canım bne kaçıyorum ,çok uykum geldi,yarın görüşürüz inşallah
iyigeceler
funda bitkiselleri kastetmiştimyanlış anlama oldu galiba ama doğru söylüyorsun herşey ortada artık
eşimle konuşuyoruz eşim diyor ki ayıp falan kalmadı gelen giden elliyor
arunammmmm kaç mg aldınız bebekim...bize dr solgar yazmadı berko yazdı...bir de canım hormonlara aile hekimi bakıyor sağlık ocakları...
bizim de işimize geliyor açıkçası hem kalabalık değil hem yakın hem dr tanıdık hem de tamamen duygusaaallll
yok canım benim senin yazdıklarınla ilgili değil sözlerim,aklıma geldi birden,ben eskiden kimseyle böyle şeyleri konuşamazdım da,şimdi hiç tanımadığım aktarlarla bile konuşabiliyorum,burdaşu gün yumurtlıcam felan diyebiliyorum kendime hayret ediyorum :))
eşinin söylediklerinnin aynısını benim eşimde söylemişti :))
4 yıllık evli ve hazirandan itibaren bebek istiyoruzzz hemde çokkk
ancak eşimin 15 gün arayla yapılan iki spermiogramında da 0 sperm
çıktı; renkli doppler , fiiki muayene ve hormon testlerinden herşey normal
doktorlar diyorki mikro tese; ve şans olarak %50 diyolarlar
ya da %50 ihtimal çocuğunuz olmayacak diyecekler
ve bu ikimizi de çok korkutuyor bu yüzden mikro tese yi erteledik
kendimize 3 aylık bir süreç verdik, bitkisel tedavi vs. deneyeceğiz
dr eraslan ın panax, e1 ve reıshi mantarı ilacını aldık; yarın başlayacak
keçi boynuzu pekmezi sipariş ettik, eylül sonunda bir arkadaş karakovan balı getirecek
sigara içiyordu; bir ay önce bıraktı(13 yaşından beri şuan 31 yaşında)
başka önerisi olan varmı?
bide eşim aralık da askere gidip mayıs 15 de geldi; sizce etkisi varmıdır?
stres, yemeğe katılan şeyler vs?
(çalıştığım için sürekli giremiyorum)
şimdidem teşekkürler, allah hepimizi bebeklerimize kabuştursun inş en yakın zamanda.....
canım üzüldüm gittikçe kalabalıklaşıyoruz ve ben ürperiyorum bu artış karşısında..inşallah Rabbim sizi de güldürür.askerde yemeklere şap koyarlar o da hormonları etkilyen bişey ama azosperm çok ileri boyut...sperm sayısında belki azalma vs olabilir ama azosperm olur mu bilmem..4 yıllık evli ve hazirandan itibaren bebek istiyoruzzz hemde çokkk
ancak eşimin 15 gün arayla yapılan iki spermiogramında da 0 sperm
çıktı; renkli doppler , fiiki muayene ve hormon testlerinden herşey normal
doktorlar diyorki mikro tese; ve şans olarak %50 diyolarlar
ya da %50 ihtimal çocuğunuz olmayacak diyecekler
ve bu ikimizi de çok korkutuyor bu yüzden mikro tese yi erteledik
kendimize 3 aylık bir süreç verdik, bitkisel tedavi vs. deneyeceğiz
dr eraslan ın panax, e1 ve reıshi mantarı ilacını aldık; yarın başlayacak
keçi boynuzu pekmezi sipariş ettik, eylül sonunda bir arkadaş karakovan balı getirecek
sigara içiyordu; bir ay önce bıraktı(13 yaşından beri şuan 31 yaşında)
başka önerisi olan varmı?
bide eşim aralık da askere gidip mayıs 15 de geldi; sizce etkisi varmıdır?
stres, yemeğe katılan şeyler vs?
(çalıştığım için sürekli giremiyorum)
şimdidem teşekkürler, allah hepimizi bebeklerimize kabuştursun inş en yakın zamanda.....
çook güzel bizimki berbat güya tanıdık klomen bile yazmıyor oysaki reçete var ben devlet has gidiyorum testler için şimdi 3 ay doldu değiştireceğim şükür tanıdık var mesafesi var tam karşımda aslında benim bağlı bulunduğum var yarın araştırayım mahalleden nsl diye cnm mg bilmiyorum seninki ilaç galiba bizimki bitkisel
canım üzüldüm gittikçe kalabalıklaşıyoruz ve ben ürperiyorum bu artış karşısında..inşallah Rabbim sizi de güldürür.askerde yemeklere şap koyarlar o da hormonları etkilyen bişey ama azosperm çok ileri boyut...sperm sayısında belki azalma vs olabilir ama azosperm olur mu bilmem..
inşallah bitkiseller de işe yarar tatlım baya bişey kullanıyorsunuz daha karıştırma bana kalırsa beslenmenize dikkat edin yeter..kaan aydosun androloji sitesinde beslenme ile ilgili kısım var ordan oku istersen...
cnm hoşgeldin dr herhangi bir ilaç jel ya da iğne vermedi mi kapsamlı bir vitamin almalısın ya proxeed plus ya da argımax evicap
iyiyim tatlim ya .... valla kimseyi takmadim bu bayram, evde pinekledim baya guzeldi:))))
en cokta üvey kaynanama gitmedim ya kudurmustur:))) ona sevindim:)))
sen ne yaptin tatlisim görmeyeli
editörle konuşup adımızımı değiştirsek ,
problemsiz eşi olanların numarası ne acaba hepimiz aynı numarayı alalım
heee 8leri çıkarsalar da olur diyomuşum
buarada diyomuşum dedim ayyy iğrencimmmmmmmmm:26:
bu sekizde bi b.kluk mu var yoksa
kızlar bu konuyla ilgili her yerde doğal ve hormonsuz beslenme sözünü duyunca çıldırıyorum.neden mi? eşim üniversiteye gidene kadar köyden okula geliş gidiş yapan yani köyde yaşayan bir köy çocuğu.sütü kendi ineklerinden,sebzeyi bahçelerinden,yumurtayı köy tavuklarından,babası arıcılık yaptığından balıda kendi kovanlarından çıkararak yemiş biri.doktor fındık diyor kendilerinde bahçe var (karadenizde yaşıyoruz) en tazesini yiyerek büyümüş biri.balığı canlı canlı alıyoruz denizden çıkar çıkmaz.yinede sperm miktarı 2 milyon ya da daha az çıkıyor ben daha ne yapayım?doktor inceleyip karar vermek için verilen miktara yetersiz diyor.moral vermeye çalışıyorum ailesi stres topu yapıyor adamı.işinde huzuru yok.nereye yeteceğimi şaşırdım.koca adam karşımda yeğenini nasıl sevdiğini anlatırken ağladı biraz önce.bir düşersem kalkamayacağım ama ayakta durmaya takatım yok.beni düşünen yok.oğlum sana da versin Allah diyen çok.bu kız nasıl diyen yok.ben insan evladı değilmiyim.bu gece çıldırttılar beni.kusura bakmayın yazıp rahatlamak istedim.
bende karadenizliyim, bilirim insanımızı ağzı olan konuşur
ama inançlılardır
şunu söyle onlara daha laf söyleyemezler
çocuk, harcı kar, tuğlanın arasına koy duvar olsun gibi birşey değildir
allah verirse olur,onun şunun bunun yeteneği, beceresi, mükemmelliği değildir
allah ın nasibi, hediyesi, emanetidir
bnm ogleden berı panık atagım hat safada
carsıya cıktım
o kadar dengemde bozukluk vardıkı
karsıdan karsıya gecerken bıle zorlandım
bas donmesınden hala oluyorum
asırı dusuk cıktı
hap ıctım sımdı antıdepresan
tum vucudum ıslevını bıtırmek uzere
oldum olecem korkusu
carpıntı(((((((8
bnm ogleden berı panık atagım hat safada
carsıya cıktım
asırı dusuk cıktı
oldum olecem korkusu
carpıntı(((((((8
ağzı olan konuşuyo:26:nefret ediyorum bu tiplerden..bizde de bol miktarda var...olan genelde kadına oluyor canım herkes biricik oğluna kıyamıyor ama sana da dönüp nasılsın diyen olmuyor..eşin bitkisel kullanmak istemez suç sende,test yaptırır testler karışır suç sende,doktor kötü çıkar suç sende,evlendiğin ilk yıl korunursun suç sende,iyi beslemedin derler,üzüldü derler,derler de derler..velhasıl kimse sana halin nasıl moralin nasıl demez.demediği gibi başka sıkıntılar eklemeseler iyi..ama o da mümkün olmaz genelde...kızlar bu konuyla ilgili her yerde doğal ve hormonsuz beslenme sözünü duyunca çıldırıyorum.neden mi? eşim üniversiteye gidene kadar köyden okula geliş gidiş yapan yani köyde yaşayan bir köy çocuğu.sütü kendi ineklerinden,sebzeyi bahçelerinden,yumurtayı köy tavuklarından,babası arıcılık yaptığından balıda kendi kovanlarından çıkararak yemiş biri.doktor fındık diyor kendilerinde bahçe var (karadenizde yaşıyoruz) en tazesini yiyerek büyümüş biri.balığı canlı canlı alıyoruz denizden çıkar çıkmaz.yinede sperm miktarı 2 milyon ya da daha az çıkıyor ben daha ne yapayım?doktor inceleyip karar vermek için verilen miktara yetersiz diyor.moral vermeye çalışıyorum ailesi stres topu yapıyor adamı.işinde huzuru yok.nereye yeteceğimi şaşırdım.koca adam karşımda yeğenini nasıl sevdiğini anlatırken ağladı biraz önce.bir düşersem kalkamayacağım ama ayakta durmaya takatım yok.beni düşünen yok.oğlum sana da versin Allah diyen çok.bu kız nasıl diyen yok.ben insan evladı değilmiyim.bu gece çıldırttılar beni.kusura bakmayın yazıp rahatlamak istedim.
esra yapma sakin ol...yalnız kalma eşinin yanına git...eşin güzel şeyler anlatsın sakinleştirsin seni...bnm ogleden berı panık atagım hat safada
carsıya cıktım
asırı dusuk cıktı
oldum olecem korkusu
carpıntı(((((((8
esracım sende de mi panik atak var.bende de var yani 6 senedir.geçen sene bıraktım daha ilaçlarımı.bu aralar yine aynı korkular bende de oluyo ama idare ediyorum çok şükür.bundan çok daha kötü günlerim oldu.sende yaşadıysan az çok bilirsin cnm.hassas olduğumuz için ufak bir üzüntü sıkıntıda artıyo korkularımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?