cnm inş. çarşamba günü hayırlı haberlerle gelirsin.. bebişler nasıl seni yormuyolardır umarım) gezdir tatlım bebişlerini bu duyguyu her zmn tadamayız.. ama kendinede, bebeklerede dikkat etmeyi unutma arada dinlen )...inşallah pozitif haberlerini alırız. )) öptüm cnm ...
Amin cnm.
Sen bizim gibilere dua et, doğuma gittiğinde de dualarını eksik etme. Doğumda annelerin duaları kabul olurmuş.
Benim problemim kistik problemdi. Tüplerimden biri alındı. Doktor biraz da siz deneyin dedi olmayınca bebek. Zaten öncekinin borcu var daha o yüzden kendimiz denemeye çalışıyoruz. Rabbim hayırlısı ile inşallah ümidi olan herkesin ümidini boşa çıkarmasın.
inanaırmısın hergün karnımı tuttum,bebişlerimi sevdim konuştum,babalarının elinide onların üzerine koydum senide hissetsinler dedim,kendimi tam bir hamile moduna soktum yani, dün işyerinde kahve kokusu midemi bulandırdı,sonra başım ağrıdı,mide bulantısını ve baş ağrısını bile sevdim,bebklerim olduğu için var bunlar kısa bir süre olacak ve geçecek inşallah dedim, şimdiyse beynim durdu...inşallah medicineda yapılan tahlil yanlıştır ve bebeklerimle benimledir diye çok dua ediyorum
Kızlar merhaba,giremiyorum bi kaç gündür.dün doktora gittik eşimin doğustan siper üreten hücrelerinin olmadıgı tespit edildi( tüp bebek ihtimaliniz bile cok düşük dendi.fsh si de 20 çıktı.şimdi 7.aya kadar yediğine içtigine cok dikkat edicem sigarayı bırakmasını sağlayacagım ve 7.ayda neyimiz var neyimiz yok satıp tüp deneyecegiz.dualarınızda benide unutmayın lütfen öpüyorum hepinizi:)
merhaba husmeh benim eşimde de doğuştan sperm üreten kanallların olmadığını söyledi doktorumuz fsh 2.7 yüksek değil ama sizin durumunuz acaba bizim ki gibi mi kanal tıkanıklığına giriyor sizin durumunuz dedi doktorumuz.sperm üreten hücre ayrı mı oluyormuş:?
ah arunam şu düşünceleri bir rahat bırakabilsek.o kadar dalgalı bir ruh hali içindeyizki hepimiz bi anda ağlamaya başlayıp bi anda gülmeye başlayabiliyoruz.inan o kadar yoruldumki bu ruh halinden.
canım bi akşam oldu eşim öyle başka olmadı.yada bana söylemedi.bilmiyorum. bende dedim bi eko cektirelim dedim yok istemedi bişey yok dedi.inşallah canım benim bende inanmak istiyorum olucak dimi bizimde bebişlerimiz ?
arkadaşım sen doktorun öyle demesine bakma doktorlar en kötüyü söylüyorlar rabbime ianıyoruz ki inş bizlerinde en kısa zamanda evlatları oalcak allahtan umut kesilmez allah cümlemizin de kucaklarını doldurur inş
test sonuçlarını kaan hocaya mail attım endişelenmeyin sakın,eşiniz sabahları bir tane endol alsın,bir hafta sonra tekrar hormon testi yaptırın dedi.en kısa zamandada muayeneye gelin testisleri görelim dedi.önümüzdeki ay yani sömestırda ankara yolcusuyuz insallah.doktorları hiç anlamıyorum bir insanın umutlarını yıkmak ne kadar kolay geliyor onlara,bizleri hasta değil para basan darphane olarak görüyorlar resmen.allahım hepimizin yardımcısı olsun...
fundacığım yarın büyük gün senin için dua ettim güzel haberlerini bekliyoruz
slm funda inan senin sayende bende mutluluk yaşıyorum arkadaşım. Sizin sorun tam olarak neydi kaç yıllık evlisiniz ne kadar tedavi gördünüz neler yedirdin eşine nasıl tedavi uyguladınız bunlarla bizlerede umut ol canım inşallah sağlılıcakla bebeşilerini kucağına alırsın çok sevindim darısı evlat isteyen herkesin başına inşlh...
funda hamilemisinnnnnn...................................................
inşallah hayatım yaaaa inşallahhhhhhhh
ayyy çok sevindim bugün test günümüydü kaç çıktı değerin?
fundacığım dualarımdasın
inşallah hayırlı haberler verirsin bize
inşallah degerin busefer yüksek çıkar canım allah yardımcın olsun belki yanlışlık olmuştur dualarım seninle allah emeklerinin karşılıgını almayı nasip etsin.
yok canım sanırım sen birkaç sayfa öncesini okumadın,benim test sonucu çok parlak çıkmadı yani ne hemileyim diyebiliyorum ne de değilim diyebiliyorum, test sonucum 4,41 çıktı( erdal beyi aradım iki gün sonra tekrar test yaptır dedi,bende ne yapacağını bilmez bir şekilde kaldım böyle (
inşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun da.Ankara'ya gidip ordan takip edeceğiz tedavimizi yoksa bizim şarkımız vardı bu yüzden onu erteledik.tedavimizin olması şart çünkü.Rabbimden hayırlısını diliyorum ne diyim canım..Baharcım sen de Ankara'da mısın.öyleyse yakın sayılırız hafta sonları oraya geliriz kız :)) hafta içi çalıştığımız için.ben kaan hoca ile tanışmak ve O'na gitmek istiyorum.E.şehir'de dener miyim bilmiyorum ama Ankara iyi olacak iyi..İstanbul gata da şıklarımda var...off anne olmak duygusu böyle bir şey sanırım..yer arama telaşındayım inan..kaan hoca anladığım kadarıyla genart ile anlaşmış hastalarına orayı öneriyor, özelmiş orası amaa dimi ???????
heheyyyyyyyyt hadi bakalım az kaldı yaza ordayız Allahın izniyle oraya çıkarsa tabi..
bu arada inşallah şu testinin sonucu yüzünüzü güldürür tatlım.süpermenleriniz de bol bol olsun :)) amin
evet evet sizler çok şanslısınız, bizim 20 gün iznimiz var yılda( veee malesef anlayışsız bir personellll kadrosu var.bence bu ara yıl tatilini iyi değerlendir arunam..her bir şeyini yaptır vee tüpe geç bakalım , gerçi aşılama da yapılabilir sizin değerlerle dimii sayınız süperdi, morfoloji de artmıştı..en son durumunuzu hatırlamıyorum ama düzelsin hele eşin her şey rayına girecek inşallah. öpüyorum çok aşkım..
Rabbim sana hayırlısını versin aşkım..Söz bulamıyorum inşallah yükseliş olur.Mutlu olursun çokkk hakediyorsun.Eşine de kızma tatlım, o da senin gibi çok üzgündür şimdi.Unutmaa O'nun yüzünden bir sürü iğne vuruldun ve tedavi gördün, şimdi o benim yüzümden acılar çekti diyordur ve rahatsızdır.Bunları da unutma olur mu..seni çok seviyorum......
inşallah yarın güzel sonuçlar alacaksın...dualarımız bu yönde..ben çok yazmasam da forumu takip ediyorum ve senin durumunu da ...ve dualarımda inan hep seninle..yani merak etme benim gibi bir çok insan dualar ile yanında:)...Rabbim bebeklerinden ayırmasın seni inş.(amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?