seni o kadar çok takdir ve tebrik ediyorum ki.
keşke bende senin gibi olsam böyle konularda.
çok üzüldüm ama dediğin gibi bundada bir hayır vardır bu aşamalara gelmek bile ne kadar güzel.
allah gönlüne göre versin inşallah.
ikizlerin olsun.
hayırlı evlatların olsun inşallah
arkadaşlar eve yeni geldim, sabah ilk işim şişli etfale gitmek oldu ama sonucu malesef akşam 4-5 gibi öğrenebildim,dün 4.41 olan sonuç bugün 6.03 olmuş ,tabi ben büyük bir umutla erdal beyi arayıp söyledim o da malesef olumsuz olduğunu söyledi, o sırada praktikerin girişinde bir bebek beşiğinin yanındaydım ve bir koltuğa oturup kaldım,başladım ağlamaya ,erdal bey ilaçları bırakmamı söyledi,zaten bugün biraz kanamamda olmuştu ilaçları bırakınca reglim başlayacakmış,
bende kendime yeni bir program çizdim hemen,inşallah bu hafta sonu diyetisyen-akapunktur-spora baslıcam 3 aylık bir program uygulamayı düşünüyorum,inşallah bu sefer 15 kilo felan verebilirsem iyi olur,böylece belki vücudumdaki yağ oranı azalırsa daha kaliteli yumurtam olabilir diye düşünüyorum, cumartesi sabah 10da erdal beyle randevumuz var,onunla konuştuktan sonra daha detaylı bir program yapmaya çalışırım,şu anda iyi düşünmeye çalışıyorum,çok şükür Allahıma bugünlere gelebildik inşallah bebişlerimizide en kısa sürede kucağımıza alırız,
bütün aşamalarda benim yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim,burda yazdııklarınız ,dualarınız benim için o kadar önemli ki,inşallah bu desteklerle ,dualarla tekrar başlıcam ve inşallah bu sefer ikizlerime kavuşucam :)))
hepinizi öpüyorummmmmmmmmm
fundacım güçlü arkadaşım benim..hakkında hayırlısı böyleymiş.
canım bn biraz gel git akıllıyım,bir bakarsın oturmu ağlıyorum ,sonra kalkıp mücadele ediyorum :)))
bu yoldan vaz geçmek olmaz,demek ki henüz zamanı gelmemiş ,şimdi daha iyi hazırlanıcam inşallah,belki bu aşamada birkaç arkadaş dha tedaviye başlar beraber tedavimizi oluruz
dediğin gibi Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin
canım geçmiş olsun üzüldüm ama inşallah birdaki seferinde kavuşursun ikizlerine 15 kilo vermek istiyorsun kaç kilosun bendede var kilo sorunu ondan sordum inşallah sperm bulunursa bizde şubat adetiyle tüp bebege başlamak istiyorum kilolu olunca yumurta kalitesizmi oluyor acaba bende sıkı diyet filanmı yapsam önce boyum 1.60 kilom 85 tüp bebek için çokmu şişmanım ne bileyim inşallah hakkımızda hayırlısı.:44:
canım benim yaaannem hep derki ben kolay kabulleniyormuşum,herhalde buda öyle birşey oldu,gerçi sabah doktora hamilelik testi yaptırmak istiyorum sanırım bebklerim benimle değil derken ağladım ama sonra iş yerine gelip insanlarla konuşurken güldüm eğlendim,ama fırsat bulduğum her an internete girip sonuçları görmeye çalıştım,akşama kadar hem ağladım hem güldüm, hayatta böyle birşey değilmi zaten dörtdörtlük bir yaşamı olan kim vardki,hep mücadele ama en anlamlı mücadeleyide bizler veriyoruz, ben eminim sizlerde çok güçlüsünüz hatta belki benden daha güçlüsünüz inşallah hepimiz atlatıcaz bugünleri
evet hayatım hayırlısı böyleymiş ,napalım,zaten bildiğim kadarıyla sağlıklı olmayan bebekler tutmuyorlarmış,şimdi kendimi daha iyi bir şekilde ikinciye hazırlıcam inşallah,
evet hayatım hayırlısı böyleymiş ,napalım,zaten bildiğim kadarıyla sağlıklı olmayan bebekler tutmuyorlarmış,şimdi kendimi daha iyi bir şekilde ikinciye hazırlıcam inşallah,
fundacim gecmis olsun...yazmasamda topige yakindan takip ediyordum...ve sonucunu cokk merek etmistim..bizdede erkek infertilitesi...seni birseyden tebrike diyorum inanilmaz azimli ve guclusun ki sayiyi 0 dan aldiniz nerelere getirdiniz masallah..inaniyorumki dogal yoldan geleceke bebisin..benimde basarsizi tup bebek denemem var..ki hala uzerimden atatbilmis degilim o olusmuzlugu...
en basindan beri bu kadar pozitif oldugun icin cok inaniyordum bebislerin seninloe..ama mukadderat..her iste bir hayir vardir..insallah Rabbim hayirlisini nasip etsin ve isteyen herkesi evlat sahibi etsin..ben inaniyorum bu azimleee insallah ikizlerine kavusacan tatlim
Anne olma duygusu böyle bir şey sanırım, geçecek funda geçecek , sadece sabır , aradan bak bir ay geçtikten sonraaaa ben neler yaşadım ya diyip inanmayacaksın bile, arada ağlaman da çoooook normal, hepsiii zamanla geçecek, canım benim, sen şimdi kafanı toplamaya çalış, kolay değil ilaç vs insanı daraltıyor, kilo aldırıyor, ben de vermeye çalışıyorum, biz senin yanındayız, tıpkı benim yanımda olduğunuz gibi...
canım benim yaaseni çok iyi anlıyorum şoktasın sen..zamannnnnn en iyi ilacın olacak, kendini hazır hissettiğinde de ikinciyle buluşacaksın bebişine, önce kendini dinlendir..eğlen diyemiyorum ama kimseye söylememen bu süreci atlatmana çok yardımcı olacak, unutacaksın bile, ben iyi ki kimseye söylememiişim, pişirip pişirip önüme sunmuyorlar en azınndan :) bu daha çok canımı yakardı o soruları yanıtlamak, sen de bu durumdasın.takipçim benim :))
tabi kiiiiiiiii..........
arkadaşlar eve yeni geldim, sabah ilk işim şişli etfale gitmek oldu ama sonucu malesef akşam 4-5 gibi öğrenebildim,dün 4.41 olan sonuç bugün 6.03 olmuş ,tabi ben büyük bir umutla erdal beyi arayıp söyledim o da malesef olumsuz olduğunu söyledi, o sırada praktikerin girişinde bir bebek beşiğinin yanındaydım ve bir koltuğa oturup kaldım,başladım ağlamaya ,erdal bey ilaçları bırakmamı söyledi,zaten bugün biraz kanamamda olmuştu ilaçları bırakınca reglim başlayacakmış,
bende kendime yeni bir program çizdim hemen,inşallah bu hafta sonu diyetisyen-akapunktur-spora baslıcam 3 aylık bir program uygulamayı düşünüyorum,inşallah bu sefer 15 kilo felan verebilirsem iyi olur,böylece belki vücudumdaki yağ oranı azalırsa daha kaliteli yumurtam olabilir diye düşünüyorum, cumartesi sabah 10da erdal beyle randevumuz var,onunla konuştuktan sonra daha detaylı bir program yapmaya çalışırım,şu anda iyi düşünmeye çalışıyorum,çok şükür Allahıma bugünlere gelebildik inşallah bebişlerimizide en kısa sürede kucağımıza alırız,
bütün aşamalarda benim yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim,burda yazdııklarınız ,dualarınız benim için o kadar önemli ki,inşallah bu desteklerle ,dualarla tekrar başlıcam ve inşallah bu sefer ikizlerime kavuşucam :)))
sağlık olsun,tecrübe oldu bir dahakine daha iyi hazırlanırım inşallah :)
canım kiloyla yumurta kalitesinin bir alakası varmı inan hiç bilmiyorum,ben şu an 80-82 kilo arasıyım,kilom arttığı zaman kalbimde bir gariplik oluyor,bel fıtığım çok ağrıyor ve kilonun pek çok şeye malesef zararı var,bende bu yüzden kilo verirsem daha sağlıklı bi vucuda sahip olurum ve yumurtalarımda daha kaliteli olur diye düşünüyorum,sadece bir fikir,en azından kilo verince mutlu olucam :))) güzel olucam ,istersen rejime beraber başlayabiliriz böylece hırs yapıp daha kolay kilo verebiliriz
ben sanırım mart gibi tekrar tedaviye başlarım bakalım artık erdal bey ne diyecek
sizdede çok geçmiş olsun, Allah dağına göre kar veriyormuş ,demekki bu dert bizde olduğuna göre dayanma gücümüzde vardır,
çok pozitif olmakta bazen iyi olmuyormuş galiba,bebeklerimin sağlıkla dünyaya geleceğine o kadar inanmıştım ki kamyonun kasasından asfalta düşen karpuz gibi paramparça oldum aslında ama napayım oldu ,
sen nerde tedavi oluyorsun ,doktor olumsuz olmasının nedenini açıklayabiliyormu? ben embriyo çok sağlıklıydı neden olmadı acaba dediğimde erdal bey zaten % 50 ihtimaldi bazen olmaya biliyor dedi
bir sonraki tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?yanıma aynı anda tedaviye başlayacak arkadaşlar arıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?