Canımsın Rabbime emanetiz inşallah her şey gönlümüzce olur arkadaşım.Sağ ol var ol...
Canımmmmm benim Allah bin kere razı olsun.GÜçlü mü ben mi :)) Ahh ah :))
vala bugün tek iğne için tam 4 saat dışardaydım.Annem ile yeğenimi aldım yanıma, eşim yoktu nöbetçiydi..Reçetemi vermemişlerdi hastaneden, almak da aklıma bile gelmedi...Malesef ki bu iğneyi reçetesiz devlet hastaneleri bile yapmıyormuş.Sabahtan bir yoğunluk yaşadım her yeri aradım yok yapmayız dediler.Artık dedim ben vurayım ama yemedi tabi..aradım egeyi gittik hastaneye :) bana da uzak biraz hastane
Annemin ayakları ağrıyor benim , kadını da sürüdüm metroya bindik ama o kadar çok merdiven çıkarttım ki baktım annem nasıl kendini kasarak yürüyor, terlemiş kadın..Yoruldun mu annem dedim, kızım için ben yorulmam ki dedi. Ayy yolda başladım mı ben ağlamayadamlalar gözümün dibinde kızlar..
Ama oraya bir gittim iğnemi hamile bayanlara bakan hemşireye yaptırdım. okadar çok özendim ki onlara.göbişlerini zor taşıyorlar.ve hepsi tüp bebek :))) bu sefer tuttum kendimi, bunlar gibi olcam dedim :)) inşallah kızlar Rabbim bana nasip eder, benim kaderim de anne olmak yazılıdır inşallah..
En güzeli ve hayırlısı olur inşalah nerisim.
Amin yeterim amin....
Umutluyum Fundam ancak iğneler canımı çok yakıyorolsun buna da binlerce kez şükür..
HAkkımızda her zaman hayırlısı olsun..NApalım imtihanım devam ediyor..
zaten kansızım iyice gidiyor(( nasıl düzelicem ben arunam yaa
aklın yolu bir tatlım onun için hep aynı şeyleri söylüyoruz...
allah büyük imkansız diye bişey yok...
canım tavşancıl otunu bulabilirsen bana da gönderir misin???
ben sana ücretini gönderirim...
canım benim merhaba iyiyim cok şükür sen nasılsın
melisim benide ağlattın sen çok güzel bir anne olacaksın
baharım nsln masaldan haber alıyor musun annesi nsl acaba çok merak ediyorum
Allah yardımcısı olsun canım ...şifa versin.saol canım iyiyim ben sen nasılsın...
masal bikaç gün önce girdi annesi ameliyat olcaktı moali çok bozuktu...
allah yardımcıları olur inş...
keyfide zamanıda olmadığı için pek giremiyor...
günaydın iyi pazarlar
Allah yardımcısı olsun canım ...şifa versin.
iyi pazarlar yeterim.
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]HUSMEH İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ
ARUNA ve EŞİ 2
BAHARB -
BAHARB EŞİ -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA -
HUSMEH -
LAMYAY -
MASAL5758 1
MAVİMENEKŞE 1
MELISH 3
NERIS2000 -
YADE78 -
YETER 1
YONCA -
toplam 9 oldu
varmı artırannnn??????
arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,
arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
HUSMEH İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ
ARUNA ve EŞİ 2
BAHARB -
BAHARB EŞİ -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA -
HUSMEH -
LAMYAY -
MASAL5758 1
MAVİMENEKŞE 2
MELISH 3
NERIS2000 -
YADE78 -
YETER 1
YONCA -
toplam 10 oldu
varmı artırannnn??????
arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,
arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
ben bir tanede 18 eylülde eşime okutmuştum yazılmamış onuda ekledim
gunaydınlar herkese ne duası benıde bılgılendırırmısınız
Amin kuzumm..öptüm çok seni..seni çok özledim bu arada ;=)
merhaba kızlar tavşancıl otu tentürü alacam
alamadım diye üzüldüm sonra vazgeçenin yerine ben girdim sıraya kadın ve erkek infertilitesinde kullanılıyor
kadınlar 2-3 ayda hamile kalıyorlar erkektede etkiliymiş
sadece romanyada var oradan getiriliyor
ben geçen yıldan beri almak istiyordum kısmet oldu alacagım inşallah deneyeceğiz
belki bir sebep olur evlat sahibi oluruz
hayatım bende çok özledim,noldu böyle hepimize anlamadım valla bir anda koptuk((
keşke yine hep beraber biraraya gelip konuşsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?