Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım allah yardımcınız olsun dualarım hep seninle olacak...
canım ne zorlu yolculukları geçtin allahın izniyle bunuda hayırlısıyla atlatacaksın...
bebişlerine kavuşunca tüm acılar geride kalacak
inş bundan sonra sadece mutluluk gözyaşların olur...
rabbim eşininde seninde yüzünüzü güldürsün inş...
yeğenlerimizin haberini verde biz de halaya başlayalım

Allah hepinizden tek tek razı olsun.Bilmiyorum bu iğnler mi beni duygusal yaptı ağlamaak geliyor hep içimden.Karnım o kadar çok ağrıyor ki normal mi bu bilemedim..
İnşallah sonunda kupayı kaldırıp halaya başı olurum ne diyim sağolun arkadaşlarım..

tedavin hayırlı olsun inşallah olumlu olur hamile kaldığın haberini alırız

melisim tüm kalbimle sana dua ediyorum demek o kadar yorucu bir süreç benim güçlü arkadaşım

canım çok geçmiş olsun kansızlık yapabilir bir de kan şekerin düşmüşse o da yapar inşallah daha iyisindir

cnm benim rabbim ol deyince oluyor birçok topikte benim eşimin değerlerinin çok altında bir çok kişi hamiş daha bize yazmamış demek ki sudafed bende duyunca aldım eczane önce vermedi rica ettim reçete ile veriliyormuş yan etkileri baktım prostat büyümesi nadiren yapabiliyormuş eşim çekindi dedim ki onu yapabiliyorsa demek ki oradaki damarlarada etkisi olabilir ben de verdim

selam kızlar uzun bi aradan sonra tekrar girebildim foruma.. Bizim tedavimiz proxeed plus ile devam edecekmiş artık. iki ay kullandıktan sonra tekrar spermiogram yapılıcak.. Daha da genetik testimizin sonucu belli olmadı. Nasıl olucak bilmiyorum..

yeterim yiğenine rabbim hayırlı ömür versin sanada bebişlerinin doğumgününü yapmayı nasip etsin

bitanem çok teşekür ederimmmm bu gün hepimize dua ettim yeğenimi görünce rabbim tüm arakadaşlarıma nasip et evlatlarının doğum gününü kutlamayı diye

geçmiş olsun hayatım,senin bünyende zayıf galiba,inşallah en kısa sürede sağlığına kavulursun
ben inanırmısın regli döneminden bir hafta önce rahatsızlanmaya başlıyorum,regli olduktan sonra ağrı sızı bitene kadar devam ediyor ((çok şükür henüz serum almadım ama sanırım ağrı eşiğim biraz yüksek ondan,

canım umutsuz vaka diye birşey yok !!! herşey Rabbimin elinde,
tavşancıl otu bende buralardan bakayım bulursam sana gönderirim inşallah,ama bana ara ara mesaj atıp hatırlatırmısın bugünlerde aklım başımda değil herşeyi unutabiliyorum,aslında eminönüne gidebilsem belki orda bulurumda bana çok ters işte malesef ((yinede bakarız birşeyler

canım senin yazdıklarını okumadan nerdeyse aynı cevapları vermişim :))) gerçekten herşey Rabbimin elinde yeterki ol desin,Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

Hemşire hanıma ağlamayacağıma söz verdim :) güzel düşünüp bebeklerimin oluşmasını beklemeliyim.Allahım sana binlerce şükür.İnşallah güzel haberler veririm sizlere. sizlerden de duymak nasip olur...

TÜm bu zorlu yoldaki kader arkadaşlarım için Allahım sabırlar versin bize..gerçekten zorr.

canım melishim inşallah gün gelecek mutluluk göz yaşları dökeceksin,bebişlerini kucağına alınca bu acıların hepsi geçecek inşallah,Rabbim tedavine hayırlı sonuçlar versin,ilk hamişimiz ol hediyeleri kap bakalım :)))

ağlamak istiyorsanda ağla içine atma rahatla,ama sakın umutsuz olma,moralini bozma,herşey geçecek inşallah

oyyy ne güzelmiş bunlar :))))) hepimiz böyle olalım :)))

canım senin yazdıklarını okumadan nerdeyse aynı cevapları vermişim :))) gerçekten herşey Rabbimin elinde yeterki ol desin,Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah

aklın yolu bir tatlım onun için hep aynı şeyleri söylüyoruz...
allah büyük imkansız diye bişey yok...
canım tavşancıl otunu bulabilirsen bana da gönderir misin???
ben sana ücretini gönderirim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…