mangal yaparız :))) zaten Allah izin verirse bahçeli evime kavuşursam sıksık mangal veya kahvaltıya arkadaşlarımı çağırmayı düşünüyorum
fundacim planin cok guzel..esine bol bol yesilcay icir kilo vermede cok yardimci oluyor..bizzat tecrübeyle sabittir:)))
ovulasyon nedir canim onu bilmiyorum:) fransizim galiba bu konularda:))
benimde regl problemim var.yillardir vardi ama bu aralar duzene girdiydi..cok seviniyordum..malesef en son nisan ayinin 20 sinde gelmisti.hala bekliyorum gelen giden yok..hic bir belirtisi de yok..ama acayip gerginim patlamaya hazir bomba gibi:)))
dip not: hamile degilim:)) bilmem kac kere test yaptim hala cift pembe cizgiyi göremedim...ne zaman görecegimde mechul..öyle merak ediyorum ki nasil bisey o cift cizgi..
Karar vermek mi ben mi :)) ağlamaktan inan yazdıklarımı okuyamıyorumFunda yaa sinirlerim bozuldu dışarıya çıkıp evet benim bebeğim olmuyor diye bağırmak istiyorum,bıktım insanlardan saklamaktan ,yalandan dolandan, kafam şişti , gözlerim patladı, midem bile ağrıyor ,dişim ağrıyor sıkıntıdan, pc ile bir bütün oldum araştır araştır (( aklımdan çıkaramıyorum , kafa dağıtayım diyorum iş yerindekiler de hamileeeeeee bebek sohbetlerinden bıktım..nasıl bir imtihan bu yaa (((((((((((((((((((( :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Karar vermek mi ben mi :)) ağlamaktan inan yazdıklarımı okuyamıyorumFunda yaa sinirlerim bozuldu dışarıya çıkıp evet benim bebeğim olmuyor diye bağırmak istiyorum,bıktım insanlardan saklamaktan ,yalandan dolandan, kafam şişti , gözlerim patladı, midem bile ağrıyor ,dişim ağrıyor sıkıntıdan, pc ile bir bütün oldum araştır araştır (( aklımdan çıkaramıyorum , kafa dağıtayım diyorum iş yerindekiler de hamileeeeeee bebek sohbetlerinden bıktım..nasıl bir imtihan bu yaa (((((((((((((((((((( :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bizimki yeşil çayada karşı :))) o demirdikeni çayını ve ısırganı içsin düzenli bana yeter
ovulasyon testi ile yumurtlama günlerini öğreniyorsun,googleda ovulasyon testi yazıp arat birkaç marka çıkar karşına,her kişi takvim hesabına göre yumurtlamaya biliyormuş,ben daha önce kullanmıştım ama tabiki malum sebepten dolayı olmadı,inşallah bu ay yumurtlama gününde tutturabiliriz
bende kaç kez hamilelik testi yaptım...sonucunu görene kadar çok zevkli bence ,insan kendini gerçekten hamile zannediyor,benimki biraz züğürt tesellisi ama olsun
kusum gel kafayi yeme biz variz burda ya
teşekkür ederim, iyi ki varsınız.Rahim filmi çektirdin mi yade sen :))) gerçek hayata döneyim yarın bunu yaptırmam lazım da ...:2::2::2:
ha söyle topla bakiyim kendini biz oyle kolay teyze olmayiz azcik ugras gerek:)) yok tatlisim ya bi o kaldi cektirmedigim:) cok korktugum icin yanasmadim simdiye kadar acikcasi
Uçaktan atlamak istiyorum paraşütsüz :)))) sanırım onu şu an yapabilirim hehhehe :)) halimi düşünün artık.
bende ucaga atlar gelirim:))) istanbul ne kadarcik yer:)))
bende cok istiyordum bahceli bir ev ama kismet olmadi henuz..bende bu yil bahce kiralim evimize yakin.kücük ama sirin..hem orda organik biseyler yetistiriyorum vakit geciriyorum hemde dedigin gibi mangal yapiyoruz.yoksa apartmanlarda otura otura hastalanmaktan baska yaptigim bisey yoktu.sagolsun esim bana iyilik yapti da bahce hazirladi.hem egleniyorum hem temiz hava aliyorum.
oldu canım.....bence uçaktan atlama ben sana başka bir fikir vereyim,bir aralaraben balık tutmaya takmıştım,sabahın beşinde kalkar balığa giderdim :)) neyse birtane lise arkadaşım var bigün hadi dedim beraber balığa gidelim,saat kaçta gittik hatırlamıyorum ama sabahın körü değildir daha makul bir saattir,biraz uğraştık balık felan yakalayamadık,bu arada yağmur başladı,neyse hadi birşeyler içelim dedim gittik boğaza karşı bir cafede oturduk çay ve salep içtik (alkol asla kullanmam ) bu arada hava karardı,neyse cafeden çıktık arabaya kadar yürümemiz gerekiyor ama araba uzakta,hava karanlık ,yağmurlu ve serin ,deniz kenarında kimse kalmamış,benim sürekli gidip altında oturduğum bir deniz feneri var,oraya gellince dedimki ya ben ne zaman buraya gelsem çığlık atmak istiyorum,içimdekileri bağırmak istiyorum sanki bu beni çok rahatlatacakmış gibi geliyor dedim,arkadaşım biraz kenara yaklaştı ve bir çığlık attı,sonra bende yanına gittim ve çığlık attım,sonra başladık deli gibi bağırmaya,ama içimizde ne varsa bizi ne üzüyorsa bağırıyoruz ve kahkahalarlada gülüyoruz :)))) sonra arkadaşım döndü ve bana "kızım biz ne içtik acaba dedi,salepin içine birşey katmış olabilirlermi "
inan bu olayın üzerinden 5-6 veya daha fazla zaman geçmiştir ama hep tekrarlamak isterim,
insan çok rahatlıyor,bağırmak iyibence,
bazende deniz kenarına gider kulaklığı takar şarkı söylerdim,bence sende yarın deniz kenarına kadar uzan, ayakkabıları çıkart,biraz koş,biraz yğrğ biraz bağır iyi gelir
oldu canım.....bence uçaktan atlama ben sana başka bir fikir vereyim,bir aralaraben balık tutmaya takmıştım,sabahın beşinde kalkar balığa giderdim :)) neyse birtane lise arkadaşım var bigün hadi dedim beraber balığa gidelim,saat kaçta gittik hatırlamıyorum ama sabahın körü değildir daha makul bir saattir,biraz uğraştık balık felan yakalayamadık,bu arada yağmur başladı,neyse hadi birşeyler içelim dedim gittik boğaza karşı bir cafede oturduk çay ve salep içtik (alkol asla kullanmam ) bu arada hava karardı,neyse cafeden çıktık arabaya kadar yürümemiz gerekiyor ama araba uzakta,hava karanlık ,yağmurlu ve serin ,deniz kenarında kimse kalmamış,benim sürekli gidip altında oturduğum bir deniz feneri var,oraya gellince dedimki ya ben ne zaman buraya gelsem çığlık atmak istiyorum,içimdekileri bağırmak istiyorum sanki bu beni çok rahatlatacakmış gibi geliyor dedim,arkadaşım biraz kenara yaklaştı ve bir çığlık attı,sonra bende yanına gittim ve çığlık attım,sonra başladık deli gibi bağırmaya,ama içimizde ne varsa bizi ne üzüyorsa bağırıyoruz ve kahkahalarlada gülüyoruz :)))) sonra arkadaşım döndü ve bana "kızım biz ne içtik acaba dedi,salepin içine birşey katmış olabilirlermi "
inan bu olayın üzerinden 5-6 veya daha fazla zaman geçmiştir ama hep tekrarlamak isterim,
insan çok rahatlıyor,bağırmak iyibence,
bazende deniz kenarına gider kulaklığı takar şarkı söylerdim,bence sende yarın deniz kenarına kadar uzan, ayakkabıları çıkart,biraz koş,biraz yğrğ biraz bağır iyi gelir
:)) bizim bebekler değerli olacak desene , keseleri de altından..
öyle mi
yadecim agaclar.net 'i biliyormusun,bazen bakıyorum çok güzel bilgiler var ,tavsiye ederim,
ben bahçeli evi alana kadar en iyisi sizin bahçede mangal yapalım baksana herşey hazırmış :)))
İçimde tutmak beni sıkıyor Funda , evet insanlardan saklıyorum sanıyorum ki onlar benii aslında biliyorlar, bunu sakladığımı anlıyorlar gibi geliyor bazen.Başka şeylerden konuyu kendim bebeğe getiriyorum, ardından da kendim üzülüyorum.Ben bunu neden yapıyorum.Eşim daha sakin daha umursamaz ya da ben öyle sanıyorum, geçenlerde sayıkladııı uykusunda.Moralim bozuldu.""bana kızma sakın emi , ben aslında çok üzülüyorum "" falan diye.ben bunu ilk öğrendiğim moda geçtim galiba bugün..zorr günler geçirdik kimseye söylemeden tek başımıza üstleniyoruz.Kayınvalidemler ancaa istesinler yapın desinler(( öyle bir üzülüyorum kii söyleyemiyorum yaa kızlar ben gidiyorum keyfinizi kaçırmayım bugün benden bişi olmass..öpüyorum sizi...
bizim bir akrabanın tüp bebeği olmuştu ve onlara oturmaya gitmiştik,kardeşimde daha küçüktü ,o sıralarda da babybileytmi ne bi oyuncak vardı adını hatırlamıyorum :)) ipini çekip fırlatıyordun,
kardeşim bakın şimdi ne yapıcam dedi biz dur yapma diyene kadar oyuncağın ipini çekti,oyuncak bebeğin başının 10 cm felan üzerinden geçti,annemde bende donduk tabi,teyzem döndü oğlum napıyorsun bu pahalı bebek dedi,o zaman çok kötü olmuştum ama şimdi teyzemin yorumu aklıma geldikçe çok gülüyorum harbiden pahalı bebek bunlar :))))
İçimde tutmak beni sıkıyor Funda , evet insanlardan saklıyorum sanıyorum ki onlar benii aslında biliyorlar, bunu sakladığımı anlıyorlar gibi geliyor bazen.Başka şeylerden konuyu kendim bebeğe getiriyorum, ardından da kendim üzülüyorum.Ben bunu neden yapıyorum.Eşim daha sakin daha umursamaz ya da ben öyle sanıyorum, geçenlerde sayıkladııı uykusunda.Moralim bozuldu.""bana kızma sakın emi , ben aslında çok üzülüyorum "" falan diye.ben bunu ilk öğrendiğim moda geçtim galiba bugün..zorr günler geçirdik kimseye söylemeden tek başımıza üstleniyoruz.Kayınvalidemler ancaa istesinler yapın desinler(( öyle bir üzülüyorum kii söyleyemiyorum yaa kızlar ben gidiyorum keyfinizi kaçırmayım bugün benden bişi olmass..öpüyorum sizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?