inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz ve mutlu yuvalarımız olur :))
aminnnn aminnnn...
bizde bi spermleri görebilsek ucundan azcık bile göremedik. daha zamanı var diyorum ama beklemekte çok zor.
allahım sabır versin inşallah da bekleyelim...
sizin için inşallah herşeyin hayırlısı olur
zamanı demek ki henüz gelmemiş,daha çok dua edelim inşallah yakında görürsünüz,bizde 0 la başladık14-15 derken çok şükür bu günlere geldik,umudumuzu daima yüksek tutmalıyız
özeline bak canımcım..
baharcım öğlene kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum,hayatımda hiçbir telefonu bu kadar merakla beklememiştim,inşallah güzel haberlerle biran önce arar erdal bey,duaların için çok sağol Allah razı olsun,Rabbim binkat fazlasıyla senide mükafatlandırsın,
oyy yerim ben o ikizleri bir an önce gelsinler artık :)))
hepimiz o kadar çok mücadele veriyoruz ki inşallah Rabbim karşılığında dualarımızı kabul eder ve bebişlerimize kavuşuruz
baharcım ben eşimde şunu net olarak gördüm stres spermleri çok etkiliyor,
sperm dondurtmak için gittiği gün çok rahattı ve çok şükür 6 milyon çıkış oldu ama son verişinde benim durumumdan çok etkilendi ve sayı bir anda düştü,
aman diyeyim stresten uzak durun,sevdiğiniz şeyleri yapın,Rabbim yardımcını zolsun,inşallah emeklerinizin karşılığında bol ve sağlıklı spermler versin
canlar doktorum aradı çok şükür iki tane bebişimin durumu çok iyiymiş,,bir taneside fena değil dedi,yarın öğlende inşallah transfer işlemi gerçekleşecek,şu an duygu patlaması yaşıyorum sanki,erdal beyle konuşmanın sonunu getiremedim ağlamaktan, o kadar aciz hissediyorum ki çok şükür çok yüce bir Rabbim var bugünleri gösterdi,inşallah bebişlerimizide kucağımıza alıp sağlıkla büyütürüz, Rabbim hepinize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin henüz yanımda değiller ama 2 tane bebişim benimle buluşmayı bekliyor, RABBİM NOLUR TÜM ARKADAŞLARIM BU GÜZEL DUYGUYU YAŞASIN,HERKESİN SAĞLIKLI,GÜZEL ,HAYIRLI BEBEKLERİ OLSUN..........
eşimle konuştuk ,o da benim gibi oldu telefonu kapattı ben daha fazla konuşamıcam dedi,inşallah bu bebişler bize mutluluk ve aile huzuruda getirir
baharcım sen nasılsın tatlım..
Canımm inşallahhh hepimiz için halaylar çekeriz,ben şu 10-15 günü nasıl atlatıcam bilemiyorum,doktor arayınca ağlamaya başladım bakalım artık
inaşllah hepimiz peşpeşe hamilelik haberleri vermeye başlarızşişrelim artık şu göbişleri değilmi :)))
aminn aminn inşallahh canım. hep dua ediyoruz. zamanı gelince inşallah bizde görebilirz spermcikleri...
siz o kadar çok emek gösterdinzki karşılığınıda aldınız canım.
biizm başımızdan bi sürü hastalık geçti bütün kullandığımız bitkiselleri karşımları ilaçları filan bıraktık. en önemlisi eşim hiperguatr oldu onun ilaçlarını kullanırken hiçbir bitkisel ilaç kullanmaması gerekiyordu. ve 1 aydır nerdeyse herşeyi kestik. öncelik sağlık dedik. allahım nasip ettiği zamnda bebek olur inşallah. yani yolumuz çok uzun...
saol canım benim rabbim bu mübarek günde hepimizin duasını kabul etsin inş...
rabbim hepimize ikişer ikişer verir bebişlerimizi inş...
bende okadar çok istiyorum ki ikizleriminolmasını
canım ben senin yazdıklarını okuyunca kocişede anlatmıştım zaten..
bak stresten nasıl düşmüş sayı nasıl etkiliyor diye...
dediğin gibi sakin olmaya çalışıcam ben sakin olursam kocişte okadar heyecanlanmaz zaten...
ki yalnız gidecek bu sefer ankaraya gitmeden önce motive edicem iyice...
inş stressiz olur ve inş sonuç yüzümüzü güldürür...
duaların için allah razı olsun canım benim...
bu negüzel bi haber böyle ya
ikizlerin şimdi seni bekliyor fundacım
inan okadar sevindim ki anlatamam rabbim hepimize göstersin o günleri inş
rabbim tamamına erdirsin inş...
hayırlısıyla 10-15 gün sonra ikizlerinin sana sıkı sıkı tutunduğunu da görücez...
ondan sonrada halayımızın sonu görünmeyecek
insallah fundam sen ayağını sürüyeceksin bizde gelicez insallah peşinden:)) göbek tokustururuz artık
geçmiş olsun hayatım,şu süreci atlatalım eşimi doktora götürüp bende bir baktırıcam çok yüklendim galiba ona, her işi başı sağlık,hep dua ederken farkındaysan Rabbim bebişlerimizide sağlıklı olarak büyütmeyi nasip etsin diyorum,Allah torunlarımızı bile görmemizi nasip etsin, bunun içinde öncelikle sağlığımıza dikkat etmeliyiz
inşallah eşinin sağlık durumu düzelir ,inşallah sağlıklı spermler ve yumurtalarınız olur ve inşallah tüpe bile gerek kalmadan bebişinize kavuşursunuz..hiçbirşey imkansız değil :))
ahh inşallahhh canım ağzın bal yesin ne güzel iyi dileklerde bulunuyrsun.
evet canım iyi olacaz derken çoık fazla şeylere yükleniyoruz ve bi tafaımızı bozuyor mutlaka. bizim için en önemli olan eşlerimizin ve bizim sağlıklı olmamız. sağlıklı olalım ki evlatlarımıza güzelce bakabilelim.
kesinlikle canım mucizeleri bi tek allah gösterir. onun içinde bıol bol dua etmeliyiz.. allah kabul etsin inşallahh
kızlar mis gibi kuru fasulye yemeği yaptım bugünnnnnnnnnnn :) hadi gelin yemeğe
kızlar mis gibi kuru fasulye yemeği yaptım bugünnnnnnnnnnn :) hadi gelin yemeğe
eşim birazdan gelir geçen hafta bana hamile tshirtü almıştık onu giydim bakalım ne diyecek,gerçi böyle durumlar benim eşim moral bozacak şeyler söyler genelde,genelde derken % 99,7 inşallah bugün moralimiz bozmaz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?