Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

:17.:17.

erkekler cesur görünmeye çalışıyor ama en büyük korkak onlar aslında,eşimde testi erteleyebildiği kadar erteledi,inşallah bu hafta sonu için bi problem çıkartıp beni deli etmez,sonuçtan korkuyorlar ve önemsemiyormuş gibi yapıyorlar

inşallah test sonucunuz çok iyi çıkarda eşinde şok olur :)

şimdi herkes o iğnenin peşine düşer :))))

iyiyim tatlim ya .... valla kimseyi takmadim bu bayram, evde pinekledim baya guzeldi:))))

en cokta üvey kaynanama gitmedim ya kudurmustur:))) ona sevindim:)))

sen ne yaptin tatlisim görmeyeli

ben bütün bayramı eşimin tarafıyla geçirdim,kendi ailemle telfonda konuştum,Allahtan iyi insanlar yoksa çekilmezdi :)
şunu anldım tatil bana yarmıyor

bayram tatili bize iyi geldi kiz:))))) kafayi yedik:))))) ondan yani:)))))

eeeeeee kadin mi desem adammi desem bulent ablaya:)))) agzinin tadini biliyo:))))))

yazık ülkemin insanının geldiği hala,birde o çocukların aileleri nasıl seviniyor o ne olduğu belirsiz kişiyle birlikte diye...töbeee yaaa Allah başa vermesin

canım esranın ki 19da kaldı herhalde bana hiç başlamayız çünkü ramazan sonrası herkes duruldu,esranınkini tamamlasak iyi olurdu

:)))))))))))))))))))))))))))))

Allah korusun aman aman....
Kızlar kocişim geldi yemek ister ben dönerim arada çok yazışmayın beni delirtmeyin :))))) :84:

benim zavallı kocacığım bu akşamda patates haşlamasına mahkum oldu ( midem bulandığı için yemek görmek istemiyorum

ya bilmiyorum ki ben kadın bişeyler söyledi de dedim bilmiyodur hani sağlık ocağında ya o bakımdan
yoksa biliyo muydu
öyle bişey olsa dr söylerler di mi....yoksa var da mı söylemiyolarşizo oldum

canım sen yhinede o doktoru bi ziyaret et,sonra iğnenin ismini al biz burdan bi araştıralım bakalım,içimizde kalacak yoksa :))

eşimde artık erkek doktoru kabuş etti gibi,napim yaa canımdan kıymetli değil hiçbirşey,psikopat kadınlarl uğraşamıcam..

şimdi siz zürihteki doktora giderseniz ve bebiş iğneyle gelirse doktor türk hastalarda patlama yaşar :))

balılı havuz fikride güzel,ben hep eve büyük akvaryum almak istemişimdir hatta geçen gün eşimle konuşuyorduk,ölen balıkları atabileceksen alalım dedi ve bizim akvaryum maceramız başlamadan bitti

bahçeli evim olursada ırmak kenarında istiyorum,alabalıkta yetiştiricem inşallah :)))
zamanında sağlıklı beslenseydik şimdi belkide böyle sperm di bilmem neydi uğraşmayacaktık

funda çinko kullanıyomusunuz siz canım..biz bi kutu aldık da başlamadık daha..e vitamini kullanıyor eşim ikisi bişey yapmaz inşallah

al hayatım çikolatayı al..bende bizimkine çiçek sözü verdim,kolaymı bu zamanda iyi ,anlayışlı ,hastayı bilgilendiren doktor bulmak,bak kadıncağız olaya yeni bir bakış açısı getirdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…