Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

8 aydır düşünüyoruz, düzenli olarak da beraber oluyoruz canım ama olmayınca endişelendik açıkçası. Benim yapılan testleri de yazayım bir bakın öyleyse ;

FSH 8,62
TSH 1,05
LÜTEİNLEŞTİREN HORMON 6,46
PRL 19,8

arunacım,bazı mesajlarını sonradan görüyorum atladığım varsa kusura bakma.hatta yanlış alıntı yapmışım galiba :))

fsh ve lh biraz yüksek bunları düşürmek kolay dr alttan muayene oldun mu cnm

arunacım,bazı mesajlarını sonradan görüyorum atladığım varsa kusura bakma.hatta yanlış alıntı yapmışım galiba :))

hiç önemli değil tatlım bizimde iki ama burda birçok prof gösterdik gerek yok dediler ilaç tedavisine devam sen kontrollerini yaptırdın mı

Evet canım, alt muayene de yaptı doktor. Adetimin 3. günü gitmiştim, yumurtalıkların normal olduğunu söyledi. Güzel dedi.
Peki bizim bunlara ilave ek tetkikler yaptırmamız gerekiyor mu canım? Ya da benim değerler ile ilgili bir önerin var mı? FSH ve LH değerlerinin yüksek olması ne anlama geliyor? Neler yapmalıyım canım?

hiç önemli değil tatlım bizimde iki ama burda birçok prof gösterdik gerek yok dediler ilaç tedavisine devam sen kontrollerini yaptırdın mı

ben kontrol için gittiğimde eşimin durumunu öğrendik.adetimin 3. günü gitmiştim.tahlillerde sorun yok dedi. ultrasonda bakıncada sorun görmedi.eşimden sperm testi istemesiyle bu uzun yolcuuğa çıkmış olduk. bir dahada kendimle ilgili hiç bişey yaptırmadık. kafam karıştı şimdi mailde sorayım tekrar kaçtı derecesi diye sadece her ne olursa olsun etkiler dediğini hatırlıyorum.bizim gelen miktarda çok az arunacım.ayrıca rahatsız etmeye başladı eşimi.olması sağlığı içinde yararlı olacak.

bu hormonlar değişkenlik gösterebiliyor bu ay mutlaka tekrarla lh fsh e2 prolaktin progestron tsh adetinin 14.günü git bakalım yumurtan yeterince olgunlaşıyormu 21.günü progesteron hormonuna baktır sonra ilaçsız yumurta takibi yaptır vitamin alıyormusun elevit ya da gnc mega women kullanabilirsin organik balın içine tarçın çörek otu atarak ye 1 limonsuyu iç ananas tüket

biz sayısı çok arttırdık şükür morfoloji ve ileri hızlı problemini çözemedik belki o yüzden gerek yok demişlerdir kaan hoca diyorsa doğrudur

biz sayısı çok arttırdık şükür morfoloji ve ileri hızlı problemini çözemedik belki o yüzden gerek yok demişlerdir kaan hoca diyorsa doğrudur

canım şimdi notlara baktımda derecesi iki yazıyor.kaan hocadan önceki doktorların biri varikosel yok demişti.diğeride bir derecede demişti. kime inanacağımı ne yapacağımı şaşırdım. kaan hocayıda sizlerden duyup randevu almıştım.inşallah bizede faydası olur.sperm çıkışı çok az.test için kaç kez gittik ve inceleme bile yapamadılar.sperm testi bile kabus demek bizim için

Adetin 3. günü yaptırıp ekstra 14 ve 21. günlerde de mi gitmeliyim? Yoksa sadece 14 ve 21. gün mü? Kusura bakma canım, biraz fazla soru soruyorum ama, sayenizde ön bilgi ile gitmiş olacağım doktora. Vitamin kullanmıyorum da Folik Asit hapı alıyorum. Evde daha önce aldığım GNC vitamin hapım vardı, ona tekrar başlayayım öyleyse Verdiğin bilgiler için çok çok teşekkür ederim canım

o tipler heryerde var demek ki:))))en iyi cevap susmak onlara karşı...hiç cevap vermiyorum ben o tiplere....
merhaba kızlar,uzun zamandır sessiz ve derinden takip ediyorum sizleri.üye oldum sonunda. bende sizlerle aynı sorunları yaşıyorum.benide kabul edermisiniz aranıza.
hoşgeldin canım inşallah hoş ayrılırsın topikten..yani anne olarak:)))))
esra hiç panik atak deme bu kelime bile kalp atışlarımı değiştiriyor sanki.sanki ölecekmişim gibi hissediyorum,sürekli çarpıntı,nefes darlığı...bi de uyuşma özellikle sol tarafımda..sol kolum yüzüm bacaklarım uyuşuyor tamamen....ve ellerim aşırı titriyor buara bu yeni çıktı:)moralim bozulunca ellerim titremeye başlıyor nefessiz kalıyorum..eşim tüm pencereleri açıyor yazık uyumuyor sabaha kadar benle.bazen daha ağır oluyor o zaman eşim de pankliyor benle:)
ağlatıyor beni kalbimin ağrısı...bu azoyu düşünmekten herşeyi dert etmekten oldu bu ben farkediyorum...neyse bunu da atlatıcaz inşallah....

Son düzenleme:
masal ben ılactan daha cok btkı ıcmeyı tercıh edıyorum
benım kuzenımde anık atak hastası ve annemde bu rahatszlıktan muzdarıp
melısa yapragını kaynatıp ıcıorum öle bır rahatlatıorkı vucudumu anlatamam sende öle yap
cok faydasını gorecesın...
cık dolas bol su ıc
en onemlısı salavat vede ya safi cek rahatlıcaksın
of of ben neler cekıorum bır bılsen
saglıklan vede hayırlısıylan su yolumuz mutlu sonlan btse keske

bunlar sanaaaaaaaaaaaa mercannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
mutlu yılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
rabbm gonlundekı muradını versın ınsallhhhhhhhhhhhhhh

Üzülme!
Üzülebiliyorsan bir kalbin var demektir.
Kalpsizler üzülmezler ki.
Ne mutlu sana ki, üzülebiliyorsun.
Dokunan var demek ki kalbine.
Ya dokunulmasaydı kalbine.
Ya hüznün gönül toprağını karmasına izin verilmeseydi.
Demek ki gözden çıkarılmadın.
Demek ki sen hâlâ bir umut tarlasısın
...Senai Demirci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…