fundacım tebrik ediyorum seni...
gerçekten böylelerini iade edeceğimiz biyer olmalı ki bidaha insanların canını yakamasınlar...
saol canım merak etmiştim bende inş biran evvel toparlarlar kendilerini...
canım bu konu gerçekten merak ettiğim bir konu,mesela ben medicine hospitalde gittiğim kadındoğumcuyuda şikayet etmek isterdim,normalde haklarını koruyan biriyimdir ama hastalığın verdiği şaşkınlıkla salaklaşıyorum herhalde ama şikayet edebileceğimiz biryer varsa gerçekten bilmek istiyorum, birde bu adamın gerçi adam bile denmez yaratığın söylediği şey bütün sinirlerimi zıplattı
yıllar önce ne yapmıştım anlatayım,iş stresinden kaşıntı olmuştum ama her yanım yara oldu,kaşınırken ağlıyordum,devlet hastanesinde doktora gidiyorum gittikçe kötüleşiyorum sonra patronum beni nişantaşında bir doktora götürdü,adı Agop adam bir baktı kızım sen neye sıkıldın bu kadar dedi,bir tane eczanede yapılan bir krem birde hap verdi,inanırmısınız ikinci gün hiçbirşeyim kalmadı,ben ne yaptım aldım Agop beyin reçetesini doğru devlet hastanesine gittim numara aldım iki saat bekledim ve sıra bana geldi, o dada ilaç mümessileri felan vardı,doktora dedim ki ben bir süredir sizde kaşıntı tedavisi görüyorum ama gittikçe kötületim en son agop beye gittim bana bu reçeteyi verdi benim gibi gelenlere bu ilaçları yazında hiç olmazsa uğraşmasınlar dedim :)))))))))) kadın sarardı morardı kızdı ama benim içimde kalmadı.rezil oldu yanındaki ilaç mümessiline ohhh olsun