Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde eşim azolu sizleri 6 aydır takip ediyorum . sizlerden duyduğum kadarıyla kkan aydos ta tedaviye başladık.ama ondan önce ibrahim saraçoğlunu arayıp ondan kür istedik ve onun kürlerine 6 aydır devam ediyoruz kaan hocanın verdigi igne ve ilacıda kullanıyoruz .acaba aranızda saraçoglunun kürlerini uygulayan var mı diye merak ediyorum sonuç alan var mı?

aruna,melis,funda,yeter,masal nerelerdesiniz kızlar.uzun zamandır giremiyorum malum iş yoğunluğu malesef evde net de yok ancak iş yerinden fırsat buldukça girebiliyorum...çok özledim hepinizi ve cok merak ediyorum,neden dağıldık anlamıyorum ki artık üzerimizden su ölü toprağını atalım ve görüşelim artıkın değilmi? bisürü çok öpüyorum hepinizi

hoşgeldin aramıza,bildiğim kadarıyla aramızda saraçoğlunun kürlerini kullanan yok,bizler genelde kendi kürlerimizi kendimiz yapıyoruz ama kaan hocayla yola baslamakla iyi etmişsin mükembel bir doktor umarım derdine çare olur.sizin azonun nedeni nedir acaba???

cnm aynen dediğin gibi üzerimizden ölü toprağını atmalıyız fundam tekrar hazırlanıyor bende yazın melisimde sen cnm neler yapıyorsun

hu hu ben de burdayım..vala ben giriyorum bakıyorum kimse yazmamış.tek başıma da yazmak olmuyor..çıkıyorum okuyup..
ben de başlıyorum kızlar ikinciye..eğer azodan çıkarsa bir tane süpermen, sonraki ay gideceğim...

tesekkür ederim arkadasım bizim sebep yok hormonlar la ilgili galiba fsh yüksek testesteron düsük onlarla ilgili ovitrel ve klomen kulanıyoruz

cnm melisim olacak ımsı ve mikroenjeksiyon yöntemini seç tatlım

Bizim yöntem zaten o kuzum. yoksa 0 morfoloji ile nasıl embriyo oluşurdu tabii her şey Allahtan. Sen neler yaptın, eşinin durumunda düzelme oldu mu aşkım..

Canım benim arayamadım seni

canım melisim ne güzel seni yakaladım eşimde pek düzelme olmadı aynı hazirana kadar ilaca devam bu aralar akşam dersslerim var yüksek lisans için onun yoğunluğu var iş ev derken pek birşey yapmadım kan değerlerimize düzenli bakmanın dışında pek birşey yapmıyorum en son bizimde morfoloji sıfır çıktı yüzde 11 den sıfıra indi

arunam canım, bu düşüşler sanırım psikolojik.biliyorsun bizim azosperm çıktı en son, ölü sperm hücresi bulunmamıştı.kaan hoca çıksa da normalin olmayacağını ancak ameliyat ya da iğnelerle olabileceğini söyledi....ben de artık ne bilim ya bıraktım nolcak demeyi, klomen kullanıyor bakalım..ben de istiyorum yazın ikinciyi yapmayı..ama sizin 11 den inmesi çok tuhaf dr ne dedi bu duruma...derslerinde de başarılar diliyorum canım..

artık dr a da pek gitmiyor galiba biraz sıkıldı bende üstelemiyorum genetik testi yaptırak fiyat alıyorum sağol cnm pek çalışmıyorum ama gündüz okul akşam okul çokkk yorucu cnm herşey güzel olacak klomenkullanırken çok iyi bırakınca eskiye dönüyor o süreçte tüpe geçin

melish nasılsın canım..
hayat nasıl gidiyor
artık kimse girmiy0r
sizin tedavi ne alemde?
bizim sıfır hepankaraya gidicez ama artık yaza...bana iş yerinde izin vermiyolar....
zaten temmuzda sınavım var ya artık sınavdan sonra gideriz...ozamana kadar beklicez
çok mutsuzum bu bekleyiş daha da sıkıyor beni.

vala kuzum geçen gün gördüm özelime atmışsın ama burayı da yeni gördüm.iş olur gelir sen bak tedavine masalcım..sınavında başarılar bu arada..tedavim ise bakalımmm ortalarda .dualarını eksik etmee olur mu benden.öperim
merhaba kızlar bende bakıyorum uzun zamandır giren yok

evet ben takipteyim vaala herkesi de ...okuyup çıkıyorum fırsat buldukça.

ALLAHIM SANA KUL ,PEYGAMBERİN HZ. MUHAMMEDE UMMET, ASRIN MURSIDI KAMILINE EVLAT VE MUSLUMAN DIN KARDESLERIMEDE YOLDAS OLMAYI SEN NASIP EYLE hayırlı cumalar .....

kızlar eşimim semen teslerinde hep sıfır çıkıyordu sperm sayısı
Şükürler olsun ki mikro tese ile bulundu
Sizde umudunuzu yitirmeyin
Rabbim yardımcımız olsun heppimizin.
Eşlerinize çok ama çok destek olun
İnş sizlerinde bulunur.

merhaba hanımlar..
azospermi oldugumuzu 1 ay oldu ögreneli..

eşimin hormon degerleri normal.. 3 aylıkken tek yumurtası alınmış fıtıktan dolayı..
bugun genetik test sonucunuda alcaz..
heycanlıyım dua edermisiniz bize..
ve tedavimiz belli olcak genetik testi olumluysa büyük ihtimal önce ben tedavi olcam..
olumsuzsa önce eşim amlyt olcak...
rabbim hangisi hakkımıza hayırlısıysa onu içimize sindirsin öyle tedavi olalım

cnmmmmmmm hayırlı olsun hamileymissinnnn heycanlanıyorum bizim gibi olup hamileleri görünce..
eşinizin tüm hormon genetik test sonucçları nsldı..
kaç sperm bulundu..
önce sizmi tedavi oldunuz..
beni aydınlatırsanız sevinirim..
tedavi olmaya başlıycaz bizde fikir olur..

cnm y delesyonu yani genetik testten bahsedeyim ... kromozom testimiz normal 46xy çıktı.. y delesyonunu bugun alcam sonuclarını.. eger azf a-b varsa sperm bulma ihtimali çok ama çok düşük yok bile diyebiliriz hatta.. ama azf c varsaaa büyük ihtimal sperm bulunur demekk.. bugun alcam sonucumuzu ve neyapacgaımız belli olcak...
hormonları çok dert etme ilaçla normal seviyeye getiriyorlar kısa sürede...
varikosellide amlytla açıyorlar..
tıpp ilerledii yeterki rabbim nasip etsinnnnnn yoktan vareder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…