Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
geçmiş olsun hayatım,kontroller nasıl geçti?inşallah herşey yolundadır,noluyor bu kocalara böyle ??hepsi hastalanmaya başladı,RAbbim hem bizlere hem onlara sağlık versin inşallah

sağol bebeğim valla gözede radevumuz vardı onlarda nörolojiye gönderdiii ocak ayına randevu verdiler bakalımmm

benimkide öyle fundam sorma
yeni gelen arkadaşlara kocişin kullandığı macunların tariflerini veriyorum...
ver ver hepsini yaz şifa olsun diyor sonra onuda yazdın mı bunuda yazdın mı diye bide beni teftiş ediyor
rabbim bebşlerimizle bizimde eşlerimizinde yüzünü güldürür inş

inşallahhh allah giymeyi nasip edecek canımcım

aminnnnnnnn

çook güzel bir duygu senin için ben o kadar duygulandım ki okuyunca bebeklerimi aldım diyince doğum yaptın eve getirdiğini düğşündüm. allah o günleride gösterecek inşallahhh..
bikaçgündür girememiştim merak etmiştim seni. haberini alınca rahatladım çok sevindim canım.
inaşşalhh 10 gün sonra bize bebişlerinle yazacaksın teyzeleri olarak bizde havalara uçacağız...

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki farklı hastalıklardan aynı durumdayız uzun zamandan sonra yumurlama günlerimin bile önemi yok

inşallah hastalıklarımızdan kurtulduktan sonra allahın ziniyle inşallah herşeyin çook önemi olacak bizim için canım.
allah herşeyin hayırlısını versin inşallahh..

baharcım iyi olmana çok sevindim, dualarım her zaman sizinle Rabbim sana ve eşine minik bebişler versin..
Bu arada teşekkür ederim canım ben iyiyim, bugün dr a gittim şahane görünüyorsun dedi :))) dedim şokta mıyım bilmiyorum gerçekten az zaman önce çok kötüydüm durumum vahim mi diye sordum.Topladım kendimi ama şubatta yine devam ediyorum :)) Fundanın miniklerine arkadaş lazım ya...bakalım Rabbim hayırlısını versin kuzum...Bu arada biz de tayin işiyle uğraşıyoruz bu yüzden sanırım kafamı dağıttım :)))

Bu arada eşin Genart ta mı olacak tedavisini, bana burası hakkında özelden de yazabilirsin, bilgi verir misin...
ohhhh kokusu buralara kadar geldi canımmm bayılırım kuru fasulyeye geliyorummm

uff ne zamandır yemedim :)) valla ne iyi olurdu,keşke şu ışınlanmayı bulsalar artık yaaww

ooooo döktürmüşsün melishim allerine sağlık
bekle bende geliyorum

melisim fasulye senden turşu da benden
ohhh kızlar hepinizi yerim ben :)))
canım seni o kadar iyi anlıyorum ki farklı hastalıklardan aynı durumdayız uzun zamandan sonra yumurlama günlerimin bile önemi yok
Arunam aşkım benim yaa var ya nasıl üzüldüm bu duruma anlatamam..Ama var demek ki bunda da bir hayır.istersen şubatta seninle devam edelim haa ne dersin ????

neriscim canım arkadaşım çok şükür buna da neler yaşıyoruz neler yaşadık....Ama buna da binlerce kez şükür.İnşallah yaşarız bu özel güzel duyguyu bi tanem..
Sen nasılsın arkadaşım?? seni bayadır göremedim ben..Gelişmelerini bize yaz mutlaka olur mu..
Canım yaaa yaşadıkların çok özel şeyler inşallah bu anı tüm yaşamak isteyen yaşar..gerçekten çok güzel anlar ...
canım ya ben tedavi sırasında grip olmuştum ve sürekli hapşuruyordum..bana hastaneden kesinlikle limonlu adaçayı faalan içme dediler, rahmi temizliyormuş sanırım..sen şu limon olayını bir dr una sor olur mu..
canım ahngi hastaneden randevu alacaksın???
bende melish sayesinde tedavime başlamıştım :)))

Biri beni mi andı :)) Allah sizlerden de razı olsun ne güzel bir dua bu...

vck arkadaşım bu arada diğer topikten yazışmıştık hatırladın mı, nasılsın, durumunuz nasıl oldu anlatır mısın..İzmir'de idin doğru mu hatırlıyorum, neler yaptınız ..
mucuk............
nasıslınız kızlar herkesler iyimi bir kaç gündür gelemdimmm hafta içi eşimin kontrolleri vardı onlar için has gittik hafta sonuda misafirler vardıııı
buraya gelecek vaktim olmadı
yetercim Allah eşine şifalar versin, nazarlara mı geliyoruz bilmiyorum......

inşallah hastalıklarımızdan kurtulduktan sonra allahın ziniyle inşallah herşeyin çook önemi olacak bizim için canım.
allah herşeyin hayırlısını versin inşallahh..

Naber eseslim???

Nasılsın kuzucukların iyiler mi canım, tüm gün aklımdasın, çok öyle arayıp aklını buna yönlendirmek istemiyorum, ama seni ve bıdıklarını düşündüğümü bil olur mu canım, ayyy o senin tişörtünü de yerim bu arada :))

Canım merhaba,
2 gündür uğrayamadım cevap için biraz geçikiyorum çok pardon. Benim şuan sağlıklı dünyalar tatlısı bir Kızım var ELİF :)
Problem benim ağır seyreden bir Polikistik Over hastası olmam. Kaan hocanın hastanesi Ankara üniversitesi tıp fakültesi doktorum Murat Sönmezer ama poliklinik hastasıyım ben hiç özele gitmeden başardık. İlk aşılamam 2008 de yaptırdım ikizlerimle 18 haftaya kadar geldim herşey yolunda derken aniden iki erkek bebeğimide kaybettim. Büyük acıydı çok zordu yinede insan herşeye alışıyor ve abileri bana prenses yolladı. Sonra ikinci aşılamam 2009 da oldu. Ve şimdi üç ay sonra 2 yaşını doldurcak bir kızım var sonsuz şükürler olsun.
Darısı bir kerede ikizlerinle sana olur inşallah..

nasılsın cnm bebısler nasıl
sıkı sıkı tutunsunlar annecıklerıne
rabbım su 12 gunu su gıbı gecırsın veeeeeeeeeeeeeeeee
haberını alalımmmmmmmmmm inşllh

Son düzenleme:
meslishcimmm canımcımm ben iiym sen nasılsın ?
2-3 gün giremedim.
seni çook öpüyorum kendine dikkat et.
dr kontrolundede herşey yolunda olmasına çok sevindim canım

allah razı olsun bitanem çok saol duaların için...
canım iyi olmana çok sevindim allahın izniyle inş bidahakine herşey yolunda gidecek...
evet yaa fundanın bebişlerine arkadaş lazım
inş arka arkaya bebişlerimiz olur
canım tayin durumu mu var nereyi düşünüyorsunuz ???
hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun canım benim...
kaan hoca tedaviye orada devam etmek istediği için orada olucaz canım...
genart hakkında çok fazla bişey bilmiyoruz...
kaan hoca orayı tavsiye ettiği için genartta devam edicez...
inş hakkımızda hayırlısı olur

melisim bende çok gerginim bu aralar zamanla oturacak şubatta el ele

arunacım b i hafta kadar öncesinde eşinin rahatsızlandığını söylemiştin ne dir suan durum ne dedi dr cok merak ediyorum

canım yazdıysanda ben pek giremedim bu aralar misafirim vardı okul bi yandan yetişemdim aklım benim de hep burdaydı

fundacım canım benim bebişlerinin 3 günüymüş buğün ay kıyamam ya cok duygulandım ben inşallah kucağına aldığın günleride göreceksin ve benim azo yu yenip bebişi olan ilk arkadaşım olacaksın umudum olacaksın benim
cok mutluyum senin adına gercekten cok mutluyum.

fundacıgım sonucun hala acıklanmadı herlde
ınsallah hayırlı sonuclar verrsın canım

Son düzenleme:
ah esmam düzelmedi onca iğne onca ilaç değerleri yükseltmiyor akşamları ağrısı var alışıyoruz sen nsln cnm

ah canım benim ya bende cok kötü durumdayım dün gece hiç uymadık eşimde bir kalp carpıntısı oldu o kadar korktum ki anlatam . o yüzden hemen aklıma sen geldin.
o anda kendime o kadar kızdımki cocuk cocuk diye adamı hasta edicem. o biraz sakinleşip uyudu ben hiç uyumadım hep onun nefesini dinledim kendime cok kızıyorum benim için hayatta daha değerli bi şey yok cocuk felan eşinde yanında anlamsız .bütün gece sesiz sesiz agladım onada duyurmamak için kalktım namaz kıldım dua ettim.
ama artık karar verdim bu cocuk faslına bu kadar takmayacagım rabbim veriirsede başım gözüm üstüne vermezsede.... rabbim ne eylerse güzel eyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…