- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
melis canım ne oldu seni niye üzdüler bu kadar?Kızlar malesef moralim koca bir sıfır , kayınvalidem yerle bir etti tüm olumlu yanımı, iki gündür ağlamaktan kasıklarım ağrıyor , elimde olmadan da stresse giriyorum, o kadar çok üzgünüm kiiii bu halimde bile bebeğimi düşünüyorum tek, ama bunu düşünen malesef ki kimse yokmuş bunu anladım.......Bebeğimden de çok özür diliyorum onu karnımda üzdüğüm için(( inşallah yavrum bana tutunuyordur biliyorum orda savaş veriyooo eşim de ben ağlıyorum diye ağladı benimle..kuzucum inşallah benimlesindir annecimm
hayırlı gunler bayanlar yenı uyeyım ve malesef bızde sıfır sperm maduruyuz daha yenı ogrendık yanı 3ay oldu ama esım kabuguna cekılmıs durumda ben delı gıbı arastırıorum tek yapabıldıgım bu doktorlar tup bebek dısında alternatıfınız yok dedıler ama bızde bunu yaptırabılecek maddı gucte degılız bole elım kolum baglı beklemek cok zoruma gıdıyo nolur bıldıgınız bı karısım tavsıye edebılecegınız bı kur ne bıleyım bırsey varsa lutfen yazın en azından bunu yapayım yoksa durumumuzun toparlanmasını beklerken benım psıkolojım daha kotu olacak nolur bıldıgınız bırsey varsa benden bılgılerınızı esırgemeyın.
selam kızlar
nasılsınız
ne var ne yok
ınsallah hersey yolundadır
cok merak dıorm melısın son durumunu
tup bebek yaptırmıs vede sonucunu beklıormus
ınsallah hayırlı sonuclar elde eder,
bu ay bılıomsunuz bılmıorum ama
hayalım dıye azoylan ugrasan arkadas
dogal yollan hamıle kaldı
masallah
rabbım hepımıze yasatsın ınsallah
herkes ıyıdır ınsallah,
bızıde soracak olursanız
romanya tenkuru kullanıor esım
bakalım faydası olacakmı
adet sancılarım basladı
ınsallah vesıle olur bır sekılde
selam kızlar...bayram inşallah herkesiçin iyi geçmiştir,biz hergün dışarda,zaten uzak bir yere gidince bir gün bitiyor(
birazdan yine gidicez ama ben bi kaçamak yapıp bakayım deeim,,hadi ben kaçıyorummm öptüm hepinizi,
bu arada çıkmadan yazayım bu cumartesi inşallah IVIye gidip tedaviye başlıcaz artık,napalım eşimle aramız bozuk olduğu için kardeş gibi yaşıyoruz,bu durumda zaten tüp bebekten başka çare yok((
masalım hosgeldın ıyı bayramlar nasılsın tatlım
ne olsun pamık şekerim aynı bildiğin gibi...masalımmm bebekimmmmmm hoşgeldin
nasılsın canım benim yine seni yakaladım çok mutlu oldum
selam kızlar...bayram inşallah herkesiçin iyi geçmiştir,biz hergün dışarda,zaten uzak bir yere gidince bir gün bitiyor(
birazdan yine gidicez ama ben bi kaçamak yapıp bakayım deeim,,hadi ben kaçıyorummm öptüm hepinizi,
bu arada çıkmadan yazayım bu cumartesi inşallah IVIye gidip tedaviye başlıcaz artık,napalım eşimle aramız bozuk olduğu için kardeş gibi yaşıyoruz,bu durumda zaten tüp bebekten başka çare yok((
ne olsun pamık şekerim aynı bildiğin gibi...
yuvarlanıp gidiyoruz..bayram btti çok mutluyum
sen nasılsın bakem???
aynen ben de bayram bitti diye çok mutluyum keşke bu 2 günde tatil olsaydı
ben de iyiyim tatlım okul ev koşturup duruyoruz işte...
canım sen nerede başladın işe özel okullardan falan bahsediyordun daha önce...
özel okulda mı çalışıyorsun ücretli olarak mı??
yorucu olduğunu söylemiştin daha önce ama en azından o arada başka şeyleri düşünmeye çok zamanın kalmıyordur...
sen herşeyin en iyisini hakediyorsun bebekimmm
inş en yakında sende mucizene kavuşursun
dershanedeyim canım ne yapalım bu tedavi için para lazım tek kişi çalışınca da olmuyor maalesef...
dersanede öyle aman aman iş olmuyor ama sabah 9 akşam 7 ordayım eve gelene kadar 8 oluyor saat e o saatten sonra yemekti ev işleriydi ben k.çımı koltuğa koymadan saat 11 oluyor.sonra da yemek ye kaldır yıka temizle.......sabah yine aynı şeyler.....
kpss için de dersaneye gidiyorum üstelik hem öğretmen hem öğrenciyim:)
dersanenin birinden çıkıp koşa koşa öbürüne gidiyorum sonra koşa koşa eve gidiyorum akşam..
ne yapalım baharım azo belimizi büktü.gerçi bunlar umrumda bile değil.bebeğim gelsin de gerisi faso fiso di mi ama.....
Bir mucize istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bunca emek onlar için bahar.ne yapalım bi şekilde artık altından kalkcaz.canım dediğin gibi tek maaşla altından kalkılacak bi durum değil...
Senin için çok zor geçiyordur kolay değil ordan oraya koşturuyorsun ama herşey bebişler için...
Inş bu sene hayırlısıyla atanırsan ozaman herşey daha iyi olur...
Yazın evdeykenki halimizi hepimiz biliyoruz resmen piskopata bağlamıştık
Tabi şimdide bunca koşturma arasında acımızı unutuyor değiliz ama ozaman ki gibi kendimizi harap etmiyoruz...
Bizimde artık bu ay itibari ile tedavi masraflarımız baya arttı nasıl denk getircez bilmem :44:
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Yeterki bebişlerimize kavuşalım borç harç ödenir gider herşey...
bebekimmmmmmm allah mucizeni biran evvel gönderir inş
Bizde zevkten dört köşe oluruz artık
Allah hepimize o günleri gösterir inş
bunca emek onlar için bahar.ne yapalım bi şekilde artık altından kalkcaz.
Içimde sızlayıp duruyor bu acı...ne zaman diner bilinmez.
Bzen hala alışamadığımı hissediyorum bu fkre.sabah uyanıyorum bi yanım eksik.
Sol yanım sağ yanım her yanım acıyor
Bazen de acıtmıyor bu kadar dünyanın sonu değil ya deyip geçiveriyorum.
Bi gün iyi bi gün kötü....
Yaşıyoruz hayatı..
Zaten yeterince zor bi de daha da zorlaştırıyorlar..
Insanlar hayat şartları..
Nefs alınmıyor bazı günler...
Dengem bozuldu...düzeltme çabasındayım
Sizin tedavi iyi gidiyor maşallah sen de sıkılma cancan
para kazanılır...
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN...
HEPİMİZE İNŞALLAH......
çok doğru söylüyorsun bebekimmmm insan bazen dayanamayacak gibi oluyor...
dün aynı okulda çalıştığımız öğretmen arkadaşlara gittik bayram ziyaretine...
karı koca ikiside öğretmen aynı okulda çalışıyoruz üçümüz...
büyük kızlarını 2 sene ben okuttum anasınıfında şimdi bire geçti...
bide küçük var 1,5 yaşında görmelisin öyle tatlı öyle afacan bişey ki bi dk yerinde durmuyor
atom karınca gibi bişey
kaç saat durduk inan zaman nasıl geçti anlamadım...
öyle tatlı ki evin içinde hep bi ses bi gülümseme sebebi neşe kaynağı...
sonra eve döndük bi kociş bi ben ev öyle sessiz geldi kendimi öyle mahsun hissettim ki anlatamam...
böyle durumlarda insanın acısı yüzüne tekrar tekrar bi tokat gibi iniyor...
ama dayanmaktan başka el açıp dua etmekten başka çaremiz yok...
para falan umrumda değil yeterki tedaviyi aksatmadan devam ettirebilelim...
borç harç buluruz biyerlerden yeterki rabbim sağlık versin mucizelerimizi versin gerisi boş...
benim de bi arkadaşım hamile geçen gün onu gördük kızla sürekli bahane uyduruyorum buluşmamak için.yolda karşılaştık karnı büyümüştü baya dokundum şöyle sevdim nasıl hissettiğimi anlatmam imkansız.dün de bi akraba geldi bebekleri vardı öyle güzeldi ki maşallah....biz de yaşarız inşallah bu duyguyu.insanın içi burkuluyor
ceeeeeeeeeeeeeee kızlar ne yapıyorsunuz burada ben sizi bizim topikte ararken burada buldum hadi sizi bekliyorum gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?