Arkadaşlar
eşime bir tane meryem süresi okuttum hüsmeh için
canım çok geçmiş olsun kansızlık yapabilir bir de kan şekerin düşmüşse o da yapar inşallah daha iyisindir
selam kızlar uzun bi aradan sonra tekrar girebildim foruma.. Bizim tedavimiz proxeed plus ile devam edecekmiş artık. iki ay kullandıktan sonra tekrar spermiogram yapılıcak.. Daha da genetik testimizin sonucu belli olmadı. Nasıl olucak bilmiyorum..
Canımsın Rabbime emanetiz inşallah her şey gönlümüzce olur arkadaşım.Sağ ol var ol...tedavin hayırlı olsun inşallah olumlu olur hamile kaldığın haberini alırız
Canımmmmm benim Allah bin kere razı olsun.GÜçlü mü ben mi :)) Ahh ah :))melisim tüm kalbimle sana dua ediyorum demek o kadar yorucu bir süreç benim güçlü arkadaşım
En güzeli ve hayırlısı olur inşalah nerisim.selam kızlar uzun bi aradan sonra tekrar girebildim foruma.. Bizim tedavimiz proxeed plus ile devam edecekmiş artık. iki ay kullandıktan sonra tekrar spermiogram yapılıcak.. Daha da genetik testimizin sonucu belli olmadı. Nasıl olucak bilmiyorum..
Amin yeterim amin....bitanem çok teşekür ederimmmm bu gün hepimize dua ettim yeğenimi görünce rabbim tüm arakadaşlarıma nasip et evlatlarının doğum gününü kutlamayı diye
Hemşire hanıma ağlamayacağıma söz verdim :) güzel düşünüp bebeklerimin oluşmasını beklemeliyim.Allahım sana binlerce şükür.İnşallah güzel haberler veririm sizlere. sizlerden de duymak nasip olur...
TÜm bu zorlu yoldaki kader arkadaşlarım için Allahım sabırlar versin bize..gerçekten zorr.
canım melishim inşallah gün gelecek mutluluk göz yaşları dökeceksin,bebişlerini kucağına alınca bu acıların hepsi geçecek inşallah,Rabbim tedavine hayırlı sonuçlar versin,ilk hamişimiz ol hediyeleri kap bakalım :)))
ağlamak istiyorsanda ağla içine atma rahatla,ama sakın umutsuz olma,moralini bozma,herşey geçecek inşallah
aklın yolu bir tatlım onun için hep aynı şeyleri söylüyoruz...
allah büyük imkansız diye bişey yok...
canım tavşancıl otunu bulabilirsen bana da gönderir misin???
ben sana ücretini gönderirim...
bitanem çok teşekür ederimmmm bu gün hepimize dua ettim yeğenimi görünce rabbim tüm arakadaşlarıma nasip et evlatlarının doğum gününü kutlamayı diye
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]HUSMEH İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ
ARUNA ve EŞİ 2
BAHARB -
BAHARB EŞİ -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA -
HUSMEH -
LAMYAY -
MASAL5758 1
MAVİMENEKŞE 1
MELISH -
NERIS2000 -
YADE78 -
YETER 1
YONCA -
toplam 6 oldu
arkadaşlar bende dahil olmak üzere hepimiz çok tembel olduk,hadi bakalım Husmeh arkadaşımızın duasını tamalayalım,Melishim yaaa sen ii gaz veriyordun ,iyi idare ediyordun hadi bakalım hiperaktif arkadaşım beni herkesi harekete geçir :))
arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,
arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
Canımsın Rabbime emanetiz inşallah her şey gönlümüzce olur arkadaşım.Sağ ol var ol...
Canımmmmm benim Allah bin kere razı olsun.GÜçlü mü ben mi :)) Ahh ah :))
vala bugün tek iğne için tam 4 saat dışardaydım.Annem ile yeğenimi aldım yanıma, eşim yoktu nöbetçiydi..Reçetemi vermemişlerdi hastaneden, almak da aklıma bile gelmedi...Malesef ki bu iğneyi reçetesiz devlet hastaneleri bile yapmıyormuş.Sabahtan bir yoğunluk yaşadım her yeri aradım yok yapmayız dediler.Artık dedim ben vurayım ama yemedi tabi..aradım egeyi gittik hastaneye :) bana da uzak biraz hastane
Annemin ayakları ağrıyor benim , kadını da sürüdüm metroya bindik ama o kadar çok merdiven çıkarttım ki baktım annem nasıl kendini kasarak yürüyor, terlemiş kadın..Yoruldun mu annem dedim, kızım için ben yorulmam ki dedi. Ayy yolda başladım mı ben ağlamayadamlalar gözümün dibinde kızlar..
Ama oraya bir gittim iğnemi hamile bayanlara bakan hemşireye yaptırdım. okadar çok özendim ki onlara.göbişlerini zor taşıyorlar.ve hepsi tüp bebek :))) bu sefer tuttum kendimi, bunlar gibi olcam dedim :)) inşallah kızlar Rabbim bana nasip eder, benim kaderim de anne olmak yazılıdır inşallah..
En güzeli ve hayırlısı olur inşalah nerisim.
Amin yeterim amin....
Umutluyum Fundam ancak iğneler canımı çok yakıyorolsun buna da binlerce kez şükür..
HAkkımızda her zaman hayırlısı olsun..NApalım imtihanım devam ediyor..
aşkım inanırmsın ben bugüne kadar ilkokuldaki aşıların haricinde hiç iğne vurulmadım :)) ama napalım artık gerekiyorsa acısına sızısına katlanıcaz,evlat sahibi olamamak daha büyük acı,çok şükür önemli bir hastalığımız yok sürekli iğne vurulmuyoruz,dayan canım ,dayan hayatım,herşey bebiş için :)))
hayatım eminönünde bayan bir aktar vardı onun telefonunu bulup arıyayım inşallah ,o toptancılarla görüştüğü için bulabilir diye düşündüm,bir bulalımda inşallah kargoyla gönderirim sana
amin canım inşallah..inşallah inan hastane süreci de zormuş.Olayı daha derinden anlıyorsun.Ama gerçekten de olmaması daha büyük bir acı.olsun tüm gece geçirdiğim acılarıma bile şükürr....rrrrrrrrr...rrrrr
saol fundacım aklında olayım bulursan ben de isterim artık...
dimi canım,düşünsene bu aşamaya gelemeyenler var ,şimdi bence moralini çok yüksek tut,çoğu kişinin olmak istediği yerdesin bunu düşün ve boooolll booooll dua et hayatım
O kadar çok haklısın ki aşkım benim..Allah tüm isteyenlere bu aşamayı göstersin...Rabbim büyük mutlaka çıkar bir yol gösterecektir.Görelim inşallah..
Moralim değişken.Bir an iyiysem bir an kötüyüm.
Bazen konuşuyorum göbişimle eşim üzülüyor benim için :) delirdiğimi falan düşünüyor galiba..hehhehe benim de moralimi yüksekte tutmamı bu sağlıyor..
Her zaman dediğim gibi hayırlı ve sağlıklı olsun bebeklerim, benim nur melek yüzlü, gül kokulu mis kokulu yavrularım..
Ben şimdi dualarıma geçiyorum çıkıyorum kızlar..
aminnnnnnnn canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin :)) hepimizin gönlüne göre versin.......
Allah kabul etsin canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?