cnm melisim aynı yerde olmak aslında güzel sıkıcı gibi duruyor ama biz bitişik olmayı seviyoruz ben önce ordaydım sonra eşim atandı sonra orda evlendik ama iki yıl önce kadromuz değişti sıkıntılarımız başladı tek imtihamız işimiz olsun bebekim sizinkide artacak tatlım tüpü bende düşünüyorum ama ciddi bir konu çünkü sadece alınan ilaçlar değil erkenden yumurta rezervini azaltıyor ilk seferde olacağını bilsem hiç durmam füsun demireli biliyorum dönor kullandığını duymuştum demekki dönor kullanmamış o yüzden diyorum ya tatlım eşleri düzeltirken kendimizede bakalım 5o yaşında doğurabilmek hiç kolay olmamalı
Tüp bebek gerçekten de ciddi bir konu canım.Bakalım hayırlısı tabi.Erken yaşta yapmak da bazen olumlu bir sebep.karışık bir durum.
Hep erken yaşta anne olmayı isterdim hani anne kızlar görüyoruz ya abla kardeş gibi.Ben iki yıldır uğraştıkca zaman da geçtikçe uzaklaşıyorum bu hayalimden.Hakkımızda hayırlısı.
canım benim yaa,dikkat et kendine,inşallah geçecek bugünler,hep içimize atıyoruz sonrada bu rahatsızlıklar çıkıyor malesef
cnm dur bakalım yaşın kaç ben 34 yşındayım hala genç hissediyoruminsan başına gelmeden bilmiyor ben hiçbir zaman erken anne olmak istemedim 30 dan sonra elilik ve bebek istedim hep evliliği rabbim 30 da verdi dr ilk bebek için 33 sınırını geçme demişti ama geçtik
Tüp bebek gerçekten de ciddi bir konu canım.Bakalım hayırlısı tabi.Erken yaşta yapmak da bazen olumlu bir sebep.karışık bir durum.
Hep erken yaşta anne olmayı isterdim hani anne kızlar görüyoruz ya abla kardeş gibi.Ben iki yıldır uğraştıkca zaman da geçtikçe uzaklaşıyorum bu hayalimden.Hakkımızda hayırlısı.
bu işin sırrı ne (genç hisetmenin)keşke bende bilsem ben 35 im ama 80 falan hisediyorum
nası olayım çikolata yiyerek seni bana yazmışları seyrediyorum:)))) ay şu çapkın sperme sinir oldum ya:)))masalım hu hu nsln
yeterim aslında bir yıl önce dahada genç hissediyordum tabi bu süreç yıprattı biraz biraz etrafımdakileri azalttım üzüldüğüm zaman karşımdakine söylüyorum etkinliklere katılıyorum ben öfkeyle başa çıkamıyorum bunun için haftaya 2 aylık eğitime başlıyacağım hopluyorum zıplıyorum
nası olayım çikolata yiyerek seni bana yazmışları seyrediyorum:)))) ay şu çapkın sperme sinir oldum ya:)))
ay çok komiğim kızdığım şeye bak:))))sen napıyosun bebekim
öfke terapisi mi bu bebekim...
ya bu arada ikoncanlar da kaybolmuş:))) gülücük mülücük yapıyoduk arada iyi oluyodu:)) neyse iki nokta ve parantezle yetincez:)))))
yok tatlım terapi değil seminer olacak boğaziçi mezunu bir eğitmen verecek hem verimli zaman kullanımı öfke kontrol ilgili bende çok seviyorum kız iy ki hatırlattın mutfağı toplamaya çalışıyorum daha yarılamadım bile herşeyi indirdim evet gülücüklerimi ve beğen butonumu geri istiyorum
Eki Görüntüle 250775 Eki Görüntüle 250776 Eki Görüntüle 250777 Eki Görüntüle 250778 Eki Görüntüle 250779
bunlar sanaaaaaaaaaaaa mercannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
mutlu yılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rabbm gonlundekı muradını versın ınsallhhhhhhhhhhhhhh
Kaan hoca hakkında ilk yaptığım araştırmalarda özele gitmeyin devlette yaptırabilirsiniz diyor diye yazmıştı herkes,şimdi neden acaba özele döndü??
varikosel ameliyatını ne kadara yapıyor? Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,başka dert vermesin inşallah ,gerçekten çok pahalı ve stresli bir süreçteyiz
canım bilmiyorum öncesini inan sadece bu siteden adını duyduğum için kendisini tercih ettik.ameliyat için beş bin lira istedi.uzun bir süre şaşkınlığımız geçmedi.Allah yardımcımız olsun. tek tesellim sperm sayısını etkilemese bile eşimi rahatsız eden ağrı yapmaya başlayan bu hastalıktan kurtulmuş olucaz diyorum.bu şekilde teselli veriyorum kendime.yoksa bir tüp bebek fiyatı bu ameliyat .(
hee daha özet zaten bebekim...ben seviyorum bu diziyi:)
buarada bu seminer nerde..yakınsa ben de giderdim herkese açık mı:*
canım bildiğim kadarıyla 3. gün hormon testleri yapılıyor
14. gün yumurtana bakılıyor ama doktorunla bir konuş çünkü yumurtlama günleri herkes için farklı olabiliyor,
21. günse progesteron bakılacak
yani hastaneye gittiğin zaman elini versen kolunu alamıyorsun,sen en iyisi tüm bunları unut normal hayatına dön,bu konuda en önemli şeylerden biride stresten uzak durmak,bol bl dua et, hamile kaldığın zamanda bize haber verirsen sevinirim :))
393((((((((((((((( kızlar ya ben neden göremiyorum bu sayfayıı ...392 yi görüyorum ama ilginç değil mi hehe :) biri link atsa belki görerimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?