cnm varikosel seviyeniz kaçtı ameliyatı özelde mi yapacak bizdede var amelita gerek yok diyorlar ama ben istiyorum
canım yanlış ifade edbilirim çünkü her gittiğimiz doktor farklı dedi.hatta amaliyata gerek yok denildi.kaan hoca yanlış hatırlamıyorsam 2 dedi.mutlaka ameliyat dedi.öncesinde genetik test yapıldı.verilen sperm miktarı yetersiz olduğundan inceleme yapılamadı diye mail attı.istediğimniz yerde yaptırabilirsiniz ama önce ameliyat dedi.yaşadığım şehir küçük ve doktorların çoğu bu konuda bizi yordu.özelde yapıcak ameliyatı.ücret bizi şok etsede bunada alıştık.neden fakültede yapmıyorsunuz diye sormamak için zor tuttum kendimi.
8 aydır düşünüyoruz, düzenli olarak da beraber oluyoruz canım ama olmayınca endişelendik açıkçası. Benim yapılan testleri de yazayım bir bakın öyleyse ;
FSH 8,62
TSH 1,05
LÜTEİNLEŞTİREN HORMON 6,46
PRL 19,8
arunacım,bazı mesajlarını sonradan görüyorum atladığım varsa kusura bakma.hatta yanlış alıntı yapmışım galiba :))
hiç önemli değil tatlım bizimde iki ama burda birçok prof gösterdik gerek yok dediler ilaç tedavisine devam sen kontrollerini yaptırdın mı
Evet canım, alt muayene de yaptı doktor. Adetimin 3. günü gitmiştim, yumurtalıkların normal olduğunu söyledi. Güzel dedi.
Peki bizim bunlara ilave ek tetkikler yaptırmamız gerekiyor mu canım? Ya da benim değerler ile ilgili bir önerin var mı? FSH ve LH değerlerinin yüksek olması ne anlama geliyor? Neler yapmalıyım canım?
ben kontrol için gittiğimde eşimin durumunu öğrendik.adetimin 3. günü gitmiştim.tahlillerde sorun yok dedi. ultrasonda bakıncada sorun görmedi.eşimden sperm testi istemesiyle bu uzun yolcuuğa çıkmış olduk. bir dahada kendimle ilgili hiç bişey yaptırmadık. kafam karıştı şimdi mailde sorayım tekrar kaçtı derecesi diye sadece her ne olursa olsun etkiler dediğini hatırlıyorum.bizim gelen miktarda çok az arunacım.ayrıca rahatsız etmeye başladı eşimi.olması sağlığı içinde yararlı olacak.
biz sayısı çok arttırdık şükür morfoloji ve ileri hızlı problemini çözemedik belki o yüzden gerek yok demişlerdir kaan hoca diyorsa doğrudur
ben çıkmak zorundayım hepinize iyi geceler
bu hormonlar değişkenlik gösterebiliyor bu ay mutlaka tekrarla lh fsh e2 prolaktin progestron tsh adetinin 14.günü git bakalım yumurtan yeterince olgunlaşıyormu 21.günü progesteron hormonuna baktır sonra ilaçsız yumurta takibi yaptır vitamin alıyormusun elevit ya da gnc mega women kullanabilirsin organik balın içine tarçın çörek otu atarak ye 1 limonsuyu iç ananas tüket
ben çıkmak zorundayım hepinize iyi geceler
o tipler heryerde var demek ki:))))en iyi cevap susmak onlara karşı...hiç cevap vermiyorum ben o tiplere....ben işe gitmek istemiyorum o konuda çok şanssızım gerçekten çok dedikoducu acımasız iş arkadaşlarım var iki aydan sonra görecem laf sokmaya başlarlar kilomu aldın kız yoksa hamilemisin yok a geçiktirme ya da imalı allah verir ya da bir grup sessiz seyrederler
hoşgeldin canım inşallah hoş ayrılırsın topikten..yani anne olarak:)))))merhaba kızlar,uzun zamandır sessiz ve derinden takip ediyorum sizleri.üye oldum sonunda. bende sizlerle aynı sorunları yaşıyorum.benide kabul edermisiniz aranıza.
esra hiç panik atak deme bu kelime bile kalp atışlarımı değiştiriyor sanki.sanki ölecekmişim gibi hissediyorum,sürekli çarpıntı,nefes darlığı...bi de uyuşma özellikle sol tarafımda..sol kolum yüzüm bacaklarım uyuşuyor tamamen....ve ellerim aşırı titriyor buara bu yeni çıktı:)moralim bozulunca ellerim titremeye başlıyor nefessiz kalıyorum..eşim tüm pencereleri açıyor yazık uyumuyor sabaha kadar benle.bazen daha ağır oluyor o zaman eşim de pankliyor benle:)sagol tatlım ınsallh gusel haberler alırız
masal ben tup bebek ılaclarından dolayı böle oldum atak gecırıorum
agr depresyon gecırıorum
ılacta uyutmaz oldu
zor gunler gecırıoum bugunlrde rabbm yardımcımız olsun ınsallh
benım bunyeme hormon ılacları yaramamıs
heralde bır kac deneme daha yapsam kafayı tıklatırım((((
bnde nefes lamkata zorluk cekıorum
cogu zamn olmeyı tercıh edıorum bu agr yukten dolayı
ısyan deıl yorgunluk artık
dun gozum acık esıme seslenecem sesım cıkmıor
durtucem kollarım uyusmus vazıyetteydı
asırı carpıntı yasıorum
bır bak aylarca aglayamıorum bır bak gun boyu susmuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?