Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

biz kavuçekirdeği yağını internetten aldık 2 günde kapıya geliyor, ama eşim tam olarak kullanmadı açıkcası, bende ilk başlarda acaba çokmu yükleniyorum dedim bu yüzden her ay değiştirmeye çalıştım,inşallah bir zararı olmamaıştır,

inşallah eşinede yediklerinin faydası olur

melish şu an çok gerg,n,inşallah yarını en hayırlı şekilde atlatırız gerginliği geçer,inşallah bebeği ona sıkı sıkı tutunmuştur, düşünüyorumda onun sonucunu beklerken bu kadar gerildim acaba kendi sonucumu nasıl beklicem :))

ınanır mısın COOOOOOOOK yardımcı oldun Allah razı olsun hemen arastırmaya baslıyorum umarım bunu da ascaz.senın ıcın de canı gonulden dua edecegım. melıs arkadası nasıl bulacagım

ne demek hayatım ,bende ilk öğrendiğimde aynı senin gibi ne yapsam bilemiyordum,burdaki arakdaşlara bana çok yardımcı oldular,bende bu topiği benim durumumda olanlarla bilgilerimizi paylaşmak istediğim için açtım,inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz ve burda birer birer hamileyim diye çığlıklar atarız :))

ben cevap yazana kadar melish seni bulmuş :))

canım seninde doğum günün kutlu olsun ,ne güzel herkes peşpeşe doğum günü kutuyor :)) Rabbim hepiniz hayırlı ömürler nasip etsin

inşallah bütün arkadaşlar bebişlerimize kavuşuruz benim dualarımda herkes için

canım yaa ağlattın beni...inşallah yarın en güzel haberleri alırsın,uff valla nasıl geçecek şimdi bu gece,yarın kaçta gideceksiniz??

canım 3 hafta çok kısa bir süre,sabırlı olun,biz kaç ay sonra yaptırdık tahlilleri ,çok şükür tüp bebeğe yetecek kadar çıkış oldu,inşallah bu aykisonuçlarda iyi olur
bence eşinin beslenmesine dikkat edin ve sabırlı olun hemen moralinizi bozmayın ,inşallah kısa süre sonra çıkış olur

saol tşk ederim bizimki kuru inciri bile yemiyo kavun çekirdeği yağını alsam onuda yemicek neyse şimdilik bunşarı kullansında bakalım belki biraz etkilerini görünce belki heveslenir yer herbişeyden:)

canım fundam inşallah görüşürüz bugün 34 oldum yaz tatilinde daha rahat izin alırım diye düşündüm ama melisimin güzel haberi bana cesaret verir gelirim arkandan:)

canım yeterim iy ki doğdun tüm dileklerin olsun

canım fundam inşallah görüşürüz bugün 34 oldum yaz tatilinde daha rahat izin alırım diye düşündüm ama melisimin güzel haberi bana cesaret verir gelirim arkandan:)

canım benim inş hakkınızda hayırlısı olur...
bizimde ilk ayda 1-2 tane çıkış olduya bende umutlanmaya başladım inş onlar yaza kadar artar...
bende okul kapanır kapanmaz tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum
ama allah büyük bakarsın yaza kadar mucizelerimiz hiç beklemediğimiz bi anda bizimle olurlar

hayırlı cumalar Allah hepimize hayırlısı ile evlatlar nasip etsin bu mübarek günün hürmetine

İnşallah bebeğin tutunur sana güzel haberlerini alırız

1-2 spermatazoid sperm var demektir neye göre yok demişler
internetten baktım spermatozoid sperm demekmiş

hayırlı cumalar cuma hürmetine tüm dualrımız kabul olur inşşşşşşşşşşşşşş

Hayırlı cumalar kızlar insallah rabbim hayırlı evlatlar nasip eder mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine...meliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis uyumadım dün gece hiç en az senin kadar heyecanlıyım ....insallah bebişin seninle beraberdir canım benim...bizleri habersiz bırakma olur mu sen bizim umudumuz olacaksın...

canım benimmm yüreğin çok güzel senin o kadar sabırlı ve tevekkül eden bir insansın ki allah sana mükafatını verecek.
allah sana bebeğini, bağışlayacak onu senden ayırmayacak. ve bugün bize çok güzel haberler vereceksin inşallah.
dualarım seninle canım.

geçti canım benim doğrum günüm akrebin başlangıcıyım ben çok teşekkür ederim saol canım benim.
benimde dualrımdasınız canım allah hepimze isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahh.
seninde başlayacağın tedavin hayırlı olsun canım inşallah

hayırlı cumalar sanada kuzmmmm
evet yaa MELİSH i bende merak ediyorummmmm inşşşşşşşşşşşşşşşşş bize güzel haberler getirir

Son düzenleme:
Kızlar malesef hamileyim diye yazamıyorum ama biliyorum ki Rabbim hayırlısını verdi..sizlerden de tekrar Allah razı olsun güzel dilekleriniz dualarınız için..öpüyorum inşallah bir daha ki sefere..

canım arkadaşım iki gündür seni merak ediyorum inşallah allahın izniyle olumlu sonuç almışsındır. duygularını çok iyi anlıyorum inan senin kadar heyecanla ve korkarak bekliyorum. inşallah bebişiniz sımsıkı tutunmuştur yaşama. olumlu da olumsuz da olsa herşeye hazırlıklı ve razı olduğunu biliyorum. olumlu sonuç olursa hepberaber havalara uçacağız. ama olumsuz olursa sakın ama sakın kendini benim yaptığım gibi yıpratma hırpalama. kaldığımız yerden devam edeceğiz. önümüzde koşacak daha yolumuz var diyeceğiz. ve günün birinde biz de bebeklerimizi dünyaya getireceğiz. sakın korkma.

melishcim canım merhaba, yeni gördüm. olsun hayırlısı olsun. demek ki zamanı değil (demesi kolay biliyorum ama) gerçekten daha zamanı varmış demek ki. güzelce dinlen ruhunu bedenini yıpratma. önümüzdeki maçlara bakacağız. daha çok dua edeceğiz. inşallah rabbim kısmet edecek. sakın üzülme, hemen başka birşeylerle uğraş. anneciğin seni yıkılmamış görünce o da iyi hissedecek merak etme. asıl sen üzülürsen onu da üzersin. sen de onun bebeğisin bunu unutma

Son düzenleme:
Dün gece dua ederken uyuyakalmışız eşimle, Rabbim hayırlısını versin diye dua ettik, sabaha kadar ne eşim ne de ben ne de annem uyuyamadık, sabahın köründe gittik kan vermeye, o zaman geçmek bilmedii Ya Rabbim sürekli hayırlısı demekten ağzım susadı inanır mısınız bana ((( derken eşimle beni aldılar, olmadı dedi dr, aynı hani sizin çocuğunuz olamazdaki halimizdiiii yine o sahne, dondum ben, annem bekliyordu bizi, hayır dedim başladı ağlamayaaa kızdım ona bir dee (( ağlamaaa anne hayırlısı buymuş diye, o kızmamın sebebiiii kendimi zor tutmamdııııııı, ağlamamak için zor tuttum kendimi, yol boyunca sustuk, eve geldik ben şoktan çıktım deli gibi ağladım, ama asla isyan etmedim kızlar, Rabbim hayırsını verdi, demek ki anne olmak şimdilik kaderimde yok, vardır bunda da bir hayır, sizlerden tek tek Allah razı olsun dualarınıza beni kattınız, hayırlısı böyleymiş....

Artık tüp bebeği ne zaman yaparım bilmiyorum ama şimdilik bu beden ve beyin yorgunluğuyla seneye yaparım....Ama sırada sizleri de güzel haberlerle görmek isterim inşallah Allahım yar ve yardımcımız olsun....Yılmak yokk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…