Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bende geçen sene balkonda domates ve salatalık yetiştirmiştim,bu yıl çiçeklerden sebzelere yer kalmadı :)) çok zevkliydi ama sabah kalkıp salatalık alıp kahvaltıda yiyorduk :))

arkadaşlar ben kaçıyorum,yarın sabah erkenden doktora gitmem gerekiyor,erken kalkıp duş alıcam,bana dua edin.....

öpüyorum hepinizi.....

arkadaşlar ben kaçıyorum,yarın sabah erkenden doktora gitmem gerekiyor,erken kalkıp duş alıcam,bana dua edin.....

öpüyorum hepinizi.....

butun dualarim sizinle canim...insallah cokkkkkkkkkkkkkkkkk guzel haberlerle gelirsin bize isik olursun...butun iyi insanlarin eren evliyanin dualari sizinle olsun.....hayirli geceler

FISTIKLARIM hepinize günaydın...dün gelemedim:2: yemin ederim aklım sizde kaldı...... .bizim gelinin ailesi gelmiş izmirden ....çok ani oldu...pzt.bekliyoduk ama vazgeçmişler yardım etmek için erken gelelim demişler...annemlerdeydim bende mecburen....sizi bi özledim bi özledimmm ki :)

günaydın canım, hmm İzmir'in neresinden gelininiz :))

çok geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine...çok fazla kalma bilgisayarda..

talım ,bitanem lütfen üzülme arkadaşım ....inan ki hepimizde oluyo ...hatta an geliyo tamamen umutsuz çaresiz oluyorum bende...nebiliiim biyere sıkışmışım da hava alamıyomuşum gibi sanki....ama herşey ALLAH TAN bitanem...KADERİMİZDE bu yazgıyı çekmekte varmış...sen bol bol dua et...AYETEL KÜRS-İ çok güzel bi dua...onu oku...bak göreceksin iyi gelecek daha rahatlıcaksın..
hem sıkılıncada gel buraya anlat onlarca yüzlerce kerede olsa anlat boşalt içini...biz biribirimizi anlarız...
üzüntümüzüde , sevincimizide paylaşmak için burdayız çünkü hepimiz...

canım arkadaşım İNNNNŞALLLAH.......

bugün hep aklımdasın...İVİ deki düşüncenide sabırsızlıkla bekliyorum:)

günaydın canım, hmm İzmir'in neresinden gelininiz :))

MELİSİM dün akşamki sohbetinize kendimi öyle bi dalmışım ki görmedim sorunu..bizim gelin karışık biraz babası izmirli annesi ankaralı...ailesi orada kız burda...izmir kuşadasında yaşıyolar...daha biz izmire hiç gitmedik ama ısrarla çağırıyolar...eğer gidersek ki gidicez muhtemelen,, seni görmeye kesin gelicem bak ona göre:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…