alla alla nasıl oluyor anlamadım hamileliğinde kilomu vermiş ?????????
hyırlı aksamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet bende şaşırdım ve bebiş sağlıklı zaten her an doğurabilirim diyor okulda fink atıyor 35 yaşında hem tombiş kendime bir yakın hissettim farkımız onun 3.bebişi bende 3 üz doğurup farkı kapatsam
eşimim değil de kendi testlerimi yaptıracağım aile hekimim demişti zaten yumurtladın mı yumurtlamadın mı onuda bilmiyorum progesteronum çok kötüydü bu ay tekrar yola devam diyeceğim dhea-so4 yaptıracağım gerek yok demişlerddi ama yaştan dolayı her an herşey çıkabilir
canım senden hergün birşey öğreniyorum, dhea-so4 ne ?? ben önümüzdeki iki ay oluruna bıraktım,zaten eşimin tedavisine devam ediyoruz bu arada inşallah normal yolla bebişimize kavuşmayı umuyorum ,artık test felan yaptırmak istemiyorum,rahim filmide çektirmicem,zaten çektirsem ne olacak ki eğer normal yolla bebek olmazsa mecburen tüp olacak bu durumda da tüpler tıkalı olsa ne olur olmasa ne olur,sıkıldım atık test test
kızlar nasılsınız iki üç gündür giremiyorum,dersaneye başlıyorum haftaya onun telaşındayım aklım sizde kaldı...
arunam geçmiş olsun elini mi kestin?nasıl oldu kuzum?
bnde dun senı sordum söledıler dersanenın basladıgını
nasılsın tatlım
haftaya başlıyor dersanem ben işleri yoluna koymaya bakıyorum dersane başlamadan.
azoyu düşünmüyorummmmmsen nasılsın canım benim
bnde bıldıgın gıbı
dusunmemen daha ıyı
kafanı dgtman super
ınsallah dalgınlıklan hamıs olursun
kızlar nasılsınız iki üç gündür giremiyorum,dersaneye başlıyorum haftaya onun telaşındayım aklım sizde kaldı...
arunam geçmiş olsun elini mi kestin?nasıl oldu kuzum?
kızlar bu akşam kardeşim bende,malesef bilgisayara bakamıcam(
hepinizi öpüyorum
bnde bıldıgın gıbı
dusunmemen daha ıyı
kafanı dgtman super
ınsallah dalgınlıklan hamıs olursun
mrhb kızlar nasılsınız nasıl giidiyor
yeterim okullar açıldı harala hürele zaman geçiyor sen nsln cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?