Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim benim ya inanirmisin erkek doktorlar kadina nazaran daha iyi bence...muayene sirasinda daha anlayisli ve kibar oluyorlar...bence erkek doktora git daha memnun kalacaksin...hemcinslerimiz sanki biraz acimasiz gibi geldi bana...cok canimi yaktilar cünkü..insallah tedavin olumlu sonuclanacak bitanem.....kalbimden inaniyorum...

doktor henuz adini vermedi ignenin...sadece o igneyi ben bile yapamam,tek yapan bi doktor var zürihte ondan randevu alip yaptiriz dedi...bilmiyorum artik bende inanmak istiyorum söylediklerine ama bi tarafim hala süpheci((

adamların yapacak haberleri yok ,aynı şeyi döndürüp duruyorlar,milletin beyni uyuştu onlar yüzünden

masalim varmis igne...bugun daha da emin oldum...bize de aynini dedi...eger ilacla olmassa igneyle kesin bulunuyo sperm dedi ama inan bende tam bilmiyorum..isim falan da söylemedi zaten...

kızlar sizden ayrılmak zor ama ben gidip namazımı kılayım sonrada yemeğe girişicem,eşim çıkmış işten geliyor :))
ilerleye saatlerde tekrar gelmeye çalışıcamöpüyorum siziii

aynen kuzum yaaaa aynen

bahçemizde olur,sebze meyve yetiştiririz,çeşit çeşit güller,rengarenk çiçekler,ahh yadem yaaaa ne güzel olur dimi
kaval çalmayıda öğreniriz :)))

valla fundacim ne guzel olurda ne demek muhtesem olur...en cokta bahcemde havuz olsun icinde rengarenk baliklar olsun isterim...

sabah kalkip tavuklarin kümesinden sepete taze yumurta toplamak,,ineklerden taze süt sagmak,,bahceden domates biber koparip saglikli kahvalti yapmak,,varmi bunun ötesi ya(((

hadi kizlar biz birlikte ciftlik kuralim:))))))

canım en güzeli herkesin sakinleşmesi başka türlüdür nasıl rahatlayacaksan öyle yapmalısın

ya bilmiyorum ki ben kadın bişeyler söyledi de dedim bilmiyodur hani sağlık ocağında ya o bakımdan
yoksa biliyo muydu
öyle bişey olsa dr söylerler di mi....yoksa var da mı söylemiyolarşizo oldum

askitom turkiyedekileri bilmiyorum ama burdaki doktor acikca söyler...olmasa demezdi herhalde...bilmiyorum ki...dur bekleyelim bakalim.. yakinda nasilsa benden kokusu cikar:))))

kızlar sizden ayrılmak zor ama ben gidip namazımı kılayım sonrada yemeğe girişicem,eşim çıkmış işten geliyor :))
ilerleye saatlerde tekrar gelmeye çalışıcamöpüyorum siziii

canim ya ne guzeldik ama evdeki islerde bizi bekliyo.....sen git hallet islerini sonra insallah yeniden biraraya geliriz....bende cokkkkkkkkkkk öpüyorum seni

tatlım birçok markanın var ben bim den stokladım migros carefour macro center evicap ver cnm

masalim varmis igne...bugun daha da emin oldum...bize de aynini dedi...eger ilacla olmassa igneyle kesin bulunuyo sperm dedi ama inan bende tam bilmiyorum..isim falan da söylemedi zaten...
bi soruşturalım bakalım ben de şu hatuna bi daha sorayım yarın..kadınla kanki oldum giderken çikilata filan mı götürsem
ay ne güzel olurduuuuu
kiz masal icimize kurt düsürme simdi:)))))) 8 in azizligine mi ugradik dersin:)))))
şaka sanki herkeste 8 var..ne sayıymış arkadaş:))))
ama ama benim 8 de yok :18::18::18::18::18::18:aynı durmdayızzz
çok tatlısın kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…