acaba
canim ya uzulme...belki senin icin hayirli degildi oyle dusun...belki daha guzeli cikacak karsina..mutlaka bi hayir bunda da..uzulme sen...sen bize lazimsin...senin morelin bize güc veriyo....
bir hafta tatil:))))))))))))))))))
o zaman eşime söyliyeyim daha çok çalışalım :)))
bence de hatta hemen baslayalim:))))) saka bi tarafa guzel bi hediye bulalim ve yapalim ne guzel olur...
bence de hatta hemen baslayalim:))))) saka bi tarafa guzel bi hediye bulalim ve yapalim ne guzel olur...
hepimiz bebek eşyası almaya bayılıyoruz,minik hediyeler alıp gönderelim
topiğimizdeki her bebişimize hediye alırız ama ilk hamişimiz simge olacak el verecek sonra sırayla patladı gitti
yada bir kisi para toplasin ortak bi hediye alalim
belki bu hediye isi ise yarar:)))))))))) birisi hamile kalir ne dersiniz:)))))))
buda olabilir güzel birşey alırız ama kalıcaı birşey olsun o zaman annelerde saklasın bebişlerine ilerde anlatır bak bunu arkadaşlarım göndermiti,sen doğduğunda biz çok sevinmiştik der :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?