bi soruşturalım bakalım ben de şu hatuna bi daha sorayım yarın..kadınla kanki oldum giderken çikilata filan mı götürsem
ay ne güzel olurduuuuu
şaka sanki herkeste 8 var..ne sayıymış arkadaş:))))
çok tatlısın kız
valla masalim bende cok inanmadim ama adam baya bi guzel konustu..ilaclarla falan sperm bulunabiliyormus..eger kullandigin ilacla bi degisiklik olmassa igne yapalim dedi esime...o zaman bulunuyor dedi ama bizde tam anlamadik..once test yaptirmasi lazim esimin...ama malesef sürekli erteliyoruz...henuz yaptirmadi..simdide turkiye ye gidersek o zaman yaptiralim diyor...bende biraktim kendi haline...
masalcim hele bi test yapilsin sonuca göre ben zaten hepinizi bilgilendirecegim...kimbilir belki bi mucize olurda bulunur sperm..
Gerçekten de öyle.Ben de tüm gün insan görünümlülerle uğraşıyorum,biliyorsun onlar normal değiller yani :))) sözüm meclisten dışarı
bize de geçen gün aile hekimimiz iğne yapılıyor da sperm çıkıyor falan dedi..azo için..ben anlamadım(((sordum hatun da p ile başlayan bişey söyledi..bi iğneymiş azolularda kullanılır doktorunuz söylemedi mi dedi...ben de kadın bilmiyo galiba dedim içimden var mı ki öyle bişeeeeey??
iyiyim tatlim ya .... valla kimseyi takmadim bu bayram, evde pinekledim baya guzeldi:))))
en cokta üvey kaynanama gitmedim ya kudurmustur:))) ona sevindim:)))
sen ne yaptin tatlisim görmeyeli
bayram tatili bize iyi geldi kiz:))))) kafayi yedik:))))) ondan yani:)))))
eeeeeee kadin mi desem adammi desem bulent ablaya:)))) agzinin tadini biliyo:))))))
Evett.... :))
Hadi inşallah Yademm...
Fundam ne güzel hadi bakalım, esra için olan dualar bitti mi ? sana dönsün artık vesile olsun kız..
Sağlıklı yeni mi çıkıyor ? Merak ettim. Heyecanlandım !
hahahahahah allah iyiligini versin emi:)))))) keske biz de 1 tane olsa da varsin karizmatik olmasin:))) kazmasina da raziyiz dermisim:)))))))
:)))))))))))))))))))))))))))))
Allah korusun aman aman....
Kızlar kocişim geldi yemek ister ben dönerim arada çok yazışmayın beni delirtmeyin :))))) :84:
ya bilmiyorum ki ben kadın bişeyler söyledi de dedim bilmiyodur hani sağlık ocağında ya o bakımdan
yoksa biliyo muydu
öyle bişey olsa dr söylerler di mi....yoksa var da mı söylemiyolarşizo oldum
şimdi herkes o iğnenin peşine düşer :))))
oh ne güzel keşke bende becere bilsemsen o insanlara hıhhhhhhhhhhhhh :de canım
heee 8leri çıkarsalar da olur diyomuşum
buarada diyomuşum dedim ayyy iğrencimmmmmmmmm:26:
bu sekizde bi b.kluk mu var yoksa
canim benim ya inanirmisin erkek doktorlar kadina nazaran daha iyi bence...muayene sirasinda daha anlayisli ve kibar oluyorlar...bence erkek doktora git daha memnun kalacaksin...hemcinslerimiz sanki biraz acimasiz gibi geldi bana...cok canimi yaktilar cünkü..insallah tedavin olumlu sonuclanacak bitanem.....kalbimden inaniyorum...
doktor henuz adini vermedi ignenin...sadece o igneyi ben bile yapamam,tek yapan bi doktor var zürihte ondan randevu alip yaptiriz dedi...bilmiyorum artik bende inanmak istiyorum söylediklerine ama bi tarafim hala süpheci((
valla fundacim ne guzel olurda ne demek muhtesem olur...en cokta bahcemde havuz olsun icinde rengarenk baliklar olsun isterim...
sabah kalkip tavuklarin kümesinden sepete taze yumurta toplamak,,ineklerden taze süt sagmak,,bahceden domates biber koparip saglikli kahvalti yapmak,,varmi bunun ötesi ya(((
hadi kizlar biz birlikte ciftlik kuralim:))))))
canim ya ne guzeldik ama evdeki islerde bizi bekliyo.....sen git hallet islerini sonra insallah yeniden biraraya geliriz....bende cokkkkkkkkkkk öpüyorum seni
ama ama benim 8 de yok :18::18::18::18::18::18:aynı durmdayızzz
acaba bende eeeeeeeeeee lerin kurbanı olmuş olabilirmiyim
bi soruşturalım bakalım ben de şu hatuna bi daha sorayım yarın..kadınla kanki oldum giderken çikilata filan mı götürsem
ay ne güzel olurduuuuu
şaka sanki herkeste 8 var..ne sayıymış arkadaş:))))
çok tatlısın kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?