ben geldim,şimdi şöyle bir geçmişe bakmaya çalışayım sonra günümüze dönerim inşallah
ben geldim,şimdi şöyle bir geçmişe bakmaya çalışayım sonra günümüze dönerim inşallah
sağol bebeğim valla gözede radevumuz vardı onlarda nörolojiye gönderdiii ocak ayına randevu verdiler bakalımmm
Canım merhaba,
2 gündür uğrayamadım cevap için biraz geçikiyorum çok pardon. Benim şuan sağlıklı dünyalar tatlısı bir Kızım var ELİF :)
Problem benim ağır seyreden bir Polikistik Over hastası olmam. Kaan hocanın hastanesi Ankara üniversitesi tıp fakültesi doktorum Murat Sönmezer ama poliklinik hastasıyım ben hiç özele gitmeden başardık. İlk aşılamam 2008 de yaptırdım ikizlerimle 18 haftaya kadar geldim herşey yolunda derken aniden iki erkek bebeğimide kaybettim. Büyük acıydı çok zordu yinede insan herşeye alışıyor ve abileri bana prenses yolladı. Sonra ikinci aşılamam 2009 da oldu. Ve şimdi üç ay sonra 2 yaşını doldurcak bir kızım var sonsuz şükürler olsun.
Darısı bir kerede ikizlerinle sana olur inşallah..
hoşgeldin canım bak tabi biz burdayız...
nasılsın cnm bebısler nasıl
sıkı sıkı tutunsunlar annecıklerıne
rabbım su 12 gunu su gıbı gecırsın veeeeeeeeeeeeeeeee
haberını alalımmmmmmmmmm inşllh
hoş geldin canımmmm test günün ne zamandı senin yaaaaaaaaa
hoşbuldum, ben çok şasnlıyım aslında sizler gibi arkadaşlarım var :)
fundacım canım benim bebişlerinin 3 günüymüş buğün ay kıyamam ya cok duygulandım ben inşallah kucağına aldığın günleride göreceksin ve benim azo yu yenip bebişi olan ilk arkadaşım olacaksın umudum olacaksın benim
cok mutluyum senin adına gercekten cok mutluyum.
fundacıgım sonucun hala acıklanmadı herlde
ınsallah hayırlı sonuclar verrsın canım
ah esmam düzelmedi onca iğne onca ilaç değerleri yükseltmiyor akşamları ağrısı var alışıyoruz sen nsln cnm
ah canım benim ya bende cok kötü durumdayım dün gece hiç uymadık eşimde bir kalp carpıntısı oldu o kadar korktum ki anlatam . o yüzden hemen aklıma sen geldin.
o anda kendime o kadar kızdımki cocuk cocuk diye adamı hasta edicem. o biraz sakinleşip uyudu ben hiç uyumadım hep onun nefesini dinledim kendime cok kızıyorum benim için hayatta daha değerli bi şey yok cocuk felan eşinde yanında anlamsız .bütün gece sesiz sesiz agladım onada duyurmamak için kalktım namaz kıldım dua ettim.
ama artık karar verdim bu cocuk faslına bu kadar takmayacagım rabbim veriirsede başım gözüm üstüne vermezsede.... rabbim ne eylerse güzel eyler...
Canım aklım hep sendeydi yoğunluğum yüzünden giremiyorum.. Oohh esinle bebislerinle gez sen gez :))) Allah mutluluğunuzu daim etsin Allah kucağınıza alıp gezmeyide nasip etsin insallah ama fazla yorma kendini sakın dinlen bol bol.. . Çarşamba gunü ne tahlilin var hamilelik mı yoksa 15 gün oldu mu ?
fundam canım öncelikle tedavin bebişli olsun inşşşş (hep dualarımdasın kuzum )kendine dikat et çoK(HOPLAMA ZIPLAMA) YORMA kendini ama bu sürekli yatacağın anlamına gelmiyor dolaş gez aaaaaa bebişler benimlemi oturayımmı kalkayımı gibi sorunları at kafandan:26::26::26::26: inşşşşş o SIPALAR SANA KÖK SALAR KOCA GÖBÜŞLÜ BİR HATUN OLURSUN
canım şişkinliğinin nedeni ilaçlar olabilir ama sen yinede dr bir sorrrr başka bir sıkıntı olmasın
hadi bakalımmm TEK GİTTİN ÇİFT DÖN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
canı en iyisini yapmışsın temiz hava alırsın hemde farklı yerlerde ferahlık vardır inşallah bütün üzerindeki sıkıntılarını atar ve bebişlerinle koca bir aile olarak dönersin aramıza .benim içinde araştırma yapacağını yazmışsın .Allah razı olsun canım kendini çok fazla yorma unutma senin güzel haberlerinin umut olacağı binlerce kişi var bize güzel haber vermen dileyiyle seni allah'a emanet ediyorum
fundam canım benim en güzelini yapmışsınız.....bol bol gezin temiz hava bol gıda:)))) sonra gelsin bebişler....
dualarım seninle...öptüm çok.
gunaydın herkese
fundacıgım carsamba gunuymus tahlılın
hayırlı sonuclar al ınsallahhhhhhhhh
Kızlar geçmişi okumadım ama okuyacağım neler yazıldı çizildi bilmiyorum.kızlar biraz üzgünüm..kuzenimin bebeği oldu mevlüdü var , ben de kıyafet alayım demiştim giderken, abimin eşi de bana almaya gerek yok yeğenlerinin hiç giymedikleri var dedi neyse o sırada abim geldi odayaaaaaa , yoksa dedi beni göstererek hayırdır dedi yüzünde masum bir gülümsemee(( o anda abime sarılıp anlatmayı çok istedim ama anlatamazdım ve gözlerim dolmaya başladı odayı nasıl terkettim bilemedim, yol boyuncaa ağladımm o kadar üzüldüm ki...bilmiyorum arada çıkıyor galibaa.Bunlar da geçecek inşallah..duanızı esirgemeyin benden.hepinizi çok öpüyorum arkadaşlarım.
fundam diğer topikte seni anlatıyordumdualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?