Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:46::46::46::46::46::46::46:
fundacım tebrik ediyorum seni...
gerçekten böylelerini iade edeceğimiz biyer olmalı ki bidaha insanların canını yakamasınlar...

saol canım merak etmiştim bende inş biran evvel toparlarlar kendilerini...

canım bu konu gerçekten merak ettiğim bir konu,mesela ben medicine hospitalde gittiğim kadındoğumcuyuda şikayet etmek isterdim,normalde haklarını koruyan biriyimdir ama hastalığın verdiği şaşkınlıkla salaklaşıyorum herhalde ama şikayet edebileceğimiz biryer varsa gerçekten bilmek istiyorum, birde bu adamın gerçi adam bile denmez yaratığın söylediği şey bütün sinirlerimi zıplattı

yıllar önce ne yapmıştım anlatayım,iş stresinden kaşıntı olmuştum ama her yanım yara oldu,kaşınırken ağlıyordum,devlet hastanesinde doktora gidiyorum gittikçe kötüleşiyorum sonra patronum beni nişantaşında bir doktora götürdü,adı Agop adam bir baktı kızım sen neye sıkıldın bu kadar dedi,bir tane eczanede yapılan bir krem birde hap verdi,inanırmısınız ikinci gün hiçbirşeyim kalmadı,ben ne yaptım aldım Agop beyin reçetesini doğru devlet hastanesine gittim numara aldım iki saat bekledim ve sıra bana geldi, o dada ilaç mümessileri felan vardı,doktora dedim ki ben bir süredir sizde kaşıntı tedavisi görüyorum ama gittikçe kötületim en son agop beye gittim bana bu reçeteyi verdi benim gibi gelenlere bu ilaçları yazında hiç olmazsa uğraşmasınlar dedim :)))))))))) kadın sarardı morardı kızdı ama benim içimde kalmadı.rezil oldu yanındaki ilaç mümessiline ohhh olsun

canım bu konu gerçekten merak ettiğim bir konu,mesela ben medicine hospitalde gittiğim kadındoğumcuyuda şikayet etmek isterdim,normalde haklarını koruyan biriyimdir ama hastalığın verdiği şaşkınlıkla salaklaşıyorum herhalde ama şikayet edebileceğimiz biryer varsa gerçekten bilmek istiyorum, birde bu adamın gerçi adam bile denmez yaratığın söylediği şey bütün sinirlerimi zıplattı

yıllar önce ne yapmıştım anlatayım,iş stresinden kaşıntı olmuştum ama her yanım yara oldu,kaşınırken ağlıyordum,devlet hastanesinde doktora gidiyorum gittikçe kötüleşiyorum sonra patronum beni nişantaşında bir doktora götürdü,adı Agop adam bir baktı kızım sen neye sıkıldın bu kadar dedi,bir tane eczanede yapılan bir krem birde hap verdi,inanırmısınız ikinci gün hiçbirşeyim kalmadı,ben ne yaptım aldım Agop beyin reçetesini doğru devlet hastanesine gittim numara aldım iki saat bekledim ve sıra bana geldi, o dada ilaç mümessileri felan vardı,doktora dedim ki ben bir süredir sizde kaşıntı tedavisi görüyorum ama gittikçe kötületim en son agop beye gittim bana bu reçeteyi verdi benim gibi gelenlere bu ilaçları yazında hiç olmazsa uğraşmasınlar dedim :)))))))))) kadın sarardı morardı kızdı ama benim içimde kalmadı.rezil oldu yanındaki ilaç mümessiline ohhh olsun

iyi yapmışsın fundacım:9:helal olsun valla sana ya.herkes yapamaz bunu:46:

:46::46::46::46::46::46:
tekrar tekrar alkışlıyorum seni fundacım helal olsun ne güzel yapmışsın...
bende ünideyken kadındoğumcuya gitmiştim bende adet düzensizliği vardı...
memlekette gittiğim dr doğum kontrol hapı vermişti... neyse ben ilacı kullanmaya devam ettim...
üniyi okuduğum yerde hastaneye gittim ilacı yazdırmak için... kim boşsa ona gidiyordum saolsunlar onlarda yazıyorlardı ilacı...
hastanede merkeze uzak merkezde poliklinik varmış... orayı tavsiye ettiler hergün bi kadındoğumcu duruyormuş...
neyse ben oraya gittim diğer seferinde...dr'a durumu anlattım...
adam tam manyak bi başladı yok efendim herkes gelişi güzel doğum kont. hapı kullanıyormuş...
sonra bu ilaçlar bizim yüzümüzden doğaya yayılıyormuş ozon tabakası deliniyormuş.... vs vs...
adam tüm çevresel kirliliğin sebebini bana bağladı durdu... bende durur muyum tabi habire laf söylüyorum adama...
ilacı yazdı tam ben kapıdan çıkarken "sizin gibi hasta görmedim" dedi g.... zekalı...
bende döndüm dışarıdada bi sürü hasta var "bende sizin gibi dr görmedim" dedim...
adam çıldırdı tabi gel içeri ver reçeteyi dedi..
verdim yırttı attı... bende sessiz kalacağımımı sanıyorsunuz dedim bağıra çağıra çıkıp hastaneye gittim...
hasta hakları birimi varmış oraya gittim durumu anlattım herkes sizin gibi şikayetçi ama kimse bunu ciddiyete dökmüyor dedi...
beni yönlerdirdi nerden şikayet edeceğim konusunda... hemen internet cafeye gittim tüm yaşanılanları yazdım şikayetçi oldum...
bikaç ay sonra yazı geldi hastaneden şikayetiniz üzerine soruşturma başlattık... dr hakkında bi hata bulunamadı falan diye...
zaten bana söylemişti oradaki görevli şahitiniz olmadıı için hiçbişeyi ispatlayamazınız ama içiniz rahat eder diye...
dediği gibide oldu...allah böylelerini ıslah etsin...

Son düzenleme:
memlekette gittiğim dr doğum kontrol hapı vermişti... neyse ben ilacı kullanmaya devam ettim...
üniyi okuduğum yerde hastaneye gittim ilacı yazdırmak için... kim boşsa ona gidiyordum saolsunlar onlarda yazıyorlardı ilacı...
hastanede merkeze uzak merkezde poliklinik varmış... orayı tavsiye ettiler hergün bi kadındoğumcu duruyormuş...
adam tam manyak bi başladı yok efendim herkes gelişi güzel doğum kont. hapı kullanıyormuş...
sonra bu ilaçlar bizim yüzümüzden doğaya yayılıyormuş ozon tabakası deliniyormuş.... vs vs...
adam tüm çevresel kirliliğin sebebini bana bağladı durdu... bende durur muyum tabi habire laf söylüyorum adama...
ilacı yazdı tam ben kapıdan çıkarken "sizin gibi hasta görmedim" dedi g.... zekalı...
bende döndüm dışarıdada bi sürü hasta var "bende sizin gibi dr görmedim" dedim...
verdim yırttı attı... bende sessiz kalacağımımı sanıyorsunuz dedim bağıra çağıra çıkıp hastaneye gittim...
hasta hakları birimi varmış oraya gittim durumu anlattım herkes sizin gibi şikayetçi ama kimse bunu ciddiyete dökmüyor dedi...
beni yönlerdirdi nerden şikayet edeceğim konusunda... hemen internet cafeye gittim tüm yaşanılanları yazdım şikayetçi oldum...
bikaç ay sonra yazı geldi hastaneden şikayetiniz üzerine soruşturma başlattık... dr hakkında bi hata bulunamadı falan diye...
zaten bana söylemişti oradaki görevli şahitiniz olmadıı için hiçbişeyi ispatlayamazınız ama içiniz rahat eder diye...

iyi yapmışsın,keşke herkes senin gibi yapsa belki şikayetleri dikkate alırlardı,kuzu gibiyiz malesef,ben bile bazen öyle oluyorum şaşırıp kalıyorum ne diyeceğimi,malum denize düşen yılana sarılıyor

iyi yapmışsın,keşke herkes senin gibi yapsa belki şikayetleri dikkate alırlardı,kuzu gibiyiz malesef,ben bile bazen öyle oluyorum şaşırıp kalıyorum ne diyeceğimi,malum denize düşen yılana sarılıyor

canım aklına geleni hemen söyleyeceksin...
yoksa sonrasında içimizi kemirip duruyoruz neden cevabını vermedim diye...
ama bazen oluyorki resmen kal geliyor ağzını bile açamıyorsun

canım aklına geleni hemen söyleyeceksin...
yoksa sonrasında içimizi kemirip duruyoruz neden cevabını vermedim diye...
ama bazen oluyorki resmen kal geliyor ağzını bile açamıyorsun

evet kal geliyor, bana bile geliyorsa başkalarını düşünemiyorum

ben çıkıyorum artık herkese iyigeceler,hepinizi öpüyorum

canım ne yazacağımı bilmiyorum..aynı durumdayız inan her gidişte umud edip sıfırı görmek ne demek çok iyi biliyorum..o yüzden şu an hangi duygular içinde olduğunu anlamam zor değil.olmayınca bir tane bile olmuyor işte...ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor..inşallah sonraki spermiogramlarda binleri milyonları görürsünüz..Allah herşeye kadirdir..biz de anne olucaz inşallah...
imkansız bizim lügatte var tatlım Allah için imkansız yok..en imkansız şey bile mümkün oluken,mümkün olan imkansız olabilir.umudumuzu kaybetmeyelim.sakın ağlama eşinin yanında..onu da üzme.şu an çok üzgündür..çıkın hava alın,gezin...bişeyler yapın...düşünmemeye çalış bunu...tedavinize devam edin...olacak inşallah.

cok tesekkür ederim yanımda oldugun için,eşim 1 yıl önce varikosel ameliyatı oldu ameliyatdan sonra ne ilaç kullandı ne bitkisel içti sigarayı faydası varmıs gibi.kendi elleriyle yaptı bu sonucu laf anlatamadım birtürlü.şimdi ceremesini inanılmaz derecede ağır çekiyoruz ikimiz birden

fundacim kesinlikle sana katiliyorum..öfkeyle kalkan zararla otururmus der atalarimiz...önce saglikli bir sekilde esiyle konusup ona morel vermesi lazim.yazik kimbilir o simdi ne durumdadir,ben esimden biliyorum...

hem isterse bebegimiz olmasin biz ne guzel dostluklar kurduk burda...ailemle bile konusamadigim herseyi burda rahatlikla anlatabiliyorum...iyiki varsiniz sizleri cokkkk seviyorum....

husmehcim tatlim sakin ol ve bol bol dua et rabbime sigin...sakin bu psikoloji ve öfkeyle hareket etme...biz yanindayiz canim kardesim

canım benim cok tesekkür ederim ilgilendiğin için kesinlikle mükemmel bir dostluk kurduk.allah razı olsun hepinizden

funda canım ben dün çıkmıştım kusura bakma yazdıklarını şimdi okuyorum geç kalmış cevabımı şimdi vereyim .doktor beni içeriye almamıştı .doktor eşime bir hastasının nonoş olduğu halde 1 ay önce karısının tedaviyle hamile kaldığını ama senin hiç şansın yok dönmelerin çocuğu olur senin olmaz demiş.ama paramız çoksa tedavi görebilirmişiz salak adam o zaman eşimde sperm çıkmıştı keşke doğru doktoru bulsaydıkta tedaviyi bırakmasaydık.Allah'tan bu topiğie üye oldumda doktorun şarlatanlığı ortaya çıktı .doktorunda bakırköyde özel muayenehanesine gittik kendisi bayrapaşa devlet hastanesinde çalışıyordu.benimde ona sorulacak hesabım var bu dünyada olmasada öteki dünyada 2 elim yakasında olacak.hep şöyle düşündüm birgün çocuğum olunca gidip onun gözüne sokucam:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
funda ayrıca o doktor eşimin azosebebini bile yanlış söylemişti şimdi öğrendik ki genetikmiş.yani 47xxy klinifer sendromu.kısmet inşallah birgün bende sizde ve diğer tüm çocuk isteğen herkes en yakın zamanda evladına kavuşur.

Son düzenleme:
vck çıktı galiba fundacım... funda biliyomusun,ilk sene bebeğimiz olmayınca doktora gitmeye karar verdiğimizde eşime birlikte gidelim dedim ve bana dedi ki ben niye gidicem ki , hem kesin sende bi sorun vardır. üzülerek gittim ben , bende o zaman bi problem görünmeyince dr eşimden spermiogram istedi , mecburen verdi korka korka ve sonucu bile almaya kendi gitmemişti ben gitmiştim. doktor değerlere bakıp, bu değerlerle spontan gebelik olması mümkün değil, bence siz hiç vakit kaybetmeyin tüp bebek yaptırın,tüp bebekle belki demişti. eşime söylediğimde hem utandı hem de üzüldü. bazen düşünüyorum da acaba , kendilerinden bu kadar emin oldukları için mi bunları yaşıyorlar ne dersin :50:
bu sahne bana tanıdık geldi:34:
kızlar ben diğer topicleri çok takip edemiyorum bizim durumumuzda olurp sperm sayısı yükselen varmı? normal yolla hamile kalan oldumu ??
ben eskileri de okuyorum genelde tüp yaptırıyorlar azolular ama sizin değerler yükseliyor normal de olur inşallah..

süpersin funda iyi yapmışsın...bu konuda daha bilinçli olmak gerekiyor gerçekten..ama gerçekten koyun gibiyiz...
belki de yeterince hakkımızı arayacağımız alan yok..aman uğraşsam ne olacak diyoruz..doğru yapmıyoruz ama iş oraya varıyor.mesela geçen gün biz tüketici mahkemesine bi ayakkabı firmasını şikayet ettik...çok da iyi bi firma bu...ayakkabı da 100 lira falandı.fbilirkişi bizi haklı buldu..paranızı gidip alan dediler...gittik vermediler bize parayı biz itiraz ettik karara dediler..sonra yeniden biz yetkiliyle görüştük itiraz yok parayı vermeleri gerek dediler..
biz yeniden adamlala görüştük itiraz edilmemiş diye...ısrarla vrmedler parayı.git gel git gel sarhoş olduk resmen..icraya verin dediler.icra da elinin köründe..ulan zaten ayakkabı parasını geçti masraflar..eşim de inat yaptı..hakkımı yedirmem diye.şimdi icraya vercez.
demeye çalıştığım bu kadar basit bişeyde bi ayakkabıda bile süründük vesselam.sağlık sektörü bıçaksırtı bi sektör....daha hassas olunmalı.
ama nerdeeee....daha sorun olsa nereye gideceğimizi bilmiyoruz.gitsek de kapı duvar..bak baharım da yaşamış aynı şeyi...ben de bi kez psikoloğa gitmiştim kadın bana bi ilaç verdi resmen uyuşuyordum heryerim ağrıyordu..gittim kadına dedim ki bakın bu ilaç bana ağır geldi sanırım..dr ne dese beğenirsin sen mi bileceksin yoksa ben mi?bana küstahsın dedi bi de...hemen hastanede hasta haklarıyla ilgilenen birime gittim..başından attılar adamlar.doğru dürüst bişey bile söylemediler...o an nereye gitsem bilmiyorum ki ah işte:(
çok yetersiziz çokkkkkkkk.......
al işte hakkını savununca da bu oluyor...töbe yarabbi.....nasıl bi ülkeyiz ya:(
cok tesekkür ederim yanımda oldugun için,eşim 1 yıl önce varikosel ameliyatı oldu ameliyatdan sonra ne ilaç kullandı ne bitkisel içti sigarayı faydası varmıs gibi.kendi elleriyle yaptı bu sonucu laf anlatamadım birtürlü.şimdi ceremesini inanılmaz derecede ağır çekiyoruz ikimiz birden
arkasını toplayan sürekli dürten var ya onlar da salıyolar kendilerini..normal hayatlarına devam ederek KISIRLIK psikolojisini bastırmaya çalışıyorlar..her an bunu düşünmektense aklına getirmemek kolaylarına gidiyor.bunu kabullenmeleri inan çok zor biz azoyu öğrendikten sonra inan aylarca doktora gitmedik,hiçbişey yapmadık...eşim gitmem dedi tutturdu....sonra benim de çabalarımla doktora da gitti,bitkisel de kullandı ve hala kullanıyor.
erkekler maalesef bizim kadar hassas değil.dikkatli değil....koyveriyolar kendilerini....sen destek ol ona..anlayacak olayın ciddiyetini..eşim daha önce olur olur diye bekledi sanırım..ama baktı gördü değişen bişey yok başladı maratona..eşin de alınacak dersleri almıştır bu tahlille...sen de yönlendir onu zorlamadan kızmadan...herşey daha güzel olacak inşallah...üzülme kuzummmmmm

ne yaptınız hayatım akşam valla bugün aklımız hep sendeydi, erkekler işte krkaklar hep erteliyorlar herşeyi,şimdi eşin kendini belkide aslında sperm çıkarda ben sigarayı bırkamadım yoksa bende sorun yok felan diye kandırıyordur,ben eşime bir daha elinde sigara görürsem vücudunda söndürücem demiştim :)))) ee deli olduğum için yapacağımı biliyor,hala canı sigara içmek istiyor ve bu beni çok üzüyor,bugünde konuştuk mesela bak dedim öksürüğün tamamen geçti,birde artık daha rahat nefes alıyormuş ama hala aklı sigarada,kim icat etti acaba bu sigarayı

funda canım ben dün çıkmıştım kusura bakma yazdıklarını şimdi okuyorum geç kalmış cevabımı şimdi vereyim .doktor beni içeriye almamıştı .doktor eşime bir hastasının nonoş olduğu halde 1 ay önce karısının tedaviyle hamile kaldığını ama senin hiç şansın yok dönmelerin çocuğu olur senin olmaz demiş.ama paramız çoksa tedavi görebilirmişiz salak adam o zaman eşimde sperm çıkmıştı keşke doğru doktoru bulsaydıkta tedaviyi bırakmasaydık.Allah'tan bu topiğie üye oldumda doktorun şarlatanlığı ortaya çıktı .doktorunda bakırköyde özel muayenehanesine gittik kendisi bayrapaşa devlet hastanesinde çalışıyordu.benimde ona sorulacak hesabım var bu dünyada olmasada öteki dünyada 2 elim yakasında olacak.hep şöyle düşündüm birgün çocuğum olunca gidip onun gözüne sokucam:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

canım bu olayın üzerinden ne kadar geçti bilemiyorum ama doktorun adını biliyorsan bence yaz herkes öğrensin,bu kadar terbiyesizlik olamaz,inanırmısın bugün bile eşimle dışardaydık o doktora saydık sövdük...

canım Kaan hoca yaaaa adam gibi adam valla,diğer doktorları gördükçe değerini daha çok anlıyorum

bizde bugün IVIye gittik eşim tahlil verdi inşallah genetik bir sorun yoktur, sadece para kazanmak maksatlı yapmış olsunlar , valla artık dualarda bir garip oldu :)))) sayı 5 milyonun altında olunca genetik test yapılıyormuş mutlaka,20 gün sonra sonuçlar çıkacak ben 20 gün ne yapıcam bakalım çatlarım artık,

endol biz kullandık fundacım..

faydası oldumu??neriscim sanırım artık çok yorulmuşum araştırmak zor geliyor ,valla eskiden bir ialç adı duyduğumda 50 yerden araştırırdım,şimdi elim gitmiyor nedense :))) neyse ben biraz evi toparlayıp sonra kenidmi toparlayıp bakayım şu ilaçlara

Back
X