arkadaşlar eve yeni geldim, sabah ilk işim şişli etfale gitmek oldu ama sonucu malesef akşam 4-5 gibi öğrenebildim,dün 4.41 olan sonuç bugün 6.03 olmuş ,tabi ben büyük bir umutla erdal beyi arayıp söyledim o da malesef olumsuz olduğunu söyledi, o sırada praktikerin girişinde bir bebek beşiğinin yanındaydım ve bir koltuğa oturup kaldım,başladım ağlamaya ,erdal bey ilaçları bırakmamı söyledi,zaten bugün biraz kanamamda olmuştu ilaçları bırakınca reglim başlayacakmış,
bende kendime yeni bir program çizdim hemen,inşallah bu hafta sonu diyetisyen-akapunktur-spora baslıcam 3 aylık bir program uygulamayı düşünüyorum,inşallah bu sefer 15 kilo felan verebilirsem iyi olur,böylece belki vücudumdaki yağ oranı azalırsa daha kaliteli yumurtam olabilir diye düşünüyorum, cumartesi sabah 10da erdal beyle randevumuz var,onunla konuştuktan sonra daha detaylı bir program yapmaya çalışırım,şu anda iyi düşünmeye çalışıyorum,çok şükür Allahıma bugünlere gelebildik inşallah bebişlerimizide en kısa sürede kucağımıza alırız,
bütün aşamalarda benim yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim,burda yazdııklarınız ,dualarınız benim için o kadar önemli ki,inşallah bu desteklerle ,dualarla tekrar başlıcam ve inşallah bu sefer ikizlerime kavuşucam :)))
hepinizi öpüyorummmmmmmmmm
annem hep derki ben kolay kabulleniyormuşum,herhalde buda öyle birşey oldu,gerçi sabah doktora hamilelik testi yaptırmak istiyorum sanırım bebklerim benimle değil derken ağladım ama sonra iş yerine gelip insanlarla konuşurken güldüm eğlendim,ama fırsat bulduğum her an internete girip sonuçları görmeye çalıştım,akşama kadar hem ağladım hem güldüm, hayatta böyle birşey değilmi zaten dörtdörtlük bir yaşamı olan kim vardki,hep mücadele ama en anlamlı mücadeleyide bizler veriyoruz, ben eminim sizlerde çok güçlüsünüz hatta belki benden daha güçlüsünüz inşallah hepimiz atlatıcaz bugünleri
kızlar size bir sorum var..Özellikle kaan hocanın hastası olanlara
Şimdi biz daha yeni gitmeyi düşünüyoruz kaan hocaya ocağın 20 sinden sonra ..Ama randevuyu nasıl alacağımızı bilmiyorum..Daha doğrusu kaan hoca ankara üniversitesi hastanesinde mi yoksa sadece özelde mi??? üniversite hastanesinde ise direk oraya almak istiyorum..yoksa artık orada değil mi? beni bilgilendirirseniz sevinirim...
Fundacim kayınvalidenlere soylemismiydin?arkadaşlar mesajlarınızı okudum ama malesef şu anda cevap yazamıcam,yemeğe kayınvalidemler davet etti,şimdi gdip onlarada bebek gitti demek lazım nasıl dicem bilemiyorum ,gelince inşallah sitede tadilat felan olmazsa herkese tek tek cevap yazıcam inşallah,dün akşam yazdığım cevaplar gitmemiş dün yazan arkadaşlar kusura bakmasın benden ötürü değildi :))
fundacım inan çok üzüldüm şu an gözyaşlarımı tutamıyorum.rabbimden gelene boyun eğiyoruz.takdiri ilahi böyleymiş.bende senin gibi gözyaşalarımı tutarım ama dışarıya akıtamadığımız gözyaşları içimize akıyor.sanmaki bizler kuvvetliyiz sadece rabbim dert verdiği gibi dayanma gücünü de veriyor.ama bence ağla içini dök göreceksin ki daha çok hafifleyeceksin.benim içimde de ne fırtınalar kopuyor hep gülüyorum hep neşeliyim insanlar hep bana ne güzel hayatı tiye alıyorsun diyorlar halbuki hayat beni tiye almış kimsenin haberi yok.
Günün sözü:ben gülüyorum ama sanma gönlüm bahtiyar attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var
her gün kilomuza baksak ne yedik onları anlatıp , burdan sıkı bir şekilde rejime başlasak :))) benim de 5 kilom var, 2 kilosunu verdim çok şükür ki ama her an rejimi bozabilirim(( bir ayda 7-8 kilo aldım yahu ilaçlarla.
CANIM rabbim yardımcın olsun inşş hada güzel günler yaşayacağız inşşşşşşşşş
güçlü güzel yürekli arkadaşım seninlekonuştuktan birkez daha anladım sen isyankar olmayan güçlü çok özel birisinüç ay sonra kalabalık bir hamiş grubu olacağız
fundacım çok üzüldüm ama demekki böylesi hayırlıymış...
inş bundan sonra herşey daha güzel olacak...
tabiki üzüleceksin ama sen bunun yanında güçlü olup ayakta kalmayı biliyorsun...
yolunu çizdin ve bundan sonra daha emin adımlarla ilerleyeceksin inş...
rabbim yolunu açık etsin...
ikizlerinin tekrar göbişine girmelerini ve bu defa asla seni bırakıp gitmemelerini diliyorum
fundacım merhaba..
okadar umutluydumki senden yana kesin gözüyle bakıyordum..
ama herşeyde var bir hayır demekki henüz zamanı gelmemiş..
bukadar güçlü olman çoook güzel hep böyle güçlü ol emii..
bu sefer olmadı ama inşşallah birdahaki sefere inşallah bebişlerini alacaksın kucağına...
Hakkınızda hayırlısı inşallah bir sonraki denemenize gerek kalmadan doğal yoldan gelir süpriziniz... Üzülmemek elde değil evet ama Çok üzülmeyin nolur çünkü durumu ciddi olan çiftleri düşününce siz bu evreyi yaşayabildiniz bu çok umut verici... Allah büyüktür sağlıcakla kalın...
biri rejim dedi sanırım acılın bir tombalak var buradabende sizinle diyet yapmak istiyorum
allahımmmmm
lailahe illallah selalar duasi için, muhammedün resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle ya rabbim.
Kalbimize nakşettiklerin için sana şükrediyoruz. Acıların karşılığında cenneti sunduğun, günahlarımızı rahmetinle affettiğin, sevgiyi bize verdiğin için, sana şükürler olsun.
Allahım dert verip derman aratma, tüm müslüman kardeşlerimin darda kalan yüreklerine ferahlık ver, sana açılan ellerimizi bu mübarek günde geri çevirme rabbimmmm..biizlere verdiklerin için elhamdülillahhhh ya rabbimmmm...
Aminnnnnnn
[sıze=3][/sıze]
Fundacim topigi açarken bile aklıma senin haberinle ilgili iyi bisey düşünüyorum insallah insallah diyorum sonra kötü bir haber vermiş olucagini düşünüyorum Allah korusun Allah korusun diyorum böyle diye diye actımçok üzüldüm canım çok üzüldüm.. Sizin yaşadıklarınızı bizde yasadık, hastane odasında saatlerce ağladık konuşmadık sadece ağladık Ama sen üzülme çoğumuzdan bir adım ondesin çünkü çok şükür bol bol spermleriniz var.Belki doğal yolla bile kalabilirsin..
Kilo problemine gelince kesinlikle bir alakası var canım benim komşumda tedavi görmüştü 3 sene önce filan İstanbul memorial da, oradaki doktor amasını istemiş ne kadar verirsen o kadar iyi demiş hem tedavi görüyordu hem rejimdeydi.. 1.60 - 1.65 boylarında 80-85 kiloydu oda
Aayy canım yaaaçok duygulandim ağlıyorum valla suan.. İnsallah Rabbim yüzümüze gülecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?