Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:))))))))cok guldum hıc halım yokkken :)

funda emın ol bızım spermlerde hc karzmatık vede romantık deıl
hızını seklını godunmu
nede nazık gırıor ıcerı :)

evet valla :))) aramızdaki gönül bağının parolasıda olabilir

hahahahhhahaha:))))) benimde öyle bi karim olsa bende aldatirdim:))))almasaymis torunu yasindaki adami o da:))))))

8 gordunmu bılkı kocasında sorun var

bugün herkes cem yılmaz gibi

moralinin iyi olmasına çok sevindim canım
da sperm olmadan nası hamiş olcakmışız anlamadımmm

valla masalim bende cok inanmadim ama adam baya bi guzel konustu..ilaclarla falan sperm bulunabiliyormus..eger kullandigin ilacla bi degisiklik olmassa igne yapalim dedi esime...o zaman bulunuyor dedi ama bizde tam anlamadik..once test yaptirmasi lazim esimin...ama malesef sürekli erteliyoruz...henuz yaptirmadi..simdide turkiye ye gidersek o zaman yaptiralim diyor...bende biraktim kendi haline...

masalcim hele bi test yapilsin sonuca göre ben zaten hepinizi bilgilendirecegim...kimbilir belki bi mucize olurda bulunur sperm..

canım ne tatlı doktorun varmış,insn birazda moral bulmak istiyor,bende bayan doktora gidicem diye kaçtane doktor denedim bin pişmanın,şimdi eşimin sperm sonuçlarını bekliyorum inşallah düzelme olmuştur ,olmadıysa IVIde erdal beye gidip muayene olucam ve artık tedavimize başlıcaz inşallah

Rabbim belkide sana bir işaret gönderdi,bak eşinede moral olmuştur,karamsarlıktan kurtulu artık çabalamaya başlar inşallah,bu arada o iğne ne ise öğrenince bizede adını söylesene burdaki doktorlarda yazıyorsa belki ihtiyacı olan biri kullanır ve dener

Gerçekten de öyle.Ben de tüm gün insan görünümlülerle uğraşıyorum,biliyorsun onlar normal değiller yani :))) sözüm meclisten dışarı
8 gordunmu bılkı kocasında sorun var

bize de geçen gün aile hekimimiz iğne yapılıyor da sperm çıkıyor falan dedi..azo için..ben anlamadım(((sordum hatun da p ile başlayan bişey söyledi..bi iğneymiş azolularda kullanılır doktorunuz söylemedi mi dedi...ben de kadın bilmiyo galiba dedim içimden var mı ki öyle bişeeeeey??

funda bu mesajı beğendi :)

canım benim dopingim sizlersiniz,böyle burda rahat rahat konuşmam :))
b. ersoyu tvde bile izlemeye dayanamıyorum,Allah korusun kınarım felan başıma gelmesin istemem

bayram tatili bize iyi geldi kiz:))))) kafayi yedik:))))) ondan yani:)))))

eeeeeee kadin mi desem adammi desem bulent ablaya:)))) agzinin tadini biliyo:))))))

bugün herkes cem yılmaz gibi
Evett.... :))
Hadi inşallah Yademm...
Fundam ne güzel hadi bakalım, esra için olan dualar bitti mi ? sana dönsün artık vesile olsun kız..
Sağlıklı yeni mi çıkıyor ? Merak ettim. Heyecanlandım !

:))))))))cok guldum hıc halım yokkken :)

funda emın ol bızım spermlerde hc karzmatık vede romantık deıl
hızını seklını godunmu
nede nazık gırıor ıcerı :)

hahahahahah allah iyiligini versin emi:)))))) keske biz de 1 tane olsa da varsin karizmatik olmasin:))) kazmasina da raziyiz dermisim:)))))))

bayram tatili bize iyi geldi kiz:))))) kafayi yedik:))))) ondan yani:)))))

eeeeeee kadin mi desem adammi desem bulent ablaya:)))) agzinin tadini biliyo:))))))
:)))))))))))))))))))))))))))))
canım benim dopingim sizlersiniz,böyle burda rahat rahat konuşmam :))
b. ersoyu tvde bile izlemeye dayanamıyorum,Allah korusun kınarım felan başıma gelmesin istemem

Allah korusun aman aman....
Kızlar kocişim geldi yemek ister ben dönerim arada çok yazışmayın beni delirtmeyin :))))) :84:

ya bilmiyorum ki ben kadın bişeyler söyledi de dedim bilmiyodur hani sağlık ocağında ya o bakımdan
yoksa biliyo muydu
öyle bişey olsa dr söylerler di mi....yoksa var da mı söylemiyolarşizo oldum

bende 35 yaşındayım ama 15 gibi hissediyorum,çevrem benden 35 gibi davranmamı istedikleri içinde bir türlü çevreye uyum sağlayamıyorum :))

oh ne güzel keşke bende becere bilsemsen o insanlara hıhhhhhhhhhhhhh :de canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…