Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nasılsınız kızlar eşim için has gitmiştik bir kaç saat oldu döneliii çok yoruldum vee sabah yine gideceğim sağlık olsunn

canım benim yaaa.
inşallah gün gelir hastanelere aylık hamilelik kontrollerini yaptırmak için mutlu mesut gidersin,bebeğinin kalbini dinlersin,ultrasonda izlersin,sağlıklada kucağına alıp sağlıkla ve mutlulukla büyütürsün

kızlar selam dua okuma sırası ne alemde gidiyor? benim reglim daha yeni bitti de. o kadar ilaç kullanımından sonra 10 gün sürdü.

hayatım sorma dua sırası çok zor gidiyor ((
sıra husmehte ama henüz bitiremedik malesef,benim işler birden yoğunlaştı,bu yoğunlukta yardımcı değiştirdim,yeni gelen daha lisede okuyor,birde annemler memleketten gelince ben paramparça oldum,hergün bu akşam mutlaka okucam diyorum ama eve gelince unutuyorum malesef (

inşallah rabbim tez zamanda sana ve hepimize şifa verir

fundam nsln ben bugün kırmızı kartı gördüm ama uzun zamandan sonra mutlu oldum daha doğrusu umursamıyorum cmtsi 40 yaşında bir gelinimiz var annemin akrabası hamiş o bana umut oldu

evet bebişim bende seni bekliyordum oyalanıyordum koçişin sınavı var pazar günü o yüzden evde sessizlik var bende dostları nerde diyip

hayatım bende psikoloğa gitmeyi çok istiyorum ama maddiyat beni çok zorluyor (
benim psikoloğum sizlersiniz :)))
Aynen fındık..
Kimmmmmmmmmmmmmmmmmm ??
hu hu masalım fundam melisim yadem yeterim yoncam
Aşkımm :)

Canlarım hepinizi tek tek öpüyorum nasıl özledim sizi.Birkaç gündür misafirim vardı bu yüzden nete giremedim.İş yerim de çooooook yoğun malesef eve ölü gibi geliyorum.Kocamla kanka olduk neyseee ki bugün güzel bir haber aldım.Hastaneden raporum çıkmış, Allahın izniyle ilaçlara başlama günümü söyledi.Ancak önce gidip nasıl kullancağım bunu öğrenmem lazım.Sonra bebeğim için her gün karnımda delikler açacacğım (((((( Çok şükür ki buna da seviniyorum bebeğime adım adım yaklaşıyorumdur inşallah.Sizlerden dualar istiyorum Lütfeeeeeeeen ! Sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız! terapi gibi geliyor resmen.

Kızlar bu arada tek tek öpüyor veeee topigimiz şenlensin diyorum.Dualara devam edelim birbirimizi teşvik edelim mi..

ay cnm çok heyecanlandım hadi topiğimizin ilk hamişi ol sonrada arkandan hepimiz dökülürüz

canım benim ya insallah en kısa zamanda mucizene kavusursunsen ilk hamişimiz ol bak bebişimize ne hediyeler alıyoruz minicik patikler eldivenler zıbınlar ayyyyy çok heveslendim yaaabenimde eşim istanbulda giremiyorum ne zamandır iş yerindede bir yoğunluk bir yoğunluk mahvoluyorum:86:bütüüüüüüüün kızlar hepinizi öpüyoruuuum

canım benim yaaa...biz artık saklamak zahmetine girmiyoruz amaaaaan duyulursa duyursun artık napıym,

inşş fundam inşşşşşş

kıyamam sana kime ne söyleyeceğimi ben de şaşırıyorum ailemde cmtsi doğumgünü soranlara kıyamam annem teyzem atlıyor düşünmüyor diyor

fundam nsln ben bugün kırmızı kartı gördüm ama uzun zamandan sonra mutlu oldum daha doğrusu umursamıyorum cmtsi 40 yaşında bir gelinimiz var annemin akrabası hamiş o bana umut oldu

bence sen gerginliği üzerinden atmayı başarsan Allahın izniyle bebiş kendiliğinden gelecek,bende artık 36 oldum ( gerçi çok şükür rabbime bu yaşları gördük,inşallah sağlıkla mutlulukla huzurla daha uzun yıllar yaşarız ama insan 36 oluncada bir garip oluyor

hayatım bu süper bir haber,Rabbim inşallah ilk denemenizde bebişinizi verir,bu arada aşılamayla felan başlamayacaklar değilmi?
Kaan hocanın söylediği yöntemi felan kullanacaklarmı?? hadi bakalım ilk sen mi olacaksın acaba :)))) inşallah rabbim yardımcın olsun

canım benim yaaa...biz artık saklamak zahmetine girmiyoruz amaaaaan duyulursa duyursun artık napıym,

hayatım bizde kendiliğinden olursa diye bir ümit varya o yüzden şu an söylemek istemiyorum,hatta ben tüp bebek yapmak zorunda kalırsakta söylemeyi düşünmüyorum,tek korkum kimse bilmiyor tedavi aşamasında acaba birine ihtiyacım olurmu ?? olursa bende sadece görümcemlere söylerim onlar gelir

eşin buraya gelmişken keşke iyi bir doktorada görünseydi,

kıyamam sana kime ne söyleyeceğimi ben de şaşırıyorum ailemde cmtsi doğumgünü soranlara kıyamam annem teyzem atlıyor düşünmüyor diyor

sorma hayatım yaa Allahtan sadece IVIye gittik dedim ya IVI tüp bebeğe gittik deseydim :))) Allah yardım etti,
insanlar neden bu kadar herşeyi soruyor acaba,hayat bizim.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…