Neris hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz.İnşalah sen de kalırsın tez hamile.
Yadem canım benim gelsene kız buralara..görmek isterdim seni var ya..Bol bol dinlen canım.çok hakettik biz
Fundacım güzelim.gerçekten de dr a gitmem şart benim yahu.neyse zamanını kollamam lazım.
Arunam canım elin nasıl oldu.
Husmeh seni de merak ediyorum.eşin nasıl
Masalım canım benim kursun hayırlı olsun.inan sana çok iyi gelecek öğrencilik.Çok teşekkür ederim yorumların için.
Yadem canım benim gelsene kız buralara..görmek isterdim seni var ya..Bol bol dinlen canım.çok hakettik biz
Fundacım güzelim.gerçekten de dr a gitmem şart benim yahu.neyse zamanını kollamam lazım.
Masalım canım benim kursun hayırlı olsun.inan sana çok iyi gelecek öğrencilik.Çok teşekkür ederim yorumların için.
aa neden tüpe mi geçiyorsun ? arunamm valaaaaaaa olsun artık yeğenim ya..bebişkom daha iyiyim heyecanla hasta olmayı bekliyorum
melisim iyiyim ben çok şükür.eşim doktora gidip geliyo bi halt dedikleri yok sadece bir doktor sende azosperm var demiş:)))sanki biz bilmiyoduk hastalığının bu oldugunu neyse allaha havale ettim kendilerini.bi doktorda yasınız cok gecmeden tedavi denemektense hemen tüp bebek yaptırın dedi eşim 27,ben 25 yasındayım.annemlerde tüp bebek en son ihtimaliniz olsun diyor daha yasınız küçük 1 sene tedavi olun olmazsa tüp deneyin dio.aslında bende tüpden yanayım sağdan soldan borç alalım yapalım diyorum.çünkü tedavi süreci maddi acıdan cok yoracsk bizi olsa hiç problem değil ama malesef bütçe hiç yok denecek kadar az.işte canım bizde durumlar bööle sen nasılsın nasıl gidiyor???
görüşürüz fundacım..seni seviyoruuuuuuuzzzz
sorma tatlım sorma her yerde bi hamiş rüzgarı esiyor
her dizide hamiş var nereden kaçacağımızı bilemez olduk iyice
ne güzel canım inş bizde sizin gibi görürüz o günleri...
bizimde haftaya cuma ilk randevumuz var kaan hocayla bakalım tedaviye nasıl başlıycaz :18:
çok teşekkür ederim canım beni bilgilendirdiğin için. benim eşimde ilk zamnlar ısırgan otu keçiboynuzu tozu filan kullanıyordu ama ramazanda rahatsızlandı o zamndan beri hiçbişey kullanmıyor. midem bulanıyor diyip duruyor o yüzden hiçbişey yemiyor. kaan hocaya gidip gelelimde en kısa zamnda başlayacak ama ne bulursa yemeyekaçış yok artık midesi bulansada yedircem zorla
hocanın söyleyeceği şeyleri mutlaka haber veririm canım
selam kizlar kusura bakmayin kac gundur vakit bulup giremedim.
ben kismet olursa bugun yolculuga cikiyorum..nasip olursa insallah turkiyeye geliyorum...1 ay kadar aranizda olamayabilirim..eger vakit ve imkan bulursam kesinlikle ugramaya calisacagim.ama aklim ve kalbim hep sizinle olacak..
insallah bu tatil bana ugurlu gelir insallah esime belli adimlar attirabilirim...dualarinizi bekliyorum...
insallah ben dönene kadar hepiniz hamile olursunuz...hepinizi cok seviyorum cok öpüyorum.allaha emanet olun...
beni azcik özleyin emi,ama sakin unutmayin
benim eşimde hemen ilk sözü midem bulanıyo vermepekmezi 3 kez içiyodu düzenli yan çizmeye başladı.sabah içmesem akşam yemeğinden çnce bir de yatarken içsem olmazmı diyo.napıyım bende iyi dedim öyle yap.pekmez veriyorum sadece şimdilik ama organik nohut buldum alıyım onada başlıcam ama tesr teperse diye korktum pekmezle aynı anda.bi kaç yerde bişile rokudum bu argınmaxla ilgili sanırım bazılarında sayıyı hızı morfolojiyi düşürmüşmü ne tam hatırlamıyorum ilaç ismiş buydu galiba.l argında olabilir.
kızlar nasılsınız ben bu gün gelemem demiştim valla gelemedim ancak bitti işler eve yeni geldim
siz nasılsınız bacılarımmm
zaten iş kocaların mide bulantılarının geçmesine kalırsa yandık hiç geçmezorganik nohut bulmak lazımmış fundacım öle dedi o bilir her şeyi öyle diyosa organikini bulcaz artık
merhaba kızlar,uzun zamandır giremedim foruma. bütün yazdıklarınızı da okudum tabiki .. fundacım hayırlı olsun,allah devamını bol bol getirsin inşallah canım.
Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Ben de yeni evlenen ablamın hamile olduğunu öğrendimm, teyze olucam çok mutluyummm.. inşallah allah hepimize de en kısa zamanda anne olmayı nasip eder..
melisim iyiyim ben çok şükür.eşim doktora gidip geliyo bi halt dedikleri yok sadece bir doktor sende azosperm var demiş:)))sanki biz bilmiyoduk hastalığının bu oldugunu neyse allaha havale ettim kendilerini.bi doktorda yasınız cok gecmeden tedavi denemektense hemen tüp bebek yaptırın dedi eşim 27,ben 25 yasındayım.annemlerde tüp bebek en son ihtimaliniz olsun diyor daha yasınız küçük 1 sene tedavi olun olmazsa tüp deneyin dio.aslında bende tüpden yanayım sağdan soldan borç alalım yapalım diyorum.çünkü tedavi süreci maddi acıdan cok yoracsk bizi olsa hiç problem değil ama malesef bütçe hiç yok denecek kadar az.işte canım bizde durumlar bööle sen nasılsın nasıl gidiyor???
arkadaşlar 1 ay kaan hocanın söylediği gibi ilaçaları kullanıp cuma günü kan testimizi yaptırdık sonuçlarımız inanılmaz derecede yükselmiş.bu iyimi kötümü bilmiyorum.değerlerin bu kadar yükselmesi ben endişelendirdi.LH:12.24 FSH:40 TESTESTERON:1247 yorum yapabilecek olan varsa cok sevinirim.
ayrıca biz bu sonuçları cuma günü saat 16 da kaan hocaya yolladık hala cevap yazmadı.muaynaneyi aradın telesekreter cıktı.kaan hoca bir iki saat içinde cevap yazardı bu sefer niye bu kadar gecikti acaba? bir bilgisi olan varmı?
aa neden tüpe mi geçiyorsun ? arunamm valaaaaaaa olsun artık yeğenim ya..
Güzelim moral çok önemli.İnan seni anlıyorum kuzum.Ha azo ha sorunlu sperm.Yani olmuyor olmuyor sonuç aynı.Bu durumda seni inan alıyorum.
Eğer bana soracak olursan önce moralli olmaya bakmak.Çok zor biliyorum ama zamana bırakmak.İnan bana besin, gıda ve stressiz bir yaşam sağlığımızı etkiliyor dolayısıyla spermi.Yaşınız küçük aramızda öyle aman aman bir şey yok bu yüzden ben yaşa takılma derim.Benim çok yaptığım şeydir bu.Yaşa takılmak...Erken anne olmayı hep istemiştim Nasip değilmiş !! Bak olsaydı bebeğim 2 yaşında olurdu.Tuvalet eğitimiyle uğraşıyor olurdum
Biraz ilaçlarla biraz gıdalarla eşini düzeltmeye sayıyı çoğaltacak bir şeyler yap.Bol bol çalışmalar yapın :) Tüp bebek zaten bizim son noktamız.Olacağı şey bu! Napalım..
Maddi tarafı inan biz bile çalıştığımız halde etkiliyor.o kadar çok harcamışız ki.Sadece bir ilaca veriyoruz ayda 200 küsür.Millet benim evime giren parayı hesaplarken ben de ilaçlara verdiğimiz parayı hesaplıyorum.Çalışmayan arkadaşlarımı düşünemiyorum bile Rabbim onlara inşallah tez yardım eder.Çünkü maddi taraf inan insanı yıpratıyor.Biz herhalde bir tüp bebek parası yemişizdir şu son aylarda.Aman olsun da buna bakıyoruz.
Yani hem maddi hem de maneviiiiiii çokk desteğe ihtiyacımız var.Rabbim hayırlısını versin.
Annemlerde 2 yıl bunu dedi ama artık bizde değişim olmadığı için en azından sayıyı arttırmaya bakıyoruz.Şu raporum çıksın (hala çıkmamış ) tüpe başlayacağım, Sen de kendine birkaç ay ver.Kaan hoca erkek sorunu hemen sonuç alan bir sorun değil zaman alır demişti..Bunu düşün.Millet ilaçları kaç sene kullanıyor.Biz yolun başındayız galiba..ama çabuk pes etmemek lazım.
Seni öpüyorum..
canım benim keşke herşeyi bilsem ama nerdeeee.....
ama organik yiyecekler gerçekten gerekli,zaten bizlerin şu an bu durumda olması bence hormonlu gıdalar yüzünden,gerçekten çok zararlılar ama malesef organikleri ulmakta çok zor(
inşallah yaptıklarınla eşin şifa bulur,
hayatım ara ara yazıyorum ama sen daha önce okudunmu bilmiyorum,bugün eminönünde sülükleri gördüm yine ,variste çok etkili olduklarını söylüyor herkes ve belki varikoselede iyi gelebilir ama gerçekten bu işi iyi bilen birine yaptırmak gerekir, ben eşimi ikna ettim ama malesef sülüğü koyacak bu işi gerçekten iyi bilen birini bulamadım,herkes paranın derdinde ,sülük koymak için günlerde çok önemli,eşin düşünürse sülük koymayıda düşünün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?