geçmiş olsun hayatım,kontroller nasıl geçti?inşallah herşey yolundadır,noluyor bu kocalara böyle ??hepsi hastalanmaya başladı,RAbbim hem bizlere hem onlara sağlık versin inşallah
biliyormusun haytım eşime iyi birşey söylediğimde ve ne kadar sevindiğini görünce onun için üzülüyordum,çocuk gibi o kadar korkuyordu ki ya olmazsa diye en ufak bir umuda bile can simidi gibi sarılıyordu, o yüz ifadesi hep gözümün önüne geliyor, sonra sayı yükselince ben bahsediyorum ya burdaki arkadaşlardan hemen başladı bilmiş bak ben şunu kullandım söyle onlarda kullansın diye :))))) işin komik yanı kullandığı herşeyi ben araştırıp buldum :)))
Yerim ben o yaramazları :) Rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah,
bende bayılıyorum,her alışverişe gidişimde ellime alıp bakıp bırakıyordum,inşallah RAbbim hepimize giymeyide nasip eder,
eşimde gelince çok beğendi,duygulandı çok yakışmış dedi :)) sanırım onunda babalık hormonları çalışıyor :))
canlar ben birazdan çıkıyorum,inşallah herşey yolunda gider,bebişlerimin artık bugün 3. günleri olacak ne demişler Allahın hakkı 3tür artık 3 gündür dışarda durdukları yeter ,Allahım nolur bebişlerime hayat ver,onları sağlıkla mutlulukla büyütebileyim,bebiş isteyen bunun için uğraşan tüm arkadaşlarımda bu duyguyu yaşasınlar.....AMİNNNNNNNNNNNNNNN
canlar çok şükür bebişleri aldık ve eve geldik,11 gün sonra test yaptırıcaz,inşallah minik yavrularıma Rabbim hayat verir,
trasfere girmeden once husmeh mesaj atıp transfer sırasında bizide düşün yazmıştı ,inanın o an hep sizler için dua ettim ,Rabbim inşallah sizlerede o anı göstersin,hepimiz en kısa sürede kucağımıza alalım cennet kokulu yavrularımızı
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki farklı hastalıklardan aynı durumdayız uzun zamandan sonra yumurlama günlerimin bile önemi yok
baharcım iyi olmana çok sevindim, dualarım her zaman sizinle Rabbim sana ve eşine minik bebişler versin..iyiyim canım saol hafta sonuna girdik diye mutluyum
malum bu sene benim minikler çok yoruyor beni...
tedavimizde tam gaz devam ediyor
2. ayımızdayız tedavimizde...
23 aralıkta kociş ankarada genartta yaptırıcak sperm testini...
inş çıkış devam ederse çıkanlar dondurulacak...
dualarında eksik etme bizi canım benim...
sen nasılsın buarada toparladın mı iyice kendini
ohhhh kokusu buralara kadar geldi canımmm bayılırım kuru fasulyeye geliyorummm
uff ne zamandır yemedim :)) valla ne iyi olurdu,keşke şu ışınlanmayı bulsalar artık yaaww
ooooo döktürmüşsün melishim allerine sağlık
bekle bende geliyorum
ohhh kızlar hepinizi yerim ben :)))melisim fasulye senden turşu da benden
Arunam aşkım benim yaa var ya nasıl üzüldüm bu duruma anlatamam..Ama var demek ki bunda da bir hayır.istersen şubatta seninle devam edelim haa ne dersin ????canım seni o kadar iyi anlıyorum ki farklı hastalıklardan aynı durumdayız uzun zamandan sonra yumurlama günlerimin bile önemi yok
neriscim canım arkadaşım çok şükür buna da neler yaşıyoruz neler yaşadık....Ama buna da binlerce kez şükür.İnşallah yaşarız bu özel güzel duyguyu bi tanem..nerisim canım eşinin sonuçlarını merak etmiştim diğer topiğe de yazdım..
inşallah daha da güzel olacak.biraz üzerine düşmesek aslında oluruna bıraksak belki olacak..ama sayınız ve hareketiniz artmış bu da çok güzel..tabi biz morfoloji mağduruyuz.önemli bir bulgu bu...inşallah düzelir tatlım ne diyim Allahtan ümit kesilmez, genetik olsa bile..
teşekkür ederim meliscim, öyle tabi ben artık oluruna bıraktım canım. Allahtan ümid ediyorum sadece,dua ediyorum o kadar. Biz tedavimizi yaptırdık,yapmaya devam da ediyoruz , tedbirimizi aldık takdir Allahtan :) Ama inşallah rabbim hepimize bu güzel duyguları yaşatsın diyorum.
Sen nasılsın arkadaşım?? seni bayadır göremedim ben..Gelişmelerini bize yaz mutlaka olur mu..cnm çok sevindim inşallah sana tutunacak bebeklerin.her ne kadar buraya girmesem de herkesi takip ediyorum burdan.hepiniz ve sende hep dualarımdasınız.ALLAH yardımcın olsun.inşallah her şey yolunda gidecek ben inanıyorum.sen çok emek verdin çünki bu yolda.
Canım yaaa yaşadıkların çok özel şeyler inşallah bu anı tüm yaşamak isteyen yaşar..gerçekten çok güzel anlar ...baharcım nasıl farklı bir duygu anlatamam,
transfer öncesi embriyoların resmini verdiler ve erdal bey durumları hakkında bilgi verdi,elimde resimleriyle birlikte trasferin her anını izledim, her anında da hem kendime hem sizlere dua ettim,inşallah Rabbim bu günleri sizlerede gösterir,inşallah bebişlerimede hayat verir,sağlık verir,dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun
canım ya ben tedavi sırasında grip olmuştum ve sürekli hapşuruyordum..bana hastaneden kesinlikle limonlu adaçayı faalan içme dediler, rahmi temizliyormuş sanırım..sen şu limon olayını bir dr una sor olur mu..evet bende çok heyecanlıyım inşallah baharım hepimiz anne olacağız tedaviye devam nöbetçi eczane gittik iğne için biraz acıyor ben yapamıyorum kanamaması lazım kızlar limonsuyu içmeliyiz doğal kan sulandırıcı fundam sende iç bebek aspirini alıyor musun
canım ahngi hastaneden randevu alacaksın???
bende melish sayesinde tedavime başlamıştım :)))
Biri beni mi andı :)) Allah sizlerden de razı olsun ne güzel bir dua bu...alman hastanesi canım benim eşimde genetik problem var inşallah güzel sonuçlar alırız korkudan gidemiyorum.Allah melish tende razı olsun bak sana sebep olmuş inşallah sonucuda güzel olur .bahara katılıyorum benden de sana bir cevşen hediye biliyorsun en güzel korunma ve allah'a sığınma duasıdır cevşen.sizi çoook
mucuk............aruna kullanıcısından alıntı
evet bende çok heyecanlıyım inşallah baharım hepimiz anne olacağız tedaviye devam nöbetçi eczane gittik iğne için biraz acıyor ben yapamıyorum kanamaması lazım kızlar limonsuyu içmeliyiz doğal kan sulandırıcı fundam sende iç bebek aspirini alıyor musun
bu arada arunanın sorusuna tam cevap yazmamışım,doktor vitamin hapları verdi,folik asit verdi birde fitil verdi ama kan sulandırıcı herhangi bir ilaç vermedi,en iyisi ben hergün yarım limon suyu sıkıp içmeye çalışayım
yetercim Allah eşine şifalar versin, nazarlara mı geliyoruz bilmiyorum......nasıslınız kızlar herkesler iyimi bir kaç gündür gelemdimmm hafta içi eşimin kontrolleri vardı onlar için has gittik hafta sonuda misafirler vardıııı
buraya gelecek vaktim olmadı
inşallah hastalıklarımızdan kurtulduktan sonra allahın ziniyle inşallah herşeyin çook önemi olacak bizim için canım.
allah herşeyin hayırlısını versin inşallahh..
merhaba diloş, başarıyla sonuçlanan 2 aşılama yazmışsın,umarım şu anda 2 bebişin var,sizdeki problem neydi? hangi doktora gittiniz?
duaların ve desteğin için çok teşekkür ederim,bugünlere dualar sayesinde geldik çok şükür, Rabbim isteyen herkesede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
baharcım iyi olmana çok sevindim, dualarım her zaman sizinle Rabbim sana ve eşine minik bebişler versin..
Bu arada teşekkür ederim canım ben iyiyim, bugün dr a gittim şahane görünüyorsun dedi :))) dedim şokta mıyım bilmiyorum gerçekten az zaman önce çok kötüydüm durumum vahim mi diye sordum.Topladım kendimi ama şubatta yine devam ediyorum :)) Fundanın miniklerine arkadaş lazım ya...bakalım Rabbim hayırlısını versin kuzum...Bu arada biz de tayin işiyle uğraşıyoruz bu yüzden sanırım kafamı dağıttım :)))
Bu arada eşin Genart ta mı olacak tedavisini, bana burası hakkında özelden de yazabilirsin, bilgi verir misin...
Biri beni mi andı :)) Allah sizlerden de razı olsun ne güzel bir dua bu...
vck arkadaşım bu arada diğer topikten yazışmıştık hatırladın mı, nasılsın, durumunuz nasıl oldu anlatır mısın..İzmir'de idin doğru mu hatırlıyorum, neler yaptınız ..
mucuk............
evet canım senden bahsettik fundaya ön ayak olmuşsun inşallah fundanın bebek haberide sana ön ayak olur tedaviye tekrar başlar bebeğine kavuşursun.canım ben istanbul dayım bugünlerde tedaviye başlamaya karar verdik ama inan eşimde genetik problem olduğu için çok korkuyorum o yüzden çok stres yaptım .rabbim hakkımızda hayırlısını versin korktuklarımıza uğratmasın en yakın zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşallah
inşallah hastalıklarımızdan kurtulduktan sonra allahın ziniyle inşallah herşeyin çook önemi olacak bizim için canım.
allah herşeyin hayırlısını versin inşallahh..
baharcım iyi olmana çok sevindim, dualarım her zaman sizinle Rabbim sana ve eşine minik bebişler versin..
Bu arada teşekkür ederim canım ben iyiyim, bugün dr a gittim şahane görünüyorsun dedi :))) dedim şokta mıyım bilmiyorum gerçekten az zaman önce çok kötüydüm durumum vahim mi diye sordum.Topladım kendimi ama şubatta yine devam ediyorum :)) Fundanın miniklerine arkadaş lazım ya...bakalım Rabbim hayırlısını versin kuzum...Bu arada biz de tayin işiyle uğraşıyoruz bu yüzden sanırım kafamı dağıttım :)))
Bu arada eşin Genart ta mı olacak tedavisini, bana burası hakkında özelden de yazabilirsin, bilgi verir misin...
ohhh kızlar hepinizi yerim ben :)))
Arunam aşkım benim yaa var ya nasıl üzüldüm bu duruma anlatamam..Ama var demek ki bunda da bir hayır.istersen şubatta seninle devam edelim haa ne dersin ????
neriscim canım arkadaşım çok şükür buna da neler yaşıyoruz neler yaşadık....Ama buna da binlerce kez şükür.İnşallah yaşarız bu özel güzel duyguyu bi tanem..
Sen nasılsın arkadaşım?? seni bayadır göremedim ben..Gelişmelerini bize yaz mutlaka olur mu..
Canım yaaa yaşadıkların çok özel şeyler inşallah bu anı tüm yaşamak isteyen yaşar..gerçekten çok güzel anlar ...
canım ya ben tedavi sırasında grip olmuştum ve sürekli hapşuruyordum..bana hastaneden kesinlikle limonlu adaçayı faalan içme dediler, rahmi temizliyormuş sanırım..sen şu limon olayını bir dr una sor olur mu..
Biri beni mi andı :)) Allah sizlerden de razı olsun ne güzel bir dua bu...
vck arkadaşım bu arada diğer topikten yazışmıştık hatırladın mı, nasılsın, durumunuz nasıl oldu anlatır mısın..İzmir'de idin doğru mu hatırlıyorum, neler yaptınız ..
mucuk............
yetercim Allah eşine şifalar versin, nazarlara mı geliyoruz bilmiyorum......
Naber eseslim???
canım yazdıysanda ben pek giremedim bu aralar misafirim vardı okul bi yandan yetişemdim aklım benim de hep burdaydı
ah esmam düzelmedi onca iğne onca ilaç değerleri yükseltmiyor akşamları ağrısı var alışıyoruz sen nsln cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?