- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
canım sinirden ellerim titriyor...
nasıl bi açıklamadır bu ya...
nasıl bi doktor hastasıyla böyle konuşmaya kendinde hak görüyor...
böyle art niyetli kalplerinde sevgi olmayan insanları allaha havale ediyorum
allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın...
evet bizim geçen hafta bağladığımız gibi
ben de bu ikoncanları o doktora armağan ediyorum..
sıradaki ikoncan bu ş.refsiz doktora gelsin:26::26::26::26::26::26::26::26:
he sorma vermeyince mabud,neylesin mahmut demişler
ben de bu ikoncanları o doktora armağan ediyorum..
sıradaki ikoncan bu ş.refsiz doktora gelsin:26::26::26::26::26::26::26::26:
senden ala dönme mi olur deseydin
delisin sen ya
çatlak kız seviyorum ben seni
senden ala dönme mi olur deseydin
ŞİMDİ DESEM OLMAZ MI? İÇİMDE KALDI ZATEN DÖNME DÖNME DÖNME DÖNME DÖNME DÖNME
amin canım ben zaten ona doktor demiyorum.benim umutlarımı yıkan insanları sırf para kazanmak için kesip biçen bir cellat olarak görüyorum.inan ben bu topiğe üye olmasaydım şimdi depresyondaydım.belkide eşimle ayrılmıştım ama beni burdaki siz ve sizin gibi birçok değerli arkadaşım ayakta tuttu.hepinizin sayesinde tekrar ayağa kalktım ve yola devam ettim bunu bilenler biliyor.Allah'a sığınıyorum beni her zaman doğru yola iletsin kapalı kapılarımı açsın diye .tabi ki dualarım sadece kendim için değil birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için unutmayın canişkolarım:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
valla neydi o ya....müslüm baba gelse önümüzde ceket iliklerdi
o ara hepimiz koptuk resmen ama ya...
Kızlar topiğimiz boş kaldı .hadi gelin köyümüze geri dönelim fadimenin düğününde halay çekelimtutun halayın ucunu
bana deli diyene baksen benden deli
ben de seni seviyorum kuzummmmmmmmmal çiçek:)
ŞİMDİ DESEM OLMAZ MI? İÇİMDE KALDI ZATEN DÖNME DÖNME DÖNME DÖNME DÖNME DÖNME
ne biçim doktormuş....
keşke sen de o an bozsaydın bebekim..
valla sinir oluyorum şu saçma insanlara ya
boşuna oksijen tüketiyolar...
ot bile daha iyidir
en azından fotosentez yapıyolar
ne biçim doktormuş....
keşke sen de o an bozsaydın bebekim..
valla sinir oluyorum şu saçma insanlara ya
boşuna oksijen tüketiyolar...
ot bile daha iyidir
en azından fotosentez yapıyolar
SANA CANI GÖNÜLDEN KATILIYORUM BİLİYORMUSUN O ZAMAN EŞİMDE SPERM ÇIKMIŞTI SALAK BİZİ TEDAVİ EDİP TÜPBEBEK YAPACAĞINA BİZİ DAHA ÇOK UMUTSUZLAĞA SALIP GÖNDERDİ ŞİMDİKİ BİLGİLERİM O ZAMAN OLSAYDI BELKİDE ŞİMDİ ÇOCUĞUM OKULA GİDECEKTİ:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
benim üzüldüğüm nokta bu zaten,benimle cabalamaması...annemlerdeyim şimdi eşim daha iş yerinde gelmedi nasıl bakacagım yüzüne bilmiyorum,durduramıyorumki kendimi göz yaslarım içeriden kaynayıp geliyo sanki.sigarayı bırak dedim bırakmadı yemene içmene dikkat edelim dedim yapmadı.
evet ya
husmeh için gelip topiği zapdettik
aynen öyle bebekim
çiçek pek güzelmiş al sana da çiçek
canlar buarada kociş geldi benim çıkmam lazım sonra görüşürüz...
SANA CANI GÖNÜLDEN KATILIYORUM BİLİYORMUSUN O ZAMAN EŞİMDE SPERM ÇIKMIŞTI SALAK BİZİ TEDAVİ EDİP TÜPBEBEK YAPACAĞINA BİZİ DAHA ÇOK UMUTSUZLAĞA SALIP GÖNDERDİ ŞİMDİKİ BİLGİLERİM O ZAMAN OLSAYDI BELKİDE ŞİMDİ ÇOCUĞUM OKULA GİDECEKTİ:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
nasip canım....inşallah o günler de gelir.
ben çıkıyorum şimdi görüşürüz yine ok..öpüyorum seni....
fundacim kesinlikle sana katiliyorum..öfkeyle kalkan zararla otururmus der atalarimiz...önce saglikli bir sekilde esiyle konusup ona morel vermesi lazim.yazik kimbilir o simdi ne durumdadir,ben esimden biliyorum...
hem isterse bebegimiz olmasin biz ne guzel dostluklar kurduk burda...ailemle bile konusamadigim herseyi burda rahatlikla anlatabiliyorum...iyiki varsiniz sizleri cokkkk seviyorum....
husmehcim tatlim sakin ol ve bol bol dua et rabbime sigin...sakin bu psikoloji ve öfkeyle hareket etme...biz yanindayiz canim kardesim
ameliyat olduğunuz dr un ameliyatı tam ve düzgün yaptığına eminmisiniz cnm.bak varikosel ameliyatı eğer işini iyi bilen bir dr tarafında yapılmadıysa sperm sayılarında hiç bir değişiklik olmaz ve ameliyat olan kişi de doğal olarak "ameliyat bile işe yaramadı"diye düşünebilir.bence bu işin uzmanı başka bir dr gözükün.benim eşimin gitti dr varikosel konusunda en iyilerden.hatta burda bile bir topic vardı o dr ile ilgili.kendi sayfası bile var.ordan okuyabilirsin varikoselle ilgili her şeyi.teoman cem kadıoğlu.hiç bir şey bitmiş değil unutma ve kendini eşinin yerine koy ve eşine destek ol.onun buna şu an senden daha çok ihtiyacı var.
fundacım zaten ben senin sabrına,azmine ve inancına hayranım
evet ven_har cim o zaten bu kadar sabirli,azimli ve inancli olmasaydi bize bu kadar yardimci olamazdi...bizler okadar cok sey ogreniyoruz ki ondan..pozitif enerjisi ta buralara kadar ulasiyor..iyiki var fundacim....allah razi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?