- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
Üzülme!
Üzülebiliyorsan bir kalbin var demektir.
Kalpsizler üzülmezler ki.
Ne mutlu sana ki, üzülebiliyorsun.
Dokunan var demek ki kalbine.
Ya dokunulmasaydı kalbine.
Ya hüznün gönül toprağını karmasına izin verilmeseydi.
Demek ki gözden çıkarılmadın.
Demek ki sen hâlâ bir umut tarlasısın
...Senai Demirci.
masal ben ılactan daha cok btkı ıcmeyı tercıh edıyorum
benım kuzenımde anık atak hastası ve annemde bu rahatszlıktan muzdarıp
melısa yapragını kaynatıp ıcıorum öle bır rahatlatıorkı vucudumu anlatamam sende öle yap
cok faydasını gorecesın...
cık dolas bol su ıc
en onemlısı salavat vede ya safi cek rahatlıcaksın
of of ben neler cekıorum bır bılsen
saglıklan vede hayırlısıylan su yolumuz mutlu sonlan btse keske
dua ayakta tutuyor zaten bizi canım..melisayı denicem....
şimdi çıkıyorum eşim uyuyalım diyor ders çalışıyodu da öyle girdim kaçamak:)))
yoksa onun yanında girmiyorum kızıyo:)))
iyi geceler canım öpüyorumm
sagol tatlım ınsallh gusel haberler alırız
masal ben tup bebek ılaclarından dolayı böle oldum atak gecırıorum
agr depresyon gecırıorum
ılacta uyutmaz oldu
zor gunler gecırıoum bugunlrde rabbm yardımcımız olsun ınsallh
benım bunyeme hormon ılacları yaramamıs
heralde bır kac deneme daha yapsam kafayı tıklatırım((((
bnde nefes lamkata zorluk cekıorum
cogu zamn olmeyı tercıh edıorum bu agr yukten dolayı
ısyan deıl yorgunluk artık
dun gozum acık esıme seslenecem sesım cıkmıor
durtucem kollarım uyusmus vazıyetteydı
asırı carpıntı yasıorum
bır bak aylarca aglayamıorum bır bak gun boyu susmuorum
inşallah arkadaşın içine atmamıştır ve bir iki söz söylemiştir
canım yanlış ifade edbilirim çünkü her gittiğimiz doktor farklı dedi.hatta amaliyata gerek yok denildi.kaan hoca yanlış hatırlamıyorsam 2 dedi.mutlaka ameliyat dedi.öncesinde genetik test yapıldı.verilen sperm miktarı yetersiz olduğundan inceleme yapılamadı diye mail attı.istediğimniz yerde yaptırabilirsiniz ama önce ameliyat dedi.yaşadığım şehir küçük ve doktorların çoğu bu konuda bizi yordu.özelde yapıcak ameliyatı.ücret bizi şok etsede bunada alıştık.neden fakültede yapmıyorsunuz diye sormamak için zor tuttum kendimi.
Kaan hoca hakkında ilk yaptığım araştırmalarda özele gitmeyin devlette yaptırabilirsiniz diyor diye yazmıştı herkes,şimdi neden acaba özele döndü??
varikosel ameliyatını ne kadara yapıyor? Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,başka dert vermesin inşallah ,gerçekten çok pahalı ve stresli bir süreçteyiz
ben kontrol için gittiğimde eşimin durumunu öğrendik.adetimin 3. günü gitmiştim.tahlillerde sorun yok dedi. ultrasonda bakıncada sorun görmedi.eşimden sperm testi istemesiyle bu uzun yolcuuğa çıkmış olduk. bir dahada kendimle ilgili hiç bişey yaptırmadık. kafam karıştı şimdi mailde sorayım tekrar kaçtı derecesi diye sadece her ne olursa olsun etkiler dediğini hatırlıyorum.bizim gelen miktarda çok az arunacım.ayrıca rahatsız etmeye başladı eşimi.olması sağlığı içinde yararlı olacak.
bu hormonlar değişkenlik gösterebiliyor bu ay mutlaka tekrarla lh fsh e2 prolaktin progestron tsh adetinin 14.günü git bakalım yumurtan yeterince olgunlaşıyormu 21.günü progesteron hormonuna baktır sonra ilaçsız yumurta takibi yaptır vitamin alıyormusun elevit ya da gnc mega women kullanabilirsin organik balın içine tarçın çörek otu atarak ye 1 limonsuyu iç ananas tüket
canım şimdi notlara baktımda derecesi iki yazıyor.kaan hocadan önceki doktorların biri varikosel yok demişti.diğeride bir derecede demişti. kime inanacağımı ne yapacağımı şaşırdım. kaan hocayıda sizlerden duyup randevu almıştım.inşallah bizede faydası olur.sperm çıkışı çok az.test için kaç kez gittik ve inceleme bile yapamadılar.sperm testi bile kabus demek bizim için
Adetin 3. günü yaptırıp ekstra 14 ve 21. günlerde de mi gitmeliyim? Yoksa sadece 14 ve 21. gün mü? Kusura bakma canım, biraz fazla soru soruyorum ama, sayenizde ön bilgi ile gitmiş olacağım doktora. Vitamin kullanmıyorum da Folik Asit hapı alıyorum. Evde daha önce aldığım GNC vitamin hapım vardı, ona tekrar başlayayım öyleyseVerdiğin bilgiler için çok çok teşekkür ederim canım
o tipler heryerde var demek ki:))))en iyi cevap susmak onlara karşı...hiç cevap vermiyorum ben o tiplere....
hoşgeldin canım inşallah hoş ayrılırsın topikten..yani anne olarak:)))))
esra hiç panik atak deme bu kelime bile kalp atışlarımı değiştiriyor sanki.sanki ölecekmişim gibi hissediyorum,sürekli çarpıntı,nefes darlığı...bi de uyuşma özellikle sol tarafımda..sol kolum yüzüm bacaklarım uyuşuyor tamamen....ve ellerim aşırı titriyor buara bu yeni çıktı:)moralim bozulunca ellerim titremeye başlıyor nefessiz kalıyorum..eşim tüm pencereleri açıyor yazık uyumuyor sabaha kadar benle.bazen daha ağır oluyor o zaman eşim de pankliyor benle:)
ağlatıyor beni kalbimin ağrısı...bu azoyu düşünmekten herşeyi dert etmekten oldu bu ben farkediyorum...neyse bunu da atlatıcaz inşallah....
masal ben ılactan daha cok btkı ıcmeyı tercıh edıyorum
benım kuzenımde anık atak hastası ve annemde bu rahatszlıktan muzdarıp
melısa yapragını kaynatıp ıcıorum öle bır rahatlatıorkı vucudumu anlatamam sende öle yap
cok faydasını gorecesın...
cık dolas bol su ıc
en onemlısı salavat vede ya safi cek rahatlıcaksın
of of ben neler cekıorum bır bılsen
saglıklan vede hayırlısıylan su yolumuz mutlu sonlan btse keske
Üzülme!
Üzülebiliyorsan bir kalbin var demektir.
Kalpsizler üzülmezler ki.
Ne mutlu sana ki, üzülebiliyorsun.
Dokunan var demek ki kalbine.
Ya dokunulmasaydı kalbine.
Ya hüznün gönül toprağını karmasına izin verilmeseydi.
Demek ki gözden çıkarılmadın.
Demek ki sen hâlâ bir umut tarlasısın
...Senai Demirci.
söylemiş bir şeyler ama yinede çok üzülmüş eltisinin söylediklerine
Rabbim inşallah arkadaşına sabır versin,en kısa sürede bebişini kucağına almak nasip etsin,hatta ikiz olsa ne güzel olur onun için
:))) hadi bakalım bekliyoruz sabırsızlıkla..yok bebekim ya benim alakam yok film sektörüyle falan...eşimle kardeşi de amatörce çekiyolar işte...eşim de yabancı bi şirkette müdür.onlar öyle heves etti...eşimin kardeşi bilgisayar alanında çalııyor..öyle montajı çekimi falan biliyor ama o da blgisayr şirketinde çalışıyo yani hiçbirimiz profesyonel değiliz:)))nası bişey çıkacak ortaya artık bilmiyorum:)bi de eşim fotoğrafçılığa meraklı kadraj madraj aks maks bişeyler diyolar ben anlamıyom ki:)))
kardeşiyle eşim daha önce çektiler çok güzel oldu...ama onu göndermekten vazgeçtiler bunu çekecekmişiz bu daha güzelmiş:)))ben anlamam bu işten ama cebren çektiriyolar:)daha önce çekerlerken baya eğlenmişlerdi kamera arkası falan bile yapmışlardı ben çok gülmüştüm...şimdi de eğlence olsun mantığıyla hareket ediyorum açıkçası:)eşim duymasın öldürür valla...ciddiye al şunu de böyle bak deyip duruyolar zaten daha başlamadan:)))acıklı bişey zatinası olcak bilmemmm
sağol aşkım amin...Allah kuzenine sabır versin inşallah,kesin herşeyide almıştır,eşyalara baktıkça içi sızlar şimdi,Rabbim yardımcısı olsun,
hehhee :) bizim zaten sorunumuz bu, düzensizlik.DÜzenli olsa belki de kendiliğinden gelecek bebişler..rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah,
bizde sanırım önümüzdeki cumartesi tahlil yaptırırz,eşim ne kadar ertelese kar biliyor(
bu arada hergece denicez demiştim ya malesef deneyemedik( bir ara benim sinirler tavan yaptı,kaldı yine,bu gidişle zaten eşimle birlikte olamadığımız için tüp bebek yaptırmak zorunda kalıcaz (
Sağol aşkım Allah razı olsun..amincnm çok üzüldüm allah kuzenine ve eşine sabır versin
Ben söyledim iş yerindekilere.Bilmiyorum umarım bunu kullanmazlar aleyhime..çekinerek söyledim.Yani sonuçta bilmeleri gerekiyordu ama umarım hata yapmamışımdır.izinlerim tüp zamanında artacak arkamdan söylenmesinler bilsinler istedim.Söyledim bunu da.yalan söylemek beni de yoruyor dedim.onlar da şimdilik anlayışla karşıladılar beni..bakalım zaman gösterecek..bizim iş yerindekiler bu konuda pek birşey sormuyorlar artık bana,iltihap için tedavi görüyorum sanıyorlar
gnc istanbul'da var ha ne güzel..Ben neden internette kısıtlı kaldım anlayamadım.ellerinle alıp beğenmek nee güzelllllll !! ay neden İzmir'de yokbakalım artık yarın eşimi ikna edebilirsem GNcye gideriz belki
Merhaba arkadaşım :) umarım tez zamanda atlatırsınız bu hastalığınızı.merhaba kızlar,uzun zamandır sessiz ve derinden takip ediyorum sizleri.üye oldum sonunda. bende sizlerle aynı sorunları yaşıyorum.benide kabul edermisiniz aranıza.
Arunam ne kadar da güzel ya eşinle aynı yerdesiniz.Süper yaa!! ama bir o kadar da zor, eve geldiğinizde konuştuklarınız aynı :))) nasıl anlatsana biraz..ah bitanem eşim imamhatipli diye yapmadıkları kalmadı eşim bana göre daha muhafazardır ama asla karışmaz ne bana ne de başkalarına bizde sadece bebek için aynı okuldayız olurda hamiş olursam dr gidersem o sınıfıma bakar ben yorulursam bakar diye dediğin gibi allah biliyor
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...2-milyondan-76-milyona-yolculugumuz-7819.htmlArkadaşlar, belki yeri burası değil fakat sizler de bilirsiniz ve yardımcı olursunuz diye düşündümEşimin değerlerini yolluyorum, lütfen yorumlar mısınız? Ve durum hakkında yol gösterir misiniz?
Abstinans Süresi : 4 gün ( C.İ )
Viskosity : Az Yapışkan
Volüm : 2.9 cc.
Renk : D.Beyaz
Görünüm : Gri-Opalasan
pH : 7.62
Kan : Yok
İrin-Partikül : Yok
Fruktoz : ----
Yuvarlak Hücre : % 5 ( lökositler,epiteller,germ hücreleri )
Motilite : Hızlı İleri Hareketli: %52 Yavaş İleri Hareketli: % 5 Yerinde Hareketli: % 4
Hareketsiz : %39
İmmotilite : %39 ( HAREKET ETMEYEN )
Likefaksiyon : 30 dk.
1.cc deki Sperma : *21.724.000
Total Sperma : *63.000.000 (makler counting camber)
Sperm Mar (IgG) : -
Vitalite : %67
H.O.S Test :%61
Lökosit : 106.000 / ml
Eritrosit : Negatif
Aglütinasyon : Negatif
Retrograd Ejakl. : -
Pellet : -
KRUGER STRİCT CRİTERİA
Değerlendirilen Spermatozoid Sayısı :33
Normal Yapı : % 13
Anormal Yapı : % 87
YORUM : H.OLİGOSPERMİ
Mikroskopi : Her sahada nadir yuvarlak hücre, nadir lökosit görüldü.Eritrosite rastlanmadı.
Sperma hücreleri sayı olarak anormal gözlendi.3 saatlik inkübasyon sonucu normal dışı yavaşlama
ve ölü sayısında artış gözlendi.
Arunaaaaaaa bizim neden artmıyor yabiz sayısı çok arttırdık şükür morfoloji ve ileri hızlı problemini çözemedik belki o yüzden gerek yok demişlerdir kaan hoca diyorsa doğrudur
Rabbim inşallah arkadaşına sabır versin,en kısa sürede bebişini kucağına almak nasip etsin,hatta ikiz olsa ne güzel olur onun için
:))) hadi bakalım bekliyoruz sabırsızlıkla..
sağol aşkım amin...
hehhee :) bizim zaten sorunumuz bu, düzensizlik.DÜzenli olsa belki de kendiliğinden gelecek bebişler..
Sağol aşkım Allah razı olsun..amin
Ben söyledim iş yerindekilere.Bilmiyorum umarım bunu kullanmazlar aleyhime..çekinerek söyledim.Yani sonuçta bilmeleri gerekiyordu ama umarım hata yapmamışımdır.izinlerim tüp zamanında artacak arkamdan söylenmesinler bilsinler istedim.Söyledim bunu da.yalan söylemek beni de yoruyor dedim.onlar da şimdilik anlayışla karşıladılar beni..bakalım zaman gösterecek..
gnc istanbul'da var ha ne güzel..Ben neden internette kısıtlı kaldım anlayamadım.ellerinle alıp beğenmek nee güzelllllll !! ay neden İzmir'de yok( yaa burasıııııııııı zaten terkedilmiş şehir anasını saatayım..Güya büyükşehir pöff
Merhaba arkadaşım :) umarım tez zamanda atlatırsınız bu hastalığınızı.
Arunam ne kadar da güzel ya eşinle aynı yerdesiniz.Süper yaa!! ama bir o kadar da zor, eve geldiğinizde konuştuklarınız aynı :))) nasıl anlatsana biraz..
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...2-milyondan-76-milyona-yolculugumuz-7819.html
burada sana yardımcı olmuşlardır.Ama arkadaşlarımın da yorumları gibi değerler çok da kötü değil.sadece sperm normal sayının altında.Nicel olarak az yani.Bu şekilde bence hamile kalabilirsin.tabi psikoloji çok önemliii, hayırlısı olsun tatlım.
Arunaaaaaaa bizim neden artmıyor ya
Az önce Füsun demirel var ya oyuncu.Onu izledim bir kanalda çıktı.50 yaşında ikizleri olmuş bu hikayesini anlatıyor.26 yıl boyunca ilaçlar tedaviler görmüşler.Hatta evlatlık için başvurmuşlar o bile olmamış.Sonra tüp yapmışlar olmamış ikinci de tutmuş..Sorun anladığım kadarıyla eşindeymiş.Çünkü dedi ki benim yumurtalıklarım vücudum 25 yaşındaki bir bayanla aynıydı.Sadece tansiyon sorunum vardı benim yaşımdan kaynaklı ama hamilelik boyunca bir kere bile olsun artmadı dedi.Mutlaka durumu olanlar denesin yaptırsın tüp dedi.Gerçekten de bebekli ev çok başka dedi.Eşimle izlerken öylece kadının ağzından çıkan sözlere baktım kaldık umuda ne çok ihtiyacımız var bizim.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.Kızlar dualarımızı unutmayalım..Geride kaldık sanki
Adetin 3. günü yaptırıp ekstra 14 ve 21. günlerde de mi gitmeliyim? Yoksa sadece 14 ve 21. gün mü? Kusura bakma canım, biraz fazla soru soruyorum ama, sayenizde ön bilgi ile gitmiş olacağım doktora. Vitamin kullanmıyorum da Folik Asit hapı alıyorum. Evde daha önce aldığım GNC vitamin hapım vardı, ona tekrar başlayayım öyleyseVerdiğin bilgiler için çok çok teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?