husmeh yazdıklarını okudum canım....Allah sana doğru yolu göstersin inşallah....bu durumda ne denir bilemiyorum inan..dualarımdasın arkadaşım....
melish aruna sizi özledim artık hiç görüşemez olduk........
canım arkadaşlarım, niyette bulundum bu yüzden 1 adet yasin okumanızı Allah rızası için istiyorum, özelden yazarsanız da çok mutlu eedersiniz beni.
Husmeh canım neler yapıyorsun, seni düşünüyorum...
Arunam , masalım, yeterim sizleri ben de özledim,
Fundama da bol şans diliyorum..Zira güzel haberlerle dönecekkk..
canım melisim bende seni çok seviyorum tatildeydim bende eşimde okuruz tatlım
selam arkadaşlar sizden bi konuda bana yardımcı olmanızı isticem ben 9 aylık evliyim korunmadığım halde hamile kalamayınca 3 ay kadar önce doktora gittik bende bir sorun çıkmayınca eşimden sperm testi istendi ve yaptırdığımızda sonuç 0 çıktığında şok olduk ne yapacağımızı bilemedik dünyamız yıkıldı sanki ve eşimi, o günden sonra tekrar doktorra götürmek için bi türlü ikna edemedim ama şimdi tekrar yaptırmayı kabul etti sizce başka bi üroloji doktoruna gidip testi tekrarmı yaptıralım yoksa tüp bebek merkezinemi gidelim lütfen bana yardımcı olun bi fikir verin tecrübeli olanlardan rica ediyorum.
buraya yazmayalı çok uzun zaman oldu,yapamadım yazmak içimden gelmedi ,kendimi herşeye kapattım ama döndüm dolaştım yine buraya geldim işte,geçirdiğim o boş günlerin sonunda geçen ay bahçeçide tekrar tüp bebek denedik,bizim şansımıza IVI kapandı
ne oldu biliyormusunuz7-8 tane yumurtam oldu, eşimdende 900bin civarında sperm çıktı sonuçsa kocaman bir SIFIR,bir tane bile yumurta döllenmedi ve tedaviyi yarıda kestiler,bir türlü anlayamadım ilk iki tedavimde çok kaliteli embriyolar elde edilmişti şimdiyse 1 tane bile oluşmadı(( bende hep buraya hamile kalınca yazıp kızlar müjde bakın oluyor moralinizi bozmayın yazmayı düşünüyordum,kısmet işte zamanı gelmedi demek ki
etrafımızda böyle kendince bişeyler yaptığını zanneden düşüncesiz embesiller olmasa eminim çocuk sahibi olmayı bekleyen çiftler daha mutlu olur!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?