Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol bebeğim valla gözede radevumuz vardı onlarda nörolojiye gönderdiii ocak ayına randevu verdiler bakalımmm

hala bugün git yarın gel mantığı devam ediyor malesef,Rabbim hepimize yardım etsin ve bu doktorlarada insaf versin, inşallah eşin en kısa sürede sağlığına kavuşur ve bugünleri bir daha yaşamazsınız,bebişinizle mutlu mutlu yaşayın :)

resim sanırım minnoş kızına ait çok tatlı maşallah darısı en kısa sürede isteyen tüm herkesin başına,Rabbim analı babalı büyütsün ve inşallahhhh torunlarınızıda sevebilirsiniz :))

acını tahmin edebiliyorum,rabbim sabırnı versin ,insan bu durumda söyleyecek sözde bulamıyor,

bizim ikizler içinde henüz birşey söyleyemiyorum tahlil sonucu değerlerim çok düşük çıktı malesef ama tahlil doğrumu yapıldı onuda tam bilemiyoruz,yarın veya cuma sabahı tekrar yaptırıcam,Allahtan umut kesilmez inşallah bebişlerim beni bırakmazlar

canım benim bizim tahlil çok iç açıcı gibi görünmüyor,tabi tahlilde şüpheli doğrumu değilmi tam eminde değilim ,gelgitler yaşıyorum,inan olmazsa kendime üzüldüğüm kadar sizler ve eşleriniz içinde üzülücem çünkü bebişimiz olursa biliyorum ki hepiniz için bir umut olacak, şu an dua etmekten başka birşey yapamıyorum ....

ah esmam düzelmedi onca iğne onca ilaç değerleri yükseltmiyor akşamları ağrısı var alışıyoruz sen nsln cnm

canım kendi derdime düştüm akşam eşin nasıl diye sormak aklıma gelmedi ,kusura bakma nolur aklım gitti sanki bir anda hem gülüp hem ağlamak ...delirdim bir an sanki,inşalhh bu yazdıklarından sonra düzelme olmuştur,

valla noluyor bu eşlere böyle... bakmayın ben kızıyorum felan ama gece bazen uyurken nefesi kesiliyor birşey olacak diye aklım çıkıyor,tekrar nefes almaya başlayınca bende derin bir nefes alıyorum sonra yine başlıyorum söylenmeye doktora gitmiyor diye,uyku apnesi var malesef bizimkinde ama pek taktığı yok...hep çocuk diye dua etmek yanlış tabi ben hep Rabbim evlatlarımızı en iyi şekilde büyütmeyi de nasip etsin ve sağlıkla torunlarımızıda görelim diye dua ediyorum

güzel güzel dinlendik çok şükür,tertemiz hava, bir taraf deniz bir taraf orman çok iyi geldi,sabah namaza kalktıktan sonra hiç uyumadım hep güneşin doğuşunu ,güneş doğarken denizin rengini seyrettim,balkondan martıları besledim ,iyi geldi yani

bugün tahlilim vardı ama yazdıklarımı okuduysam çokta mutlu olamadığımı görmüşsündür,tahlil sonuçları pek iç açıcı görünmüyor malesef,aslında tahlil doğrumu ondan bile emin değilim ama artık kısmet ....

sen neler yaptın inşallah herşey iyiye doğru gidiyordur

canım tatil iyi geldi aslında ,kendimi yoracak şeyler yapmadım,bol bol denizi seyrettim ,sıkıntılarımı denize bırakmaya çalıştım, bebişler inşallah hala benimledir,inşallah Rabbim onlara hayat verir ve en iyi ekilde yetiştirebiliriz...duaların için çok sağol ,zaten dualara çok güvendiğim için belkide bu kadar rahatım :))

canım çok istedim ama malesef araştırma yapamadım çünkü internette bağlanmada sorun yaşadık,ama hep aklımdasın inşallah bulucaz faydalı şeyleri...

gunaydın herkese
fundacıgım carsamba gunuymus tahlılın
hayırlı sonuclar al ınsallahhhhhhhhh

çok sağol hayatım, bugün biraz stresli ve ters bir gündü ,yarın sabah inşallah yataktan tebessümle kalkmaya çalışıcam ve kendimi herşeyin iyi olacağına inandırmaya çalışıcam ve inşallah herşey düzelecek, bak şimdi aklıma geldi acaba bugün gerçekten yaşandımı yoksa ben kabus görüyor olabilirmiyim?????

canım benim yaaaa.... olacak inşallah hayatım ,çok kıymetli bebişlerimiz olacak inşallah hepimizin,en güzel giysileri alıcaz onlara,minicik ellerini tutup mis kokulu enselerinden öpücez..

funda merhaba bende seni merak ettim nasılsın test sonucun kac cıktı ki şüpheli diyorsun İNŞALLAH yavruların seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…