Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım tam net göremedim ama 3 milyon mu sperm?
%5 hareketli bence gayet güzelllll

canım tam net göremedim ama 3 milyon mu sperm?
%5 hareketli bence gayet güzelllll

evet hayatım çok şükür 3 milyona çıkmış ,
resmin üzerine tıklayınca büyümüyormu? eğer net görülmüyorsa değerleri buraya yazabilirim
hızlı ileri hareketli %5
yavaş ileri hareketli % 3
yerinde hareketli % 3
hareketsiz %89

inşallah değeler biraz daha düzelirde mikro tese ameliyatından kurtuluruz,bu akşam Kaan hocaya email atıcam bakalım o ne diyecek,
inşallah bizim durumumuzda olanlara biraz olsun umut olur bu durum,birde Allahın izniyle bebeğimizi kucağımıza alsak .....

canım benim benim eşimin üstüne gitmesem bütün gün uyur,hergün cips çikolata yer,kola ve meyve suyunu damacanayla içer yani aklına gelebilecek en kötü beslenme şekline sahip,ısrarcı olduğumda eşiminde boynu bükülüyor,yüzü asılıyor ama ne yapabilirim,birkaç gün sonra inşalalh ben 36 yaşına giricem ve hala hamile değilim,bu aşamadan sonra yok boynu bükülmüş aman üzülmüş hiç beni bağlamaz,şu andada anlaşıldığı üzere hala ona karşı gerginim :)))

cnm diğer topikte yazmıştın ama sayfayı unuttum her gün bir yumurta karabiberli mi yeniyordu birşey daha yazmıştın unuttum

haa evet ben de okumuştum onu.buraya da yazsana esra :) eşime yedirsem olur mu :s
karabıberlı yumurtamı
ılk defa duydum
neyden bahsettıgımı hatırlamıs deılım..... :)

fundacıgım oncelıkle gozunuz aydın
demekkı vucut sperm cıkısı azda olsa salgılama yapıor
bızım gıbı
sen mucadelene devam et
goreceksınkı mıkroya hıcc gerek kalmadan tuplende olsa gebelık elde edeceksın rabbımın ıznıylennnnnnnnnnnnnn
cok sevındım
ml de 3 mılyon demı

canım sorma valla dün biliyorsun migrenim tuttmuştu,benim migrenim ve midem tamamen psikolojik bende dedim ki arkadaşlarımın sesini duyayım ve biraz kendime geleyim,yoncayı aradım seni aradım, husmehi aradım ama onunla konuşmak kısmet olmadı,kayınvalidem gelincede yana geçtim biraz orda oturdum,bugün iyiyim çok şükür, malesef sanırım en koca bebek benimki ,akşam fırçamı gelince çektim :))) ama yoruldum artık..herhalde bir süre sonra sinirlerim biraz daha yatışır,biliyorsun bazen tavan yapıyor :))

bu arada tarhanaya bayılırım :)) ama eşim sevmediği için bizim evde hiç olmuyor ,size maşallah diyorum ne güzel kendiniz hazırlıyorsunuz

Son düzenleme:

eşime kullandırdığım ilk bitkisel ürün çakşır suyu :)) hatırası var bizde 3 şişe felan kullanmıştı sonra hiçbiryerde çakşır suyu bulamamıştık

fundacım tebrikler.gerçekten çok sevindim.Allahım o hareketli ve canlı spermlerden birini senin yumoşlarla en kısa zamanda buluştursun inşallah.

fundacıgım sadece senınkı böle deıl hepımızınkı aynı
söyletmeden,sınır etmeden,can acıtmadan bısı yapmıolar

biliyorum hayatımda bu durum ne olacak böyle onun içinden çıkamıyorum,hep derim bendede var biraz eksik tahta,yoksa tamam eşim çok kötü birisi değil,hatta çok şükür çook iyi biride diyebilirim,zaten iyi huyları olmasa birgün bile yanında durmazdım ama bu konuda bari biraz anlayışlı olsa.....akşam eve geldim karalar bağlamış oturuyor neymiş neden normal yalla çocuk yapabilecek kadar spermi yokmuş,dedim ki sen git şükür namazı kıl,ne kadar şükretsen azdır,şimdi somurtacağına 6 aydır adam gibi yediğine içtiğine dikkat etseydin,biraz kilo verseydin ,spor yapsaydın belkide çoktan çocuk sahibi olmuştuk, nasıl olsa sperm tahlilini yaptırdıkya artık ben ağzıma geleni sayarım :)) 6 aydır stres olmasın diye susmaya çalışıyordum ....Rabbim inşallah hepimizin yardımcısı olsun,eşlerimize ve bize ( özellkile kendim için diyorum ) iyi huy versin

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

günaydın canım benim görüşmek kısmet olmadı bir türlü ama bugun öğleye doğru ararım insallah.bu arada "husmeeeeh 1"eşin konusundada onada hak vermeye calıs sucluluk duygusu tasıyor,ve bu durum erkekler için çok ağır bir durum.ben böyle bir durum oldugunda kendimi onun yerine koyuyorum kısa sürede yatışmıs oluyorum.sıkma canını çok zor bir yolda yürüyoruz elbetde ayağımıza taşlar takılacak ama bunlar bizi yolumuzdan dönderemeyecek[/QUOTE]

hayatım gerçekten bir türlü kısmet olmuyor,seninle telefonu kapattıktan sonra varaya kaç kişiyle konuştum inan bilmiyorum ,hem cepten hem iş telden :)) ayağını sürttün galiba ararken :))

dua için allah razı olsun,inşallah hepimizin duaları kabul olur

bu yumurtamı tavuktan tavukmu yumurtadana benzedi,bende birkaç gündür bunun içinden çıkamıyorum
inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun,hastayken insan hiçbirşeyden zevk alamıyor,kaç gündür bende ne yediğimden anladım ne uyuduğumdan

hayatım ben bugüne kadar eşime hiç onu suçlayacak şey demedim,dememde kaderimizde varsa olur yoksada olmaz,Allah hayırlısını nasip etsin, o kendi problem yapıyor offffff yaaaa boşver,sıkıldım ondan konuşmaktan

insallah canim allahin izniyle o gunleri de görücez ikiz ikiz olacak bebeklerimiz:)) cok bekledik ya:))))

oyyy yerim ben onların hepsini,ya ne güzel olur şöyle ikizlerimiz üçüzlerimiz olsa gerçekten bir araya gelebilsek o ortamı düşünemiyorum :)))
hayali bile güzel

iyiolacak hastanın doktoru ayağına gelirmiş :)))

yoncayi ben cok özeldim ya...nerlerde bu kiz haberi olan varmi....insallah tekrar gelir ,,insallah hersey yolundadir canim arkadasim...dön artik aramiza biran evvel...

yoncayla dün konuştum, istanbula yeni gelmişler,annesi üzüntüden biraz rahatsızlanmış ,bugünlerde daha iyi dedi,sizlere selamı var, o da bizleri çok özlemiş :)) şöyle hep beraber kaynatsak yine ne iyi olur

yadecim sigarayı mutlaka bırakması gerekiyor,aman dikkat bence dönmek için çok bekleme biran önce muhteşem dönüşünü yapıp sigarayı bıraktır,bak çok şükür bizimki 6 aydır içmiyor,takviyelerle birlikte sayı biraz yükseldi

hayatım ben biraz agresif biri olduğum için öyle çok sessiz sakin hanım hanımcık türk kızları gibi olamıyorum malesef :))bende sperm tahlili yaptırması için 1 yıl bekledim bak sonuç ne oldu,1 yıl önce dediğim zaman yaptırsydı belki şimdiye kadar bebiş kucağımızda olurdu,

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

fundacim ben 3 tane okurum guzel arkadasim...okuyabilirsem daha fazla...o zaman sana yazarim....rabbim dualarimizi kabul etsin--[/QUOTE]

Allah razı olsun,okuduğumuz dualar hepimize şifa olsun inşallah

eşime okudum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…