Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tünaydın kızlar....funca valla bende mesleki_teacher gibi bilgisayarı açarken seni düşünerek açmıştım, inş hamiledirde bizede umut olur diyerek açtım.Nasipte yokmuş demekki bu aylık. Üzülceksin kırılcaksın ama yine umut kapın açık olucak en azından tedaviye başlıyıp yürütme şansınız devam ediyor bunu unutma.bak ben başlamadan kaldım duymayı beklemediğim şeyleri duydum doktordan inanırmısın krize bile girdim bi ara eşime ve anneme patladım görceğimiz varmış neyse....sen martta başlarsan )tedaviyi beraber yürütme şansımız var gibi yine tabi ben seni yarıyolda bırakmazsam )) cnm çok geçmiş olsun hayırlısı olsun inş. (belkide sen benden önce başlarsın tedaviye )öptüm..

fundacim dun cevabimi yazdim sana aslinda ama godermedim site bakimdadir dedi.....

canim bende betahcg sifir cikti ve doktorum direk spermlere bagladi..spermlerdei sorunladan dolayi dedi bence olmadi..ve bir dahakine pgt yapabilirz dedi ama dedi pgtyi 3. denemede oneriyorum ben dedi..sonra ben kaan hoca ile maillestim ve ona durumu analltim..kaan hoca erkekte sperm dna testi yapilmali eger bu bozuktsa tutunma orani yok denecek kadar azdir dedi ; emre beyde dusuk sayida sperm dna testi yapilmaz genetik test yapilmali dedi...kaan hoca ile biz mail yoluyla tedavi olduk ama sayi bizde yukselmedi maleseff..hep 5 milyon alti..birde kaan hoca tup bebegi en son care oneriyo; size kendimi onerdi direk sasirdim acikcasi...cunku o her zaman once tedavi edelim sonra tup yaparsiniz diyor...ama gel gorki seneler ozlemle geciyor fundacim...birde sizde imsi teknigi uygulandimi..cunku bozuk spermlerde imsi sansi cok artiriyor...yani en azindan oyle oldugunu umut etmek istiyorum...su andada kafamda bahceci umut memeorila var acikcasi..erkek infertilitesinde basarilar diye..bahceci asiri pahali...bende tek embriyo transferi olacagi icin sansimda dusuk malesef yaaaa....yani umuta gitmeyi dusunuyorum acikcasi canim benim....

ama sizde sayi alti milyona cikti ben inaniyirumki insallah dogal yollada gebelik elde edilebilecek..eger ikinci deneme yaparsan canim imsi teknigi uygulayan bir yerde dene derim..

Son düzenleme:
Sevgili Funda;
Senden ve topiğinden az evvel haberim oldu arkadaşım...öncelikle seni tanımıyorum fakat üzüntünü paylaştığımı söylemek istiyorum3 denemem oldu 1 inde gitmeyen bir gebelik gerisi negatif açıkçası neler hissediyorsun tahmin edebiliyorumsana yazmamın asıl nedeniyse değerlerinden ötürü saana bi konuda bilgi vermek istiyorumbenim2. denememde 2.5 la başlayan 69 a kadar yükselen ama kimyasal olmayan yani kendiliğinden sıfırlanmayan sağlıksız bir gebeliğim oldu.2.5,7.8,12.5,30,69 şeklinde yükseldi.ve şakır şakır kanamam mevcuttu...düşük iğnesi oldum o halde dahi 1 ayda değer sıfırlandı...yani lütfen değerinin 5in altına indiğini görmeden testi bırakma...Tekrardan geçmiş olsun...umarım en kısa zamanda gelir bebişin seni çok bekletmeden sevgilerrr

zamanı değilmiş demek ki...Ben hep şöyle düşünüyorum zor anlarda; Rabbim sen benim için kötü bir şey istemezsin bundan eminim..Ve Sana inanıyorum güveniyorum...Sonra birden bir rahatlama geliyor içime..Ona sığınmak fiilî duamızı yapmak gerek sanırım... Rabbim seni de seviyor bundan eminim:)

kızlar size bir sorum var..Özellikle kaan hocanın hastası olanlara

Şimdi biz daha yeni gitmeyi düşünüyoruz kaan hocaya ocağın 20 sinden sonra ..Ama randevuyu nasıl alacağımızı bilmiyorum..Daha doğrusu kaan hoca ankara üniversitesi hastanesinde mi yoksa sadece özelde mi??? üniversite hastanesinde ise direk oraya almak istiyorum..yoksa artık orada değil mi? beni bilgilendirirseniz sevinirim...

Fundam ozelden mesj atamıorum suan
sız nasıl 6 mılyona cıkardınız
spermı neler yaptınız ?

kesinlikle canım hayat böyle bişey düşüyoruz ama kalkıp yola devam ediyoruz...
bu mücadelenin karşılığını mutlaka kat be kat alacaksın ben buna çok inanıyorum canım.
rabbim bu yolda sana dahada güç kuvvet versin inşallah.
inşallah bizde senin gibi güçlü olacağız allahın izniyle.

arkadaşlar mesajlarınızı okudum ama malesef şu anda cevap yazamıcam,yemeğe kayınvalidemler davet etti,şimdi gdip onlarada bebek gitti demek lazım nasıl dicem bilemiyorum ,gelince inşallah sitede tadilat felan olmazsa herkese tek tek cevap yazıcam inşallah,dün akşam yazdığım cevaplar gitmemiş dün yazan arkadaşlar kusura bakmasın benden ötürü değildi :))

Biz 16 ocağa randevu aldık ama özel muayenesinden.. İstersen numarasını verebilirim.

Fundacim kayınvalidenlere soylemismiydin?

canım benim,dün akşam sana cevap yazarken sitede tadilat mı birşey oldu sanırım cevabım gelmemiş, bu yazmış olduğun söz tam beni anlatıyor ,bugün işyerinde öyle neşeliydimki, sanki dün bebeğini kaybeden ben değilmişim gibi, kimse tahmin edemez,sonra biraz patronumla konuştum,tüp bebek olduğunu söylemeden bebeğimi kaybettiğimi anlattım ama elim ayağım nasıl titredi gözlerimden yaşlar boşaldı, biraz konuştuk sonra kendi odama geçtim yine gülerek devam ettim güne, ama gerginlikte aynı anda devam ediyor,otoparkta arabamın önüne park etmiş olan arabanın nerdeyse camlarını kıracaktım, belki spora başlayınca biraz rahatlarım,

napalım hayatım,bu da geçer ya hu deyip yarına bakıcaz.herşey güzel olacak inşallah, üzülme hayatım, şu günleri atlatalım hep beraber başlarız artık tedaviye :)

canım ben yarın inşallah diyetisyene başlıyorum, sporda yapıcam inşallah yarın gidip bi spor salonunada gider konuşurum,,diyetimde olanları isterseniz paylaşırım sizlere ama tabi bu konuda dikkat etmek lazım,herkesin bünyesi aynı olmuyor

güçlü güzel yürekli arkadaşım seninlekonuştuktan birkez daha anladım sen isyankar olmayan güçlü çok özel birisin üç ay sonra kalabalık bir hamiş grubu olacağız

canım dün aradım tel kapalıydı,bugünde açıktı ama galiba ders saatinde aramışım :)) artık yarına bakıcaz napalım , dediğin gibi 3 ay sonra kalabalık bir hamiş gurubu olucaz :))

canım hepimizin göbişleri ikiz dolsun inşallah :))) ne dedi başbakanımız en az 3 çocuk ,biz ikisini bir arada yaparız inşallah :)))

valla bu kadar doğal karşılamama aslında bende şaşıyorum herhalde henüz ne olduğunu anlamadım, ama Allahın izniyle kavuşucaz bebişlerimize,sanırım ben buna inandığım için çok fazla kendimi üzüntüyle oyalamak istemiyorum,kaybedecek vaktim yok ki,biran önce sağlığıma kavuşmam lazım,

inşallah Rabbim hepimize yardımcı olur,

aminnnnnn, ne güzel olur doğal yolla olsa,hem neden olmasın ki Rabbim ol desin yeter ,şöyle sağlıklı bebişlerimiz olsun değilmi,minicik minicik,tabi büyüsünlerde,geçen gün kardeşimi baskete götürdüm onu forma içinde oynarken görünce bir başladım ağlamaya Allah bilir evlat sevgisi nasıl birşeydir

biri rejim dedi sanırım acılın bir tombalak var burada bende sizinle diyet yapmak istiyorum

ohh ne güzel işte biraz kendimize bakalım değilmi,ben bu hafta inşallah saç boyası alıp saçlarımı ,birazda kilo verirsem bebişlerim için moral toplayarak başlarım tedaviye,
yarın geleyim diyetisyenden ne var ne yok listede yazarım size :)))

ammmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn........................

Canım Allah beterinden korusun,geçecek inşallah bugünler , sadece biraz sabırlı olmalıyız ve umudumuzu kaybetmemeliyiz,bol bol dua etmeliyiz,sperm sayısıylada olmuyor ki sadece çok şükür Allahıma sayı arttı ama bilinmez tabi ne olacağı

benim boyum 1,69 bakalım kilo ne olmuş yarın görücez,kendimi toparlamak istiyorum ,kilo almak beni çok üzmüştü verirsem inşallah kendime gelirim biraz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…