arkadaşlar moral toplamak isteyen buyursun gelsin, bugün eşim sperm tahlili yaptırdı ve bilin bakalım sonuç ne???????????
söylüyorummmmmmmm ama okumadan önce herkes maşallahhhhhhhh, Allah nazardan korusun desin eveeettttt artık söyliyeyimm di mi :)) 6 milyon olmuş
demek ki napıyormuşuz asla vazgeçmiyormuşuz,bugün IVIde spermlerini dondurttu, sanırım bu pazar regli olurum ve pazartesi günü tedaviye başlarım,ALlahım söylemeye bile korkuyorum ama çok iyi bildiğim birşey varsa burdaki arkadaşlarımın hepsinin kalbi temiz,kimsenin nazarı değmez, eminim şu anda benim kadar sevinmişsinizdir ve dualarınız benimle olacak, umarım sizlerin içinin umut dolmasına sebep olmuşumdur ve inşallah Rabbim sizede bu duyguyu yaşatır ,inşallah bir gün hepimiz evlat sahibi oluruz,sizleri seviyorummmmmmmm
bu arada tekrar yazayım ilk tahlilimiz 0'dı
2. tahlilde 15-16 adet vardı
3. tahlilde 3 milyonu gördük
4. tahlil ise 6 milyon ve tedaviye başlayalı 1 yıl bile olmadı :))))
şimdi eşimin yaptırması gerekekn birkaç hormon testi var onları yaptırıp KAan hocaya email atıcaz bakalım o ne diyecek :)))
BAZAL DEĞERLENDİRME
Volum 3.0
Sperm sayısı (milyon/ml) 110.0
Top.sperm sayısı (milyon) 330.0
Total motilite (%) 10
İleri hareketli 0
Yav.İ.hareketli 2
Yerinde hareketli 8
HAreketsiz (%) 90
Vitalite (%) 70
Normal morfoloji(%) 2
Lökosit (milyon/ml) 1
Yuvarlak hücre 5
TPMSS(*)(milyon) 6.6
HAZIRLIK SONRASI
Volüm 1
Sperm sayısı(ml) 4.0
Top.sperm sayısı (milyon) 4.00
Total motilite 15
İleri hareketli(+4,%) 0
Yavaş ileri hareketli (+3,%) 5
Yerinde hareketli(+2,%) 10
Hareketsiz(%) 85
TPMSS(MİLYON) 0.2
Normal 2
Akrozomal 31
Akrozomal şekil bozukluğu 12
İrregüler akrozomal dağılım 8
Akrozomal kist 6
Akrozomal vakuol 5
Nüklear 27
Nüklear şekil bozukluğu 11
Diadem 6
Nüklear kist 2
Nüklear vakuol 8
Tapared 1
Head-base vakuol 4
Büyük baş 1
Küçük baş 1
Sitoplazmik droplet 4
Boyun-orta kısım 10
Kinked 2
Segm.mitokondriyel aplazi 2
Kırık boyun 4
Kuyruk 19
Çift kuyruk 1
Tail stump 2
DAG DEFEKTİ 9
Kıvrık kuyruk 6
Kısa kuyruk 1
eşimin şuan için bir doktoru yok..yani kaan hocaya mail atmıştık..bir kaç ilaç önerdi kullandıktan sonra gelin demiş..biz da ocakta gitmeyi düşünüyoruz ankaraya ...o zaman gideceğiz bakalım ilk gidişimiz olacak...proxed plus ve m-sure kullanın demişti..bu m-sure pek güvenli gelmediği için hiçbirini almadım bu ilaçların..yüzyüze görüşünce başlamayı düşünüyoruz ilaçlara...bir de bugün nohut kürüne başladım..inşallah faydası olur...
maşallah=) diyelim... çok güzel bir artış olmuş...gerçekten senin enerjin ile biz de gayret ediyoruz,bu yoldaki gayretimiz daha da artıyor.. İnşallah zaman azaldı yakında bebişin gelecek=)
ERKEK KISIRLIĞI YAYGINLAŞIYOR
Aslında spermlerin bir yerlere kaybolup gitmesi söz konusu değil. Problem üretimin eksikliğinden kaynaklanıyor. Uzmanlara göre vücudumuza giren toksin yükünün artması sperm üretimini baskılayan en önemli faktör. Bilhassa ağır metallerin bu konuda ciddi etkileri var. Mesela, cıva içeren balıkların ve o balıklardan elde edilen Omega-3 kapsüllerinin içilmesi vücudun cıva yükünü çoğaltıyor. Bilhassa kuzey denizinden ithal edilen balıklarda ve rastgele üretilen Omega-3 kapsüllerinde bu risk çok yüksek. Diğer taraftan sorun yalnız cıva ile de sınırlı değil. Besinlerde bulunan kimyasal toksinler örneğin tarım ilaçlarının da etkili olabilecekleri belirtiliyor.
kızlar eşim balık yemiyor..omega 3 vitamin alayım diye düşünürken bu yazıyı okudum kafam karıştı..bildiğiniz güvenli bir marka varmı bu vitamin için:S
hadi gözün aydın bitanem
duaların içinde çookkk teşekkür ederim
allah nazarlardan saklasın bitanem rabbim daha da arttırsın inş
valla sizin adınıza çok mutlu oldum
ayy inanamıyorum ya pazartesi başlıyorsun tedavine
inş hayırlısıyla tedavin sonuçlanır ve bebişinize kavuşursunuz
darısı bizim başımıza
canım allahım nazarlardan saklasın spermciklerinizikat kat artsın daha da çoğalsın inşalahhhhhh.....
ben sana özel msj bile atmıştım bu konuyla ilgili olarak hatırlarsan. bizimde ilk test 0 dı ve 20 gün arayla yaptırdık yine 0 çıktı 3. testimiz de de değişiklik yoktu ama son testimimizde o kadar kullandığımız ilaçların da etkisiyle sanırım total da 6000 yıkama sonrası ise 2000 sperm çıkışımız oldu çok şükür
proxeed aldım hemen dilerimiz sayımız artar ve hareketlilik de kazanır çünkü hiç hareket yok.
senin bu konuda demek istediğin birşey olur mu canım mesela sizde hareket ne durumdaydı 15-16 olduğunda 3 milyon olduğunda vs. hareketlilikleri hakkında bilgi verirmisin kıyaslamak açısından soruyorum.
tüp bebeğe geçecekmişsiniz inşallah tedaviniz çok iyi bir şekilde ilerler de bebişinizi alırsınız kucağınızaallahım yardımcınız olsun inşallah
fundacim maasallah maaasallah cok sevindim rabbim tamamina erdirsin insallah.ay cok heyecanliyim gozlerim doldu resmen.
bizdz cumaetaesi test yaptiricaz.bana dua edin arkadaslar 3 ay sonraki ilk testimiz.
gözün aydınnnnnnnnnnnnnnçok sevindimmmmmmmmmmmmmmm bu güzel haberler bebiş haberiyle tamamlansın inşşşşşşşşşşşşşşşş
ayyyyyyyyy ne kadar guzel bı haber bu boyle allhım
darısıınsallh cnm
darısı bızlerede
senin adına gerçekten çok sevindim allah yardımcın olsun inş bebiş haberinide alırız daha çok mutlu oluruz
FUNDAMMM CANIM BENİM NE GÜZEL BİR HABER BU KÖTÜ GİDEN Bİ KAÇ GÜNÜN ARDINDAN BÖÖLE BİŞİ DUYMAK NE KADAR GÜZEL.HAKKINA HAYIRLI OLANI KILSIN RABBİM VE EN KISA SÜREDE MELEĞİNİ KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN İNSALLAH...BENİMDE 8 YASINDA Kİ KUZENİM (TEYZEMİN MİNİCİK GÜNAHSIZ OĞLU) VEFAT ETTİ YAKLAŞIK 1 AYDIR ADANA BALCALIDA YOĞUN BAKIMDA YATIYORDU BUGUN ÖLÜM HABERİNİ ALDIK PERİŞANIZ.İŞ YERİNDE OLDUGUM İÇİN HENÜZ GİDEMEDİM CIKINCA ORAYA GİDİCEM NASIL DAYANACAGIM BİLMİYORUM.AMA YAZINI OKUYUNCA O KADAR MUTLU OLDUM Kİ ANLATAMAM MASALLAH CANIM,RABBİM EMEĞİNİN KARSILIGINI VERDİ SANA İNSALLAH BEBİŞLERİNLEDE TAÇLANDIRACAK...
Bizim gitmediğimiz özel hastane, tavsiye alıpta gitmediğimiz doktor kalmadı... mtese, varikosel operasyonlarınıda geçirdik.. Aile dostumuz üroloji doktoru ameliyatımıza o girdi, gittiğimiz her hastende doktorlarımızla irtibatta oldu... sıfıra sıfır elde var sıfır 5 senedir yol alamadık.. Allah büyüktür ne diyelim vardır herşeyin bir sebebi rabbimiz böyle buyurmmuş..
canım çooooooook mutlu oldum çooooooooooooooooooook sevindim
mrblar funda topiği yeni gördüm az çok okuyabildim nasıl bi tedavi sürecinden geçtiniz ablamın 17 yıldır bebeği yok o yüzden soruyorum erkek inferlitesi var
merhaba :))
iyi dileklerin için teşekkür ederim Rabbim kat kat fazlasını sizlere versin inşallah,mesajını hatırlıyorum,sizde de sperm çıkışı olmasına çok sevindim,demek ki artık sorun çözülmeye başlıyor, tahlil sonuçlarını alınca IVIden erdal beyle görüştüm ve 6 milyonla aşılama yapabilirmiyiz diye sordum, hareketlilik iyi olmadığı için aşılama yapmasanız daha iyi olur dedi, daha öncekilerde hareketliliğe hiç bakmamıştım sanırım öncelikle sayıya odaklandık, sperm son,.ok şükür bugünleri gördük,inşallah tedavi sonucu da iyi olur ve bebişlerimize kavuşuruz
şimdi bir önceki tahlil sonucunu buludum hızlı ileri hareketli % 5 yavaş ileri hareketli % 3 yerinde hareketli % 3 hareketsiz % 89 yazıyor
son yapılan test eşime emaille gelmişti bu yüzden elimde yok(
merhaba,inşallah en kısa sürede eşin sağlığına kavuşur,inşallah sende bir gün burdan bizde de sperm çıkışı oldu yazarsın,bilmiyorum daha önce okudunmu ama eklediğim yazıda Kaan hocanın bile yaptığı ameliyat sonrsında sperm bulunamayan bir kişinin yapılan ısrarlı incelemeler sonunda sperminin bulunduğu yazıyor http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-azospermi-olanlar-burada-dertleselim-19.html inşallah sizdede bulunabilir
benim merak etttiğim aslında sperminiz 15- 16 iken canlı mı azıyordu ne biliyim hareket varmıydı ki acaba? neyseki verdiğin cevap da benim için yeterli oldu inşalalh bizimkilerde yeni çıktığı için hareket yoktur malum uzun yoldan geldi kuzucuklarım
allahım gönlüne göre versin güzel haberlerini de almayı bekliyorum hakkınızda hayırlısı oldun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?