Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

amin canım ben zaten ona doktor demiyorum.benim umutlarımı yıkan insanları sırf para kazanmak için kesip biçen bir cellat olarak görüyorum.inan ben bu topiğe üye olmasaydım şimdi depresyondaydım.belkide eşimle ayrılmıştım ama beni burdaki siz ve sizin gibi birçok değerli arkadaşım ayakta tuttu.hepinizin sayesinde tekrar ayağa kalktım ve yola devam ettim bunu bilenler biliyor.Allah'a sığınıyorum beni her zaman doğru yola iletsin kapalı kapılarımı açsın diye .tabi ki dualarım sadece kendim için değil birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için unutmayın canişkolarım:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

Kızlar topiğimiz boş kaldı .hadi gelin köyümüze geri dönelim fadimenin düğününde halay çekelimtutun halayın ucunu

aynen öyle tatlım

valla neydi o ya....müslüm baba gelse önümüzde ceket iliklerdi
o ara hepimiz koptuk resmen ama ya...

allaha şükür topladık kendimizi ama...

Kızlar topiğimiz boş kaldı .hadi gelin köyümüze geri dönelim fadimenin düğününde halay çekelimtutun halayın ucunu

evet ya
husmeh için gelip topiği zapdettik

bana deli diyene baksen benden deli
ben de seni seviyorum kuzummmmmmmmmal çiçek:)

aynen öyle bebekim
çiçek pek güzelmiş al sana da çiçek
canlar buarada kociş geldi benim çıkmam lazım sonra görüşürüz...

bitanem erkeklerle uğraşmak gerçekten çok zor,eşim yüzünden benimde neler çektiğimi biliyorsun bazen sinirden ikiye yarılıcam sanıyorum, inan ben hayal bile kuramıyorum artık neden deren hayalimde mutlu olmam için eşimin hayalimin içinde olmaması gerekiyor,nedenmi çünkü herşeye muhalefet adam,ben aa bak bu ne güzel desem hemen ben gıcık oluyor,sinir oluyorum,olmaz vb. bir sğrğ beni üzen şey söylüyor,yaptığı espirilerle beni hergün kırıyorama malesef dört dörtlük eş yok hayatım,aslında eşinle güzel bir konuşmak lazım ama onun saydığı sevdiği kim var ki acaba dinleyeceği biri olmalı ,şu an o da şoktadır ve ne yapacağını söyliyeyim mi senin söylkediklerinin tam tersini yapacak...erkek çünkü guru yapacak,boşanalım diyecek,ama bunları seni sevmediği için değil belkide sevdiği için yapacak,sen nolur hayatım sakin olmaya çalış,önce kendini dinle,ben mutlu olsanda olmasanda bu evlilik sürsün demiyorum ama öfkeyle karar verme diyorum,çocuğunuz olduğunda tüm sorunlar çözülecekmi??yani çocuk olsaydı bugün eşinle mutlu olacakmıydın? bunlarıda düşün,öncelikle eşinle aranızdaki diğer problemleri çözmeye çalışın bence ama bunu yaparkende eşinin herdediğini yapacaksın diye birşey yok,iki ucu sivri çubuk işte ortadan tutamyı bilmek lazım ki bu da herkesin yapabileceği birşey değil malesef,ben yapamıyorum bilmiyorum ki hayatım gibi müsaitsen bi arayayım mı? sen çağrı at ben dönerim sana

evet ya
husmeh için gelip topiği zapdettik

aynen öyle bebekim
çiçek pek güzelmiş al sana da çiçek
canlar buarada kociş geldi benim çıkmam lazım sonra görüşürüz...

benim de kociş gelir az sonra gidip yemeği hazırlayayım.
saçımı bile taramadım var ya akşama kadar cadaloz gibi oturup eşim gelmeden önce toparlanıyorum:)
kaçıyorum ben de canlar...
vck canım yine görüşürüz artık sonra ok.öptüm sizi:)

canım benim malesef nerdeyse hepimiz bu sorunları yaşıyoruz,eşlerimizde bir vurdumduymazlık, aslında çok iyi biliyorum için için kendilerini yiyorlar ama öfkelerini bizden çıkartıyorlar,ve çocuk gibi korkuyorlar,korkularının üzerine gitmektensede kaçmayı tercih ediyorlar,ah şu psikolog 260 tl olmasaydıda hepsini götürsydik ayarları bozuldu bi ayar yaptırırdık

gerçekten ne güzel dotluklar kurduk,kimsenin kimseden beklediği birşey yok,saf temiz bir dostluk,bende hepinizi çok seviyorum

canım benim napayım bu da benim huyum, hayattaki herşey için mücadele etmem gerekti ama çok şükür sonuçları iyi oldu,şimdi bebeğim içinde mücadele etmem gerekiyor,inşallah rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder,gerçek olan birşey varsa sizler olmasaydınız bugünleri atlatmak çok zor olurdu,kimse bilmiyor,eşimle konuşamıyorum, valla yerdim kafayı

Husmeh şimdi okudum mesajları, moralini bozma lütfen.. şimdi artmamış olması artmayacağı anlamına gelmez ki. Bir tanıdığım vardı, ve çocuk sahibi olmasının mümkün olmadığını bilerek eşi onunla evlenmişti ama evliliklerinde sorun vardı ayrılmaya karar verdikleri anda , çocukları olacağını öğrendiler. hatta kendileri bile çok şaşırmıştı, allah ne kadar büyük. hiç umudu yitirmemek lazım.

evet ven_har cim o zaten bu kadar sabirli,azimli ve inancli olmasaydi bize bu kadar yardimci olamazdi...bizler okadar cok sey ogreniyoruz ki ondan..pozitif enerjisi ta buralara kadar ulasiyor..iyiki var fundacim....allah razi olsun...

hayatım nasıl negatif olayım ,ne zaman ayağım taşa takılsa düşecek gibi olsam hemen biriniz destek oluyorsunuz,hep dediğim gibi tek olsam bu kadar rahat olamazdım,bu aileyle arkadaşla atlatılacak bir durum değil ki ancak gerçekten yaşayanlar birbirini anlıyor,çok şükür burda süper bir paylaşım var inşallah bugünleride atlatıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…