Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

melis nerdesin kuzum bak biz geldik:))))

insallah tatlim ücüz olurda bir cirpida hepsini halletmis olursun:))) bunca yil bekledik ya deger artik dimi:))evdeki cocuklarla etti 4:) kafayi yemessen iyidir funda iyi düsün bence:))

tatlim bu ne ya(( sanki merkezi satin aliyoruz..hic insaf kalmamis bunlarda..allah hepimizin maddi manevi yardimcimiz olsun...benim burda ödediklerimi hic sormayin dudaklariniz ucuklar...daha tüp bebek falan yok sirf muayane ve testler icin...simdiden bittik valla allah sonumuzu hayir etsin...

ne yapmaya karar verdin canim bellimi??? bizde senin izinden gelelim bundan sonra

amin canim ya ancak yasan bilir...bizi bizden iyi kimse anlayamaz zaten...rabbim kucaklarimizi bos birakmasin insallah..mübarek 3 aylarin sevabi hürmetine

yonca tatlisim sabahtan koyup sadece aksamlari yiyecek..yani aksama kadar yagda bekliycek her aksam bir tane yenilcek..insallah anlatabilmisimdir.

melis nerdesin kuzum bak biz geldik:))))
Janem geldiim.. )
yonca tatlisim sabahtan koyup sadece aksamlari yiyecek..yani aksama kadar yagda bekliycek her aksam bir tane yenilcek..insallah anlatabilmisimdir.

Ben de akşamdan zeytinyağına konulup sabahları aç karnına veriyordum..Sonra baktım unutuluyor aklıma ne zaman gelirse artık bir tane yesin de akşamları aç tok farketmez dedim.Eşim beğenmiyordu pek ben de öyle ısrar etmedim nedense . Aslında almak lazım yedirmek lazım.

canim hos geldin..valla sifanin neden gelecegi belli olmaz meliscim herseyi denemek lazim..onlara kalsa hic bisey yemiycekler ama zorla da olsa yedirmek bizim isimiz:))) bende türkiyeye gelince alicam gerenleri hepsini zorla gerekirse dayakla:))) yedirecem.zaten simdi de kullandigi hapla ari sütünü bas ucuna koyuyorum yataktan kalkinca gözüne giriyo yemek zorunda kaliyo:)) yoksa hep unutuyordu

hos gelmissin canim...bende simdi girebilim..cok gecmis olsun fundacim..gözlük falan kullansan dinlendirici faydasi olmazmi acaba.

gözlük felan fark etmiyor,az önce aklıma ne geldi biliyormusun,geçen yaz bana kortizonlu damla veriyorlardı ben tutturdum istemem diye,bebek düşünüyorum kortizonun bebeğime zararı olur diyordum,boşuna tedirgin olmuşum rahatlıkla kullanabilirmişim ...

insallah tatlim ücüz olurda bir cirpida hepsini halletmis olursun:))) bunca yil bekledik ya deger artik dimi:))evdeki cocuklarla etti 4:) kafayi yemessen iyidir funda iyi düsün bence:))

sağlılıklı olsunlar yeterki,ben kalabalık aileleri çok severim,birde bahçeli evim olursa süper olur, saldım çayıra mevlam kayıra bahçede büyüytürüm onları :))) şimdiki gibi kafayı yiyeceğime çocuklarla yiyeyim :))

Eşim bana ahhh kıyamam sana sakın üzülme canım dedi, sabahtan beri araştırıyorsun dedi , üzülme deyince gözümün kıyısına damla geldi tuttummmmm. çıktım balkona ağla ağla, ben bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum ( sinirlerim bozuldu, hamileyim diye yazanlara özeniyorum Allahım beni kimseye özendirmesinnnn derdim ama neden böyleyim, isyan etmek istemiyorum ama ediyorum galiba (( Allahım affetsin.:85:

canim benim ya insallah butun hayallerin tez zamanda gercek olur...sen bahceli ev alirsin bizde cocuklarla toplanir geliriz:)))) ne guzel olur dimi

valla o kadar parayı vermeyi tabiki istemiyorum,şu anki planım şöyle

1-regl günlerinde problem yaşıyorum ,mesela perşembe günü başlamıştı ama bugün hiç ses yok,bende eşimle konuştum eğer yarın sabaha kadar kavga etmezsek doktora gidicem inşallah..

2-yarın 12'de ivi tüp bebekle randevuya gitmeyi planlıyorum,ön bilgi almış oluruz böylece ve şu anda en uygun yer ivi gibi

3-Allah sabır verirse eşimi yürüyüşe çıkartmaya çalışıcam,böylece kilo vermesi kolaylaşır inşallah

4-ovulasyon testi alıp bu ay ki şansımı güçlendirmek istiyorum

5-bol bol dua :))

canim ya sakin uzülme bak.o gunler bize de gelecek...bizde allahin izniyle hamileyim diye hep birlikte halaylar cekicez burda...bende cok özeniyorum hatta bazen allah affetsin kiskaniyorum bile gene mi hamileymis diye( ama sabir iste yapacak bisey yok...benim kuzenlerim gene hamileymis 2cilere dün duydum annemden( cok sevindim ama bir tarafim hep acidi

Allah eşinle muhabbetini artırsın,mutluluğunuzu bebişlerle çoğaltsın inşallah...

fundacim planin cok guzel..esine bol bol yesilcay icir kilo vermede cok yardimci oluyor..bizzat tecrübeyle sabittir:)))

ovulasyon nedir canim onu bilmiyorum:) fransizim galiba bu konularda:))

benimde regl problemim var.yillardir vardi ama bu aralar duzene girdiydi..cok seviniyordum..malesef en son nisan ayinin 20 sinde gelmisti.hala bekliyorum gelen giden yok..hic bir belirtisi de yok..ama acayip gerginim patlamaya hazir bomba gibi:)))
dip not: hamile degilim:)) bilmem kac kere test yaptim hala cift pembe cizgiyi göremedim...ne zaman görecegimde mechul..öyle merak ediyorum ki nasil bisey o cift cizgi..

canim benim ya insallah butun hayallerin tez zamanda gercek olur...sen bahceli ev alirsin bizde cocuklarla toplanir geliriz:)))) ne guzel olur dimi

mangal yaparız :))) zaten Allah izin verirse bahçeli evime kavuşursam sıksık mangal veya kahvaltıya arkadaşlarımı çağırmayı düşünüyorum

melishcim naptın bakalım ,karar verdinmi

Karar vermek mi ben mi :)) ağlamaktan inan yazdıklarımı okuyamıyorum Funda yaa sinirlerim bozuldu dışarıya çıkıp evet benim bebeğim olmuyor diye bağırmak istiyorum,bıktım insanlardan saklamaktan ,yalandan dolandan, kafam şişti , gözlerim patladı, midem bile ağrıyor ,dişim ağrıyor sıkıntıdan, pc ile bir bütün oldum araştır araştır (( aklımdan çıkaramıyorum , kafa dağıtayım diyorum iş yerindekiler de hamileeeeeee bebek sohbetlerinden bıktım..nasıl bir imtihan bu yaa (((((((((((((((((((( :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…