Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol canım,çok şükür sperm çıkışı görüldü,
neler kullandığımızı az önce yazdım, eşimin testosteron hormonu düşüktü ,tedaviye başlamadan önce 207 idi ,tedaviye ilk başladığımızda ise 162 ye adar düştü ve biz şok olduk,çok şükür şimdi normal değerlerde,
yaklaşık 6 aylık bir tedavi gördük ve hala devam ediyoruz,

şu anda daha öncekilere ilave olarak
GNC megamen, e vitamini , omega 3 kullanıyor
bugünde 2 paket proxeed plus aldım yarın sabah onu kullanmaya başlayacak

inşallah sizde en kısa sürede şifa bulursunuz

canım benim ne zor değilmi bu tarz yorumlarla uğraşmak,bende dün istemeden annemin kalbini kırdım galiba (((((
bebekten konu açılınca tersim dönüyor ((

çok şükür hayatım spermler göründü :))
sonucuyeni aldık çok uzun zaman olmadı,Rabbim inşallah sizlere daha iyi sonuçlar gösterir,inşallah hepimiz en kısa sürede bebişimize kavuşuruz

canım biliyorsun malesef bizim durumumuzda olanları doktorlar,laboratuarlar para olarak görüyor ((

hayatım bende ruhum için doktora gideyim dedim ama 260 tlyi duyunca ruhum hepten daraldı (

3 arkadaşın doğum günü peşpeşe gelince birlikte kutladık :)))

duayı ben çok boşladım ,geçen hafta biliyorsun yerimde duramıyordum,bu hafta birşey oldu elim kolum kalkmıyor,sanki vitamin kullanmıyorumşum gibi,bende anlamadım ne olduğunu (

valla bu ne ya,fatmagülün şirret yengesi mukaddes bile hamişşşşşşşşş
hürrem de son veliahtı doğurdu diye sevinirken o da ne hatice de hamişşşşşşş
bunların derdi beni gerdi.....

inşallah bizde bizde olucaz hayatım ,bugün forumda eşimi beklerken hep bebek mağazalarını gezdim,ne güzel şeyler vardı,hatta bir an çok beğendiğim bir bebk tshirtünü alayım dedim baktım 50 lira vazgeçtim

sorma tatlım sorma her yerde bi hamiş rüzgarı esiyor
her dizide hamiş var nereden kaçacağımızı bilemez olduk iyice

çok şükür hayatım spermler göründü :))
sonucuyeni aldık çok uzun zaman olmadı,Rabbim inşallah sizlere daha iyi sonuçlar gösterir,inşallah hepimiz en kısa sürede bebişimize kavuşuruz

ne güzel canım inş bizde sizin gibi görürüz o günleri...
bizimde haftaya cuma ilk randevumuz var kaan hocayla bakalım tedaviye nasıl başlıycaz :18:

çok teşekkür ederim canım beni bilgilendirdiğin için. benim eşimde ilk zamnlar ısırgan otu keçiboynuzu tozu filan kullanıyordu ama ramazanda rahatsızlandı o zamndan beri hiçbişey kullanmıyor. midem bulanıyor diyip duruyor o yüzden hiçbişey yemiyor. kaan hocaya gidip gelelimde en kısa zamnda başlayacak ama ne bulursa yemeye kaçış yok artık midesi bulansada yedircem zorla
hocanın söyleyeceği şeyleri mutlaka haber veririm canım

selam kizlar kusura bakmayin kac gundur vakit bulup giremedim.

ben kismet olursa bugun yolculuga cikiyorum..nasip olursa insallah turkiyeye geliyorum...1 ay kadar aranizda olamayabilirim..eger vakit ve imkan bulursam kesinlikle ugramaya calisacagim.ama aklim ve kalbim hep sizinle olacak..
insallah bu tatil bana ugurlu gelir insallah esime belli adimlar attirabilirim...dualarinizi bekliyorum...

insallah ben dönene kadar hepiniz hamile olursunuz...hepinizi cok seviyorum cok öpüyorum.allaha emanet olun...

beni azcik özleyin emi,ama sakin unutmayin

benim eşimde hemen ilk sözü midem bulanıyo vermepekmezi 3 kez içiyodu düzenli yan çizmeye başladı.sabah içmesem akşam yemeğinden çnce bir de yatarken içsem olmazmı diyo.napıyım bende iyi dedim öyle yap.pekmez veriyorum sadece şimdilik ama organik nohut buldum alıyım onada başlıcam ama tesr teperse diye korktum pekmezle aynı anda.bi kaç yerde bişile rokudum bu argınmaxla ilgili sanırım bazılarında sayıyı hızı morfolojiyi düşürmüşmü ne tam hatırlamıyorum ilaç ismiş buydu galiba.l argında olabilir.

canım benim hayırlı yolculuklar lütfen kendine dikkat et...inşallah iyi haberlerle dönersin..

kızlar nasılsınız ben bu gün gelemem demiştim valla gelemedim ancak bitti işler eve yeni geldim
siz nasılsınız bacılarımmm

valla canım çok nazlılar haklılar tabi ama . zor geliyor bazen düzenli şeyleri yiyip içmek herşeyden midesi bulanır oldu. bende zorlamıyorum artık. ilaç olarak hiçbir vitamin kullanmadık biz. saraçoğlunun nohut kürünümü kullanıyorsunuz? onu bende yapmak istedim ama bu mide bulantılarından yapamadım

yadem hiç unutur muyuz keşke yeni yıla hepimiz hamiş girsek o gez bakalım denizlide bol bol alışveriş yap kaplıcaya git çamur banyosu yap :90:

zaten iş kocaların mide bulantılarının geçmesine kalırsa yandık hiç geçmezorganik nohut bulmak lazımmış fundacım öle dedi o bilir her şeyi öyle diyosa organikini bulcaz artık

merhaba kızlar,uzun zamandır giremedim foruma. bütün yazdıklarınızı da okudum tabiki .. fundacım hayırlı olsun,allah devamını bol bol getirsin inşallah canım.
Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Ben de yeni evlenen ablamın hamile olduğunu öğrendimm, teyze olucam çok mutluyummm.. inşallah allah hepimize de en kısa zamanda anne olmayı nasip eder..

yadem hiç unutur muyuz keşke yeni yıla hepimiz hamiş girsek o gez bakalım denizlide bol bol alışveriş yap kaplıcaya git çamur banyosu yap :90:

Neris hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz.İnşalah sen de kalırsın tez hamile.
Yadem canım benim gelsene kız buralara..görmek isterdim seni var ya..Bol bol dinlen canım.çok hakettik biz
Fundacım güzelim.gerçekten de dr a gitmem şart benim yahu.neyse zamanını kollamam lazım.
Arunam canım elin nasıl oldu.
Husmeh seni de merak ediyorum.eşin nasıl
Masalım canım benim kursun hayırlı olsun.inan sana çok iyi gelecek öğrencilik.Çok teşekkür ederim yorumların için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…