:))) canım beniiim ben inan hatırlamıyorum( ya benim hsg çektirmem gerekiyor , sen çektirmiş miydin????
gelin de kaynatalım , ben de ancak eve geldimm . biraz kendime geleyim döneceğim bir saatimi alır bu.Funda toplanırsak beni çaldır :)))) iyi akşamlar
tabiki ki tatlım...akşam bizim ekip le beraber buluşalım yine:)))kolay gelsin...
cnm bizde altı ay bu ilacı kullandık şimdi klomene geçtik testesteron aralığı kaç yoksa iyi hatta yüksek bile fsh aralığı kaç
inan gözlerim doldu birden,emin ol o çiftte bizim yaşadıklarımızı yaşamışlardır,Allah bilir ne uğraşlar vermişlerdir,ne hayal kırıklıkları olmuştur ama bak sonunda ikizleri almışlar kucaklarına,inşallah bizde alıcaz,üzülme sen tabii bu söz bana ve diğer arkadaşlarada gelsin üzülmeyelim :)) bizde elimizde ikizlerle kapılardan giricez inşallah,hatta belki benim ve eşimin yaşı 35 üstü olduğu için 3 embriyo ile deneme yapılır ve üçüz olur :))))))
arkadaşlar dün söylediğim gibi brüksel tüp bebek merkezine mesaj atmıştım,malesef onlar geri dönmedi ama ben inat ettim ve aradım :)) telefondaki görüşmede kendilerine güvenen bir yer gibi geldi ,bizim sorunu anlatınca o sayıyla sizin normal yoldan çocuk sahibi olmanız imkansız dedi((
hatta biran önce gelmeniz lazım dedi çünkü onlar hastaları 37den küçükler ve büyükler diye ayırıyorlarmış...kendilerinin SPERM BÜYÜTME tekniğini kullandıklarını söylediler tabi detaylı bilgi alabilmem için randevu alıp gitmem gerekiyor( brüksel tüp bebekte sadece tüp bebek fiyatı 4.200 tl imiş tabi + ilaçlar var ilaçlarda 1000-1500tl civarı dediler,toplamda 5,700 civarı
sonra fertijin tüp bebek merkezini aradım,sadece sekreterle görüşebildim,geri kalan herkes meşgulmüş( bende sadece tüp bebek fiyatını öğrenebildim 2.250 yaklaşık 5,131 tl tabi birde ilaçlar eklenecek,ilaçlarda 1500 ile 3000 tl arasıymış toplamda 8.000 civarı
Allah yardımcımız olsun diyorum,bu fiyatlar ne böyle.......
canım inan mesajını okurken çok duygulandım.ben bu aralar çok duygusalım yolda bir bebek görsem ağlayasım geliyor. umarım hepimizde anne oluruz. eskisinden daha mutlu huzurlu oluruz. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. çosuk isteyen herkeze sağlıklı hayırlı çocuklar versin
hiç sorma arkadaşım yaaa...aslında kaynanamdan borç almayı düşünüyorum..inşallah verir...artık alamasamda bakıcaz bi çaresine mecburen...
gelirken YADEcim in dediği incirle z.yağınıda aldım.sabah akşammı vericektik?yoksa sadece akşammıydı?
canım bende az önce ivi yi aradım nat.hanımı .bülent beyden önce gelin bi ön görüşme yapalım diyo da biliyosun benim ki cins...bülent b.de haftaya kongreden dönücekmiş..parayıda ayarlıyıp gidebilirsek iyi olur aslında ...ben işleri yoğun haftaya ben size haber veririm dedim...bi de eşim tutturmuş şimdi bulduğum yer son olacakmış bidaha oradan oraya ordan oraya gitmicekmiş...çok sıkılmış...sanki ben çok memnunumda...
Janem geldiim..melis nerdesin kuzum bak biz geldik:))))
yonca tatlisim sabahtan koyup sadece aksamlari yiyecek..yani aksama kadar yagda bekliycek her aksam bir tane yenilcek..insallah anlatabilmisimdir.
Janem geldiim..)
Ben de akşamdan zeytinyağına konulup sabahları aç karnına veriyordum..Sonra baktım unutuluyor aklıma ne zaman gelirse artık bir tane yesin de akşamları aç tok farketmez dedim.Eşim beğenmiyordu pek ben de öyle ısrar etmedim nedense . Aslında almak lazım yedirmek lazım.
hos gelmissin canim...bende simdi girebilim..cok gecmis olsun fundacim..gözlük falan kullansan dinlendirici faydasi olmazmi acaba.
insallah tatlim ücüz olurda bir cirpida hepsini halletmis olursun:))) bunca yil bekledik ya deger artik dimi:))evdeki cocuklarla etti 4:) kafayi yemessen iyidir funda iyi düsün bence:))
sağlılıklı olsunlar yeterki,ben kalabalık aileleri çok severim,birde bahçeli evim olursa süper olur, saldım çayıra mevlam kayıra bahçede büyüytürüm onları :))) şimdiki gibi kafayı yiyeceğime çocuklarla yiyeyim :))
tatlim bu ne ya(( sanki merkezi satin aliyoruz..hic insaf kalmamis bunlarda..allah hepimizin maddi manevi yardimcimiz olsun...benim burda ödediklerimi hic sormayin dudaklariniz ucuklar...daha tüp bebek falan yok sirf muayane ve testler icin...simdiden bittik valla allah sonumuzu hayir etsin...
ne yapmaya karar verdin canim bellimi??? bizde senin izinden gelelim bundan sonra
Eşim bana ahhh kıyamam sana sakın üzülme canım dedi, sabahtan beri araştırıyorsun dedi , üzülme deyince gözümün kıyısına damla geldi tuttummmmm. çıktım balkona ağla ağla, ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum( sinirlerim bozuldu, hamileyim diye yazanlara özeniyorum Allahım beni kimseye özendirmesinnnn derdim ama neden böyleyim, isyan etmek istemiyorum ama ediyorum galiba (( Allahım affetsin.:85:
Eşim bana ahhh kıyamam sana sakın üzülme canım dedi, sabahtan beri araştırıyorsun dedi , üzülme deyince gözümün kıyısına damla geldi tuttummmmm. çıktım balkona ağla ağla, ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum( sinirlerim bozuldu, hamileyim diye yazanlara özeniyorum Allahım beni kimseye özendirmesinnnn derdim ama neden böyleyim, isyan etmek istemiyorum ama ediyorum galiba (( Allahım affetsin.:85:
valla o kadar parayı vermeyi tabiki istemiyorum,şu anki planım şöyle
1-regl günlerinde problem yaşıyorum ,mesela perşembe günü başlamıştı ama bugün hiç ses yok,bende eşimle konuştum eğer yarın sabaha kadar kavga etmezsek doktora gidicem inşallah..
2-yarın 12'de ivi tüp bebekle randevuya gitmeyi planlıyorum,ön bilgi almış oluruz böylece ve şu anda en uygun yer ivi gibi
3-Allah sabır verirse eşimi yürüyüşe çıkartmaya çalışıcam,böylece kilo vermesi kolaylaşır inşallah
4-ovulasyon testi alıp bu ay ki şansımı güçlendirmek istiyorum
5-bol bol dua :))
canim benim ya insallah butun hayallerin tez zamanda gercek olur...sen bahceli ev alirsin bizde cocuklarla toplanir geliriz:)))) ne guzel olur dimi
melishcim naptın bakalım ,karar verdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?