Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım evliliğin ilk zamanları zaten hep problemli geçiyor,üzerine birde azo çok zor olmalı,Rabbim inşallah emeklerinin karşılığını verir ve en kısa sürede bebişinize kavuşursunuz, inşallah hepimiz bizim durumumuzda olanlara iyi birer örnek oluruz,

eşini kandır yade hemen bi spermiogram yaptırın belki çıkış vardır....
bu sefer olandan da olmayın bebekim...

canım bence biraz sabırlı ol,biliyorsun bitkiselleri daha yeni kullanmaya başladı eşin ,en az 72 gün kullanın ondan sonra tahlil yaptırın,ben Allahın izniyle bu bitkisellere çok güveniyorum,ilaçlarda bitkilerden yapılmıyormu...inşallah hepimizin eşleri test sonuçlarında rekor kırarlar :))) benim eşim hırs yaptıda bitkiselleri daha düzenli kullanıyor,inşallah Rabbim emeğinin karşılığını verir

Son mesajlarında husmehcim eşinin çakşır aldığını söylemiştin sanırım. Bak artık o da bişeyler yapmaya karar vermiş demek ki. İnsan psikolojisi çok garip yaa, düşününce bi erkek için öyle zor bi durum ki bu. Sanırım durumu kabullenmek zor geliyor başta o yüzden birşeyler yapmak istemiyorlar. Ama zamanla onlar da anlıyor kabulleniyor. Bu dünyada herşeyin bi çaresi varmış,çaresi olmayan tek şey ölümmüş. Ne olur ümidimizi kırmayalım. Üstelik tıp çok ilerledi ve artık kök hücre kısırlık ve de bir çok hastalığın şifası olmaya başladı. Bakalım daha ne fırsatlar çıkıcak karşımıza dimi, niye umutsuz olalım ki.. öyle değil mi kızlaaar

canım genetik testlerin sonucu ne çıktıki bu kadar üzüldün ? başka topikte yazdınmı ben diğer topikleri takip edemiyorum malesef

ohaaaaaaaa ohaaaaaaa çüşşşş,kimmiş o doktor,bu nasıl laf yaaa Alah bildiği gibi yapsın,tüüüüüü ya böyle doktorları şikayet etmek lazım,yokmu bunları söyleyebileceğimiz bir yer,bozuk çıkan malları iade ediyoruz tüketiciyi koruma dernekleri felan var bu doktorlar içinde bir yer olmalı

vck çıktı galiba fundacım... funda biliyomusun,ilk sene bebeğimiz olmayınca doktora gitmeye karar verdiğimizde eşime birlikte gidelim dedim ve bana dedi ki ben niye gidicem ki , hem kesin sende bi sorun vardır. üzülerek gittim ben , bende o zaman bi problem görünmeyince dr eşimden spermiogram istedi , mecburen verdi korka korka ve sonucu bile almaya kendi gitmemişti ben gitmiştim. doktor değerlere bakıp, bu değerlerle spontan gebelik olması mümkün değil, bence siz hiç vakit kaybetmeyin tüp bebek yaptırın,tüp bebekle belki demişti. eşime söylediğimde hem utandı hem de üzüldü. bazen düşünüyorum da acaba , kendilerinden bu kadar emin oldukları için mi bunları yaşıyorlar ne dersin

bu adamcağız alkışlıyormuş gibi geldi bana :)) umarım doğru simgeyi seçmişimdir

acaba diyorum çocukken yanlışmı yetiştiriliyorlar,adamların tüm hayatı cinsel organları,sperm sayıları, ee çocukken göster oğlum pipini diye yetiştirilen adamlardan ne beklenir,bunlarla gurur duyacaklar tabi, ben eşime günlerce kısır olduğunu düşünme grip olduğunu düşün dedim,nasıl başka biryerin hastalanınca tedavi görüyorsan bu da aynı şey allah beternden sakınsın dedim ,ilk başlarda onu terk ederim diye korktu galiba ama artık elinden geldiğince bu durumu kabullenmeye çalışıyor,bunda utanacak ne var ki Allahtan olan birşey,

husmehe mesaj attım,hepinize selam söylüyor,yarın herkese cevap yazıcam iyiyim dedi :)) inşallah gerçekten iyidir

inşallah iyidir fundacım. Bence de haklısın,bizim insanımız erkek çocuklarını öyle yetiştiriyor. Sonuç bu, bencil insanlar olup çıkıyorlar. Aileler böyle yetiştiriyor. Ama yine de belli bi yaşa gelmiş olan insanların daha olgun düşünmesini bekliyorsun. Ama olmuyor. Ben kendi adıma, eşimde hala kendi üstüne konduramama durumunu görüyorum,o kadar şey geldi geçti, tüp bebekti ameliyattı. Hatta bazen bana diyor ki, senin yüzünden şimdi bu durumdayım belki seninle üç yıl önce evlenseydik çocuğumuz olurdu diyor,bunu bile benim üzerime atmaya çalışıyor bir yerlerden tutturmaya çalışarak. Ama bunu yapmasa, daha farklı düşünebilse belki de Allah onun hastalığının şifasını verecek. Ayy bilmiyorum yaaa, saçmalamaya mı başladım artık .. Düşünerek işin içinden çıkılmıyor ki.

kızlar ben diğer topicleri çok takip edemiyorum bizim durumumuzda olurp sperm sayısı yükselen varmı? normal yolla hamile kalan oldumu ??

valla benim eşimde bazen sanki bu durum sorumlusu benmişim gibi davranıyor,ya sabır ya selamet diyorum ,bazen susuyorum bazen sayıyorum :))

kızlar ben diğer topicleri çok takip edemiyorum bizim durumumuzda olurp sperm sayısı yükselen varmı? normal yolla hamile kalan oldumu ??

Evettt,ben bazen takip ediyorum diğer topicleri. tedaviden sonra normal yolla çocuk sahibi olan bir sürü kişi var fundamm.. inşallah biz de onlardan birileri oluruz

Evettt,ben bazen takip ediyorum diğer topicleri. tedaviden sonra normal yolla çocuk sahibi olan bir sürü kişi var fundamm.. inşallah biz de onlardan birileri oluruz

inşallah canım ,inşalllllllaaaaaahhhhhhhhh
keşke biz biraz daha genç olsaydık ,tedavi için çok fazla vaktimiz yok malesef

fundacım tebrik ediyorum seni...
gerçekten böylelerini iade edeceğimiz biyer olmalı ki bidaha insanların canını yakamasınlar...

husmehe mesaj attım,hepinize selam söylüyor,yarın herkese cevap yazıcam iyiyim dedi :)) inşallah gerçekten iyidir

saol canım merak etmiştim bende inş biran evvel toparlarlar kendilerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…