saol canm inş allah yardımcımız olsun... bakalım bizim randevumuz nasıl geçecek 4 gün kaldı çok heyecanlıyız :18:
nasılsınız kızlar eşim için has gitmiştik bir kaç saat oldu döneliii çok yoruldum vee sabah yine gideceğim sağlık olsunn
kızlar selam dua okuma sırası ne alemde gidiyor? benim reglim daha yeni bitti de. o kadar ilaç kullanımından sonra 10 gün sürdü.
hu hu masalım fundam melisim yadem yeterim yoncam
hayatım sorma dua sırası çok zor gidiyor((
sıra husmehte ama henüz bitiremedik malesef,benim işler birden yoğunlaştı,bu yoğunlukta yardımcı değiştirdim,yeni gelen daha lisede okuyor,birde annemler memleketten gelince ben paramparça oldum,hergün bu akşam mutlaka okucam diyorum ama eve gelince unutuyorum malesef(
inşallah rabbim tez zamanda sana ve hepimize şifa verir
uff arunam yaa şu beğen kısmı geri dönsün artık((
bu şekilde ben kimsyele iletişim kuramıyorum,düşünsene senin mesajını okudum cevap yazdım ama sen ne zaman buraya gelip bakarsan ancak o zaman göreceksin(((
Aynen fındık..hayatım bende psikoloğa gitmeyi çok istiyorum ama maddiyat beni çok zorluyor(
benim psikoloğum sizlersiniz :)))
Kimmmmmmmmmmmmmmmmmm ??tatlım yok tüpe 1 yıl sonra geçerim ikiz olsun diye ama yeni bir dr yola çıkmak için aslında buldum ama çoook tuzlu bakalım bende istiyorum bugün yiğenimin 1.yaş günüydü ceket papyonla harikaydı bende istiyorum diye ağlayabilirdim
Aşkımm :)hu hu masalım fundam melisim yadem yeterim yoncam
Aynen fındık..
Kimmmmmmmmmmmmmmmmmm ??
Aşkımm :)
Canlarım hepinizi tek tek öpüyorum nasıl özledim sizi.Birkaç gündür misafirim vardı bu yüzden nete giremedim.İş yerim de çooooook yoğun malesef eve ölü gibi geliyorum.Kocamla kanka olduk neyseee ki bugün güzel bir haber aldım.Hastaneden raporum çıkmış, Allahın izniyle ilaçlara başlama günümü söyledi.Ancak önce gidip nasıl kullancağım bunu öğrenmem lazım.Sonra bebeğim için her gün karnımda delikler açacacğım(((((( Çok şükür ki buna da seviniyorum bebeğime adım adım yaklaşıyorumdur inşallah.Sizlerden dualar istiyorum Lütfeeeeeeeen ! Sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız! terapi gibi geliyor resmen.
Kızlar bu arada tek tek öpüyor veeee topigimiz şenlensin diyorum.Dualara devam edelim birbirimizi teşvik edelim mi..
Aynen fındık..
Kimmmmmmmmmmmmmmmmmm ??
Canlarım hepinizi tek tek öpüyorum nasıl özledim sizi.Birkaç gündür misafirim vardı bu yüzden nete giremedim.İş yerim de çooooook yoğun malesef eve ölü gibi geliyorum.Kocamla kanka olduk neyseee ki bugün güzel bir haber aldım.Hastaneden raporum çıkmış, Allahın izniyle ilaçlara başlama günümü söyledi.Ancak önce gidip nasıl kullancağım bunu öğrenmem lazım.Sonra bebeğim için her gün karnımda delikler açacacğım(((((( Çok şükür ki buna da seviniyorum bebeğime adım adım yaklaşıyorumdur inşallah.Sizlerden dualar istiyorum Lütfeeeeeeeen ! Sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız! terapi gibi geliyor resmen.
Kızlar bu arada tek tek öpüyor veeee topigimiz şenlensin diyorum.Dualara devam edelim birbirimizi teşvik edelim mi..
canım az önce az kalsın büyük bir pot kırıyordum kulupteki kızlara anlatayım hemen dedim :))
telefonum çaldı arayan kişi ben yonca dedi,bende bizim yonca sanıyorum büyük bir sevinçle aa dedim bende kaç gündür seni aramayı düşünüyordum geçen gün IVIye gittim henüz sen gitmemişsin dedim.....meğer konuştuğum kişi bizim yonca değilmiş :)) benim çocukluk arkadaşımmış,halimi düşünün artık sözde kimseye söylemiyoruz tuttum kıza tüp bebek merkezinin adını söyledim :))))) neyse sonra kıvırdım hemen bir arkadaşımı iş görüşmesine göndermiştim seni onunla karıştırdım dedim :))))ayyy valla korkuyorum artı biryerde pot kırmaktan
canım benim yaaa.
inşallah gün gelir hastanelere aylık hamilelik kontrollerini yaptırmak için mutlu mesut gidersin,bebeğinin kalbini dinlersin,ultrasonda izlersin,sağlıklada kucağına alıp sağlıkla ve mutlulukla büyütürsün
canım bence stres yapma ,benim eşim bile Kaan hocayı sevdi ki o herkese gıcık olur kimseyi sevmez,inşallah Kaan hoca şifa bulmanıza sebep olur
canım az önce az kalsın büyük bir pot kırıyordum kulupteki kızlara anlatayım hemen dedim :))
telefonum çaldı arayan kişi ben yonca dedi,bende bizim yonca sanıyorum büyük bir sevinçle aa dedim bende kaç gündür seni aramayı düşünüyordum geçen gün IVIye gittim henüz sen gitmemişsin dedim.....meğer konuştuğum kişi bizim yonca değilmiş :)) benim çocukluk arkadaşımmış,halimi düşünün artık sözde kimseye söylemiyoruz tuttum kıza tüp bebek merkezinin adını söyledim :))))) neyse sonra kıvırdım hemen bir arkadaşımı iş görüşmesine göndermiştim seni onunla karıştırdım dedim :))))ayyy valla korkuyorum artı biryerde pot kırmaktan
fundam nsln ben bugün kırmızı kartı gördüm ama uzun zamandan sonra mutlu oldum daha doğrusu umursamıyorum cmtsi 40 yaşında bir gelinimiz var annemin akrabası hamiş o bana umut oldu
evet bebişim bende seni bekliyordum oyalanıyordum koçişin sınavı var pazar günü o yüzden evde sessizlik var bende dostları nerde diyip
Aynen fındık..
Kimmmmmmmmmmmmmmmmmm ??
canım benim yaaa...biz artık saklamak zahmetine girmiyoruz amaaaaan duyulursa duyursun artık napıym,
canım benim ya insallah en kısa zamanda mucizene kavusursunsen ilk hamişimiz ol bak bebişimize ne hediyeler alıyoruz minicik patikler eldivenler zıbınlar ayyyyy çok heveslendim yaaa benimde eşim istanbulda giremiyorum ne zamandır iş yerindede bir yoğunluk bir yoğunluk mahvoluyorum:86:bütüüüüüüüün kızlar hepinizi öpüyoruuuum
kıyamam sana kime ne söyleyeceğimi ben de şaşırıyorum ailemde cmtsi doğumgünü soranlara kıyamam annem teyzem atlıyor düşünmüyor diyor
imzamı toplasak ne yapsak bilemedim,ben beğeni geri istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?