Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

:)) Evet, o mesajını görebiliyorum ben canım :)) Sen bi çıkış yap, modemini kapat 10 sn. bekle aç, tekrar giriş yap, muhtemelen sorun ortadan kalkacaktır :)

melisim neyi göremiyorsun son yazılanı mı tatlım nsln
Aşkım ya göremiyorum kör oldum :)))))))
En son senin yazdığın Funda alttasın falan yazmışsın ya onu ve en son yazılanı görüyorum :) Sinir merakta çatla çatla bir hal oldum anlayacağın.
İyiyim aşkımmm sen nasılsın yıllık iznim başlıyor yarın :) iş yok ne kadar mutluyum bilemezsin hehee :) sen napıyorsun bebeğim.
100 mesajım dolmadığından özel mesaj gönderemedim maalesef

tamam canım......Bir de bana 393 sayfa diye attığın link de 392 yi gösteriyor :) bende var bir sorun canım sağol ama.

oh çok güzel iyice dinlen gez alışveriş yap ben diş dr gideceğim yarı of of büyük tatil bitti of onun dışında iyiyim tatlım

esrada cok begendı :)
harıka yha
bırde gul almıs
bızım o gulu alacak sperm bılene yok

ınsallhhhhhhhhhhhhh

valla gülsüz de olurdu yane:)))
bi sürüler baksana((ay baktıkça moralmen çöktüm((
eşimle film izliyorduk dün, filmin sonunda yeni evli çiftin bebeği oluyordu..eşim diyor ki bu bebeği koymasalarmış bu sahneye...neden dedim..diyor ki bize nisbet yapar gibi:))))
benimki de o hesap:))
kafayı yedim:)))

hadi hayırlısı topiğimizin ilk hamişi olursun inşallah

henüz bitmedi malesef ama yarım bırakmak olmaz tamamlarız inşallah,ramazanın son haftalarında herkes yoğundu tamamlayamadık malesef,bayram sonrası normal hayatımıza dönünce daha kolay olur

hayırlı sonuclarlan don ınsallh

ay evet yha neden kalktıkııııııııııı

ınsallh faydası olur canım benm
hayırlı sonuclar elde edersınızzzzz

pekı canımmmm

ne güzel ,inşallah herşey yolunda gider ve bebişini kucağına alıp sağlıkla huzurla büyütürsün

kızlar teşekkür ederim desteğiniz için ben de devam edeceğim okumaya meryem suresini. okudukça yazarım.

;( 24 te evlenip 25 te bebeğim olacaktı :) hesaplarıma göre.ama aştık yaşı.30 da da 2.bebeğim :)) hehehe
vet yaaa bende çok imreniyorum o insanlara ama nerde bu gidişle biz (allah kısmet ederse inşş)nine torun gibi görüneceğiz sıpalarla
aynen..hele benden sonra evlenip ilk gecede ve ilk denemede hamile kalanlar yok mu.Allah bağışlasın tabi.Ama biz deneyip de olayınca gel de sinir olma.
masal bu mesajı beğendi:))
nası gidiyo spermler di miay bizde hiç yok yaaaaaaaaaa..sinir oldum
Masal bizde var da noluyor.Akrozom %100 bozuk canım ( yapcak bir şey yok Rabbim yardımcımız olsun.

oh çok güzel iyice dinlen gez alışveriş yap ben diş dr gideceğim yarı of of büyük tatil bitti of onun dışında iyiyim tatlım
çok geçmiş olsun.ben de çok çekiyorum dişlerimden.sanırım uykuda sıkıyorum dişlerimi kırılmaya başladılar.o kadar çok dolgum var ki.sinirselmiş diş sıkmak.benim psikologa gitmem lazım.
kızlar teşekkür ederim desteğiniz için ben de devam edeceğim okumaya meryem suresini. okudukça yazarım.

Baharcım nasıl gidiyor cnm..

:))))))))))))))))))

hayırlı sonuclar alırsın ınsallh tatlım

NE HABER FISTIKLAR nasılsınız nasıl gidiyor

keçiboynuzu pekmezi sparişi verdi eşim suyunu sevmiyo içmedi.ibrahim saraçoğlunu sitesinden vermiş siparişi.onu yiyecek sabah akşam.birde evicap mı alsam içermi bilmiyom ki gıcıkorganik nohutu nerden alcam markette satılanlar olmaz mı ki.

canım evicap kötü tadı olan bir ilaç değil içer bence nohutta organik ürünler satan yerlere sor olamssa marketten al
şifa olsun inşşşşşşşş

ne diyeyim husmeh yazmıştı galiba kimsenin aklına nazar değmezmiş ,çünkü kimse kimsenin aklını beğenmezmiş,
herkesin bir doğrusu vardır, bizim insanımız ne kadar meraklı başkalarının işine burnunu sokmaya....

50 yaşında iyi cesaret etmiş, hakkındaki haberleri okuyordum,yazık valla hiç bilmediğim görüntüleri çıktı karşıma...insan herhalde çocuk sahibi olunca utanır o görüntülerden

50 yaşında iyi cesaret etmiş, hakkındaki haberleri okuyordum,yazık valla hiç bilmediğim görüntüleri çıktı karşıma...insan herhalde çocuk sahibi olunca utanır o görüntülerden

Hadi ya dur ben de bakayım :)))

Fundam aşkım neyin var senin???? Ben bugün evdeydim gerçekten evde durmak bana da yaramadı.Evde durma fikri güzel de dinlenme pek olmuyor.Yok temizlik yok yemek her yanım ağrıyor.Yatmaktan da tutulduu belim :)))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…