Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bunların aynısını belki fazlasını yaşadım 6 yıl aralıklarla.6 yıl antidepresan içtim.geçen yaz bebek te düşündüğümüz için dr kontrolünde bıraktım.ALLAH'a şükürler olsun ki bıraktığım günden sonra çok sıkışsam da geri başlasam mı acaba ilaca desem de başlamadım.bebek çalışmaları vardı çünki.eğer öyle olmasaydı belkide geri başlardım.şimdi sadece arada çok çok sıkışırsam uyku veren ve rahatlatan bir ilaç var ondan alıyorum yarım doz o kadar.şükür halime beterin beteri var ama çok çok mu iyiyim değilim sadece alıştım sanırım hastalığıma.ama hala sık sık zorlandığım olur.zor bir durum yani anlıyorum sizi hemde en iyi anlayanlardanım.ALLAH yardımcımız olsun ve bize sağlıklı bir bebek versin tüm sıkıntılarımız onunla beraber atalım inşallah.

biz benimişyerinin ordaki sağlık ocağına gidiyoruz,çok şükür doktor iyi ve anlayışlı,bu kadar testi zaten özelde yaptırmaya kalksak batarız,

atak gelınce cok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmm

geçmiş olsun,inşallah bu günleri hep birlikte atlatıp bebişlerimizi kucağımıza alırız,
ben ve Yonca arkadaşımız IVI tüp bebek merkezinde tedavimize başladık ve bizden ilk istenen genetik test oldu,sizden istemeden neden hemen mikro tese dediler acaba,
3 aylık süreç sonuç almak için biraz kısa gibi,inşallah 3 ay dolmadan amacınıza ulaşırsınız ama 3 ay diye kendinizi şartlandırmayın bence,
aramızda bildiğim kadarıyla dr eraslanın ilaçlarından kullanan yok,siz kullandıktan sonra inşallah iyi sonuçlar alırsınız ve bizimle paylaşırsın,tvde izliyorum ve acaba alsakmı diye eşimlede konuşmuştuk
sigarayı bırakması iyi olmuş çünkü çok etkiliyor,benim eşimde 6 yıl kadar içmiş,hangi akla hizmet bilmiyorum ama 30lu yaşlarda sigaraya başlamış
IVI tüp bebekte erdal bey bize yaşam koşullarının sperm sayısını etkilediğini söylemişti,sıfır olur demedi ama sağlıklı bir erkekte bile sperm sayısı değişiklik gösterebiliyormuş,mesela sıcak ortamda çalışanların,stresli işi olanların spermleri etkileniyormuş ama bu durumdan bir süre uzak kalınca eski haline dönüyormuş demişti
eşinin anladığım kadarıyla tüm tahlilleri iyi çıkıyor,hormon testleri felan da iyimi?mesela benim eşimin testosteron hormonu çok düşük ve doktor bu sabep olabili dedi ama tabi olmayada bilirmiş,hiçbir doktor bu konuda net olarak bak sizin sperminizin 0 olmasının nedeni bu hadi bunun üzerine gidipte sorunu çözelim diyemiyor malesef

yazılanları okuduysan en son yadenin doktoru bu durmda bebek sahibi olan pek çok kişinin olduğunu söylemiş,bence penik olmadan bilinçli bir şekilde tedavinize başlayın,inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız,mikro teseye gerek kalmadan bebiş sahibi olursunuz umarım,

klomeni dahiliyeci yazabiliyormu? hiç aklıma gelmemişti yazdırmak,bu gidişimizde yazdırayım bari

inşallah biz 4 yıl felan beklemeyiz (
benden kimse rahim filmi istemedi bugüne kadar,normalsin bir sorun yok dedi herkes

akşam eşime bahsettim iğneden gözleri parladı garibimin ne iğnesiymiş nerde vuruyorlarmış,hemen başaldı soru sormaya :))

canım benim bildiğim kadarıyla emre bey zaten hep mikro tese taraftarıymış,Kaan hoca hastanın yaşı gençse bir süre tedavi uygulamayı istiyor,bizede demişti daha erken yaşlarda gelseydiniz tedavi denerdik ama bu yaşta büyük ihtimalle tüp bebek olacak dedi,
bence moralini bozma,önemli olan bebek sahibi olabilmek,mikro teseyle olsada olur,ne fark ederki,bu hayatın sonu değil belkide yeni bir hayatın başlangıcı olacak
ama tabiki önce norma yolları denemeniz güzel,bir süre yediklerinize dikkat edin,eşin kiloluysa biraz vermeye çalışsın,buunduğu ortamlara dikkat etsin,dar pantalon giymesin,çok sıcaklarda bulunmasın,aşağıdaki sayfalarada bir göz at istersen,zaten bundan sonrasında sürekli bu yazıları okurken bulacaksın kendini

CYM PLUS Sperm Artırıcı Bitkisel İlaç-Cym Plus Kullananlar Faydaları Zararları | Sağlık, diyet, zayıflama, cilt bakımı, estetik ameliyatlar

canım benim yaa,inan hepimiz seninle aynı durumdayız,psikoloji bir gidiyor bir geliyor,panik yapma hemen,bu da bizim imtihanımız galiba,benim tanıdığım birisi,adam günde bir paket sigara içiyor,benim eşimden daha kilolu,ne bulursa yer,sağlığına hiç dikkat etmez ama hemen çocuğu oldu,

malesef hiçbirimiz stresimizi atamıyoruz,ben mesela bazen eşime neler neler söylemek istiyorum ama aman funda dur şimdi stresten sayı azalır felan diyorum ve kendimi tutuyorum sonra olan bana oluyor,kayınvalidem bir yandan ,annem diğer yandan beynimi yiyorlar resmen bazen kendi öz annemi aramak istemiyorum,çocuğu olan kişilerle görüşmek istemiyorum ne bileyim.....inşallah atlatıcaz ama bu günleri,Allah dağına göre kar verirmiş,demek ki bunu atlatacak güçteyiz ,böyle çıldırdığımız anlarda da işte burda yazıp rahatlıyoruz yapacak başkada birşey yok galiba :))

esracım aman dikkat et kendine,bak sıfır spermle bile çocuk sahibi olanlar var,bizlerin bir şekilde daha sabırlı ve güçlü olmamız gerekiyor,bütün sabrımızı bu aşamada bitirirsek çocuklarla kim uğraşacak,bol bol dua yapacak başka birşeyimiz yok malesef,

hayatım o tarz insanlardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalış,bayramdan bayrama başka zaman kapılarını açma,sna gelecekleri zamanda ben evden çıkıyorum lşimdi felan de kabul etme ,bırak darılırlarsa darılsınlar,ben eşimin tüm akrabalarının ayağını kestim bizim evden yoksa zırt pırt gelip bebekte bebek derlerdi,şimdi benden randevu alıp ben müsait olunca geliyorlar,benim akrabalarım zaten yok,bizde bayramdan bayrama gidiyoruz

arkadaşlar saygıda bir yere kadar,bana sygısızlık yapıldığını düşündüğüm anda ben cevaplarını hemen veririm, herkese, anneme bile,kendinizi bu kadar yıpratmayın Allah aşkına yaa, hayat sizin en olmadı karşınızdaki insana sana ne bu hayat bizim deyin,daha iyisini biliyorsan sen yap deyin geçin,ilk başta güler yüzle söyleyin baktınız anlamıyor açıkca tavrınızı koyun, elalem mutlu olacak diye harap etmeyin kendinizi, inanın konuşanlara birşey olmuyor,rahat rahat popolarının üzerine oturuyorlar, inanırmısınız ben balayına nikah dairesinden gittim nerdeyse ve bütün sülale ayıpladı,istedikleri kadar ayıplasınlar evliliğimin ilk günlerini eşimle geçirmek istedim,gelen gidene hizmet ederek değil,daha buna benzer neler yaptım ama baştan insanlara karakterimi belli ettim,benim ailem zaten ne çeşit bir deli olduğumu biliyor, ama saygımı ve güler yüzümüde hiç esirgemem,yapmam gerkeni yaparım,birşey istedikleri anda koşarak giderim,çok şükür kendi ailemdekilerde eşimin ailesindekilerde seviyorlar,demek istediğim şu sevilmek için ezilmeniz gerekmiyor,saygıyı ise hak edenlere göstereceksiniz

inşallah biz 4 yıl felan beklemeyiz (
benden kimse rahim filmi istemedi bugüne kadar,normalsin bir sorun yok dedi herkes

genelde azosperm istemiyorlar bence yanlış yapıyorlar çünkü 1 sperm bile döllüyorama tüpler kapalıysa hamile kalman imkansız bu da muayene ile anlaşımıyor ben geçen ay kararlıydım ama bu ay saldım çayıra durumundayım yumurtlama dönemindeyim çok umursamamıyorum galiba kızlar gerçekten yıprandık çevremiz çok yoruyor

canım benim yaaa böyle masalla sana noldu??en hassas olanlar sizsiniz galiba,
bende bir gariplik mi vardır nedir,eşimin sperm sayısının sıfır olduğunu öğrendiğim gün bile ağlamadım oturdum çocuğumuz olmuyorsa en iyisi burdan taşınıp bir köye yerleşelim bahçeyle bağla uğraşalım diye plan yapmaya başlamıştım, çok şükür sonrada bebiş sahibi olabileceğimizi öğrendikte evi barkı satıp gitmedim:))
şu anda da beni en sinir eden şey eşimin bu durumu çok rahat karşılaması daha doğrusu rahat karşılamak demiyeyimde yapması gerekenleri yapmaması, bazen diyorum ki biz tedbiri alalım takdiri Allaha bırakalım ama işte tedbir almak konusunda eşim çok rahat malesef beni sinir hastası eden ksımıda bu

cnm benim eşimde karadenizli üniversiteye kadar yemişte ne olmuş tatlım ben annesini karşıma aldım eşimden izin alrak oğlunuz kısır dedim evet acımasızca olabilir eşinden de tahmin edebilirsin aile yapısını benim yetişme tarzım klasik batı öyle iç içe değil annem babam sormaz ama ben konuşmama rağmen üstüne basmama rağmen hala annesi oğluma ne olacak diyor ya bana ses yok tüp yap diyor eşim bana kıyamıyor dedim sus pus kızına böyle dermiydi

esram şu an herşey üst üste geliyor yaşına göre evliliğinizin sürecine göre ağır şeyler kim olsa yıpranırdın ağla açıl sonra ayağa kalk tatlım birde düşünme şöyle olursa şöyle yaparım diye dr sormadan içme tatlım

kesinlikle masalım şu an ismek kursları başlama dönemi benim vaktim olsa kesin giderdim kurdele nakışından ebruya eberuya gittim zevkli ama sabır gerekiyor ben sebat edemedim hem ücretsiz hemde zevkli konular var

canım yıllar önce biryerde duymuştum insanlar yanlızlaştıkça konuşacak ,dertlerini dökecek kimseleri kalmadığı için psikiyatristler ihtiyaç duyarmış,ben bu güne kadar işe yarayan bir tane psikiyatrist görmedim,psikolohglar hadi neyse konuşup içini döküyrsun ama ilaç verilmesi çokta onayladığım birşey değil,sen hiç kullanmadınmı dersen kullandım tabiki ama bir faydasınıda görmedim,olan parama oldu,ilacı bıraktığımda dert yine aynı şekilde önümde duruyordu..

bir ara eşimle aile danışmanına başladık birkaç ay gittik aramız iyice bozuldu,sonra dedik ki biz bu adama bu kadar para veriyoruz da ne işimize yarıyor bu parayı ona verene kadar hafta sonları kalkıp biryere gitsek daha çok rahatlarız dedik :)) tabi benim tembel töngel kocam yüzünden biryere gitmiyoruz ama mantık olarak haklı bir durum bence,

sonuçta herkesin ayrı bir derdi var,şu dünya üzerinde oy ben ne rahatım çok şükür diyen varmı yok.. bizim çocuğumuz olmuyor ama Allah korusun çocuğu yüzünden ne sıkıntılar yaşayanlar var,Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inşallah
diyeceğim o ki bu kadar üzmeyin kendinizi,sıkıldığınız zaman açın bu sayfaları içinizden ne geçiyorsa yazın, atın tutun ,kendinizi bu kadar yıpratmayın

atak gelınce cok korkuyorummmmmmmmmmmmmmmmm

canım insan bilmediği şeylerden korkar,sen rahatsızlığını biliyorsun,üstelik bu durumda olan tek kişide değilsin aynı şeyi nerdeyse hepimiz yaşıyoruz,bende bazen nefes alamıyorum mesela,sanki biri boğazımı sıkıyor gibi oluyor ama kendi kendime doktora gittim birşeyim yokmuş bu yine sıkıntıdan olan birşey diyorum,gidiyorum geziyor,bi arkadaşımı arıyorum,hayaller kuruyorum, en olmadı açıyorum babam ve oğlumu gözlerimi patlatana kadar ağlayıp rahatlıyorum :)) akvaryunubda insanı çok rahatlattığını duymuştum ama temizliğiyle uğraşamayacağım için almıyorum ,sende kendini rahatlatacak şeyler düşün ve yapmaya çalış, birde güleceksiniz ama böyle durumlarda birkaç kez üzerine bankalarla felan sounum olmuştu,aradım zavallı görevliye ağzıma geleni saydım,onlarda yazık ne derseniz deyin,teşekkür ederim efendim yardımcı olabileceğim başka bir konu varmıydı derler :))ama bağırmakta insanı rahatlatıyor bu da bir gerçek

canım ben tam anlayamıyorum bunu şimdi biz yumurtluyorsak zaten tüpler açık demek değilmi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…