Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ne güzel tatlı telaşlar :)) piknik yapmanızda iyi olmuş ,insanlar en iyi yolculukta ve yemekte tanınırmış :))
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah

canım benim böyle umutlu müjdeli haberler almak ne güzel.sanırım rüyam cıkıyor nedersin.en kısa zamanda hamile haberlerinide alırız insallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.durmak yok yola devam:))))))))))

hayırlısı hayatım,inşallah hepmizin müjdeli haberleri en kısa sürede gelir

ne güzel tevefuk olmuş:))))
çakşır suyu biz de 3.şişedeyiz....iyi gibi ya bakalım artık...
ay funda maşallah tebarekallah...ne güzel sayı...bize de umut oldu...inşallah giderek yükselir bu değerler...
tebrik ediyorum kuzumm
ay funda eşin yatıp kalkıp dua etsin....bizlerde 1 tane bile yok...ben şok oldum eşinin tavrına..biz 1 tane bile olsa havalara uçardık sanırım...
biz de onu çok özledikkkkkkkkk..
canım şimdi bana güleceksin ama bu kadar şeyden sonra bu rakamı görünce başını kuyruğunu düşünmedim :)))
ben hep yastık olayını unutuyorum yawww
aile hekmin ne iyiymiş detaylı bilgi veriyor
bu yastık olayı işe yarıyor bence....biz de deneme aşamasında böyle enteresan şeyler yapmadık değil..yastık koymak..ayakları yatağın başına kaldırmak,yumurtalıkları sıcak tutma çabaları...onun için uğraşmak bile ne güzeldi..şimdi hayatımızda koca bi sıfır var..
off of melis...bu ara ben hayattan kopmuş gibiyim...eşime dün dedim ki neden içimde büyük bir mutsuzluk var?hayattan nefret etmeye başladım..
bunun sebebi eşim değil ama beni mutsuz eden okadar şey var ki buara...hep durduk yere ağlıyorum...panik atak hat safhada...eşimin ailesi arıza çıkarıyor durmadan ben iyice mahvoluyorum....bakalım ne olacak bu işin sonu.uyku sıfır...sürekli kriz geçiriyorum dayak yemiş gibiyim...kalbim okadar hızlı atıyor ki anlatmam imkaansız.bu saat oldu kahvaltı hazırladım eşime tek lokma canım istemedi...yiyemedim...eşime dedim ki beni psikoloğa götür.ben artık sağlıklı düşünemiyorum.....senin psikoloğun benim dedi gülerek ama ben çok cidiiyim..bisüre daha bekliyim eğer kendimi toplayamazsam gidicem eski psikoloğum zaten istanbula gelmişti onu ararım..
bi yanlışlık yoktur sen canını sıkma..okadar uğraşıyosun helal olsun sana kız

canlarım, canım dostlarım ,vefalı dostlarım hepinizi çok özledim.....
şükür geldim ...inşallah bidaha bu kadar uzun süre ayrı kalmam sizlerden...kötü bi dönem geçirdik ama şimdi iyiyiz çok şükür..annemde daha iyi....hepinize çok teşekkür ediyorum kızlar...
funda,melis,yade,aruna ,yeter,masal,husmeh,bahar ve burdaki tüümmm arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum...
inşallah tez zamanda muratlarımıza kavuşturur Allahım BİZİ...
kızlar meryem suresinide okuyamadım esrada kalmıştım enson ama okumak kısmet olmadı...
fundamdaymış sıra ona 4 adet okudum.(1 ini arkadaşım okudu)

bitanem yaaa çok sevindim...hadi inşallah ...hepimizi sevindir fundam...inanki dualarım her zaman sizinle...

bitanem yaaa çoook sevindim....çok iyi haber bu...hadi inşallah arkadaşım...inşallah müjdeli haberlerinle sevindirirsin bizi ....

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

gülüm ben buraya yazacaktım yanlışlıkla diğer yere yazdım pardon:)uykusuzluğun etkisi sanırım...bi hastane bi ataölye sonuç böle oluyo işte...
yonca 4
14 oldu :)

kızlar hepinizi çooooook öpüyorum...geçmişe dönük yazdıklarınızı tam takip edemedim ama inşallah herşey gönlünüzce olsun...sizi çoooookkk seviyorum...RABBİM hepinizi sevindirsin,emeklerimizi boşa çıkarmasın...Allaha emanet olun canlar...

yonca hoşgeldin canımmmmmmmm...
daha iyisindir inşallah?
çok üzüldük kızlar söyledi ananeni kaybetmişsin sanırım..başınız sağolsun..Allah sabır versin canım...

sağol bitanem masalım...hoşbulduk...tam çıkıyodum son anda gördüm seni canım arkadaşım...Allah razı olsun...daha iyiyim ...sana rastladığım çok iyi oldu tatlım ...sen nasılsın nası gidiyo?

sağol bitanem masalım...hoşbulduk...tam çıkıyodum son anda gördüm seni canım arkadaşım...Allah razı olsun...daha iyiyim ...sana rastladığım çok iyi oldu tatlım ...sen nasılsın nası gidiyo?

canım yeni gördüm yazını ya(((
iyi demek isterdim ama sıkıntılarla boğuşuyoruz işte...Allah yardım etsin hepimize .bugüne de şükür....

Teşekkür ederim canım, bizim bu hastalıkla alakalı bir şey değil.Ancak eşimde rahatsız olduğum birtakım sorunlarımız var ve ben bunu aşamıyorum.Malesef buraya neler yazmak isterdim ama neyseeeeeeeeee ; anladın sen onu funda :))
fundacıgım ınsallah hayırlı haber verırrrrrr kaan hoca

yetercıgımmmmmm nasılsın pek gorunmuorsun yogunsun anlasılan

melısh cogumuz aynı dusuncelere kapıılıp gormek ıstemıoruz
:)))) Ben bugun sırf görmemek için uyudum ya ( ne kadar vahim durumda haberi yok !!
Yoncamm hoşgeldin aşkım.vAr ben seni aramak eşin çıkmak telefona :)))
Canım tekrar başınız sağolsun.İnşallah Rabbim sıkıntılı günler yaşatmasın amin.
Biz de Funda'nın güzel haberleri için halay çekiyorduk katılsana !!
canım yeni gördüm yazını ya(((
iyi demek isterdim ama sıkıntılarla boğuşuyoruz işte...Allah yardım etsin hepimize .bugüne de şükür....

Masalcım sağol kuzum.Benim de sanırım psikologa gitmem lazım.Ama burda da pek yok psikolog ( Bu hastalık sebebiyle değil ama bazı sorunlar var malesef.Ve bu huyundan nefret ediyorum.Olayın mantığındayım.sabahtan bir çıktım evden sınavım vardı ardından da alışveriş yaptım eşimin kredi kartıyla :) bu beni biraz rahatlattı, eve geldim uyudum, hala görüşmedik o yan odada ben bi odada.Sürekli peşimde ama geçmiş olsun.
Sana da adamakıllı yorum yapamıyorum kelin ilacı olsa..

yonca ___basın sagolsun cok uzuldum (((((

melısh__benı cok guldrudun

funda__kaan hocadan hala haber gelmedımı

yoncam başın sağolsun tatlım bizde seni çook özledik

yonca ___basın sagolsun cok uzuldum (((((

melısh__benı cok guldrudun

funda__kaan hocadan hala haber gelmedımı

neye güldün kız :):86:
az önce ben de güldüm.eşim geldi tatlı yemiştim ayıptır söylemesi önümden aldı hizmetlerde sınır yok.normalde haayatta yapmaz.

canım erdal beyin söylediklerinden sonra eşime de dank etti sanırım,neyse yaaa boşver,Rabbime çok şükür sayımız artmış,eşimin stresini yaşamak istemiyorum ,bugün zaten stresten dudağımda uçuk çıktı,5-6 gün erken regli oldum,sanırım bu işin sonu bana dokunuyor ((

şu psikoloğunun ücreti ne kadar ?biraz detaylı bilgi versene bana bir ara :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…