ben de 2 defa atmıştım farkında bilmiyorum yazdığı her harf o kadar kıymetliydi
canım şimdi bana güleceksin ama bu kadar şeyden sonra bu rakamı görünce başını kuyruğunu düşünmedim :)))
ben hep yastık olayını unutuyorum yawww
aile hekmin ne iyiymiş detaylı bilgi veriyor
ben kaçıyorum,herkese iyigeceler,
eşim sizleri kıskandı galiba bilgisayarda vkit geçirmeme çok sinir oluyormuş :))))) yanına gideyim bari
kaan hocaya email attığım akşamlar beklemek o kadar zor geliyor ki anlatamam
evet hayatım çok şükür 3 milyona çıkmış ,
resmin üzerine tıklayınca büyümüyormu? eğer net görülmüyorsa değerleri buraya yazabilirim
hızlı ileri hareketli %5
yavaş ileri hareketli % 3
yerinde hareketli % 3
hareketsiz %89
inşallah değeler biraz daha düzelirde mikro tese ameliyatından kurtuluruz,bu akşam Kaan hocaya email atıcam bakalım o ne diyecek,
inşallah bizim durumumuzda olanlara biraz olsun umut olur bu durum,birde Allahın izniyle bebeğimizi kucağımıza alsak .....
Canım benim rica ederimmelisim allah senden razi olsun ya.....nasil sevindim bu bilgiyi okuyunca...kalp kalbe karsiymis derler ya oyle oldu benimkisi..tam bugun bende sizlere sorayim caksirkökü suyu nasil kullaniliyor ne ise yariyor diye,bir de baktim ki sen zaten paylasmissinokuyunca oyle sasirdim ki sanki rabbim gönderdi bana dedim..bu kadar olur yani..ben turkiyeden alip gelmistim ginseng macunuyla birlikte ama hernedense bir turlu iciremedim esime...bugun dolapta elime geldi ve bi arastirayim bakim neymis dedim...bunda da vardir insallah bi hayir..hemen baslasin benimkisi...
cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tesekkur ederim bitanemmmmmmm guzel aciklamalar icin
Ben de çok özledim..yoncayi ben cok özeldim ya...nerlerde bu kiz haberi olan varmi....insallah tekrar gelir ,,insallah hersey yolundadir canim arkadasim...dön artik aramiza biran evvel...
Maşallahhhhhhhhhhhhhhh canım arkadaşım ya .süper süper.morfolojiye baktım ilk :) süperrrrrrr darısı bize yaevet hayatım çok şükür 3 milyona çıkmış ,
resmin üzerine tıklayınca büyümüyormu? eğer net görülmüyorsa değerleri buraya yazabilirim
hızlı ileri hareketli %5
yavaş ileri hareketli % 3
yerinde hareketli % 3
hareketsiz %89
inşallah değeler biraz daha düzelirde mikro tese ameliyatından kurtuluruz,bu akşam Kaan hocaya email atıcam bakalım o ne diyecek,
inşallah bizim durumumuzda olanlara biraz olsun umut olur bu durum,birde Allahın izniyle bebeğimizi kucağımıza alsak .....
aslında başkasıydı o çok kötüydü klomen bile yazmıyordu kendi mahallenizdekine gitmelisiniz hamilelikte zor olur dedi oysaki klomen yazdıracağız demekki olmuyor içim acıdı allaha havale ettim güya velimizdi 2 gün önce değiştirdim hemşiresi velim dr tanıyorum arkadaşımın kardeşi işte tahlilleri burda yaptırma dedi hatta dev has yaptırma dedi hemşire yıllarca kadındoğumcuların yanında çalışmış
cnm iyi geceler bende yarın sabah için dereotlu muffinler yaptım sabah erkenden sahile gideceğim küçük piknik hadi gelin
ne yazdı haber ver bızeeeeeeeeeee
fundacım inan çok sevindim....
şimdi sen inançla yaptıklarına devam et ve bu durumu daha iyi hale getir inşallahhh.
ah şu eşin seni birde üzmese sen daha neler yapcan...
Canım benim rica ederim
Ben de çok özledim..
Maşallahhhhhhhhhhhhhhh canım arkadaşım ya .süper süper.morfolojiye baktım ilk :) süperrrrrrr darısı bize ya)sayı bence gayet güzel!! hız da öyle.......Sen kesin normal yoldan hamile kalırsın.
Kızlar hiç eşinizdennnn nefret ettiğiniz anlar oldu mu, demek istemiyorum ama ben şu anda bu durumdayım.Beni sinir ediyor o yüzden ne hali varsa görsün :2: Onu bir süre görmek dahi istemiyorummmmmmm
günaydın kızlarrrrr nasılsınız
dün anemin evinde temizlik vardı gelmedim buralara akşamda çok yorgundum yatım erkenden
sanırım bu gün de olmayacağımmmm pikniğe gideceğiz kısmet olursa akşma ancak dönerim
günaydın canım,maşallah size bir gün temizlik bir gün piknik,ben temizlik yaptıktan sonra birhafta yatıyorum belim tutuluyor(
size iyi eğlenceler,pikniğe gitmeyi bende çok özledim ama yıllardır gitmiyoruz
fundacıgım ınsallah hayırlı haber verırrrrrr kaan hoca
yetercıgımmmmmm nasılsın pek gorunmuorsun yogunsun anlasılan
melısh cogumuz aynı dusuncelere kapıılıp gormek ıstemıoruz
her ay aynı heyecanlı bekleyiş,birde kaan hoca sizin tekrar sperm tahlili yaptırmanızzz gereksiz sonuçların değişeceğini sanmıyorum yazmıştı ,ençokta bu yüzden merak ediyorum acab iyi şeyler yazarmı???
canım sağol iyiyim prşb adanadaydım akşama geldim eve dünde köydeydim anneme temizliğe gittim bu günde pikniğe gidilecek birazdan çıkarım
sen nasılsınnn ank ne zaman gideceksinizi belli oldumu
fundacıgım ınsallah hayırlı haber verırrrrrr kaan hoca
yetercıgımmmmmm nasılsın pek gorunmuorsun yogunsun anlasılan
melısh cogumuz aynı dusuncelere kapıılıp gormek ıstemıoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?