arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde eşim azolu sizleri 6 aydır takip ediyorum . sizlerden duyduğum kadarıyla kkan aydos ta tedaviye başladık.ama ondan önce ibrahim saraçoğlunu arayıp ondan kür istedik ve onun kürlerine 6 aydır devam ediyoruz kaan hocanın verdigi igne ve ilacıda kullanıyoruz .acaba aranızda saraçoglunun kürlerini uygulayan var mı diye merak ediyorum sonuç alan var mı?
aruna,melis,funda,yeter,masal nerelerdesiniz kızlar.uzun zamandır giremiyorum malum iş yoğunluğu malesef evde net de yok ancak iş yerinden fırsat buldukça girebiliyorum...çok özledim hepinizi ve cok merak ediyorum,neden dağıldık anlamıyorum ki artık üzerimizden su ölü toprağını atalım ve görüşelim artıkın değilmi? bisürü çok öpüyorum hepinizi
hoşgeldin aramıza,bildiğim kadarıyla aramızda saraçoğlunun kürlerini kullanan yok,bizler genelde kendi kürlerimizi kendimiz yapıyoruzama kaan hocayla yola baslamakla iyi etmişsin mükembel bir doktor umarım derdine çare olur.sizin azonun nedeni nedir acaba???
hu hu ben de burdayım..vala ben giriyorum bakıyorum kimse yazmamış.tek başıma da yazmak olmuyor..çıkıyorum okuyup..
ben de başlıyorum kızlar ikinciye..eğer azodan çıkarsa bir tane süpermen, sonraki ay gideceğim...
cnm melisim olacak ımsı ve mikroenjeksiyon yöntemini seç tatlım
Bizim yöntem zaten o kuzum. yoksa 0 morfoloji ile nasıl embriyo oluşurdu tabii her şey Allahtan. Sen neler yaptın, eşinin durumunda düzelme oldu mu aşkım..
Canım benim arayamadım seni
canım melisim ne güzel seni yakaladım eşimde pek düzelme olmadı aynı hazirana kadar ilaca devam bu aralar akşam dersslerim var yüksek lisans için onun yoğunluğu var iş ev derken pek birşey yapmadım kan değerlerimize düzenli bakmanın dışında pek birşey yapmıyorum en son bizimde morfoloji sıfır çıktı yüzde 11 den sıfıra indi
arunam canım, bu düşüşler sanırım psikolojik.biliyorsun bizim azosperm çıktı en son, ölü sperm hücresi bulunmamıştı.kaan hoca çıksa da normalin olmayacağını ancak ameliyat ya da iğnelerle olabileceğini söyledi....ben de artık ne bilim ya bıraktım nolcak demeyi, klomen kullanıyor bakalım..ben de istiyorum yazın ikinciyi yapmayı..ama sizin 11 den inmesi çok tuhaf dr ne dedi bu duruma...derslerinde de başarılar diliyorum canım..
vala kuzum geçen gün gördüm özelime atmışsın ama burayı da yeni gördüm.iş olur gelir sen bak tedavine masalcım..sınavında başarılar bu arada..tedavim ise bakalımmm ortalarda .dualarını eksik etmee olur mu benden.öperimmelish nasılsın canım..
hayat nasıl gidiyor
artık kimse girmiy0r
sizin tedavi ne alemde?
bizim sıfır hepankaraya gidicez ama artık yaza...bana iş yerinde izin vermiyolar....
zaten temmuzda sınavım var ya artık sınavdan sonra gideriz...ozamana kadar beklicez
çok mutsuzum bu bekleyiş daha da sıkıyor beni.
merhaba kızlar bende bakıyorum uzun zamandır giren yok
kızlar eşimim semen teslerinde hep sıfır çıkıyordu sperm sayısı
Şükürler olsun ki mikro tese ile bulundu
Sizde umudunuzu yitirmeyin
Rabbim yardımcımız olsun heppimizin.
Eşlerinize çok ama çok destek olun
İnş sizlerinde bulunur.
Herkese merhaba, bu forumu ve yazılanları sürekli takip ediyorum, ama bu sayfaya yazıp soru soracağım hiç aklıma gelmezdi
benim eşiminde sorunu aynı, azosperm.. yaptığımız işlemler öncelikle
1-sperm testi , sonuç azosperm
2-elle muayene , sonuç ileri derece varikosel
3-fsh ve hormon testi, sonuçları tam net yatırlamıyorum ama horman alt sınırın biraz üstünde, fsh da üst sınırın biraz üzerinde
4-şimdi istenen test ymikrodelesyon, bu testi daha yaptırmadık
her çıkan kötü sonuçta çok üzülüyorum, aranızda ymikrodelesyon testi hakkında geniş bilgisi olan varmı , yani olumlu veya olumsuz çıkması sonucu neler yapılabilir ?
cevaplarsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?