husmeh arkadaşım senin yazın dikkatimi çekti diğer topikten koştum geldim.aklıma kendi yaşadıklarım geldi.7 sene önce yeni evliğim 2 aylık gelinim annemi kaynanam aramış kızını doktora götür çocuğu olmuyor yumurtalıkları tembeldir demiş.annemde gidip bir doktora göründe şu kadının dili kesilsin dedi .neyse doktor sende hiç bir sorun yok eşin sperm testi yaptırsın onunla gel dedi .bende sperm testlerini götürdüm cahil kafam koskoca sıfırın ne olduğunu anlamadım doktora götürdüm testleri. adam aynen şöyle dedi bu adamın çocuğu olmaz .gidin evlatlık alın dedi .inan dünyam başıma yıkılmıştı.o anda bütün dünyam yıkılmıştı.karşıdan karşıya geçerken vızır vızır geçen arabalar bile beni durduramamıştı.ölsem ne olacaktı ki bebeğim olmadan ben ne işe yarayacaktım neden evli kalayım ki neden kaynana vızıltısı çekeyim ki diye düşündüm.eşimden ayrıldım baba evine geri döndüm .ama ablam evliğdi çocuğu olmuştu .abim evliğdi çocuğu olmuştu hemde ikiside benden sonra evlenmiş çoluk çocuğa karışmıştılar.onlar eşleriyle geldiklerinde içim daha çok eziliyor azo bir kez daha yüzüme tokat gibi çarpıyordu .evet şimdi evliliğimiz üzerinden 7 sene geçti Allah'a şükür eşimle mutluyum .tekrar ayağa kalktım vede azoyu yenmeye karar verdim sende benim gibi yap vede eşine arka çık bırak senin mutsuzluğun kimsenin mutluluğu olmasın .inşallah birgün sizde azoyu yenersiniz![]()
canım evliliğin ilk zamanları zaten hep problemli geçiyor,üzerine birde azo çok zor olmalı,Rabbim inşallah emeklerinin karşılığını verir ve en kısa sürede bebişinize kavuşursunuz, inşallah hepimiz bizim durumumuzda olanlara iyi birer örnek oluruz,