ben artık durmadan ölürsem ne olur düşünmeye başladım yane kadar kötü şey var aklıma geliyor hepsi..gece uykusu sıfır,nefes alamama,kalpte sıkışma,çarpıntı,soğuk terleme,uyuşma......
bi de yalnız kalmaktan acayip tırsıyorum..ve evde kalmak yaramıyor bana..üzülmek de...bu bayram tatili mahvetti ayrıca
namaz kılarkan bile ölüyorum sanıyorum halbuki en güvenli yer di mieşim de yok şimdi namaz hızlı kıldım Allah da biliyor ya ((
hemen açtım ışıkları tvyi bilgisayarı...kriz gelmesin de aman diyim..
ama dediğin gibi eskiden çok daha kötüydüm..süründüğümü hatırlıyorum merdivenlerde(((ölüyorum diye bağırdığımı ((
bu halime şükrediyorum anlayacağın..
kese ağıdıyla uyumuyorsam ve o salak ilaca başlamadıysam bu da benim için iyi bişeydir:))))
tekrar ruhumu ele geçirmeden bu hastalık ben kendime bi iş ve iyi bikaç kurs bulmalıyım venharcımmmm..
dun eczane aradık gece bulamadık
1 tane eczane bulamadık koca memelekette
nobetcı yazanara gıdıoruz kapalı
en son devlet hastanesıne gıttık
uzakta durdurdum
baktım kalabalık
ıcerı gırmeye cesaret edemedım
olecem sankı ben orda kalacam benı yogun bakıma alacaklarmıs dıe korkular sardı bırden
eve geldım
ılac ıctım ama
sabaha kadar hc uyumadım ılac ıctıgım halde
sanırım artık sınırlerım cok yıprandı
esıme karsıda böle bır tuhaflıgım var
neden bılmıorum
arunammmmm kaç mg aldınız bebekim...bize dr solgar yazmadı berko yazdı...bir de canım hormonlara aile hekimi bakıyor sağlık ocakları...
bizim de işimize geliyor açıkçası hem kalabalık değil hem yakın hem dr tanıdık hem de tamamen duygusaaallll
bunların aynısını belki fazlasını yaşadım 6 yıl aralıklarla.6 yıl antidepresan içtim.geçen yaz bebek te düşündüğümüz için dr kontrolünde bıraktım.ALLAH'a şükürler olsun ki bıraktığım günden sonra çok sıkışsam da geri başlasam mı acaba ilaca desem de başlamadım.bebek çalışmaları vardı çünki.eğer öyle olmasaydı belkide geri başlardım.şimdi sadece arada çok çok sıkışırsam uyku veren ve rahatlatan bir ilaç var ondan alıyorum yarım doz o kadar.şükür halime beterin beteri var ama çok çok mu iyiyim değilim sadece alıştım sanırım hastalığıma.ama hala sık sık zorlandığım olur.zor bir durum yani anlıyorum sizi hemde en iyi anlayanlardanım.ALLAH yardımcımız olsun ve bize sağlıklı bir bebek versin tüm sıkıntılarımız onunla beraber atalım inşallah.
4 yıllık evli ve hazirandan itibaren bebek istiyoruzzz hemde çokkk
ancak eşimin 15 gün arayla yapılan iki spermiogramında da 0 sperm
çıktı; renkli doppler , fiiki muayene ve hormon testlerinden herşey normal
doktorlar diyorki mikro tese; ve şans olarak %50 diyolarlar
ya da %50 ihtimal çocuğunuz olmayacak diyecekler
ve bu ikimizi de çok korkutuyor bu yüzden mikro tese yi erteledik
kendimize 3 aylık bir süreç verdik, bitkisel tedavi vs. deneyeceğiz
dr eraslan ın panax, e1 ve reıshi mantarı ilacını aldık; yarın başlayacak
keçi boynuzu pekmezi sipariş ettik, eylül sonunda bir arkadaş karakovan balı getirecek
sigara içiyordu; bir ay önce bıraktı(13 yaşından beri şuan 31 yaşında)
başka önerisi olan varmı?
bide eşim aralık da askere gidip mayıs 15 de geldi; sizce etkisi varmıdır?
stres, yemeğe katılan şeyler vs?
(çalıştığım için sürekli giremiyorum)
şimdidem teşekkürler, allah hepimizi bebeklerimize kabuştursun inş en yakın zamanda.....
çook güzel bizimki berbat güya tanıdık klomen bile yazmıyor oysaki reçete var ben devlet has gidiyorum testler için şimdi 3 ay doldu değiştireceğim şükür tanıdık var mesafesi var tam karşımda aslında benim bağlı bulunduğum var yarın araştırayım mahalleden nsl diye cnm mg bilmiyorum seninki ilaç galiba bizimki bitkisel
aynen bugün çok sevdiğim bir arkadaşım çağırdı dr gitmemizi istedi onlarda 4 yıl sonra olmuş bilmiyordum 3 aşılamadan sonra erkek infertisiymiş önce rahim filmi çektir dedi ben bir açıldım kendime şaştım
hımmm anladım canım bizim aile hekimi çok datluuuişlerimizi hallediyoruz orda iyi oluyo..
ben bu çinkoya başlıyım bari ya..yarın bi gidelim hem eşimin kan değerleri vardı ya onları gösterelim hem şu iğneyi sorayım....
tşk cnm,
hayır işte anlamıyorum, hadi bizim doktorumuz vermedi; direkt mikro tese dedi
emre bakırcıoğlu na mesaj attım sonuçları, oda direkt mikro tese dedi
hakan özörnek e mesaj atıp anlattım, direkt mikro tese dedi
yine eurofertil de ebriyolog ile telde görüştüm; oda mikro tese dedi
kaan aydos da cevap bekliyorum, mesaj attım
ben çevremden, int den ve burada sizlerden öğrendiğim şeyleri yapmaya çalışıyorum
doktorlar da hiç ilaç vs. öneri vermeden mikro tese diyorlar bu bizim için çok korkutucu niye anlamıyorlarrr
bu ilaçları bitsin proxeed plus ı da çok duydum ona da bir bakacağım
çok sağolun, ben yeni birşey öğrendikçe baylaşacağım çok sağolun
kızlar bu konuyla ilgili her yerde doğal ve hormonsuz beslenme sözünü duyunca çıldırıyorum.neden mi? eşim üniversiteye gidene kadar köyden okula geliş gidiş yapan yani köyde yaşayan bir köy çocuğu.sütü kendi ineklerinden,sebzeyi bahçelerinden,yumurtayı köy tavuklarından,babası arıcılık yaptığından balıda kendi kovanlarından çıkararak yemiş biri.doktor fındık diyor kendilerinde bahçe var (karadenizde yaşıyoruz) en tazesini yiyerek büyümüş biri.balığı canlı canlı alıyoruz denizden çıkar çıkmaz.yinede sperm miktarı 2 milyon ya da daha az çıkıyor ben daha ne yapayım?doktor inceleyip karar vermek için verilen miktara yetersiz diyor.moral vermeye çalışıyorum ailesi stres topu yapıyor adamı.işinde huzuru yok.nereye yeteceğimi şaşırdım.koca adam karşımda yeğenini nasıl sevdiğini anlatırken ağladı biraz önce.bir düşersem kalkamayacağım ama ayakta durmaya takatım yok.beni düşünen yok.oğlum sana da versin Allah diyen çok.bu kız nasıl diyen yok.ben insan evladı değilmiyim.bu gece çıldırttılar beni.kusura bakmayın yazıp rahatlamak istedim.
bnm ogleden berı panık atagım hat safada
carsıya cıktım
o kadar dengemde bozukluk vardıkı
karsıdan karsıya gecerken bıle zorlandım
bas donmesınden hala oluyorum
asırı dusuk cıktı
hap ıctım sımdı antıdepresan
tum vucudum ıslevını bıtırmek uzere
oldum olecem korkusu
carpıntı(((((((8
Allahın bir sınavı olarak görüyorum ve o na sığınıyorum canım.bazen düşecek gibi oluyorum ama işte o zaman desteğim olacak bir nefes bir ses yok çevremde.duygu patlaması yaşıyorum şuan eksik kalır inan sana ne anlatsam.bu söylediklerini onların anlaması için inan beyin ameliyatı yapıp içine yerleştirsem yine de anlamazlar.çünkü anlamak istemezler.
ağzı olan konuşuyo:26:nefret ediyorum bu tiplerden..bizde de bol miktarda var...olan genelde kadına oluyor canım herkes biricik oğluna kıyamıyor ama sana da dönüp nasılsın diyen olmuyor..eşin bitkisel kullanmak istemez suç sende,test yaptırır testler karışır suç sende,doktor kötü çıkar suç sende,evlendiğin ilk yıl korunursun suç sende,iyi beslemedin derler,üzüldü derler,derler de derler..velhasıl kimse sana halin nasıl moralin nasıl demez.demediği gibi başka sıkıntılar eklemeseler iyi..ama o da mümkün olmaz genelde...
saygı der susarsın...sustukça onlar konuşur..konuşsunlar bırak..ALLAH var ya herşeye kadir....onlar konuşuyorsa cahilliklerinden konuşuyo..ne kadar kör ki gözleri görmüyor gerçekleri ve kalpleri nası kaskatı ki senin acını anlamıyorlar..bırak gitsin..ben de hep ağlarım,üzülürüm,hastalık hastası oldum,yıllar önce geçen panik atağım tekrarlamaya başladı...ne hal kaldı ne derman..ama tek kelime tmiyorum kötü..onlar utansın...benim vicdanım rahat...Allah bilsin.
esra yapma sakin ol...yalnız kalma eşinin yanına git...eşin güzel şeyler anlatsın sakinleştirsin seni...
bende bugün kötü oldum da sakinleştim şimdi.melisa falan içiyodun demle iç yine...
benim de elim p ile başlayan malum şuruba ve c ile başlayan malum antidepresana gidiyor da tutuyorum kendimi:/
o şurubu alır kafama dikerdim de şimödi ölü balık gibi gezmek istemiyorum..hiç iyi değil ilaç..içme bi daha.
kese kağıdı dene bazen işe yarıyor..ilaç alma onlar uyuşturuyor salak gibi oluyorsun sonra..
uf ya bu panik ataktan nefret ediyorummmmmmmm...
inşallah biz 4 yıl felan beklemeyiz(
benden kimse rahim filmi istemedi bugüne kadar,normalsin bir sorun yok dedi herkes
dun eczane aradık gece bulamadık
1 tane eczane bulamadık koca memelekette
nobetcı yazanara gıdıoruz kapalı
en son devlet hastanesıne gıttık
uzakta durdurdum
baktım kalabalık
ıcerı gırmeye cesaret edemedım
olecem sankı ben orda kalacam benı yogun bakıma alacaklarmıs dıe korkular sardı bırden
eve geldım
ılac ıctım ama
sabaha kadar hc uyumadım ılac ıctıgım halde
sanırım artık sınırlerım cok yıprandı
esıme karsıda böle bır tuhaflıgım var
neden bılmıorum
kızlar bu konuyla ilgili her yerde doğal ve hormonsuz beslenme sözünü duyunca çıldırıyorum.neden mi? eşim üniversiteye gidene kadar köyden okula geliş gidiş yapan yani köyde yaşayan bir köy çocuğu.sütü kendi ineklerinden,sebzeyi bahçelerinden,yumurtayı köy tavuklarından,babası arıcılık yaptığından balıda kendi kovanlarından çıkararak yemiş biri.doktor fındık diyor kendilerinde bahçe var (karadenizde yaşıyoruz) en tazesini yiyerek büyümüş biri.balığı canlı canlı alıyoruz denizden çıkar çıkmaz.yinede sperm miktarı 2 milyon ya da daha az çıkıyor ben daha ne yapayım?doktor inceleyip karar vermek için verilen miktara yetersiz diyor.moral vermeye çalışıyorum ailesi stres topu yapıyor adamı.işinde huzuru yok.nereye yeteceğimi şaşırdım.koca adam karşımda yeğenini nasıl sevdiğini anlatırken ağladı biraz önce.bir düşersem kalkamayacağım ama ayakta durmaya takatım yok.beni düşünen yok.oğlum sana da versin Allah diyen çok.bu kız nasıl diyen yok.ben insan evladı değilmiyim.bu gece çıldırttılar beni.kusura bakmayın yazıp rahatlamak istedim.
bnm ogleden berı panık atagım hat safada
carsıya cıktım
o kadar dengemde bozukluk vardıkı
karsıdan karsıya gecerken bıle zorlandım
bas donmesınden hala oluyorum
asırı dusuk cıktı
hap ıctım sımdı antıdepresan
tum vucudum ıslevını bıtırmek uzere
oldum olecem korkusu
carpıntı(((((((8
ben artık durmadan ölürsem ne olur düşünmeye başladım yane kadar kötü şey var aklıma geliyor hepsi..gece uykusu sıfır,nefes alamama,kalpte sıkışma,çarpıntı,soğuk terleme,uyuşma......
bi de yalnız kalmaktan acayip tırsıyorum..ve evde kalmak yaramıyor bana..üzülmek de...bu bayram tatili mahvetti ayrıca
namaz kılarkan bile ölüyorum sanıyorum halbuki en güvenli yer di mieşim de yok şimdi namaz hızlı kıldım Allah da biliyor ya ((
hemen açtım ışıkları tvyi bilgisayarı...kriz gelmesin de aman diyim..
ama dediğin gibi eskiden çok daha kötüydüm..süründüğümü hatırlıyorum merdivenlerde(((ölüyorum diye bağırdığımı ((
bu halime şükrediyorum anlayacağın..
kese ağıdıyla uyumuyorsam ve o salak ilaca başlamadıysam bu da benim için iyi bişeydir:))))
tekrar ruhumu ele geçirmeden bu hastalık ben kendime bi iş ve iyi bikaç kurs bulmalıyım venharcımmmm..
bunların aynısını belki fazlasını yaşadım 6 yıl aralıklarla.6 yıl antidepresan içtim.geçen yaz bebek te düşündüğümüz için dr kontrolünde bıraktım.ALLAH'a şükürler olsun ki bıraktığım günden sonra çok sıkışsam da geri başlasam mı acaba ilaca desem de başlamadım.bebek çalışmaları vardı çünki.eğer öyle olmasaydı belkide geri başlardım.şimdi sadece arada çok çok sıkışırsam uyku veren ve rahatlatan bir ilaç var ondan alıyorum yarım doz o kadar.şükür halime beterin beteri var ama çok çok mu iyiyim değilim sadece alıştım sanırım hastalığıma.ama hala sık sık zorlandığım olur.zor bir durum yani anlıyorum sizi hemde en iyi anlayanlardanım.ALLAH yardımcımız olsun ve bize sağlıklı bir bebek versin tüm sıkıntılarımız onunla beraber atalım inşallah.
atak gelınce cok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmm
genelde azosperm istemiyorlar bence yanlış yapıyorlar çünkü 1 sperm bile döllüyorama tüpler kapalıysa hamile kalman imkansız bu da muayene ile anlaşımıyor ben geçen ay kararlıydım ama bu ay saldım çayıra durumundayım yumurtlama dönemindeyim çok umursamamıyorum galiba kızlar gerçekten yıprandık çevremiz çok yoruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?