Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

esra bunu begendı :)
begen butonu olmadıgı ıcın böle ıfde etmek zorundayım

dua ayakta tutuyor zaten bizi canım..melisayı denicem....
şimdi çıkıyorum eşim uyuyalım diyor ders çalışıyodu da öyle girdim kaçamak:)))
yoksa onun yanında girmiyorum kızıyo:)))
iyi geceler canım öpüyorumm

dene canım kesın faydasını goreceksın rabbımın ıznıylen
allh rahatlık versın canım
bnde opuyorum ıı gecelerrrrrrr

dikat et kendine rahatlayacağın şeyler yap

hepimizde aynı,bebeğimiz neden olmuyor diye doktora gidioruz,eşlerimizden sperm tahlili isteniyor ve booommmmm bomba patlıyor....

bütün bunlara ek olarak belirtmek istedim stresten uzak dur,eğer imkanınız varsa bebişin olacağı günler için kısa bir tatil ayarla ve o günlerde herşeyi unutmaya çalış,sonuçta sizin durumunuzda rahat olursanız bebiş daha çabuk gelir diye düşünüyorum

iyibir doktor bulamamk ne kadar kötü değilmi,insan herşeyden önce güvenmek istiyor,biz Kaan hocaya güvenerek gittik,muayenede iyi geçti çok şükür,eşimde varikosel vardı ama ameliyat demedi,gerek yok dedi,zaten bize sizin yaşınızda tedavi görüp normal yolla bebek sahibi olmanız çok zor demişti,inşallah yanılır bu konuda :)))

canım bildiğim kadarıyla 3. gün hormon testleri yapılıyor
14. gün yumurtana bakılıyor ama doktorunla bir konuş çünkü yumurtlama günleri herkes için farklı olabiliyor,
21. günse progesteron bakılacak

yani hastaneye gittiğin zaman elini versen kolunu alamıyorsun,sen en iyisi tüm bunları unut normal hayatına dön,bu konuda en önemli şeylerden biride stresten uzak durmak,bol bl dua et, hamile kaldığın zamanda bize haber verirsen sevinirim :))

canım benim yaa,dikkat et kendine,inşallah geçecek bugünler,hep içimize atıyoruz sonrada bu rahatsızlıklar çıkıyor malesef

bir arakardeşimi psikiyatriste götürdük,ilaç tedavisi verdi,bizim sakin çocuk canavara döndü,öğretmenleri felan tehdit etmeye başladı,sonra ilacı bıraktırdık,annem bitkisel şeyler vermeye başladı ve çocuk kendini zarzor toparladı,bende oyumu bitkisellerden yana kullanıyorum

rabbim inşallah hepimize şifa versin,bugünleri atlatıp bebişlerimizi sağlıkla büyütelim inşallah

funda da bunu beğendi :))

Rabbim inşallah arkadaşına sabır versin,en kısa sürede bebişini kucağına almak nasip etsin,hatta ikiz olsa ne güzel olur onun için

inşş canım
arkadaşın eltisininda olmamıştı (bu söz söyleyen değilde başka bir elti)3 defa tüp bebek yaptırdı olmadı sonra doğal oldu şimdi herkes kıza bak eltin tüp yaptı olmadı zamanı gelince doğal oldu bekle diyor kızda o denendi olmayınca bıraktı belki benim bebeğim tedaviyle gelec diyor ama kimse anlamıyor kızın halini birde erkekn menepoz durumu var bunuda kimse bilmiyor söyleyemiyor o yüzden sıkıntı yaşıyor malesef

Son düzenleme:
:))) hadi bakalım bekliyoruz sabırsızlıkla..
Allah kuzenine sabır versin inşallah,kesin herşeyide almıştır,eşyalara baktıkça içi sızlar şimdi,Rabbim yardımcısı olsun,
sağol aşkım amin...
hehhee :) bizim zaten sorunumuz bu, düzensizlik.DÜzenli olsa belki de kendiliğinden gelecek bebişler..
cnm çok üzüldüm allah kuzenine ve eşine sabır versin
Sağol aşkım Allah razı olsun..amin
bizim iş yerindekiler bu konuda pek birşey sormuyorlar artık bana,iltihap için tedavi görüyorum sanıyorlar
Ben söyledim iş yerindekilere.Bilmiyorum umarım bunu kullanmazlar aleyhime..çekinerek söyledim.Yani sonuçta bilmeleri gerekiyordu ama umarım hata yapmamışımdır.izinlerim tüp zamanında artacak arkamdan söylenmesinler bilsinler istedim.Söyledim bunu da.yalan söylemek beni de yoruyor dedim.onlar da şimdilik anlayışla karşıladılar beni..bakalım zaman gösterecek..
bakalım artık yarın eşimi ikna edebilirsem GNcye gideriz belki
gnc istanbul'da var ha ne güzel..Ben neden internette kısıtlı kaldım anlayamadım.ellerinle alıp beğenmek nee güzelllllll !! ay neden İzmir'de yok ( yaa burasıııııııııı zaten terkedilmiş şehir anasını saatayım..Güya büyükşehir pöff
merhaba kızlar,uzun zamandır sessiz ve derinden takip ediyorum sizleri.üye oldum sonunda. bende sizlerle aynı sorunları yaşıyorum.benide kabul edermisiniz aranıza.
Merhaba arkadaşım :) umarım tez zamanda atlatırsınız bu hastalığınızı.
Arunam ne kadar da güzel ya eşinle aynı yerdesiniz.Süper yaa!! ama bir o kadar da zor, eve geldiğinizde konuştuklarınız aynı :))) nasıl anlatsana biraz..
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...2-milyondan-76-milyona-yolculugumuz-7819.html

burada sana yardımcı olmuşlardır.Ama arkadaşlarımın da yorumları gibi değerler çok da kötü değil.sadece sperm normal sayının altında.Nicel olarak az yani.Bu şekilde bence hamile kalabilirsin.tabi psikoloji çok önemliii, hayırlısı olsun tatlım.
biz sayısı çok arttırdık şükür morfoloji ve ileri hızlı problemini çözemedik belki o yüzden gerek yok demişlerdir kaan hoca diyorsa doğrudur
Arunaaaaaaa bizim neden artmıyor ya
Rabbim inşallah arkadaşına sabır versin,en kısa sürede bebişini kucağına almak nasip etsin,hatta ikiz olsa ne güzel olur onun için

Az önce Füsun demirel var ya oyuncu.Onu izledim bir kanalda çıktı.50 yaşında ikizleri olmuş bu hikayesini anlatıyor.26 yıl boyunca ilaçlar tedaviler görmüşler.Hatta evlatlık için başvurmuşlar o bile olmamış.Sonra tüp yapmışlar olmamış ikinci de tutmuş..Sorun anladığım kadarıyla eşindeymiş.Çünkü dedi ki benim yumurtalıklarım vücudum 25 yaşındaki bir bayanla aynıydı.Sadece tansiyon sorunum vardı benim yaşımdan kaynaklı ama hamilelik boyunca bir kere bile olsun artmadı dedi.Mutlaka durumu olanlar denesin yaptırsın tüp dedi.Gerçekten de bebekli ev çok başka dedi.Eşimle izlerken öylece kadının ağzından çıkan sözlere baktım kaldık umuda ne çok ihtiyacımız var bizim.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.Kızlar dualarımızı unutmayalım..Geride kaldık sanki

Unutmak kolay mi deme
Unutursun Mihribanim
Oglun kizin olsun hele
Unutursun Mihribanim

Hayat böyle bu gemide
Eskiler yiter yenide
Beni degil kendini de
Unutursun Mihribanim

Yillar sineme yaslanir
Hatiralarin paslanir
Bu deli gönül uslanir
Unutursun Mihribanim

Zaman erir kelep kelep
Meyve dalda durmuyor hep
Unutturur bir çok sebep
Unutursun Mihribanim

Gün geçer azalir sevgi
Degisir herseyin rengi
Bugün degil, yarin belki
Unutursun Mihribanim

Süt emerdin gündüz gece
Unuttun ya büyüyünce
Bu iste tipki öylece
Unutursun Mihribanim

cnm melisim aynı yerde olmak aslında güzel sıkıcı gibi duruyor ama biz bitişik olmayı seviyoruz ben önce ordaydım sonra eşim atandı sonra orda evlendik ama iki yıl önce kadromuz değişti sıkıntılarımız başladı tek imtihamız işimiz olsun bebekim sizinkide artacak tatlım tüpü bende düşünüyorum ama ciddi bir konu çünkü sadece alınan ilaçlar değil erkenden yumurta rezervini azaltıyor ilk seferde olacağını bilsem hiç durmam füsun demireli biliyorum dönor kullandığını duymuştum demekki dönor kullanmamış o yüzden diyorum ya tatlım eşleri düzeltirken kendimizede bakalım 5o yaşında doğurabilmek hiç kolay olmamalı

tatlım adet döngüsü 28 günde birse 14.gün çatlamış oluyor genelde 14 .gün belli bir cm ulaşmalı 18 ile 21 cm arası çok büyürse kist olur az büyürse gelişmemiş olur en güzeli ilaçsız yumurta takibi yumurta gelişiyormu kaç cm oluyor ne zaman çatlıyor öğrenebiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…