tünaydın kızlar....funca valla bende mesleki_teacher gibi bilgisayarı açarken seni düşünerek açmıştım, inş hamiledirde bizede umut olur diyerek açtım.Nasipte yokmuş demekki bu aylık. Üzülceksin kırılcaksın ama yine umut kapın açık olucak en azından tedaviye başlıyıp yürütme şansınız devam ediyor bunu unutma.bak ben başlamadan kaldım duymayı beklemediğim şeyleri duydum doktordan inanırmısın krize bile girdim bi ara eşime ve anneme patladım görceğimiz varmış neyse....sen martta başlarsan)tedaviyi beraber yürütme şansımız var gibi yine tabi ben seni yarıyolda bırakmazsam )) cnm çok geçmiş olsun hayırlısı olsun inş. (belkide sen benden önce başlarsın tedaviye )öptüm..
fundacim dun cevabimi yazdim sana aslinda ama godermedim site bakimdadir dedi.....
canim bende betahcg sifir cikti ve doktorum direk spermlere bagladi..spermlerdei sorunladan dolayi dedi bence olmadi..ve bir dahakine pgt yapabilirz dedi ama dedi pgtyi 3. denemede oneriyorum ben dedi..sonra ben kaan hoca ile maillestim ve ona durumu analltim..kaan hoca erkekte sperm dna testi yapilmali eger bu bozuktsa tutunma orani yok denecek kadar azdir dedi ; emre beyde dusuk sayida sperm dna testi yapilmaz genetik test yapilmali dedi...kaan hoca ile biz mail yoluyla tedavi olduk ama sayi bizde yukselmedi maleseff..hep 5 milyon alti..birde kaan hoca tup bebegi en son care oneriyo; size kendimi onerdi direk sasirdim acikcasi...cunku o her zaman once tedavi edelim sonra tup yaparsiniz diyor...ama gel gorki seneler ozlemle geciyor fundacim...birde sizde imsi teknigi uygulandimi..cunku bozuk spermlerde imsi sansi cok artiriyor...yani en azindan oyle oldugunu umut etmek istiyorum...su andada kafamda bahceci umut memeorila var acikcasi..erkek infertilitesinde basarilar diye..bahceci asiri pahali...bende tek embriyo transferi olacagi icin sansimda dusuk malesef yaaaa....yani umuta gitmeyi dusunuyorum acikcasi canim benim....
ama sizde sayi alti milyona cikti ben inaniyirumki insallah dogal yollada gebelik elde edilebilecek..eger ikinci deneme yaparsan canim imsi teknigi uygulayan bir yerde dene derim..
Sevgili Funda;
Senden ve topiğinden az evvel haberim oldu arkadaşım...öncelikle seni tanımıyorum fakat üzüntünü paylaştığımı söylemek istiyorum3 denemem oldu 1 inde gitmeyen bir gebelik gerisi negatif açıkçası neler hissediyorsun tahmin edebiliyorum sana yazmamın asıl nedeniyse değerlerinden ötürü saana bi konuda bilgi vermek istiyorum benim2. denememde 2.5 la başlayan 69 a kadar yükselen ama kimyasal olmayan yani kendiliğinden sıfırlanmayan sağlıksız bir gebeliğim oldu.2.5,7.8,12.5,30,69 şeklinde yükseldi.ve şakır şakır kanamam mevcuttu...düşük iğnesi oldum o halde dahi 1 ayda değer sıfırlandı...yani lütfen değerinin 5in altına indiğini görmeden testi bırakma...Tekrardan geçmiş olsun...umarım en kısa zamanda gelir bebişin seni çok bekletmeden sevgilerrr
zamanı değilmiş demek ki...Ben hep şöyle düşünüyorum zor anlarda; Rabbim sen benim için kötü bir şey istemezsin bundan eminim..Ve Sana inanıyorum güveniyorum...Sonra birden bir rahatlama geliyor içime..Ona sığınmak fiilî duamızı yapmak gerek sanırım... Rabbim seni de seviyor bundan eminim:)
kızlar size bir sorum var..Özellikle kaan hocanın hastası olanlara
Şimdi biz daha yeni gitmeyi düşünüyoruz kaan hocaya ocağın 20 sinden sonra ..Ama randevuyu nasıl alacağımızı bilmiyorum..Daha doğrusu kaan hoca ankara üniversitesi hastanesinde mi yoksa sadece özelde mi??? üniversite hastanesinde ise direk oraya almak istiyorum..yoksa artık orada değil mi? beni bilgilendirirseniz sevinirim...
Fundam ozelden mesj atamıorum suan
sız nasıl 6 mılyona cıkardınız
spermı neler yaptınız ?
kesinlikle canım hayat böyle bişey düşüyoruz ama kalkıp yola devam ediyoruz...
bu mücadelenin karşılığını mutlaka kat be kat alacaksın ben buna çok inanıyorum canım.
rabbim bu yolda sana dahada güç kuvvet versin inşallah.
inşallah bizde senin gibi güçlü olacağız allahın izniyle.
Biz 16 ocağa randevu aldık ama özel muayenesinden.. İstersen numarasını verebilirim.
Fundacim kayınvalidenlere soylemismiydin?
Fundam ozelden mesj atamıorum suan
sız nasıl 6 mılyona cıkardınız
spermı neler yaptınız ?
gormedın galıba bunu yazmıstım sna
canım görmez olurmuyum gördüm ama herkese cevap yazmaya çalışırken sanırım biraz geç kalmışım kusura bakma :)
canım benimmmmmmmm,zaten biraz düşecek gibi olsam hemen arkamdan destek verip kaldırıyorsunuz beni :)) çok şükür sizler varsınız
:)))) keşke ayağımı güzel bir şekilde sürtseydimevet valla tam takipçin oldum :))))))
ben çook aldım genişledim biraz ama vereceğim inşallah..kıyafetlerim patlayacak gibi duruyorcanım ben yarın inşallah diyetisyene başlıyorum, sporda yapıcam inşallah yarın gidip bi spor salonunada gider konuşurum,,diyetimde olanları isterseniz paylaşırım sizlere ama tabi bu konuda dikkat etmek lazım,herkesin bünyesi aynı olmuyor
valla bu kadar doğal karşılamama aslında bende şaşıyorum herhalde henüz ne olduğunu anlamadım, ama Allahın izniyle kavuşucaz bebişlerimize,sanırım ben buna inandığım için çok fazla kendimi üzüntüyle oyalamak istemiyorum,kaybedecek vaktim yok ki,biran önce sağlığıma kavuşmam lazım,
inşallah Rabbim hepimize yardımcı olur,
canım hepimizin göbişleri ikiz dolsun inşallah :))) ne dedi başbakanımız en az 3 çocuk ,biz ikisini bir arada yaparız inşallah :)))
arkadaşlar eve yeni geldim, sabah ilk işim şişli etfale gitmek oldu ama sonucu malesef akşam 4-5 gibi öğrenebildim,dün 4.41 olan sonuç bugün 6.03 olmuş ,tabi ben büyük bir umutla erdal beyi arayıp söyledim o da malesef olumsuz olduğunu söyledi, o sırada praktikerin girişinde bir bebek beşiğinin yanındaydım ve bir koltuğa oturup kaldım,başladım ağlamaya ,erdal bey ilaçları bırakmamı söyledi,zaten bugün biraz kanamamda olmuştu ilaçları bırakınca reglim başlayacakmış,
bende kendime yeni bir program çizdim hemen,inşallah bu hafta sonu diyetisyen-akapunktur-spora baslıcam 3 aylık bir program uygulamayı düşünüyorum,inşallah bu sefer 15 kilo felan verebilirsem iyi olur,böylece belki vücudumdaki yağ oranı azalırsa daha kaliteli yumurtam olabilir diye düşünüyorum, cumartesi sabah 10da erdal beyle randevumuz var,onunla konuştuktan sonra daha detaylı bir program yapmaya çalışırım,şu anda iyi düşünmeye çalışıyorum,çok şükür Allahıma bugünlere gelebildik inşallah bebişlerimizide en kısa sürede kucağımıza alırız,
bütün aşamalarda benim yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim,burda yazdııklarınız ,dualarınız benim için o kadar önemli ki,inşallah bu desteklerle ,dualarla tekrar başlıcam ve inşallah bu sefer ikizlerime kavuşucam :)))
hepinizi öpüyorummmmmmmmmm
söylemiştim,bebişlerimizi aldığımız gün onlarla eve gelince benim annemede kayınvalidemlerede söyledik,tabi tüp demedik,tahlili yaptırdık dedik,normal yolla oldu sanıyorlar,anne duası alalım istemiştim ama herikiside çok üzüldü,bir dahaki sefer hemen söylemicem,inşallah hayırlısıyla sonuçları alalım öyle söylicem,Rabbim kısmet ederse gelip ikiz torun sahibi olacaksınız demek istiyorum onlara :))
senın bebegın dogal yollan olacak ınsallahhhhhhhhhhh
sonuca üzüldük tabiiki...inş. bidahaki sefere .... kimbilir belki rabbim ummadığın bir anda verir yavrunu.....kendini fazla üzme .aynı şeyleri bende yaşadım.benimki pozitif çıkmıştı ama düşük tü değerim....bir ay sonra bebek yok kürtaj yapalım dedi dr.ben yaptırmadım...kendimi rahat bıraktım kanamayla atlatmış oldum. biraz acı çektim..hatta doğum sancısı böyle birşey olmalı diye düşündüm....BÜYÜK ALLAHIMbizlere de anne olmayı nasip etsin..sizin sperminiz var iyikii..biz azo malesef...ALLAH ol dedikten sonra olmayacak birşey olabilirmi....
:)))) keşke ayağımı güzel bir şekilde sürtseydim(((
iyi ki sen de varsın bu arada canım arkadaşım, biz burda gerçekten aile gibi olduk, inan bana ailemiz bile belki bizi anlamıyor, en iyi anlayan yine bunu yaşayanlar..
ben çook aldım genişledim biraz ama vereceğim inşallah..kıyafetlerim patlayacak gibi duruyorbir ay oldu iki kilo verebildim, dahaaa var vermem gereken tam vercem yine hormon ( bu arada vücuddumdaki tüyler karardı sanki benim ya (((((
Canım benim anlık değişimler yaşıyorsun..Benim sonucu öğrendikten sonraki yazışmalarıma benzettim, bir ay sonraki halini söyleyim, alışıyorsun, artık o ağlamalar olmuyor olunca da çok derin oluyor o ayrı :)) ama genel olarak inan alışıyorsun.nelere alışmıyoruz ki aslında.ayağa kalkmaya mecbursun, ben de kendimi başka şeylere verdim, dans kursuna gittim bir iki gün sonra ondan da haz alamadım, diyete başladım..vs....zaman en iyi ilacımız..
tekrar yapacağız tatlım, mart ayında hormonlar iii çalışırmış ben o zamana denk getirmeye çalışacağım, aslında kendimi ne zaman hazır hissedersemmmmmmmm olay bundan ibaret aslında, haa söylemek mi aslaa, zçaten ilaçlardan gergin oluyorsun hassaslaşıyorsun, karşıdaki insan inan anlamıyor, kayınvalidem beni çok germişti ve çok üzmüştü,onunla bu konuda bir şey paylaşacağımı sanmıyorum malesef ki.bakalım artık kısmet..
fundacım,şimdi okudum uzun zamandır girmiyordum foruma çünkü benim de canım çok sıkılıyor artık bu durumlara. Çok üzüldüm ben negatif sonuçlanmasına, tabi rabbim bilir en iyisini ama yine de üzülüyor insan işte elimizde değil. inşallah bundan sonra verir ,nasip eder sana ve burada bebek isteyen herkese. hep dua ediyorum , hepimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?