Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aminnnn aminnnn...
bizde bi spermleri görebilsek ucundan azcık bile göremedik. daha zamanı var diyorum ama beklemekte çok zor.
allahım sabır versin inşallah da bekleyelim...

zamanı demek ki henüz gelmemiş,daha çok dua edelim inşallah yakında görürsünüz,bizde 0 la başladık14-15 derken çok şükür bu günlere geldik,umudumuzu daima yüksek tutmalıyız

zamanı demek ki henüz gelmemiş,daha çok dua edelim inşallah yakında görürsünüz,bizde 0 la başladık14-15 derken çok şükür bu günlere geldik,umudumuzu daima yüksek tutmalıyız

aminn aminn inşallahh canım. hep dua ediyoruz. zamanı gelince inşallah bizde görebilirz spermcikleri...
siz o kadar çok emek gösterdinzki karşılığınıda aldınız canım.
biizm başımızdan bi sürü hastalık geçti bütün kullandığımız bitkiselleri karşımları ilaçları filan bıraktık. en önemlisi eşim hiperguatr oldu onun ilaçlarını kullanırken hiçbir bitkisel ilaç kullanmaması gerekiyordu. ve 1 aydır nerdeyse herşeyi kestik. öncelik sağlık dedik. allahım nasip ettiği zamnda bebek olur inşallah. yani yolumuz çok uzun...

saol canım benim rabbim bu mübarek günde hepimizin duasını kabul etsin inş...

oyy yerim ben o ikizleri bir an önce gelsinler artık :)))
hepimiz o kadar çok mücadele veriyoruz ki inşallah Rabbim karşılığında dualarımızı kabul eder ve bebişlerimize kavuşuruz

rabbim hepimize ikişer ikişer verir bebişlerimizi inş...
bende okadar çok istiyorum ki ikizlerimin olmasını

canım ben senin yazdıklarını okuyunca kocişede anlatmıştım zaten..
bak stresten nasıl düşmüş sayı nasıl etkiliyor diye...
dediğin gibi sakin olmaya çalışıcam ben sakin olursam kocişte okadar heyecanlanmaz zaten...
ki yalnız gidecek bu sefer ankaraya gitmeden önce motive edicem iyice...
inş stressiz olur ve inş sonuç yüzümüzü güldürür...
duaların için allah razı olsun canım benim...

bu negüzel bi haber böyle ya
ikizlerin şimdi seni bekliyor fundacım
inan okadar sevindim ki anlatamam rabbim hepimize göstersin o günleri inş
rabbim tamamına erdirsin inş...
hayırlısıyla 10-15 gün sonra ikizlerinin sana sıkı sıkı tutunduğunu da görücez...
ondan sonrada halayımızın sonu görünmeyecek

Son düzenleme:

baharcım sen nasılsın tatlım..

iyiyim canım saol hafta sonuna girdik diye mutluyum
malum bu sene benim minikler çok yoruyor beni...
tedavimizde tam gaz devam ediyor
2. ayımızdayız tedavimizde...
23 aralıkta kociş ankarada genartta yaptırıcak sperm testini...
inş çıkış devam ederse çıkanlar dondurulacak...
dualarında eksik etme bizi canım benim...
sen nasılsın buarada toparladın mı iyice kendini

insallah fundam sen ayağını sürüyeceksin bizde gelicez insallah peşinden:)) göbek tokustururuz artık

geçmiş olsun hayatım,şu süreci atlatalım eşimi doktora götürüp bende bir baktırıcam çok yüklendim galiba ona, her işi başı sağlık,hep dua ederken farkındaysan Rabbim bebişlerimizide sağlıklı olarak büyütmeyi nasip etsin diyorum,Allah torunlarımızı bile görmemizi nasip etsin, bunun içinde öncelikle sağlığımıza dikkat etmeliyiz

inşallah eşinin sağlık durumu düzelir ,inşallah sağlıklı spermler ve yumurtalarınız olur ve inşallah tüpe bile gerek kalmadan bebişinize kavuşursunuz..hiçbirşey imkansız değil :))

hayatım dediğin gibi inşallah hepimiz ikizlerimize kavuşuruz ,,onları en iyi şekilde yetiştiririz,şu 2 hafta hayatımın en uzun haftası olacak galiba ,

eşin sabah iyi bir kahvaltı yapsın,güzel bir türk kahvesi içsin he rdüşünceyi evde bıraksın ve öyle gitsin,inşallah herşey yolunda gider,
eşim beni hasta önlüğüyle ağrı çekerken felan gördüğü için çok stres yaptı, şimdi morali yerinde herhalde bu moralle gitse 10 milyon felan sperm çıkar :)))

ahh inşallahhh canım ağzın bal yesin ne güzel iyi dileklerde bulunuyrsun.
evet canım iyi olacaz derken çoık fazla şeylere yükleniyoruz ve bi tafaımızı bozuyor mutlaka. bizim için en önemli olan eşlerimizin ve bizim sağlıklı olmamız. sağlıklı olalım ki evlatlarımıza güzelce bakabilelim.
kesinlikle canım mucizeleri bi tek allah gösterir. onun içinde bıol bol dua etmeliyiz.. allah kabul etsin inşallahh

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

eşim birazdan gelir geçen hafta bana hamile tshirtü almıştık onu giydim bakalım ne diyecek,gerçi böyle durumlar benim eşim moral bozacak şeyler söyler genelde,genelde derken % 99,7 inşallah bugün moralimiz bozmaz :)))

bayılıyorum o tişörtlere
bozmaz canım oda heyecanlıdır şimdi heveslenmiştir. gönlünü hoş eder senin merak etme canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…