Dün gece dua ederken uyuyakalmışız eşimle, Rabbim hayırlısını versin diye dua ettik, sabaha kadar ne eşim ne de ben ne de annem uyuyamadık, sabahın köründe gittik kan vermeye, o zaman geçmek bilmedii Ya Rabbim sürekli hayırlısı demekten ağzım susadı inanır mısınız bana((( derken eşimle beni aldılar, olmadı dedi dr, aynı hani sizin çocuğunuz olamazdaki halimizdiiii yine o sahne, dondum ben, annem bekliyordu bizi, hayır dedim başladı ağlamayaaa kızdım ona bir dee (( ağlamaaa anne hayırlısı buymuş diye, o kızmamın sebebiiii kendimi zor tutmamdııııııı, ağlamamak için zor tuttum kendimi, yol boyunca sustuk, eve geldik ben şoktan çıktım deli gibi ağladım, ama asla isyan etmedim kızlar, Rabbim hayırsını verdi, demek ki anne olmak şimdilik kaderimde yok, vardır bunda da bir hayır, sizlerden tek tek Allah razı olsun dualarınıza beni kattınız, hayırlısı böyleymiş....
Artık tüp bebeği ne zaman yaparım bilmiyorum ama şimdilik bu beden ve beyin yorgunluğuyla seneye yaparım....Ama sırada sizleri de güzel haberlerle görmek isterim inşallah Allahım yar ve yardımcımız olsun....Yılmak yokk..
Kızlar malesef hamileyim diye yazamıyorum ama biliyorum ki Rabbim hayırlısını verdi..sizlerden de tekrar Allah razı olsun güzel dilekleriniz dualarınız için..öpüyorum inşallah bir daha ki sefere..
Dün gece dua ederken uyuyakalmışız eşimle, Rabbim hayırlısını versin diye dua ettik, sabaha kadar ne eşim ne de ben ne de annem uyuyamadık, sabahın köründe gittik kan vermeye, o zaman geçmek bilmedii Ya Rabbim sürekli hayırlısı demekten ağzım susadı inanır mısınız bana((( derken eşimle beni aldılar, olmadı dedi dr, aynı hani sizin çocuğunuz olamazdaki halimizdiiii yine o sahne, dondum ben, annem bekliyordu bizi, hayır dedim başladı ağlamayaaa kızdım ona bir dee (( ağlamaaa anne hayırlısı buymuş diye, o kızmamın sebebiiii kendimi zor tutmamdııııııı, ağlamamak için zor tuttum kendimi, yol boyunca sustuk, eve geldik ben şoktan çıktım deli gibi ağladım, ama asla isyan etmedim kızlar, Rabbim hayırsını verdi, demek ki anne olmak şimdilik kaderimde yok, vardır bunda da bir hayır, sizlerden tek tek Allah razı olsun dualarınıza beni kattınız, hayırlısı böyleymiş....
Artık tüp bebeği ne zaman yaparım bilmiyorum ama şimdilik bu beden ve beyin yorgunluğuyla seneye yaparım....Ama sırada sizleri de güzel haberlerle görmek isterim inşallah Allahım yar ve yardımcımız olsun....Yılmak yokk..
Canım arkadaşlarım benim sağolun, ama bugün hakkım galiba ağlamak, asla isyan etmiyorum, asla da etmeyeceğim Allahım bana sabır versin, hepimize tabiii, yola başkoyduk bir kere, ama beni anlayannnnnnn yine sizlersiniz, iyi ki burdayım tanıdım sizi ben :)) daha iyiyim, akşam hatta yeğenimin doğumgününe bile gideceğim, saklamak zorundayım duygularımı, bunun üzerine gidip ağlamayacğım, annem ile babam çok üzüldüler, onlar beni üzgün görmemeliler , ben de onların bebeğiyim Baharın dediği gibi..Rabbim yüzümüze gülecek inşallah.....sağolun kızlar, ben kendimi olumsuza da alıştırmıştım ancak insan yine de üzülüyor, asla üzülmem diyen yalan söyler, ama buna da binlerce kez şükür, benim bebeğim konuldu göbüşümeee kalitesi ne olursa olsun o benim için çoooooooooook kaliteliydii ..İnşallah sizlerin güzel haberlerini alacağım..
canım benim işte sen böyle birisin
dediğin gibi üzülmemek elde değil bizde çok üzüldük...
ama biz bu yola çıktık ve amacımıza bebişimize kavuşana dek pes etmiycez...
rabbim emeklerimizin karşılığı verir inş...
allahın izniyle bidaha ki denemenizde bebişinize kavuşursunuz inş
Canım arkadaşlarım benim sağolun, ama bugün hakkım galiba ağlamak, asla isyan etmiyorum, asla da etmeyeceğim Allahım bana sabır versin, hepimize tabiii, yola başkoyduk bir kere, ama beni anlayannnnnnn yine sizlersiniz, iyi ki burdayım tanıdım sizi ben :)) daha iyiyim, akşam hatta yeğenimin doğumgününe bile gideceğim, saklamak zorundayım duygularımı, bunun üzerine gidip ağlamayacğım, annem ile babam çok üzüldüler, onlar beni üzgün görmemeliler , ben de onların bebeğiyim Baharın dediği gibi..Rabbim yüzümüze gülecek inşallah.....sağolun kızlar, ben kendimi olumsuza da alıştırmıştım ancak insan yine de üzülüyor, asla üzülmem diyen yalan söyler, ama buna da binlerce kez şükür, benim bebeğim konuldu göbüşümeee kalitesi ne olursa olsun o benim için çoooooooooook kaliteliydii ..İnşallah sizlerin güzel haberlerini alacağım..
saol tşk ederim bizimki kuru inciri bile yemiyo kavun çekirdeği yağını alsam onuda yemicek neyse şimdilik bunşarı kullansında bakalım belki biraz etkilerini görünce belki heveslenir yer herbişeyden:)
canım fundam inşallah görüşürüz bugün 34 oldum yaz tatilinde daha rahat izin alırım diye düşündüm ama melisimin güzel haberi bana cesaret verir gelirim arkandan:)
canım benim inş hakkınızda hayırlısı olur...
bizimde ilk ayda 1-2 tane çıkış olduya bende umutlanmaya başladım inş onlar yaza kadar artar...
bende okul kapanır kapanmaz tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum
ama allah büyük bakarsın yaza kadar mucizelerimiz hiç beklemediğimiz bi anda bizimle olurlar
hayatım inşalah yeni yaşın mutluluk ve sağlık ve bebiş getirir, gönlündeki herşeyin hayırlısıyla yeni yaşında gerçekleşmesini dilerim,nice mutlu senelerrrr....
hayırlı cumalar Allah hepimize hayırlısı ile evlatlar nasip etsin bu mübarek günün hürmetine
İnşallah bebeğin tutunur sana güzel haberlerini alırız
1-2 spermatazoid sperm var demektir neye göre yok demişler
internetten baktım spermatozoid sperm demekmiş
hayırlı cumalar cuma hürmetine tüm dualrımız kabul olur inşşşşşşşşşşşşşş
inşallah bitanem inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan olur,inan bunu canı gönülden istiyorum burdaki arkadaşların hiç olmazsa bir kaç tanesi normal yolla hamile kalsada olmaz diyenlere kapak olsa :)) siz artık arunayla peşpeşe başlarsınız tedavinize :))
inş canım benim bebeğimize kavuşalımda be tüp bebeğede razıyım
aynen canım yaa o olmaz diyenler sanırım bu sitedeki mucizelerden bihaber
ama bence onlara daha çok kapak olacak
ben inanıyorum rabbim bizi evlatsız bırakmayacak
inş arunayla hayırlısıyla başlar tedavilerimiz ve arka arkaya güzel haberler veririz
canım hepimiz inşallah 2012 de ya anne olacağız ya da hamiş olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?