Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlar hepinizin kurban bayramı kutlu olsun...
rabbim bi daha ki bayrama ya göbişimiz ya kucağımız dolu girmeyi nasip etsin hepimize
rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı kabul eder inş...
hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum
iyi bayramlar...

İnşallah baharcım bebeğim benimledir.
pek bir şey düüşünemiyorum ama, olumlu düşünüp olumlu olsun diyorum ama pek elimden de bir şey gelmiyor şu vakitten sonra, Rabbim ol derse olacak ...
herkese iyi bayramlarrrrrrrrrr......
inşallah bi dahaki bayrama bebişlerimizle gireriz....

Amin inşallah.
hepimizin bayramı mübarek olsun..

canlarım nasılsınız dualrınıza amin diyorummmmm
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

melish83 kuzum inşşşşş

Kızlar malesef moralim koca bir sıfır , kayınvalidem yerle bir etti tüm olumlu yanımı, iki gündür ağlamaktan kasıklarım ağrıyor , elimde olmadan da stresse giriyorum, o kadar çok üzgünüm kiiii bu halimde bile bebeğimi düşünüyorum tek, ama bunu düşünen malesef ki kimse yokmuş bunu anladım.......Bebeğimden de çok özür diliyorum onu karnımda üzdüğüm için (( inşallah yavrum bana tutunuyordur biliyorum orda savaş veriyooo eşim de ben ağlıyorum diye ağladı benimle..kuzucum inşallah benimlesindir annecimm

merhaba arkadasım benım esımınde sayısı sıfır azosperm teshısı kondu ama hormonal degerlerımız ıyı cok sukur ben uzgun ve saskınım ne yazmam gerektıgını bılemıorum acaba bılgılerını benımle paylasırmısın tesekkur ederım arkadas lıstene de ıstersen ekleyebılırsın.

hayırlı gunler bayanlar yenı uyeyım ve malesef bızde sıfır sperm maduruyuz daha yenı ogrendık yanı 3ay oldu ama esım kabuguna cekılmıs durumda ben delı gıbı arastırıorum tek yapabıldıgım bu doktorlar tup bebek dısında alternatıfınız yok dedıler ama bızde bunu yaptırabılecek maddı gucte degılız bole elım kolum baglı beklemek cok zoruma gıdıyo nolur bıldıgınız bı karısım tavsıye edebılecegınız bı kur ne bıleyım bırsey varsa lutfen yazın en azından bunu yapayım yoksa durumumuzun toparlanmasını beklerken benım psıkolojım daha kotu olacak nolur bıldıgınız bırsey varsa benden bılgılerınızı esırgemeyın.

canım ne oldu yaaa böyle biz dönemde bu kadar üzülecekkk
inşşşş bebişin seninedir

bende 4 yıllık evliyim 3 kez aşılamyla tutmadı .Eşim cym plus kullandı düzenli .bu ay tüp bebek yaptık.Jinemedde yarın test yaptırıcam.İnşallh tutar çünkü stresinden aklım hep her akıntıda acaba hastamı oldum şüphesinden tuvalete gitmekten korkar oldum.Rabbim ben ve daha zor durumdakilere yardım etsin.cym plus dene internette spermkalitesi.com sitesinden almıştım ve test sonuçları bizde hareketli 0 dı kalite düşüktü ondan 6 ay kullandık ve çok şükür normale döndü.Sen de bi araştır canım

canım benim lütfen ağlama ne kendini ne bebişini ne de bizi üzme
böyle riskli bi dönemde seni bukadar üzen insanlarla birarayada gelme
nasıl kayınvalideymiş o öyle sen onun torununu taşıyorsun o seni ne hale sokuyor
bitanem senin bebişin herşeyden değerli nolur sadece bebeğini düşün ve sizi düşünmeyen dengesiz insanlarla biaraya gelmeyin...
bu kim olursa olsun
bizim dualarımız hep seninle allah bebişini sana bağışlasın...

amin hepimiz için inşallah bir sonraki bayram kucağımızda olurlar inşallah.....

cnm güzel dileklerin gerçekleşir:)hepimiz hayırlısıylaoluruzsonradaalır bayramlarda gezeriz

melisim bebişini ve kendini üzme kuzum nedir derdi boşver bak eşinde üzülmüş demekki onun tutulacak bir tarafı yok bol bol dua et cnm

test sonucun inşallah pozitiftir

merhaba funda 58 yenı uyeyım ve yazını okumanın benım ıcın bı sans olduguna ınanıyorum benım esımde azosperm sfr sperm karamsarlıgmdan sıyırdn benı bı anda arkadaslıgını esırgemezsen eger eklersen ve yazarsan senden bırseyler ogrenıp mucadele etmeye baslayacagımı dusunuyorum.sevgılerımle

tatlım çok sevindim klomen vermedi mi testeron kaçtı ben bu jeli ilk defa duydum

merhaba acaba kaan beyın muane ucretının ne oldugunu bana ozelden yazabılırmısınız.ızmırde oturuyorum devlet hastanesınde bakılıyorum gucum yeter mı bılmıyorum ama en azından aklımda olması adına bana rakam verıp ozelden yazarsanız cok mutlu olurum

allah yardımcın olsun arkadaşım inş bebişin sana sıkı sıkı tutunuyordur...
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza artık

Günaydın arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar ..
cumadan beri giremedim nete özledim burayı ...

sen moralını yuksek tut cnm aman kayınvaldenede aldırma heee de gec bebısın sana ıhtıyacı var cnm

inşllh tutunmustur cnm sende sevınce bogulursun bızde tabııı hayırlar nasıp olsun sana tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…