cnmmmmmmm hayırlı olsun hamileymissinnnn heycanlanıyorum bizim gibi olup hamileleri görünce..
eşinizin tüm hormon genetik test sonucçları nsldı..
kaç sperm bulundu..
önce sizmi tedavi oldunuz..
beni aydınlatırsanız sevinirim..
tedavi olmaya başlıycaz bizde fikir olur..
mşlh mşlh rabbimmmm büyükkk önce insan yıkılıyor ama sonra ki sevinççç pahabiçilmez sanırım.. rabbim bizede yaşatır o duyguyu.. daha yeni hamilesinnn 5 haftalık yazıyor bolca dinlen nolur hiç kalma yerinden hatta:)hormon ve test sonuçları iyi çıkmıştı
Ama sebebi bulunamadı
Tek çözüm mikro tese oldugunu söyledi doktorumuz
% 65 umut var dedi
Sperm bulunursa şayet ilk zamanlar daha kaliteli oldugunu söyledi ve benimde tedaviye başlamam tüp bebek umudunumuzu artıracagını söyledi.
Ben iğnler falan tedavıye basladım esime bırsey uygulanmadı
ONun mikro tese amelıyatı ıle benım yumurta toplama gunum aynı oldu.
ilk eşim girecektı amelıyata eger sperm bulunursa ardındanda benı amelıyata alacaklardı
Şükürler olsun bulundu.
Çok korktuk çok dua ettim
Rabbim bin şükür
İnş. Rabbimde sizin emeklerinizi boşa çıkarmaz
Çok zor bir durum canım Allah yardımcınız olsun.
mşlh mşlh rabbimmmm büyükkk önce insan yıkılıyor ama sonra ki sevinççç pahabiçilmez sanırım.. rabbim bizede yaşatır o duyguyu.. daha yeni hamilesinnn 5 haftalık yazıyor bolca dinlen nolur hiç kalma yerinden hatta:)
çok korukuyorum igneler bittiginde eşim amlyta alındıgında doktor hiç sperm yok derse diye..inşşş sizin gibi herkes sonunda iyi haber alır..
arkadaşlarım,
ne zamandır görüşemiyoruz...kimse gelmiyor artık ben dahil...herkes nerelerde böyle?
saol arunam ben de pek giremiyorum ki işten güçten...aklımdasınız hep....ama özlüyorum sohbetlerimizicnm masalım inşallah temmuzda sınavın çoook iyi geçer evet artık pek fazla uğrayamıyorum ama hep dualarımdasınız
ah canım bizde de herşey normal ama sperm yok işte..inşallah bizde de çıkar.....umut oldu sağolasın.hormon ve test sonuçları iyi çıkmıştı
Ama sebebi bulunamadı
Tek çözüm mikro tese oldugunu söyledi doktorumuz
% 65 umut var dedi
Sperm bulunursa şayet ilk zamanlar daha kaliteli oldugunu söyledi ve benimde tedaviye başlamam tüp bebek umudunumuzu artıracagını söyledi.
Ben iğnler falan tedavıye basladım esime bırsey uygulanmadı
ONun mikro tese amelıyatı ıle benım yumurta toplama gunum aynı oldu.
ilk eşim girecektı amelıyata eger sperm bulunursa ardındanda benı amelıyata alacaklardı
Şükürler olsun bulundu.
Çok korktuk çok dua ettim
Rabbim bin şükür
İnş. Rabbimde sizin emeklerinizi boşa çıkarmaz
Çok zor bir durum canım Allah yardımcınız olsun.
vala kuzum geçen gün gördüm özelime atmışsın ama burayı da yeni gördüm.iş olur gelir sen bak tedavine masalcım..sınavında başarılar bu arada..tedavim ise bakalımmm ortalarda .dualarını eksik etmee olur mu benden.öperim
evet ben takipteyim vaala herkesi de ...okuyup çıkıyorum fırsat buldukça.
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin
هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Kızlar merhaba bende uzun zamandır uğrayamayanlardanım sanırım...basımda öyle dertler var ki hayattan kopmus durumdayım.aramızda hamile olanlar varmıs ne güzel hayırlısıyla kucaklarına almak da nasip olu inşallah.hiç neden yokken eşim benimle boşanmak istediğini söyledi ve beni annemin evine gönderdi.gerekçe olarak nedeni olmayan bi durum yüzünden cok mutsuzum benim yüzümden sende mutsuzsun boşanalım dedi.6 gün annemin evinde kaldım.nisan 18 de eşim tekrar beni eve getirdi.fakat geldikten sonra değişen bir şey olmadı aksine dahada kötü olmaya basladı durumlar.hergün içip içip geliyor eve saat 19:00da işten çıkıyor gece saat 2 gibi eve dönüyor.konusmuyor beni eziyor.evliliğin sorumluluğunu kaldıramadığını söylüyor bugune kadar yapamadıklarını yaptığını söylüyor.bende diyorum ki bunu 3 yıl sonra mı anladın onu benim kız adımı dul yapmadan önce düşünseydin diyorum zaten o boku yediğim içiin vicdan azabından seni yanımda tutuyorum diyor.bizim hayatımız artık böyle devam eder diyor çıta ne yükselir ne düşer diyor.gecen şeytan dürttü beni gizlice telefonunu alıp internetten dökümanını çıkarttım evime gelip giden soframa oturup yemeğimi yiyen derdimi paylaşan aile dostumuzla ssayfalarca mesajlastığını gördüm.gecenin 3ünde 4ünde 5inde atılan mesajlar eşim benim koynumdayken 9 yıllık evli bi kadınla mesajlasıyordu soka girdim resmen.sordum ne bunlar dedim senin sandığın gibi şeyler deyil masumane mesajlar dertleştik dedi.ben senin neyine yetmiyorum aynı durumu sana ben yasatsam kaldırabilir misin dedim gecenin bi vaktinde biriyle mesajlasmanı ben olsam normal karsılarım dedi.şimdi sabırla mayıs ayının dökümanını bekliorum aynı durumdaysa eğer yapacak bişi yok boşanmaktan başka.deli gibi sevip asık olduğum kocam onun gözlerinin içinden baska bi yere bakmadığım kocam beni aldatıyor ve bunu gözlerimin içine baka baka inkar ediyor.ya seviyosundur beni ya sevmiyorsundur ikisinin arası olmaz diyorum hayır gitmeni istemiyorum yanımda olman bana iyi geliyor seviyorum seni diyor ama gecenin bi vaktide canın ciğerim dediğim bi kadınla mesajlasıyor. çıldırmak üzereyim keşke değecek bi kadın olsa bu konununu özetiydi daha neler neler....şimdi hepinizden isteğim bana dua etmeniz allah rızası için dualarınızda bana da yer verin rabbim beni bian önce aydınlığıına kavustursun...
Kızlar merhaba bende uzun zamandır uğrayamayanlardanım sanırım...basımda öyle dertler var ki hayattan kopmus durumdayım.aramızda hamile olanlar varmıs ne güzel hayırlısıyla kucaklarına almak da nasip olu inşallah.hiç neden yokken eşim benimle boşanmak istediğini söyledi ve beni annemin evine gönderdi.gerekçe olarak nedeni olmayan bi durum yüzünden cok mutsuzum benim yüzümden sende mutsuzsun boşanalım dedi.6 gün annemin evinde kaldım.nisan 18 de eşim tekrar beni eve getirdi.fakat geldikten sonra değişen bir şey olmadı aksine dahada kötü olmaya basladı durumlar.hergün içip içip geliyor eve saat 19:00da işten çıkıyor gece saat 2 gibi eve dönüyor.konusmuyor beni eziyor.evliliğin sorumluluğunu kaldıramadığını söylüyor bugune kadar yapamadıklarını yaptığını söylüyor.bende diyorum ki bunu 3 yıl sonra mı anladın onu benim kız adımı dul yapmadan önce düşünseydin diyorum zaten o boku yediğim içiin vicdan azabından seni yanımda tutuyorum diyor.bizim hayatımız artık böyle devam eder diyor çıta ne yükselir ne düşer diyor.gecen şeytan dürttü beni gizlice telefonunu alıp internetten dökümanını çıkarttım evime gelip giden soframa oturup yemeğimi yiyen derdimi paylaşan aile dostumuzla ssayfalarca mesajlastığını gördüm.gecenin 3ünde 4ünde 5inde atılan mesajlar eşim benim koynumdayken 9 yıllık evli bi kadınla mesajlasıyordu soka girdim resmen.sordum ne bunlar dedim senin sandığın gibi şeyler deyil masumane mesajlar dertleştik dedi.ben senin neyine yetmiyorum aynı durumu sana ben yasatsam kaldırabilir misin dedim gecenin bi vaktinde biriyle mesajlasmanı ben olsam normal karsılarım dedi.şimdi sabırla mayıs ayının dökümanını bekliorum aynı durumdaysa eğer yapacak bişi yok boşanmaktan başka.deli gibi sevip asık olduğum kocam onun gözlerinin içinden baska bi yere bakmadığım kocam beni aldatıyor ve bunu gözlerimin içine baka baka inkar ediyor.ya seviyosundur beni ya sevmiyorsundur ikisinin arası olmaz diyorum hayır gitmeni istemiyorum yanımda olman bana iyi geliyor seviyorum seni diyor ama gecenin bi vaktide canın ciğerim dediğim bi kadınla mesajlasıyor. çıldırmak üzereyim keşke değecek bi kadın olsa bu konununu özetiydi daha neler neler....şimdi hepinizden isteğim bana dua etmeniz allah rızası için dualarınızda bana da yer verin rabbim beni bian önce aydınlığıına kavustursun...
şoklardayım canım, inşallah her şey yoluna girer.inşallah ne diyim ..sıkma canını, ama çok üzüldüm, onca eşin için yaptığın sıkıntıdan hep dimdik kalkmasını bildin. eşin eğer seni aldatıyorsa gitsin ne hali varsa görsün canım..ama tabiii önce düzgün ve mantıklı düşünmek lazım..bilemedim ki ne diyim sana.... üzüldüm inan...Kızlar merhaba bende uzun zamandır uğrayamayanlardanım sanırım...basımda öyle dertler var ki hayattan kopmus durumdayım.aramızda hamile olanlar varmıs ne güzel hayırlısıyla kucaklarına almak da nasip olu inşallah.hiç neden yokken eşim benimle boşanmak istediğini söyledi ve beni annemin evine gönderdi.gerekçe olarak nedeni olmayan bi durum yüzünden cok mutsuzum benim yüzümden sende mutsuzsun boşanalım dedi.6 gün annemin evinde kaldım.nisan 18 de eşim tekrar beni eve getirdi.fakat geldikten sonra değişen bir şey olmadı aksine dahada kötü olmaya basladı durumlar.hergün içip içip geliyor eve saat 19:00da işten çıkıyor gece saat 2 gibi eve dönüyor.konusmuyor beni eziyor.evliliğin sorumluluğunu kaldıramadığını söylüyor bugune kadar yapamadıklarını yaptığını söylüyor.bende diyorum ki bunu 3 yıl sonra mı anladın onu benim kız adımı dul yapmadan önce düşünseydin diyorum zaten o boku yediğim içiin vicdan azabından seni yanımda tutuyorum diyor.bizim hayatımız artık böyle devam eder diyor çıta ne yükselir ne düşer diyor.gecen şeytan dürttü beni gizlice telefonunu alıp internetten dökümanını çıkarttım evime gelip giden soframa oturup yemeğimi yiyen derdimi paylaşan aile dostumuzla ssayfalarca mesajlastığını gördüm.gecenin 3ünde 4ünde 5inde atılan mesajlar eşim benim koynumdayken 9 yıllık evli bi kadınla mesajlasıyordu soka girdim resmen.sordum ne bunlar dedim senin sandığın gibi şeyler deyil masumane mesajlar dertleştik dedi.ben senin neyine yetmiyorum aynı durumu sana ben yasatsam kaldırabilir misin dedim gecenin bi vaktinde biriyle mesajlasmanı ben olsam normal karsılarım dedi.şimdi sabırla mayıs ayının dökümanını bekliorum aynı durumdaysa eğer yapacak bişi yok boşanmaktan başka.deli gibi sevip asık olduğum kocam onun gözlerinin içinden baska bi yere bakmadığım kocam beni aldatıyor ve bunu gözlerimin içine baka baka inkar ediyor.ya seviyosundur beni ya sevmiyorsundur ikisinin arası olmaz diyorum hayır gitmeni istemiyorum yanımda olman bana iyi geliyor seviyorum seni diyor ama gecenin bi vaktide canın ciğerim dediğim bi kadınla mesajlasıyor. çıldırmak üzereyim keşke değecek bi kadın olsa bu konununu özetiydi daha neler neler....şimdi hepinizden isteğim bana dua etmeniz allah rızası için dualarınızda bana da yer verin rabbim beni bian önce aydınlığıına kavustursun...
cnmiçi çok üzüldüm o kadının eşi farkında değil mi bence hala seviyormusun eşini onunla devam etmek istiyor musun bu soruların cevabına göre yön vermelisin ilişkine bugün iftar saatinde özel dua okuyacağım rabbim yüreğini ferahlatsın hayırlısını versin
Kızlar ikinci tedavim de negatif...
canım benimmm senin başka topiktede yazını görmüştüm çok üzüldüm
bişeyler yazmak istedim ama yazamadım ozaman...
allah sabır versin canım arkadaşım...
onca emek onca hayal ama rabbim nasip etmediyse elimizden gelen bişey yok...
bak bizim topikteki toana arkadaşımız 6. denemesinde 41 yaşında hamiş oldu...
pes etmek yok bu uğurda dimdik yolumuza devam etmeliyiz...
inş sizde diğer denemenizde mutlu sona ulaşırsınız
çok dua edicem size canım allah yardımcınız olsun...
husmeh canım benim inan şuan okadar üzgünüm ki
Nasıl seni bukadar üzebilir ne hakla
Sen onu sevdiğin için ne dertlerle uğaştın onca zaman...
Hatta bi ara çok moralin bozulmuştu nasıl yürüyecek bu evlilik falan demiştin...
Ama hemen toparladın kendini evliliğine eşine sarıldın tekrar...
Senin bunca mücadelene karşı sana verdiği değer bu mu yazıklar olsun
Varsa eller tutulur bi sebep söyleseydi...
Ne demek bundan sonrra böyle gider falan...
Inan yazdıklarını okudukça şok oldum...
Utanmadan bide sen olsan gece mesajlaşmanı normal karşılardım diyor
Kendini kandırıyor söylediği sözlerle...
Canım bi kadın olaya dahil olmasaydı azo yüzünden psikolojisi bozulmuş ne yaptığını bilmiyor derdim...
Ozaman insan eşinin o buhrandan çıkması için elinden gelen herşeyi yapar tüm sıkıntılara sabretmeye çalışırdı...
Ama işin içinde başka bi kadın olunca olayın rengi değişiyorr...
Tatlım dediğin gibi bencede sen bu ayki dökümanada bak bi değişiklik var mı ??
Ona göre sende ne yapacağına karar ver...
Sonuçta sende genç bi kadınsın bu yapılanları haketmiyorsun...
Inan okadar çok şey yazmak istiyorum ki çok üzüldüm çünkü...
Ayrıntılı anlatmadığın içinde yanlış bişeyler yazarım diye korkuyorum...
Tatlım sence eşinin böyle bianda değişmesindeki sebep bebekle ilgili sorundan mı yoksa bu kadınla ilgili mi ??
Canım benim çok dua edicem senin için...
Rabbim inş sana en doğru yolu gösterir ve hakkında hayırlı olacak kararı verirsin...
cnmiçi çok üzüldüm o kadının eşi farkında değil mi bence hala seviyormusun eşini onunla devam etmek istiyor musun bu soruların cevabına göre yön vermelisin ilişkine bugün iftar saatinde özel dua okuyacağım rabbim yüreğini ferahlatsın hayırlısını versin
şoklardayım canım, inşallah her şey yoluna girer.inşallah ne diyim ..sıkma canını, ama çok üzüldüm, onca eşin için yaptığın sıkıntıdan hep dimdik kalkmasını bildin. Eşin eğer seni aldatıyorsa gitsin ne hali varsa görsün canım..ama tabiii önce düzgün ve mantıklı düşünmek lazım..bilemedim ki ne diyim sana.... üzüldüm inan...
Katılıyorum arunama..rabbim tez zamanda hayırlılara çattırsın sizi.
allah yardımcın olsun canım,bunun tesellisi yok tabiki ne denebilir bilmiyorum.ama kocanı en iyi sen tanırsın,önceden bu tür davranışları hiç olmadıysa bir boşluğa düşmüş olabilir,seni tanımıyorum ama eşinde bir problem çıktıysa çocuk yüzünden suçluluk duygusu,yetersizlik gibi duygulara kapılıp bunların üstesinden gelemediğinden böyle saçma sapan şeyler yapabilir.tabiki yine de haklı çıkarmaz yaptıklarını...allah yardımcınız olsun,aşkla baktığın kocan inşallah yine aynı aşık olduğun adam gibi davranır.
Merhaba arkadaşlar 1 yıllık evliyim ve bebişimiz olmadı şimdiye kadar korunmadığımız halde siz bilirsiniz diye size soruyorum eşim 1 haftalık cinsel perhizden sonra sperm testi vermişti sayı 21 milyon diyooacaba bu sayı testin 3-5 gün arasında verilmediği için düşme ihtimali varmı yoksa 1 haftada anca 21milyonmu olmuştur? bu arada
hareketliliği %60
mikroskopi 5-6 lokosit nadir eritrosit yazıyo
volüm 1.5 cc
sayıda 21 000
000/cc yazıyo sizce bu değerler doğal yollardan çocuk sahibi olmaya yetecekmidir yoksa tüp bebeğemi gerek kalcak bu arada bendede polikistik over var tedavi görüyordum bende boşamı tedavi gördüm klomen ve glukofen kullanıyodum acabaa geçen ayda güzel gelişmişti yumurtam 18milimi bulmuştu bu ay dahada güzel gelişcekti içime öyle doğuyodu ama hamile kalma şansım varmı bakalım bu sonuçlarla? :18::18::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?