arkadaşlar 6 aylık mücadelenin sonucunu eminim hepiniz benim gibi merakla beklediniz,
yazmakla uğraşmak istemediğim için testi buraya resim olarak ekliyorum,Allahıma sonsuz şükürler olsun ki 0dan sonra bu rakamları gördük, tabi hayatımız hala toz pembe değil ama bunada şükür,sonuçları IVIde natali hanıma gönderdim,yarın veya pazartesi erdal beyle görüşecek ve bana dönecek,nolur dualarınızdan eksik etmeyin bizi çok ihtiyacımız var, umarım tahlili ekleyebilmişimdir,yorumlarınızı bekliyorum,durumumuz nasıl?? Eki Görüntüle 253775
canım tam net göremedim ama 3 milyon mu sperm?
%5 hareketli bence gayet güzelllll
canım ya,burdan takip ettiğim kadarıyla beslenme vb.konulardaki çabana inan hayran kalıyorum.bu diğer kızlar içinde geçerli. ben çok üstüne gitmemeye çalışıyorum.daha önce demiştim ya zaten en doğalıyla beslenerek büyümüş olacağı varsa olurdu diyorum.ısrarcı olduğumda eşimin suçlu çocuklar gibi boynunun büküldüğünü fark ediyorum.eşinde kendini suçlu hissedip duygularını bastırmak için böyle umursamaz davranıyor olabilir mi canım?
cnm diğer topikte yazmıştın ama sayfayı unuttum her gün bir yumurta karabiberli mi yeniyordu birşey daha yazmıştın unuttum
karabıberlı yumurtamı
haa evet ben de okumuştum onu.buraya da yazsana esra :) eşime yedirsem olur mu :s
arkadaşlar 6 aylık mücadelenin sonucunu eminim hepiniz benim gibi merakla beklediniz,
yazmakla uğraşmak istemediğim için testi buraya resim olarak ekliyorum,allahıma sonsuz şükürler olsun ki 0dan sonra bu rakamları gördük, tabi hayatımız hala toz pembe değil ama bunada şükür,sonuçları ıvıde natali hanıma gönderdim,yarın veya pazartesi erdal beyle görüşecek ve bana dönecek,nolur dualarınızdan eksik etmeyin bizi çok ihtiyacımız var, umarım tahlili ekleyebilmişimdir,yorumlarınızı bekliyorum,durumumuz nasıl?? Eki Görüntüle 253775
evet hayatım çok şükür 3 milyona çıkmış ,
resmin üzerine tıklayınca büyümüyormu? Eğer net görülmüyorsa değerleri buraya yazabilirim
hızlı ileri hareketli %5
yavaş ileri hareketli % 3
yerinde hareketli % 3
hareketsiz %89
inşallah değeler biraz daha düzelirde mikro tese ameliyatından kurtuluruz,bu akşam kaan hocaya email atıcam bakalım o ne diyecek,
inşallah bizim durumumuzda olanlara biraz olsun umut olur bu durum,birde allahın izniyle bebeğimizi kucağımıza alsak .....
Selam güzel arkadaşlarım!
Annemden yeni geldim, sanırım bu yıl salça ve tarhanayı bol yiyeceğiz.Belim felaket ağrıyor tutuldum adeta.Annem var çok şükür ya o olmasa ne yapardık
Fundacım çok geçmiş olsun tekrar, konuşmamıza k.validen girmiş ama olsun.Eşin hep tahlil yaptıracağı zaman stressil oluyor canım.Birbirinizi üzmeyin nolur.Onun durumu da zorbize çok şey düşüyor aslında düşünen yok ama napalım bizim de imtihanımız bu.Koca bebeklerimiz var diyorum ben hep.Benim evimde ilgilenmem gereken önce kocabebeğim var :) Kendimi böyle telkin edip huzuru buluyorum ben :)) hehehe
Esra canım senin de duaların bitti çok şükür!!! Allah kabul etsin canım kendine de oku tamam mı , öperim.
Arunam sana da çok geçmiş olsun canım, diş sorununu kendimi bildim bileli yaşıyorum.Ben uykuda dişlerimi sıkıyormuşum, bu da bir psikolojik bir rahatsızlıkmış.Hep kırılır durduk yere, dolgu yaptırmaktan bıktımİnşallah düzgün bir hastaneye ya da dişçiye gidiyorsundur.Kanal çok önemli.Sürekli git gel yapaccaksın 1 seansta bitmiyordu hatırladığım kadarıyla.
Ve diğer güzel yürekli arkadaşlarım, sizleri çok öpüyorum iyi geceeler.Yarın Allahın izniyle Funda için okuyacağım Cuma günü hayrına kabul olur da ikizleri olur inşallah.
Hastalık: Erkek infertilitesi (kısırlık) sperm sayısı azlığı
Çare : Çakşırkökü suyu+ ginseng macunu
Çakşırkökü: Özellikle Hatay Bölgesinde yetişen çakşırkökü bitkisinin bulunduğu bölgelerde evlerde ve hayvanlarda ikiz üçüz doğumların çok fazla olduğu tespit edilmiştir.Yaklaşık 200 yıl önce afrodizyak ve sperm artırıcı etkisi keşfedilen çakşır kökü suyu padişahların kudret suyu olarak da bilinmektedir. Kısa sürede sperm kalitesinde ve sayısında inanılmaz derecede artış sağlar. Ayrıca erkekler için kuvvetli bir afrodizyaktır.
yazmakla uğraşmak istemediğim için testi buraya resim olarak ekliyorum,Allahıma sonsuz şükürler olsun ki 0dan sonra bu rakamları gördük, tabi hayatımız hala toz pembe değil ama bunada şükür,sonuçları IVIde natali hanıma gönderdim,yarın veya pazartesi erdal beyle görüşecek ve bana dönecek,nolur dualarınızdan eksik etmeyin bizi çok ihtiyacımız var, umarım tahlili ekleyebilmişimdir,yorumlarınızı bekliyorum,durumumuz nasıl?? Eki Görüntüle 253775
fundacıgım sadece senınkı böle deıl hepımızınkı aynı
söyletmeden,sınır etmeden,can acıtmadan bısı yapmıolar
melisim sağol cnm allahtan dişçim kadın doğumcuma benzemiyor iyi 15 yıldır kendi dişim yani işlemsiz dişim çok az benim diş etlerim hamilelerdeki gibi doğal hamiş tyani gingivit bugün gitmedim yatıyorum bugün iyi değilim başım ağrıyor midem bulanıyor pztsi gideceğim mutsuzlumu hasta ediyor hastalık mı mutsuzluk bilemiyorum ama her ikiside var
günaydın çiçekleeeeeeer.....:80::80::80::80::80::80::80::80::80:
cnm diğer topikte yazmıştın ama sayfayı unuttum her gün bir yumurta karabiberli mi yeniyordu birşey daha yazmıştın unuttum
canim benim ya daha yeni okudum mesajlari..senin o kadar iyi anliyorum ki..ben bunu defalarca yasadim cunku( hep kesin hamileyim diyerek gittigim doktordan her defasinda hayalkirikligiyla geri döndüm..ama güclü olmaliyiz bitanem..inaniyorum ki hic beklemedigimiz bir an da rabbim bize de o mutlulugu tattiracak..belki su an üstüne cok fazla düstügümüz icin hormonlarimiz bize oyun yapiyo...belki o yuzden hamile kalamiyoruz..bir muddet kendimizi rahat birakip kafaya takmasak belki daha olumlu sonuclar alabiliriz..
sakin uzulme hersey daha guzel olacak...enisteye de kizma ,yazik o da cok uzuldugu icin belki kendini sana karsi daha suclu hissediyordur..ben esimden biliyorum,bana sen de benim yuzumden cocuksuz kalacaksin deyip duruyor..bizim cok guclu olup onlara destek ve morel vermemeiz lazim...inan cok zor bende yapamiyorum,bazen bende cok kiriyorum ama sabirdan baska yapacak bisey yok tatlim...
allah hepimizin yardimcisi olsun..uzulmeyin emi....
insallah canim allahin izniyle o gunleri de görücez ikiz ikiz olacak bebeklerimiz:)) cok bekledik ya:))))
melisim allah senden razi olsun ya.....nasil sevindim bu bilgiyi okuyunca...kalp kalbe karsiymis derler ya oyle oldu benimkisi..tam bugun bende sizlere sorayim caksirkökü suyu nasil kullaniliyor ne ise yariyor diye,bir de baktim ki sen zaten paylasmissinokuyunca oyle sasirdim ki sanki rabbim gönderdi bana dedim..bu kadar olur yani..ben turkiyeden alip gelmistim ginseng macunuyla birlikte ama hernedense bir turlu iciremedim esime...bugun dolapta elime geldi ve bi arastirayim bakim neymis dedim...bunda da vardir insallah bi hayir..hemen baslasin benimkisi...
cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tesekkur ederim bitanemmmmmmm guzel aciklamalar icin
yoncayi ben cok özeldim ya...nerlerde bu kiz haberi olan varmi....insallah tekrar gelir ,,insallah hersey yolundadir canim arkadasim...dön artik aramiza biran evvel...
ahhh mercancim hepimizin duygularina tercuman olmussun...ayni durum biz de de söz konusu...ben butun hirsimi pc baasinda oturarark cikartiyorum...yada butun gun temizlik falan yaparak...ne zaman uzun sure bi arada otursak sonu kavgayla bitiyor...bende küsüp oturuyorum...ama son zamanlarda artik takmamayi ögrendim..yoksa ben cok yiprandim...adam gene bildigini yapiyo...sadece zorlada olsa bitkiselleri falan yediriyorum...sigarayi hala biraktiramadim(( benim dönüsümde insallah muhtesem olmaz:)))
canim ya o kesin gene strese girdi,test yaptiracak ya ondan yapiyor...sen sakin üstüne gitme,o kadar zaman sabrettin devam et canim sabretmeye...bizimkiler malesef cok hassas,hazir ol vaziyetinde bekliyor olay cikartip vazgecmek icin..buna imkan vermeyeelim..bak ben kac aydir hala ikna edemedim test yaptirmaya...ne zaman desem bahane hazir....bende bos verdim hic ssesimi cikarmiyorum..
insallah test sonucu cokkkkkkkkkkkkkk cokkkkkkkkkkkkkkkkkk guzel cikarda o da sende mutlu olursunuz...allahim tekrar hayalkirikligi yasatmasin...toparlanmasi gercekten cok zaman aliyor...sabirli ve sakin ol kardesim testi cok etkiliyor biliyosun...bu da bizim imtihanimiz malesef
Erkek Kaynaklı İnfertilitede Erkekler Öfke ve Suçluluk Hissediyorlar
Genel olarak infertil çiftlerde, Kadınlarda psikolojik sorunlara daha çok rastlanır ve tüm tedavi süreci kadın üzerinden yürüdüğünden ve toplumun baskısı daha çok kadına olduğundan kadınların yaşam kalitesi daha olumsuz etkilenir. Erkekler ve kadınlar bu süreci birbirlerinden farklı yaşarlar. Kadınlar daha rahat duygularının dışarı çıkarabilirken, kendilerini ifade edebilirken, erkekler duygularını açığa vurma konusunda kültürel ve sosyal bakımdan kadınlara göre daha isteksiz oldukları gözlemlenmektedir. Erkek kaynaklı infertilide erkekde suçluluk, kızgınlık, öfke, anksiyete ve stres yoğun olarak ortaya çıkmaktadır. Bununla birlikte yapılan çalışmalara göre, erkekteki etkene bağlı infertil çiftlerde erkeklerin çoğunda cinsel işlev bozukluğu ortaya çıkmaktadır.
Oysaki yaşanan tüm bu olumsuz duygular çifte hiç yardım etmediği gibi tedavide başarı şansını olumsuz etkiler. Çiftin duygularını birbirlerine ifade etmeleri, öfke, stres ve kaygılarını kontrol etmeyi öğrenmeleri tedavi sonucunu olumlu etkileyecektir. Bu nedenle infertilite sorunu yaşayan çift birlikte psikolojik destek alarak, sürece etkin olarak katılmış ve duygularını farketmiş ve daha rahat olarak bu süreci geçirmiş olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?