Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

melisim benide ağlattın sen çok güzel bir anne olacaksın

zaten kansızım iyice gidiyor (( nasıl düzelicem ben arunam yaa

cnm fundam seni çook özledim tatlım sabahları aç karnına solgar ya da gnc demir hapı iç iki günde bir kırmızı et iki günde bir yeşil mercimek sütlü gıdaları azalt ve tabiki organik üzüm pekmezi tatlım şifa olur inşallah

aklın yolu bir tatlım onun için hep aynı şeyleri söylüyoruz...
allah büyük imkansız diye bişey yok...
canım tavşancıl otunu bulabilirsen bana da gönderir misin???
ben sana ücretini gönderirim...

baharım nsln masaldan haber alıyor musun annesi nsl acaba çok merak ediyorum

melisim benide ağlattın sen çok güzel bir anne olacaksın

Güzel yürekli arkadaşım...Canım benimm.Allah razı olsun , inşallah hepimiz oluruz , zaten çok güzel anne olacağız Rabbimin izniyle.
Eşime diyorum ki ben yavrumu hiç ağlatmayacağım, bütün gözyaşlarını ben akıtırım onun yerine

baharım nsln masaldan haber alıyor musun annesi nsl acaba çok merak ediyorum

saol canım iyiyim ben sen nasılsın...
masal bikaç gün önce girdi annesi ameliyat olcaktı moali çok bozuktu...
allah yardımcıları olur inş...
keyfide zamanıda olmadığı için pek giremiyor...

canım benim özel mesaj hakkım yokmuş kusura bakma cevap yazamadım uzun süredir girmiyorum :)
tüp yaptırdın mı inşallhh Allah yüzüne güler olur bebeğin isteyen herkese versin rabbim
bende de durumlar aynı hala bebiş yok :)
ama maya tüpte 0 çıkan morfolaoji devllette iii çıkıyor yani erkek infertilitesini eledik sebebsiz olduk :)
gnc den erkekelr için arginmax vamış ondan alacağım vitamin sonuçta içinde herşey var

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Bebeğim devam ettirelim duaları bence de,yarım kalmasın. İyi yaptın tekrar bu mesajı ortaya çıkararak. Bende şimdi 1 tane okuyacağım :)

ben bir tanede 18 eylülde eşime okutmuştum yazılmamış onuda ekledim

günaydın kızlar nasılsınız

kızlar gunaydın nasılsınız
nasıl gıdıor
varmı durumlada bır ılerleme......

gunaydınlar herkese ne duası benıde bılgılendırırmısınız

[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Bebeğim devam ettirelim duaları bence de,yarım kalmasın. İyi yaptın tekrar bu mesajı ortaya çıkararak. Bende şimdi 1 tane okuyacağım :)[/QUOTE]

ben bir tanede 18 eylülde eşime okutmuştum yazılmamış onuda ekledim

gunaydınlar herkese ne duası benıde bılgılendırırmısınız

kızlaaaaar çok tesekkür ederim dualarınız için,bende takılıp kalmıştı hadi kızlar bitirelim listeyi bian önce

merhaba kızlar tavşancıl otu tentürü alacam
alamadım diye üzüldüm sonra vazgeçenin yerine ben girdim sıraya kadın ve erkek infertilitesinde kullanılıyor
kadınlar 2-3 ayda hamile kalıyorlar erkektede etkiliymiş
sadece romanyada var oradan getiriliyor
ben geçen yıldan beri almak istiyordum kısmet oldu alacagım inşallah deneyeceğiz
belki bir sebep olur evlat sahibi oluruz

canım inş faydasını görürsünüz...

hayatım bende çok özledim,noldu böyle hepimize anlamadım valla bir anda koptuk ((
keşke yine hep beraber biraraya gelip konuşsak

fundaaaaaaaaaam çok özledim seni(( daha doğrusu herkesi çok özledim kimsecikler girmiyor artık sanırsam nete....hadi ulasabildiğimiz herkese ulasalım yarın aksam 8 için sözleşelim muhabbet edelim bira kafa dağıtalım ne dersin?çok yoruluyorum iş yerinde eve gelincede ayrı bir koşuşturmaca ama yarın için yorgunluğu unutup işleri erteleyebilirim sen ne dersin:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…