fundacığım şimdi bu özel bir durumerkek kardeşim kız arkadaşını getirdi bizimle tanıştırmaya prşb gün biz tanıştık bu günde anneme kahve içimeye götürecek kızı aneciğimde yaşlı dün gittik evini temizlerdikk sonrada kardeşim piknik yapalım kardeşlerim ve kız arkadaşım dediii kızda memleketine dönecek yani iki ayağımın bir papuçtaaa erkek kardeşin peşinde koşuşturuyoruz bakalımmm kız gidene kadar sürecek gibi
canım benim böyle umutlu müjdeli haberler almak ne güzel.sanırım rüyam cıkıyor nedersin.en kısa zamanda hamile haberlerinide alırız insallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.durmak yok yola devam:))))))))))
ne güzel tevefuk olmuş:))))melisim allah senden razi olsun ya.....nasil sevindim bu bilgiyi okuyunca...kalp kalbe karsiymis derler ya oyle oldu benimkisi..tam bugun bende sizlere sorayim caksirkökü suyu nasil kullaniliyor ne ise yariyor diye,bir de baktim ki sen zaten paylasmissinokuyunca oyle sasirdim ki sanki rabbim gönderdi bana dedim..bu kadar olur yani..ben turkiyeden alip gelmistim ginseng macunuyla birlikte ama hernedense bir turlu iciremedim esime...bugun dolapta elime geldi ve bi arastirayim bakim neymis dedim...bunda da vardir insallah bi hayir..hemen baslasin benimkisi...
cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tesekkur ederim bitanemmmmmmm guzel aciklamalar icin
ay funda maşallah tebarekallah...ne güzel sayı...bize de umut oldu...inşallah giderek yükselir bu değerler...evet hayatım çok şükür 3 milyona çıkmış ,
resmin üzerine tıklayınca büyümüyormu? eğer net görülmüyorsa değerleri buraya yazabilirim
hızlı ileri hareketli %5
yavaş ileri hareketli % 3
yerinde hareketli % 3
hareketsiz %89
inşallah değeler biraz daha düzelirde mikro tese ameliyatından kurtuluruz,bu akşam Kaan hocaya email atıcam bakalım o ne diyecek,
inşallah bizim durumumuzda olanlara biraz olsun umut olur bu durum,birde Allahın izniyle bebeğimizi kucağımıza alsak .....
ay funda eşin yatıp kalkıp dua etsin....bizlerde 1 tane bile yok...ben şok oldum eşinin tavrına..biz 1 tane bile olsa havalara uçardık sanırım...biliyorum hayatımda bu durum ne olacak böyle onun içinden çıkamıyorum,hep derim bendede var biraz eksik tahta,yoksa tamam eşim çok kötü birisi değil,hatta çok şükür çook iyi biride diyebilirim,zaten iyi huyları olmasa birgün bile yanında durmazdım ama bu konuda bari biraz anlayışlı olsa.....akşam eve geldim karalar bağlamış oturuyor neymiş neden normal yalla çocuk yapabilecek kadar spermi yokmuş,dedim ki sen git şükür namazı kıl,ne kadar şükretsen azdır,şimdi somurtacağına 6 aydır adam gibi yediğine içtiğine dikkat etseydin,biraz kilo verseydin ,spor yapsaydın belkide çoktan çocuk sahibi olmuştuk, nasıl olsa sperm tahlilini yaptırdıkya artık ben ağzıma geleni sayarım :)) 6 aydır stres olmasın diye susmaya çalışıyordum ....Rabbim inşallah hepimizin yardımcısı olsun,eşlerimize ve bize ( özellkile kendim için diyorum ) iyi huy versin
biz de onu çok özledikkkkkkkkk..yoncayla dün konuştum, istanbula yeni gelmişler,annesi üzüntüden biraz rahatsızlanmış ,bugünlerde daha iyi dedi,sizlere selamı var, o da bizleri çok özlemiş :)) şöyle hep beraber kaynatsak yine ne iyi olur
bu yastık olayı işe yarıyor bence....biz de deneme aşamasında böyle enteresan şeyler yapmadık değil..yastık koymak..ayakları yatağın başına kaldırmak,yumurtalıkları sıcak tutma çabaları...onun için uğraşmak bile ne güzeldi..şimdi hayatımızda koca bi sıfır var..canım şimdi bana güleceksin ama bu kadar şeyden sonra bu rakamı görünce başını kuyruğunu düşünmedim :)))
ben hep yastık olayını unutuyorum yawww
aile hekmin ne iyiymiş detaylı bilgi veriyor
off of melis...bu ara ben hayattan kopmuş gibiyim...eşime dün dedim ki neden içimde büyük bir mutsuzluk var?hayattan nefret etmeye başladım..
Canım benim rica ederim
Ben de çok özledim..
Maşallahhhhhhhhhhhhhhh canım arkadaşım ya .süper süper.morfolojiye baktım ilk :) süperrrrrrr darısı bize ya)sayı bence gayet güzel!! hız da öyle.......Sen kesin normal yoldan hamile kalırsın.
Kızlar hiç eşinizdennnn nefret ettiğiniz anlar oldu mu, demek istemiyorum ama ben şu anda bu durumdayım.Beni sinir ediyor o yüzden ne hali varsa görsün :2: Onu bir süre görmek dahi istemiyorummmmmmm
bi yanlışlık yoktur sen canını sıkma..okadar uğraşıyosun helal olsun sana kızcanım IVIden erdal beyle konuştuk o andan beride eşimle konuşmuyorum yine( pek iç açıcı bulmadı doktor ,eşim sanırım afferin ne güzel olmuş felan demesini bekliyordu ,erdal bey testi tam anlayamadı eğer gerçekten 3 milyonsa 1cc.deki sperma 0 olmamal yanlış olmasın dedi,bende labistanbulu aradım nedenböyle dedim,meğer 5 milyonun altındaysa labistanbul yazmıyormuş,buyur burdan yak.....sıkıldım artık bende tekrar erdal beyi felan aramadım
yoncayi ben cok özeldim ya...nerlerde bu kiz haberi olan varmi....insallah tekrar gelir ,,insallah hersey yolundadir canim arkadasim...dön artik aramiza biran evvel...
arkadaşlar 6 aylık mücadelenin sonucunu eminim hepiniz benim gibi merakla beklediniz,
yazmakla uğraşmak istemediğim için testi buraya resim olarak ekliyorum,Allahıma sonsuz şükürler olsun ki 0dan sonra bu rakamları gördük, tabi hayatımız hala toz pembe değil ama bunada şükür,sonuçları IVIde natali hanıma gönderdim,yarın veya pazartesi erdal beyle görüşecek ve bana dönecek,nolur dualarınızdan eksik etmeyin bizi çok ihtiyacımız var, umarım tahlili ekleyebilmişimdir,yorumlarınızı bekliyorum,durumumuz nasıl?? Eki Görüntüle 253775
arkadaşlar 6 aylık mücadelenin sonucunu eminim hepiniz benim gibi merakla beklediniz,
yazmakla uğraşmak istemediğim için testi buraya resim olarak ekliyorum,Allahıma sonsuz şükürler olsun ki 0dan sonra bu rakamları gördük, tabi hayatımız hala toz pembe değil ama bunada şükür,sonuçları IVIde natali hanıma gönderdim,yarın veya pazartesi erdal beyle görüşecek ve bana dönecek,nolur dualarınızdan eksik etmeyin bizi çok ihtiyacımız var, umarım tahlili ekleyebilmişimdir,yorumlarınızı bekliyorum,durumumuz nasıl?? Eki Görüntüle 253775
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]FUNDA58 İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ
sıra bana geldi :))))
ARUNA ve EŞİ 3
BAHARB 1
BAHARB EŞİ -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA -
HUSMEH 1
LAMYAY -
MASAL5758 -
MAVİMENEKŞE 1
MELISH -
NERIS2000 -
YADE78 3
YETER -
YONCA -
toplam 10 oldu
arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,
arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
sağol bitanem masalım...hoşbulduk...tam çıkıyodum son anda gördüm seni canım arkadaşım...Allah razı olsun...daha iyiyim ...sana rastladığım çok iyi oldu tatlım ...sen nasılsın nası gidiyo?
Teşekkür ederim canım, bizim bu hastalıkla alakalı bir şey değil.Ancak eşimde rahatsız olduğum birtakım sorunlarımız var ve ben bunu aşamıyorum.Malesefhayatım çok şükür allahıma ,bende görünce çok mutlu oldum,şimdi Kaan hocadan cevap bekliyoruz bakalım o ne diyecek,birde IVIden erdal bey belki bugün arayabilir,artık iki hocanın yönlendirmesinde yola çıkıcaz,inşallah sonumuz hayırlı olur
eşinle ilgili duygulaına ben yorum yapmasam mı acaba,bende çoğu zaman öyle oluyorum,bazen diyorum ki gidip 1 ay başka yerde kalsam uzaklaşsak belki birbirimizi özleriz ama nerde kalıcam sorun orda,birde bunu onun ve benim ailemem nasıl anlatıcam,ayırca bir ay ayrı kalınca ya geri dönmek istemezsem ne olacak gibi bir sürü soru var aklımda
:)))) Ben bugun sırf görmemek için uyudum yafundacıgım ınsallah hayırlı haber verırrrrrr kaan hoca
yetercıgımmmmmm nasılsın pek gorunmuorsun yogunsun anlasılan
melısh cogumuz aynı dusuncelere kapıılıp gormek ıstemıoruz
Yoncamm hoşgeldin aşkım.vAr ben seni aramak eşin çıkmak telefona :)))canlarım, canım dostlarım ,vefalı dostlarım hepinizi çok özledim.....
şükür geldim ...inşallah bidaha bu kadar uzun süre ayrı kalmam sizlerden...kötü bi dönem geçirdik ama şimdi iyiyiz çok şükür..annemde daha iyi....hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar...
funda,melis,yade,aruna ,yeter,masal,husmeh,bahar ve burdaki tüümmm arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum...
inşallah tez zamanda muratlarımıza kavuşturur Allahım BİZİ...
kızlar meryem suresinide okuyamadım esrada kalmıştım enson ama okumak kısmet olmadı...
fundamdaymış sıra ona 4 adet okudum.(1 ini arkadaşım okudu)
canım yeni gördüm yazını ya(((
iyi demek isterdim ama sıkıntılarla boğuşuyoruz işte...Allah yardım etsin hepimize .bugüne de şükür....
canlarım, canım dostlarım ,vefalı dostlarım hepinizi çok özledim.....
şükür geldim ...inşallah bidaha bu kadar uzun süre ayrı kalmam sizlerden...kötü bi dönem geçirdik ama şimdi iyiyiz çok şükür..annemde daha iyi....hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar...
funda,melis,yade,aruna ,yeter,masal,husmeh,bahar ve burdaki tüümmm arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum...
inşallah tez zamanda muratlarımıza kavuşturur Allahım BİZİ...
kızlar meryem suresinide okuyamadım esrada kalmıştım enson ama okumak kısmet olmadı...
fundamdaymış sıra ona 4 adet okudum.(1 ini arkadaşım okudu)
yonca ___basın sagolsun cok uzuldum(((((
melısh__benı cok guldrudun
funda__kaan hocadan hala haber gelmedımı
neye güldün kız :):86:
az önce ben de güldüm.eşim geldi tatlı yemiştim ayıptır söylemesi önümden aldı hizmetlerde sınır yok.normalde haayatta yapmaz.
ne güzel tevefuk olmuş:))))
çakşır suyu biz de 3.şişedeyiz....iyi gibi ya bakalım artık...
ay funda maşallah tebarekallah...ne güzel sayı...bize de umut oldu...inşallah giderek yükselir bu değerler...
tebrik ediyorum kuzumm
ay funda eşin yatıp kalkıp dua etsin....bizlerde 1 tane bile yok...ben şok oldum eşinin tavrına..biz 1 tane bile olsa havalara uçardık sanırım...
biz de onu çok özledikkkkkkkkk..
bu yastık olayı işe yarıyor bence....biz de deneme aşamasında böyle enteresan şeyler yapmadık değil..yastık koymak..ayakları yatağın başına kaldırmak,yumurtalıkları sıcak tutma çabaları...onun için uğraşmak bile ne güzeldi..şimdi hayatımızda koca bi sıfır var..
off of melis...bu ara ben hayattan kopmuş gibiyim...eşime dün dedim ki neden içimde büyük bir mutsuzluk var?hayattan nefret etmeye başladım..
bunun sebebi eşim değil ama beni mutsuz eden okadar şey var ki buara...hep durduk yere ağlıyorum...panik atak hat safhada...eşimin ailesi arıza çıkarıyor durmadan ben iyice mahvoluyorum....bakalım ne olacak bu işin sonu.uyku sıfır...sürekli kriz geçiriyorum dayak yemiş gibiyim...kalbim okadar hızlı atıyor ki anlatmam imkaansız.bu saat oldu kahvaltı hazırladım eşime tek lokma canım istemedi...yiyemedim...eşime dedim ki beni psikoloğa götür.ben artık sağlıklı düşünemiyorum.....senin psikoloğun benim dedi gülerek ama ben çok cidiiyim..bisüre daha bekliyim eğer kendimi toplayamazsam gidicem eski psikoloğum zaten istanbula gelmişti onu ararım..
bi yanlışlık yoktur sen canını sıkma..okadar uğraşıyosun helal olsun sana kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?