vallahi merak ettim senii....ben sana alıştım kaybolma bidaha:):):):)sende hemen başla tatlım beklemeye gerek yok ameliyat olsun bulunur bak kesin sende o arkadaşın gibi hamile kalacaksın.......eşimde çarşamba sabahı ameliyat olacak kısmetse çok çok umudum yok belki ama yükselme olursa tüpte kolay olur belki.....aklımda bi soru var eşimde siperm var ama calılık görünmüyo şuan için nası tüp yapıyolar canlandırıyolarmı cahilliğimi maruz gör çokk öpüyorum seniiiiiiii.......dualarım seninle bi akrabam MEKEYE GİDİYO DUA ET BANA MELİHE BEBEGİ OLMAYAN TÜM ARKADAŞLARIMA DEDİM İSMİDE UNUTURUM DİYOO YER GÖK DUAYLA
Pardon melish adımızı kagıda yazdı unuturum diyo:):):)
Ay canım tüylerim diken diken oldu mafoldum senin kızın sandım bir an çok acı ama bi okadarda güzel allaha şükr edip dua edelim...eşim şu ameliyatı olsun keçi boynuzu kürüne başladım eminim yükselme olucak siperm degeri 600 bindi biz 1 ayda 1 milyon 400 yaptık yükselme oluyoo bizzat denedik.
bizde keçiboynuzu kürü yapıyoruz bir haftadır. maşallah sizinki baya yükselmiş darısı başımıza...
fundacım vala sonunu pek anlayamadım mazur gör) kim ne diyor nereye ne yazmış )
Aşkım vala teşekkür ederim inşallah güzel güzel sperm çıkışlarınız olur bu ameliyatla..insan ameliyat kelimesinden ürküyor haklısın, bana sorsan tırsıyorum eşimin ameliyat olmasından, sonunda ya olmazsa hiç çıkmazsa gibi etkenler var..ama iyi düşün iyi olsun.eğer ki hiç canlılık yoksa ki tüpte de bu tutmuyor, örneğin ben, eşimin sayısı azdı hareket ve şekil zaten kötüydü..ancak bir sürü ilaçla hareketi artmıştı.kalitesi iyi olmayan bir tane embriyo transferim oldu ancak tutmadı, tabi çevresel faktörler de vardı bende malesef ;((( stressli bir dinlenme geçirdim, geçirttirildim...sonuç hüsran tabi...
benim de perşembe günü eşim dr a gidecek..bakalım artık duruma göree yani sonucuna göre de ameliyat olma ihtimali var...hayırlısı olsun hakkımızda...
sizinkide yükselir ama özellikle sabah erken akşamda yatmaya giderken ben akşam yapıyorum sabah işe giderkende içiyo ameliyattan sonra öglende vericem...sizin sorunda mı sperm azlıgı
herkese iyi akşamlar, arkadaşlar malesef çoookk yoğun bir şekilde çalıştığım için ve birazda moral bozukluğunun etkisiyle pek buralara uğrayamaıyorum, ama bugün baharbnin haberini alınca eve gelir gelmez ona mesaj yazayım dedim,inşallah Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatır, eski arkadaşlarımın hepsini çok özledim,yeni gelenlerlede tanışmayı çok isterdim ama şimdi çıkıp maliyetlerime dönmem lazım((
hepinizi öpüyorummmmmm,Rabbim hepimize şifa versin inşallahhhhhhhhhhhhhh
evet canım sorunumuz sperm azlığı sadece 53 tane var
:)) şeker kız...:)tabiyki anlamazsın çünkü ben anlatamıyorum:):):)haca gidiyo akrabalar benim için dua edin bebeyim olsun melish içinde edin bebegi olmayan herkeze dua edin dedim ..öptüm kocaman eşininde ALLAH yardımcısı olsun
:) bu topik seni özledi fundam.herkese iyi akşamlar, arkadaşlar malesef çoookk yoğun bir şekilde çalıştığım için ve birazda moral bozukluğunun etkisiyle pek buralara uğrayamaıyorum, ama bugün baharbnin haberini alınca eve gelir gelmez ona mesaj yazayım dedim,inşallah Rabbim hepimize annelik duygusunu yaşatır, eski arkadaşlarımın hepsini çok özledim,yeni gelenlerlede tanışmayı çok isterdim ama şimdi çıkıp maliyetlerime dönmem lazım((
hepinizi öpüyorummmmmm,Rabbim hepimize şifa versin inşallahhhhhhhhhhhhhh
bizde hiç yokmuş cansız dahi...sürekli değişiyor bu , takviye ve güzel bir beyinle yani stressiz bir yaşam ile düzelebilir..ancak nerde bizde o genişlikevet canım sorunumuz sperm azlığı sadece 53 tane var
bizim 1 milyon 500 de noluyo üzülme sakına bu kürü uygula yükselir varikosel varmıy dı sizde....benim eşim yarın giriyo ameliyata dua edin kızlarrrrr ALLAH yardımcımız olsunn..herkezi öpüyorumm
fundaonr
canım arkadaşım inşallah eşinin yarınki ameliyatı çok ama çok güzel geçer..dualarımız seninle..iyi moralli girsin çıksın inşallah.mutlaka yaz bize..merak ederim ben..
inşlh eşinin ameliyatı iyi geçer canım.bizdede birinci derece varikosel çıktı.sizin varikosel kaçıncı aşamada?
çok teşekkür ederim arkadaşım bizim ileri derecede (4) doktor direk tüp bebek yaptırın dedi ama biz ameliyata kara verdik az da olsa yükselme olur belki doktorda öyle söyledi ama garanti veremem dedii..araştır birinci derecedeki varikoseli ameliyat yapmıyolar diye bliyorum yanlışta bilebilirim...bizim 4 derecedeki varikosele bile agrı yapmıyosa ameliyata gerek yok dediler ALLAH yardımcımız olsun..memnun kalırsam senide yönlendiririm o hastaneye enazından fikir alırsın...
kızlar eşim ameliyat oldu doktor bi sorun olmadıgını söyledi ama narkoz vermişler geldi biraz gezsin dedi hemşireler gezdirdim yatagına uzanmadan gözleri döndü bayıldı ben maf oldum agladım agladım hemşireler toplandı bende düşmüşüm şimdi evdeyiz eşim yatıyo haber veriyim dedim herkezi öpüyorm iyi akşamlar yorucu bi gündü ama bitti ALLAHA şükür....
geçmiş olsun canım...
fundaaa çok geçmiş olsun ..bitti geçti şükür..inşallah sonuçlarınız da iyi olur..canım yaa....yaz bize yine.
GÜNAYDINLAR HAYIRLI CUMALAR rabbim cuma hürmetine dualrımız kabul etsin sağlık huzur versinnn HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN HAMİŞLERİMİZE SAĞLIKLA KUCAKLAMYI YANINDA OLANLARA YETİŞTİRMEYİ NASİP ETSİN RABBİM
RABBİM HER KİMİN NEYE İHTİYACI VARSA ONU NASİP ETSİN İNŞŞŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?