Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar iyi pazarlar nasılsınız

cnm hepimiz seni çok iyi anlıyoruz hele ki o ağlamalar bizim evimizde de çok yoğun rabbim muradını tez elden versin

mutlaka cevap yazar canım endişelenme. değerler baya yüksek çıkmış ama doktor ne diyecek bakalım.

yeterim günaydın bende kırmızı karttı bekliyorum iki gün gecikmeli ağrım çok ateşimde sıyırdı bir düşüyor bir çıkıyor tam benim ruh halim
offfffffff ya gelse fdert gelmese dert canım ya ne zor kadın olmak
siz ateş ölçümüde yapıyorsunuzzzzz inşş bebiş bir şekilde süpriz yapar canımmm

cnm hepimiz seni çok iyi anlıyoruz hele ki o ağlamalar bizim evimizde de çok yoğun rabbim muradını tez elden versin

amin cnm, rabbim isteyen herkesin evladını versin inşallah
seninde, buradaki herkesinde, buralara yazamıyan, bilmeyen birsürü annelik hayali kuran tüm bayanlarında inşallah...

canım endişelenme biz ilaçlara ilk başladığımızda eşimin tüm değerleri değişmişti,normal olanların kimi yükselmiş kimi düşmüştü,testosteron seviyesi ise yerlerde sürünüyordu,buna rağmen ilaçları düzenli kullandık çok şükür değerler iyiye gidiyor, düşünsene normal bir hayat yaşarken birden hormon almaya başlıuyorlar tabiki vücut buna tepki veriyordur

Kaan hoa bazen geç cevap yazabiliyor,sanırım yoğunluğundan,
inşallah tez zamanda şifa bulursunuz

canım Rabbim eşine hayırlı uzun ömür versin,inşallah sende en kısa sürede bebişine kavuşursun

canım erkekler malesef ilk başta herşeye itiraz ediyorlar ama zamanla alışıp kabulleniyorlar,gerçi ben illaki yaptırsın diyemem çünkü yaptırıpta sonuç alan kimseyi bilmiyorum sadece umut dünyası,

amin canım inşallah dediğin gibi hepimiz yavrularımıza kavuşuruz,Allahtan umut kesilmez

kızlar selam dua okuma sırası ne alemde gidiyor? benim reglim daha yeni bitti de. o kadar ilaç kullanımından sonra 10 gün sürdü.

eşimin yedikleride gerçekten mideye dokunacak gibi şeyler ,halada yerken zorlanabiliyor ama herşey bebiş için biraz dayanacaklar artık :))
Kaan hocanın yorumlarınıda paylaşırmısın

tabiki canım paylaşırım. yarın kaan hocada randevumuz var bakalım neler söyleyecek bize. heyecanla yarını bekliyorum. söyleyeceklerini sizlerlede paylaşırım canım.

tedaviniz hayırlı olsun inşallah,Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin,
Kaan hoca insanı gerçekten çok rahatlatıyor iyi bir doktor biz çok sevdik

saol canm inş allah yardımcımız olsun... bakalım bizim randevumuz nasıl geçecek 4 gün kaldı çok heyecanlıyız :18:

nasılsınız kızlar eşim için has gitmiştik bir kaç saat oldu döneliii çok yoruldum vee sabah yine gideceğim sağlık olsunn

hu hu masalım fundam melisim yadem yeterim yoncam

canım az önce az kalsın büyük bir pot kırıyordum kulupteki kızlara anlatayım hemen dedim :))
telefonum çaldı arayan kişi ben yonca dedi,bende bizim yonca sanıyorum büyük bir sevinçle aa dedim bende kaç gündür seni aramayı düşünüyordum geçen gün IVIye gittim henüz sen gitmemişsin dedim.....meğer konuştuğum kişi bizim yonca değilmiş :)) benim çocukluk arkadaşımmış,halimi düşünün artık sözde kimseye söylemiyoruz tuttum kıza tüp bebek merkezinin adını söyledim :))))) neyse sonra kıvırdım hemen bir arkadaşımı iş görüşmesine göndermiştim seni onunla karıştırdım dedim :))))ayyy valla korkuyorum artı biryerde pot kırmaktan

tabiki canım paylaşırım. yarın kaan hocada randevumuz var bakalım neler söyleyecek bize. heyecanla yarını bekliyorum. söyleyeceklerini sizlerlede paylaşırım canım.

Kaan hoca 5ten sonra ofiste oluyor,tahminim hala eve gelmemişsindir,inşallah herşey yolunda gider ve güzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…