:)) sperm=süpermen hehhehe :))
Rabbim yüzünü güldürsün canım arkadaşım.
funda merhaba bende seni merak ettim nasılsın test sonucun kac cıktı ki şüpheli diyorsun İNŞALLAH yavruların seninledir
funadcım ben anlamadım ne dir şimdi bebişlerin durumu gecmişi okuyacak kadar bile sabredemedim seni cok merak ettim:18::18:
evet okumadım...dur bakalım, 2 ye katlarsa 2 gün sonra çok güzel olur...
kısmet ,hiçbişey belli olmaz....sakın bozma moralini...
arkadaşlar ben artık kaçıyorum ,ilacımı alıp yatayım,eğer hala benimle birlikteyseler bebişlerimi daha fazla uykusuz bırakmayayım :)
dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim,bugün burda olmanız benim için o kadar büyük bir moral oldu ki anlatamam,inşallah bende yarın veya cuma iyi haberlerle gelirim ve sizler için istediğim umut olabilirim
HEPİNİZİ ÇOOOOK SEVİYORUM
çok sağol hayatım, bugün biraz stresli ve ters bir gündü ,yarın sabah inşallah yataktan tebessümle kalkmaya çalışıcam ve kendimi herşeyin iyi olacağına inandırmaya çalışıcam ve inşallah herşey düzelecek, bak şimdi aklıma geldi acaba bugün gerçekten yaşandımı yoksa ben kabus görüyor olabilirmiyim?????
Aşkım hakkında hayırlısı ne ise o olsun..son 9 aydır baya yol katettik düşünsene...buna da şükür ...hala bol bol duaya ihtiyacım var,test sonuçları netleşmedi(
canımsın benim sağol hayatım inşallah....canım benim yaaaa.... olacak inşallah hayatım ,çok kıymetli bebişlerimiz olacak inşallah hepimizin,en güzel giysileri alıcaz onlara,minicik ellerini tutup mis kokulu enselerinden öpücez..
ahhh canım yainanaırmısın hergün karnımı tuttum,bebişlerimi sevdim konuştum,babalarının elinide onların üzerine koydum senide hissetsinler dedim,kendimi tam bir hamile moduna soktum yani, dün işyerinde kahve kokusu midemi bulandırdı,sonra başım ağrıdı,mide bulantısını ve baş ağrısını bile sevdim,bebklerim olduğu için var bunlar kısa bir süre olacak ve geçecek inşallah dedim, şimdiyse beynim durdu...inşallah medicineda yapılan tahlil yanlıştır ve bebeklerimle benimledir diye çok dua ediyorum
:)melishim bizim şarkımız vardı yazmışsında ben sazan gibi acaba hangi şarkı onların neden şarkılarından bahsetmiş diye anlamaya çalıştım :)))))
hehhe :)):)))) spermleri süpermen kıyafetşyle düşündüm bir an
Aşkım benim ya iyi olacaksın dualarım seninle olsun hep..öpüyorum.aslında hayatım yüzüm gülüyor çok şükür,düşünsene 9 ay öncesiyle bugün arasında dağlar kadar fark var,inşallah hayatım gün gelecek hepimiz anne olacağız buna çok içten inanıyorum,Rabbim ona açılan elleri geri çevirmez,en iyi zamanda verecek inşallah yavrularımızı
cnm üzüldüm ama senı tebrık ederımarkadaşlar eve yeni geldim, sabah ilk işim şişli etfale gitmek oldu ama sonucu malesef akşam 4-5 gibi öğrenebildim,dün 4.41 olan sonuç bugün 6.03 olmuş ,tabi ben büyük bir umutla erdal beyi arayıp söyledim o da malesef olumsuz olduğunu söyledi, o sırada praktikerin girişinde bir bebek beşiğinin yanındaydım ve bir koltuğa oturup kaldım,başladım ağlamaya ,erdal bey ilaçları bırakmamı söyledi,zaten bugün biraz kanamamda olmuştu ilaçları bırakınca reglim başlayacakmış,
bende kendime yeni bir program çizdim hemen,inşallah bu hafta sonu diyetisyen-akapunktur-spora baslıcam 3 aylık bir program uygulamayı düşünüyorum,inşallah bu sefer 15 kilo felan verebilirsem iyi olur,böylece belki vücudumdaki yağ oranı azalırsa daha kaliteli yumurtam olabilir diye düşünüyorum, cumartesi sabah 10da erdal beyle randevumuz var,onunla konuştuktan sonra daha detaylı bir program yapmaya çalışırım,şu anda iyi düşünmeye çalışıyorum,çok şükür Allahıma bugünlere gelebildik inşallah bebişlerimizide en kısa sürede kucağımıza alırız,
bütün aşamalarda benim yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim,burda yazdııklarınız ,dualarınız benim için o kadar önemli ki,inşallah bu desteklerle ,dualarla tekrar başlıcam ve inşallah bu sefer ikizlerime kavuşucam :)))
hepinizi öpüyorummmmmmmmmm
arkadaşlar eve yeni geldim, sabah ilk işim şişli etfale gitmek oldu ama sonucu malesef akşam 4-5 gibi öğrenebildim,dün 4.41 olan sonuç bugün 6.03 olmuş ,tabi ben büyük bir umutla erdal beyi arayıp söyledim o da malesef olumsuz olduğunu söyledi, o sırada praktikerin girişinde bir bebek beşiğinin yanındaydım ve bir koltuğa oturup kaldım,başladım ağlamaya ,erdal bey ilaçları bırakmamı söyledi,zaten bugün biraz kanamamda olmuştu ilaçları bırakınca reglim başlayacakmış,
bende kendime yeni bir program çizdim hemen,inşallah bu hafta sonu diyetisyen-akapunktur-spora baslıcam 3 aylık bir program uygulamayı düşünüyorum,inşallah bu sefer 15 kilo felan verebilirsem iyi olur,böylece belki vücudumdaki yağ oranı azalırsa daha kaliteli yumurtam olabilir diye düşünüyorum, cumartesi sabah 10da erdal beyle randevumuz var,onunla konuştuktan sonra daha detaylı bir program yapmaya çalışırım,şu anda iyi düşünmeye çalışıyorum,çok şükür Allahıma bugünlere gelebildik inşallah bebişlerimizide en kısa sürede kucağımıza alırız,
bütün aşamalarda benim yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim,burda yazdııklarınız ,dualarınız benim için o kadar önemli ki,inşallah bu desteklerle ,dualarla tekrar başlıcam ve inşallah bu sefer ikizlerime kavuşucam :)))
funda gelmedın
arkadaşlar eve yeni geldim, sabah ilk işim şişli etfale gitmek oldu ama sonucu malesef akşam 4-5 gibi öğrenebildim,dün 4.41 olan sonuç bugün 6.03 olmuş ,tabi ben büyük bir umutla erdal beyi arayıp söyledim o da malesef olumsuz olduğunu söyledi, o sırada praktikerin girişinde bir bebek beşiğinin yanındaydım ve bir koltuğa oturup kaldım,başladım ağlamaya ,erdal bey ilaçları bırakmamı söyledi,zaten bugün biraz kanamamda olmuştu ilaçları bırakınca reglim başlayacakmış,
canımmmm iyi dileklerin için teşekür ederim sağol allah razı olsun canımmm
canımmm değerlerine takılma önemli olan katlayarak devam etmesidirrr inşşş bebeişin seninledir ve seni anne yapar
cnm üzüldüm ama senı tebrık ederım
hemen toparlamıssın kendını allh sana guc vermıs ve dımdık ayaktasın......
ınşllh bu 3 aylık programdan sonra tekrar deneyıp bebıslerıne kavusursun
cnm bu asamaya bıle gelmek guzel
keske bende bu asmalara gelebılsem.........
sana hayırlı evlatlar nasıp etsın rabbım ( bızlerede amın )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?