Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inanaırmısın hergün karnımı tuttum,bebişlerimi sevdim konuştum,babalarının elinide onların üzerine koydum senide hissetsinler dedim,kendimi tam bir hamile moduna soktum yani, dün işyerinde kahve kokusu midemi bulandırdı,sonra başım ağrıdı,mide bulantısını ve baş ağrısını bile sevdim,bebklerim olduğu için var bunlar kısa bir süre olacak ve geçecek inşallah dedim, şimdiyse beynim durdu...inşallah medicineda yapılan tahlil yanlıştır ve bebeklerimle benimledir diye çok dua ediyorum

herşey Rabbimden normal yollada olur neden olmasın,imkansız diye düşündüğümüz pek çok şeyin gerçekleştiğini defalarca okudum,inşallah sizde en kısa sürede mucizenize kavuşursunuz,inşallah hepimiz mucizelerimize kavuşuruz

inşllh senınledır bebıslerın
yarın guzel haberler vereceksın bıze...........

funadcım ben anlamadım ne dir şimdi bebişlerin durumu gecmişi okuyacak kadar bile sabredemedim seni cok merak ettim:18::18:

ahhhhhhhhhh bu doktorlarrrrrrrrrrrrrrr........................

bu arada hayatım 484. sayfada senin meryem surelerine başlamışız,ben o sayfadan sonrasına bakıp nerde kalmışız bulmaya çalışıcam, 7. aya kadar bizde boş durmayalım değilmi :)))

merhaba aysena ,

öncelikle büyük geçmiş olsun ,
ilerleyen sayfalarda yazdınmı bilmiyorum ama doktorunuzun kim olduğunu merka ettim,tedavinizde neler yapıyorsunuz?

bak aynı ben bir ağlarım bir gülerim....... ama bebeğime diyorum ki SANMA SENDEN VAZ GEÇERİM :)))

bende de bazen çarpıntı olabiliyor,bazen kalbimdeki damarlardan kanın geçerken zorlandığını hissediyorum,kaç kez doktora gittim bu yüzden çok şükür birşey çıkmadı,psikolojik birşey galiba sinirlerince oluyor birde regli günlerim yaklaştıkça,pıtır pıtır atıyor kalbim

ah bu Kaan hoca varya,insan onunla konuşunca öyle bir rahatlıyorki tedavinin % 50lik kısmını biranda başarmış oluyoruz zaten :)
diğer doktorlarıda Allaha havale ediyorum...

denizcim biz 2,5 yıllık evliyiz,yaklaşık 9 ay öncede sorunu öğrendik,hemen toparlandık ve ankara yollarına düştük,KAan hocanın tedavisiyle başladık, inanırmısın ben eşime ne duyduysam zorla yaptırdım,bir anda birkaç kür bile uyguladık, bir sürü vitamin içti,biraz kilo verdi ve sıfırla başladığımız bu yolda 6 milyonu gördük çok şükür,inşallah Rabbim sayıyı ve kaliteyi dahada iyi duruma getirir,tabi bu arada inşallah bizim yumurtalarımızda kaliteli olur,yani herşey inşallah maşallahla bugün geldi, bol bolda dua tabi, yaklaşık bir aydırda arı sütü polen kullanıyoruz, bakalım artık önümüzdeki günler bize ne gösterecek,iyi haberlerle gelmeyi umuyorum,

umudumuzu hiç kaybetmememiz ve moralimizi hep yüksek tutmamız lazım,mücadeleye durmadan devam.... benim eşimle aramdaki farkta bu işte o hemen içine kapanıp sorunun altında eziliyor,bense inadım inat deyip duyduğum herşeyi yapıyorum,erkekler güçlü dursalarda aslında biz onlardan daha güçlüyüz

eklediğim sayfalara göz atabilirsin,daha önceden eşimin kullandıklarını felan yazmıştım inşallah faydası olur

http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...i/429318-sifir-0-spermle-yapabiliriz-176.html
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...i/429318-sifir-0-spermle-yapabiliriz-181.html
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...i/429318-sifir-0-spermle-yapabiliriz-583.html

tüm bu bitkisellerin yanında Kaan hocanın verdiği ilaçlarıda düzenli kullanmaya çalıştı

Son düzenleme:
ayyy çok sevindim bugün test günümüydü kaç çıktı değerin?

yok canım sanırım sen birkaç sayfa öncesini okumadın,benim test sonucu çok parlak çıkmadı yani ne hemileyim diyebiliyorum ne de değilim diyebiliyorum, test sonucum 4,41 çıktı ( erdal beyi aradım iki gün sonra tekrar test yaptır dedi,bende ne yapacağını bilmez bir şekilde kaldım böyle (

evet okumadım...dur bakalım, 2 ye katlarsa 2 gün sonra çok güzel olur...
kısmet ,hiçbişey belli olmaz....sakın bozma moralini...

melishim bizim şarkımız vardı yazmışsında ben sazan gibi acaba hangi şarkı onların neden şarkılarından bahsetmiş diye anlamaya çalıştım :)))))

çok sağol,duaların gücüne o kadar inanıyorum ki ,dualar sayesinde çok şükür çok hızlı bir şekilde iyileşme oldu,inşallah bebeişlerimizede kavuşucaz,Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…